Ce hrana prefera broastele in Minecraft? Ghid explicativ!

What Do Frogs Eat in Minecraft
⏱️ 6 min read

În Minecraft, broaștele se hrănesc cu insectele din jurul lor și cu plante acvatice. În funcție de biome, broaștele pot mânca și alte lucruri, precum fructe sau semințe de la plantele aflate pe malul apei. Cu toate acestea, hrana preferată a broaștelor constă în general din broaște zburătoare, gândaci de apă și persoane calamare. Dacă încercați să domesticiți o broască în Minecraft, trebuie să-i oferiți mâncare proaspătă, fiindcă va refuza hrana stricată sau stocată de mult timp. De asemenea, trebuie să aveți grijă la cantitatea de hrană pe care o luați cu dumneavoastră, fiindcă broaștele vor mânca până se satură și nu vor mai simți nevoia să mănânce.

Mojang a auzit rugăciunile noastre. Minecraft are în sfârșit un nou biom de mangrove și, odată cu el, avem și trei tipuri de broaște în joc. Pentru a sărbători sosirea lui în joc, suntem aici să vă învățăm despre alimentele cu broaște. Nu, nu fi dezamăgit încă. Spre deosebire de aproape toate moburile noastre existente, broaștele din Minecraft au o oarecare varietate când vine vorba de mâncare. De fapt, hrănirea lor cu diferite articole produce rezultate diferite. Deci, să nu mai pierdem timpul și să vedem ce mănâncă broaștele în Minecraft și cum să le hrănim.

Ce mănâncă broaștele în Minecraft 1.19 (2022)

În primul rând, ghidul nostru parcurge lista alimentelor pe care broaștele le pot mânca, urmată de procesul de hrănire. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a trece direct la partea de hrănire, dacă este ceea ce vă interesează.

Alimente pe care le mănâncă broaștele în Minecraft

În Minecraft 1.19, broaștele pot mânca următoarele articole:

  • mici cuburi de magmă
  • slime mici
  • bile de slime

Contrar unui mit în creștere, tu nu poate hrăni broaștele cu cremă de magmă, deși se obține din cuburi de magmă. De asemenea, este important de menționat că broaștele nu mănâncă licurici. De ce întrebaţi? Ei bine, dezvoltatorii licuricii eliminati din minecraft 1.19, iar motivul îl puteți găsi în articolul legat. Cu asta din ușă, să trecem peste fiecare dintre aceste alimente.

mici cuburi de magmă

Cuburile de magmă aruncă mafiote ostile care exclusiv apare în dimensiunea Nether. Apar în trei dimensiuni diferite. Dacă îl ucizi pe cel mai mare, acesta se descompune în cuburi de magmă mai mici și așa mai departe. Broaștele pot mânca doar cele mai mici cuburi de magmă, care sunt a treia și ultima dimensiune a acestora.

slime mici

Mulțimi de slime în minecraft

În multe feluri, slim-urile sunt versiunea supramundană a cuburilor de magmă. Sunt vioi, ostili și de culoare verde. Poate sa găsi slime în biomurile de mlaștină timp de noapte. Dacă omorâți slime-ul mai mare, acesta se sparge în versiuni mai mici și așa mai departe. Broaștele mănâncă doar cele mai mici slimes.

bile de slime

După cum sugerează și numele, slimeball este un element din joc și nu o mafie. Îl poți obține uciderea slim-urilor mai mici în Minecraft. Dacă o broască mănâncă slime, ea scăpa și o slimeball după ce moare.

bile de slime în minecraft

Există, de asemenea, o modalitate alternativă mai puțin cunoscută de a obține slime în Minecraft. El Puii panda din Minecraft scapă uneori bile de slime când strănută Dar această apariție este foarte rară și nesigură. Prin urmare, nu vă sugerăm să vă pierdeți timpul cu acest mecanic.

Cum să hrănești broaștele în minecraft

Hrănirea broaștelor în Minecraft este destul de ușoară. Dacă un mic slime sau un mic cub de magmă se apropie de o broască, broasca îl va mânca imediat. Între timp, puteți hrăni o broască cu bile de slime făcând clic dreapta sau folosind tasta de acțiune secundară în timp ce țineți o bilă de slime.

Cum să faci lumini broaște în minecraft

da broasca mănâncă un mic cub de magmă, scapă un bloc de lumină broaște. Culoarea luminii broaștei este similară cu cea a broaștei care a mâncat cubul de magmă. Lucrăm la un ghid detaliat pentru a vă învăța cum să faceți o lumină broască în Minecraft și să obțineți toate variantele acesteia, așa că rămâneți pe fază.

Cum să îmblânzești și să crești broaște

Când dați o minge de slime oricărei broaște, aceasta intră în modul de reproducere. Dacă sunt două broaște aproape una de alta și le dai ambelor bile de slime, una dintre ele va depune ouă de broaște în apă după un timp.

Broaștele și sursa lor de hrană în Minecraft

Cu asta, am descoperit planul de dietă pentru cea mai drăguță creatură din mlaștini. Dar nu cu mult timp în urmă, broaștele aveau o sursă diferită de hrană și erau numite licurici. Dacă nu știți deja, puteți citi despre soarta tragică a licuricilor Minecraft 1.19 prin ghidul nostru conectat. Ai grijă, este o poveste tristă. Dar ceea ce nu este trist este lista noastră cu cele mai bune semințe de mangrove pentru Minecraft pe care le poți folosi pentru a declanșa direct alături de minunatele broaște. Cu toate acestea, odată ce ai icre, ce ai de gând să-ți hrănești broaștele? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În Minecraft 1.19, broaștele au trei opțiuni de hrană: cuburi de magmă mici, slime mici și bile de slime. Alimentarea cu aceste articole produce rezultate diferite, iar procesul de hrănire este destul de ușor: broaștele mănâncă un mic cub de magmă sau un mic slime atunci când se apropie de el, sau puteți hrăni o broască cu bile de slime făcând clic dreapta sau folosind tasta de acțiune secundară în timp ce țineți o bilă de slime. De asemenea, puteți face lumini broaște în Minecraft dacă hrăniți broaștele cu un mic cub de magmă. Cu toate acestea, nu puteți hrăni broaștele cu cremă de magmă și licuricii au fost eliminați din joc.
Mulțumesc pentru că ați petrecut timpul cu mine și pentru că ați citit acest articol. Sper că informațiile oferite v-au fost de folos și că am reușit să vă stârnesc interesul pentru subiectul abordat. Nu uitați să fiți întotdeauna curioși și să continuați să explorați lumea tehnologiei, pentru că aceasta evoluează mereu și mereu ne surprinde cu inovațiile sale. Ne vedem la următoarea postare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x