Ce înseamnă simbolurile pe mesaje directe Instagram

Ce înseamnă simbolurile pe mesaje directe Instagram

⌛ Reading Time: 6 minutes

Mesajele directe Instagram (DM) pot deveni uneori confuze, mai ales dacă sunteți nou în domeniu. Veți găsi o grămadă de icoane în chat-ul Instagram care se poate simți cam copleșitor. Putem înțelege că ar putea fi îngrijorat să lovim un simbol fără să știm efectul acestuia. Nu vă faceți griji. Aici acoperim toate simbolurile mesajelor directe Instagram, împreună cu semnificațiile lor.

Începem cu pictogramele care apar în lista de chat și o urmăm cu simbolurile care apar într-un chat individual.

Scriere sau pictogramă creion

Când deschideți Instagram Direct Messages, veți găsi pictograma creion în partea de sus. Dacă atingeți această pictogramă, veți putea crea un mesaj nou. De exemplu, dacă nu aveți un fir de chat existent cu cineva și doriți să îi trimiteți un mesaj, atingeți această pictogramă, apoi selectați persoana cu care doriți să începeți o conversație.

Pictogramă Chat video

Lângă pictograma mesajului nou aveți simbolul chat video. Acest simbol al mesajului Instagram vă permite să începeți un chat video cu persoana pe care o puteți selecta pe ecranul următor.

Pictogramă Instagram Chat video

Veți găsi aceeași pictogramă și într-un fir de chat individual. Folosiți-l pentru a apela video acea persoană sau un grup dacă este vorba de un chat de grup.

Instagram Pictogramă apel video

Pictogramă cu selecție multiplă

Pentru conturile de afaceri Instagram, puteți găsi pictograma de selecție multiplă în loc de pictograma chat video. Atingeți-l pentru a selecta mai multe chat-uri și selectați o acțiune de realizat, cum ar fi ștergere, mutare, semnalizare etc.

Pictogramă de selecție multiplă Instagram

Punct rosu

Dacă utilizați mai multe conturi Instagram, este posibil să observați un punct roșu lângă numele dvs. de utilizator Instagram în DM. Înseamnă că un alt cont Instagram are notificări necitite. Dacă atingeți numele de utilizator, puteți comuta cu ușurință între mai multe conturi chiar din lista de chat.

Pictogramă Instagram Red Dot

Pictograma camerei

Chiar lângă toate chat-urile disponibile în lista de chat, aveți pictograma Mesaje care dispar. Este o caracteristică disponibilă în mesaje Instagram Direct, care, după cum sugerează și numele, vă permite să trimiteți imagini și videoclipuri care dispar.

Apăsând pe acesta se va deschide camera. Capturați o imagine sau alegeți una din galeria dvs. Puteți edita imaginea adăugând filtre, efecte, text și doodle. Odată ce ați capturat o fotografie sau ați selectat din galerie, veți primi trei opțiuni în partea de jos: Vizualizați o dată, Permiteți reluarea și Păstrați în chat.

instagram Pictogramă Mesaje Dispare Dispozitive

Când este selectată prima opțiune, destinatarul mesajului poate vedea imaginea sau videoclipul o singură dată. După ce a văzut mesajul, acesta va dispărea automat și nu poate fi deschis de niciuna dintre părți.

Permite reluarea permite destinatarului să vizualizeze mesajul de două ori, după care nu poate fi deschis. În cele din urmă, mesajul trimis prin modul Keep in chat va rămâne în chat pentru totdeauna până când îl ștergeți sau îl anulați.

Aceeași pictogramă este prezentă și în chat. O veți găsi în partea stângă a zonei de tastare.

Pictograma Instagram pentru mesaje dispare din chat

Când cineva îți trimite un mesaj care dispare, vei vedea mesajul View Photo în chat-ul tău.

Punct verde

Când o persoană din lista dvs. de chat este online, veți vedea un punct verde pe poza de profil a acestuia în mesajele Instagram. Punctul verde apare datorită caracteristicii de stare a activității. Îl puteți activa sau dezactiva pentru contul dvs. accesând „Setări Instagram -> Confidențialitate -> Starea activității”.

Pictogramă punct verde Instagram

Mut

Când dezactivați mesajele Instagram ale cuiva, veți vedea pictograma de dezactivare (difuzor cu o bară) lângă numele acestuia în lista de chat. Pentru a activa sunetul unei persoane, deschide firul de chat și atinge numele persoanei. Opriți comutatorul de lângă opțiunea Dezactivare mesaje.

instagram Pictogramă mut

Pictogramă telefon

Deschideți un fir de chat Instagram și aveți telefonul sau simbolul de apelare în partea de sus. Folosiți-l pentru a apela utilizatorul sau pentru a efectua un apel de grup. După cum sa menționat mai sus, veți primi și pictograma apelului video într-un chat.

Pictogramă de apel instagram

Microfon

În partea de jos a chat-ului sunt multe pictograme de mesagerie. Utilizați simbolul microfonului de lângă zona de tastare pentru a trimite un mesaj audio. Țineți apăsat butonul microfon pentru a începe înregistrarea unui mesaj.

Pictogramă microfon Instagram

Galerie

Atingeți simbolul galeriei pentru a vizualiza fotografiile și videoclipurile disponibile pe telefon. Selectați un element pe care să îl trimiteți utilizatorului.

Pictograma Instagram Gallery

Autocolant

Veți găsi, de asemenea, pictograma autocolant în chat-urile Instagram. Atingeți-l pentru a selecta un autocolant sau un GIF. Folosiți-le în chat-urile dvs. pentru a le face interesante.

Pictogramă autocolant Instagram

Interesant este că atunci când începeți să scrieți, simbolul Camerei se transformă într-o pictogramă de căutare. Atingeți-l și Instagram vă va arăta GIF-uri și autocolante adecvate pe baza mesajului text prezent în casetă.

Simbolul inimii

Dacă îți place un mesaj Instagram, poți reacționa la el cu emojis. Emoji-ul implicit este pictograma inimii roșii. Va apărea sub mesaj. Pentru a alege un alt emoji, atingeți lung mesajul.

instagram Pictograma Inimii

Chat rapid

Dacă dețineți un cont de afaceri, veți vedea pictograma Chat rapid în chat-urile dvs. Folosiți-l pentru a trimite răspunsuri salvate clienților dvs.

15 Pictogramă de chat rapid Instagram

Modul Vanish

Dacă modul de dispariție este activat pentru un chat, veți vedea simbolul acestuia lângă chat în lista de chat. Modul Vanish este o funcție de mesagerie ciudată. Când este activat, mesajele trimise și primite vor dispărea automat din firul de chat atunci când închideți chat-ul.

16 Pictogramă Instagram Instagram Vanish Mode

Instagram este încărcat cu funcții. În timp ce unele sunt ascunse, altele sunt destul de evidente pentru ochi. De exemplu, știați că puteți împiedica alții să vă adauge la grupurile de chat Instagram? Dacă sunteți interesat, consultați sfaturi utile similare pentru a vă gestiona profilul Instagram.

Legate de:

  • Cum să descărcați povești și momente importante pe Android
  • Cum să vă vedeți toate comentariile pe Instagram
  • Cum să încărcați videoclipuri pe Instagram de pe computerul dvs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.