Ce înseamnă: gol înseamnă (și de ce contează)?

Ce înseamnă: gol înseamnă (și de ce contează)?

Browserul dvs. este ceva pe care îl utilizați de mai multe ori pe zi, pe o mulțime de dispozitive. Cu toate acestea, puteți întâlni o ciudățenie sau două care justifică explicații suplimentare. Pagina „despre: gol” este un exemplu, deși există puține lucruri de îngrijorat.

Această postare arată ce este despre: pagina goală, ce reprezintă și dacă o puteți valorifica pentru propriile utilizări!

Despre ce este: pagina de browser goală?

Numele paginii despre: gol vă oferă un indiciu despre ceea ce este. Este o pagină goală literală în browserul dvs. Desigur, aceasta face parte din fiecare browser, dar numele său unic are o semnificație specială (dintre care mai multe într-o secundă).

Pe scurt, „about: blank” generează o pagină HTML goală în browser. Cu toate acestea, „despre:” singur poate face mult mai mult decât aceasta.

Ce înseamnă despre: pagina de browser goală?

despre: gol este unul dintre multele scheme URL interne care vă spun ceva despre browser. Gândiți-vă la acesta ca la un fel de URL pentru diagnosticare.

ad-banner
O listă specifică despre: pagini.

De exemplu, „despre: despre” vă oferă o listă de pagini de depanare sau de diagnostic, iar majoritatea utilizatorilor nu vor avea nevoie de ele zi de zi.

Este posibil să vedeți și o pagină „despre: necompletată” dacă deschideți un apel JavaScript (ca un buton) într-o filă nouă. Acestea sunt deseori menite să se deschidă într-un mod diferit, astfel încât browserul se încurcă și servește în schimb o pagină goală.

De obicei, o pagină despre: gol vă va opri în urmele dvs. dacă nu vă așteptați. Să clarificăm câteva concepții greșite.

Este aproximativ: pagina de browser goală un semnal pentru o problemă de securitate mai mare?

Ca oameni, ne place repetarea și acordarea de sens lucrurilor. Când vedeți o pagină despre: gol, ar putea declanșa alarme, deoarece nu este ceva ce veți întâlni – cel puțin, nu numit „despre: gol”.

Totuși, permiteți-ne să vă liniștim mintea:

  • Nu vedeți pagina pentru că ați fost piratat.
  • despre: gol nu este un virus.
  • Nu este un semn mai profund al problemelor legate de computer, browser sau software.

În ciuda acestui fapt, este posibil să vedeți o pagină despre: necompletată dacă ați tratat programe malware sau o altă problemă de securitate, deoarece acest lucru este obișnuit. Cu toate acestea, pe ansamblu, este o pagină goală și nu trebuie să vă faceți griji.

Există utilizări pentru pagina despre browser: goală?

Mai degrabă decât să fie o piedică, despre: paginile goale pot fi utile. Deoarece sunt pur și simplu pagini HTML goale, pot fi introduse în moduri diferite.

De exemplu, mulți oameni (inclusiv acest autor) folosesc pagini goale ca pagină de pornire a browserului. Acest lucru vă menține lățimea de bandă scăzută atunci când încărcați browserul și, de asemenea, începe sesiunea din nou. De asemenea, puteți utiliza o pagină despre: necompletată dacă lucrați cu Consola JavaScript.

Pentru a vă seta pagina de pornire, va trebui să vă uitați în Preferințe, deși locația exactă depinde de browserul pe care îl utilizați.

Setarea unei pagini de pornire goale în Firefox.

Cu toate acestea, pentru a deschide o nouă pagină goală în orice browser, pur și simplu tastați despre: gol ca adresă URL și apăsați Enter.

Încheierea

Deși vă puteți folosi browserul aproape tot timpul, ceva de genul despre: pagina goală vă poate oferi motive să luați măsuri drastice. Cu toate acestea, singurul remediu este să „dați clic pe X” și să închideți fila (dacă nu ați deschis-o în mod specific).

Dacă sunteți încă îngrijorat de problemele de securitate, în special în ceea ce privește copiii care utilizează Internetul, vă recomandăm să consultați rezumatul nostru de browsere web adaptate copiilor. Sunteți mai confortabil cu ceea ce înseamnă acum: pagina goală? Împărtășiți-vă părerile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Legate de:

  • 26 Firefox Quantum Despre: Trucuri de configurare pe care trebuie să le aflați
  • Cum se creează noi profiluri de utilizator în Google Chrome și Firefox
  • Cum se reduce utilizarea memoriei Firefox