Ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat? 8 Săgeată explicată.

⏱️ 6 min read

Bună, oameni buni, În acest articol, vom împărtăși toate detaliile despre ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat. Cu aceasta, vom împărtăși și toate detaliile cu explicații pentru toate tipurile de săgeți din Snapchat. Deci, continuă să citești.

Snapchat este o aplicație mobilă de chat social utilizată pe scară largă pentru a împărtăși momentul instantaneu cu prietenii. Snapchat este o aplicație mobilă utilizată pe scară largă, cu aproximativ 1.000.000.000 de instalări active. Ei bine, Snapchat oferă multe funcții. Din aceste caracteristici, unele sunt foarte utile.

Astăzi, voi împărtăși un tutorial despre „ce înseamnă săgeata gri în Snapchat?”

Pentru a obține o soluție adecvată la întrebarea dvs. referitoare la întrebare, vă rugăm să citiți articolul integral din tutorial.

Ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat?

Există mulți indicatori în rețelele sociale sau în aplicația de chat, care indică unele dintre caracteristicile sale, cum ar fi livrat sau nelivrat, citit, nu citit și multe altele. La fel ca și alții, în Snapchat, multe semne sau indicatori vă permit să înțelegeți și să utilizați Snapchat mai eficient.

Deci răspunsul este că săgeata gri de pe Snapchat indică faptul că conținutul sau media nu sunt livrate.

Acum, s-ar putea să vă întrebați de ce săgeata gri înseamnă că snap-ul nu poate fi livrat destinatarului.

Ei bine, acesta este unul dificil de cunoscut. Permiteți-mi să vă împărtășesc câteva informații despre această săgeată gri pe Snapchat.

Deci, există două posibilități pentru care veți obține săgeata gri pe Snapchat.

Săgeată gri (a doua posibilitate) – Prima posibilitate este că nu sunteți pe lista de prieteni a destinatarului căruia îi trimiteți conținut sau snap. Deci, veți primi o săgeată gri dacă prietenul sau persoana din familie nu v-a acceptat cererea de prietenie.

A doua posibilitate este ca adversarul sau destinatarul să te dezamăgească sau să te blocheze din lista de prieteni. Deci, dacă nu sunteți prieten din listă, veți primi săgeata gri în timp ce trimiteți conținut.

Săgeată deschisă de culoare gri (subliniată) A doua posibilitate – Această săgeată indică faptul că solicitarea pe care ați trimis-o destinatarului dvs. nu a fost acceptată sau era încă în așteptare și a expirat.

De asemenea, citiți – 5 cele mai bune aplicații de editare foto pentru Android.

Care este indicația clară a unei săgeți gri?

Săgeata gri indică clar că cineva și-a demis prietenii sau te-a blocat pe Snapchat. Deci, acum cred că acesta este răspunsul perfect la întrebarea dvs.

Dar o altă întrebare pe care s-ar putea să o ai aici este săgeata gri este un indicator al lipsei de prietenie, dar ce se întâmplă dacă persoana respectivă te-a reîmprietenit pe Snapchat? După re-friend, care este culoarea indicatorului săgeată? Îl vei schimba sau nu?

Culoarea săgeții s-a schimbat după ce cineva s-a reîmprietenit cu tine?

Da, culoarea săgeții va fi schimbată pentru conținutul trimis, conform instantaneului pe care îl trimiteți prietenului sau familiei dvs. Așadar, veți afla că sunteți re-adăugat la lista de prieteni ai destinatarilor din culoarea săgeții.

Acesta este totul despre tutorialul despre ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat.

Există și alte săgeți și pictograme care au indicat alte caracteristici. Permiteți-mi să vă explic câteva dintre ele pentru a vă oferi o privire de ansamblu simplă.

Există aproximativ 7 tipuri diferite de săgeți. Lasă-mă să-ți explic unul câte unul.

Săgeți pe Snapchat –

  • Săgeată de culoare violet.
  • Săgeată de culoare roșie.
  • Săgeată de culoare albastră.
  • Săgeată roșie deschisă.
  • A deschis o săgeată de culoare violet.
  • Săgeată deschisă de culoare albastră.
  • Săgeată deschisă de culoare verde.

Să înțelegem fiecare săgeată una câte una.

De asemenea, citiți – Cum să transferați chatul WhatsApp în aplicația Signal?

După un răspuns detaliat despre ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat, aceasta este cealaltă săgeată nu în detaliu, ci o prezentare generală.

Săgeată de culoare violet – Săgeata de culoare violet indică faptul că ați trimis media sau snap-ul către destinatar cu fișierul audio. Această săgeată este unul dintre indicatorii pentru Snapchat. Deci, săgeata de culoare violet este pentru media cu audio.

Săgeată de culoare roșie – Săgeata de culoare roșie informează că media trimisă nu este inclusă cu audio. Deci, a indicat clar că media cu săgeata roșie pe care ați primit-o nu conține fișierele audio.

Săgeată de culoare albastră – Această săgeată colorată indică faptul că snap-ul este trimis prietenului sau destinatarului tău. Acest tip de săgeată sau indicator pe care l-ați văzut în Whatsapp poate. Sugerează același lucru pe care îl sugerează marcajul albastru din WhatsApp Messenger. Această săgeată albastră indică că sunteți direct vizavi de săgeata gri de pe Snapchat.

Săgeată deschisă de culoare violet – Această săgeată indică faptul că cineva sau destinatarul dvs. a deschis mesajul sau media cu conținut audio inclus.

Săgeată roșie deschisă – Săgeata de culoare roșie deschisă arată că destinatarul deschide snap-ul sau media trimis, dar nu include un fișier audio. Pe scurt, arată mediile deschise fără audio.

Săgeată deschisă de culoare albastră – Săgeata de culoare albastră a indicat că chatul este trimis așa cum s-a explicat mai sus. Dar săgeata albastră deschisă arată că chatul este deschis și citit de utilizatorul adversarului tău. Este opusul săgeții gri din Snapchat. Săgeata gri de pe Snapchat înseamnă că nu poți trimite niciun snap prietenului tău deoarece ești blocat sau nu ești prieten.

Săgeată deschisă de culoare verde – săgeata deschisă de culoare verde indică faptul că destinatarul a văzut și a primit conținutul media sau instantaneul trimis. Deci, va fi un indicator pentru instantaneele vizualizate și primite în Snapchat.

Săgeată gri pe Snapchat (completă și conturată) –

După cum am explicat mai sus, culoarea indică că nu furnizați conținut media sau informații de contact blocate pe Snapchat.

Deci, aveți soluția sau răspunsul la întrebarea dvs., dar permiteți-mi să vă ofer informații despre încă un punct pe care cred că ați dori să-l aflați.

Avem vreo soluție pentru indicarea săgeții gri sau pentru deblocarea contactului în Snapchat?

Ghinion, nu există nicio cale de asta. Singura modalitate este să contactați persoana într-un fel și să îi spuneți să adauge din nou sau să deblocheze pe Snapchat. Acesta este singurul mod de a depăși săgeata gri din aplicația Snapchat.

Cuvintele mele –

Acest articol este despre săgețile Snapchat și sper că am explicat într-un mod mai bun întrebarea dvs. ce înseamnă săgeata gri pe Snapchat. Snapchat este acum cel mai popular în rândul tinerilor pentru trimiterea de conținut media și fotografii numite instantanee. Deci, ar trebui să împărtășesc câteva informații despre care s-ar putea să vă întrebați și despre care unii dintre voi nu le cunoașteți.

Deci, asta e totul din partea noastră. Spune-mi părerile tale în comentarii. Sper că vă place tuturor acest articol.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x