Ce părere ai despre rețelele sociale care te obligă să descarci mai multe aplicații?

Ce părere ai despre rețelele sociale care te obligă să descarci mai multe aplicații?

Lucrul grozav despre aplicații este că este chiar acolo. Nu este posibil să navigați la un anumit site web și să încercați să găsiți secțiunea sau pagina potrivită a site-ului web. Cu o aplicație este bine acolo. Dar acum rețelele de socializare vă obligă să descărcați mai mult decât o singură aplicație pentru a accesa toate funcțiile. Ce părere ai despre rețelele sociale care te obligă să descarci mai multe aplicații?

Facebook ne-a făcut-o înainte și acum o fac din nou. Obișnuiam să putem discuta cu prietenii noștri în cadrul aplicației, dar apoi l-au separat, astfel încât a trebuit să avem o aplicație Messenger separată. Și acum vor face asta cu fotografiile dvs. sincronizate. Unii utilizatori sincronizează automat fotografiile de pe telefoanele lor cu Facebook. Dar nu vor mai putea face asta decât dacă au noua aplicație Moments. În plus, dacă nu descărcați și utilizați acea aplicație, veți pierde toate acele fotografii pe care le-ați sincronizat deja.

Cu toate acestea, strategia Facebook a funcționat. Aplicația a devenit aplicația numărul unu în App Store-ul Apple după ce i-a avertizat pe utilizatori că își vor pierde fotografiile. Deși este minunat pentru ei, este o practică de afaceri în regulă? Ar trebui rețelele sociale să își poată împărți funcțiile în diferite aplicații de genul acesta? Gratuit sau nu, ocupă încă un spațiu mai valoros pe dispozitivul dvs. și îl face mai dificil, întrucât acum trebuie să săriți înainte și înapoi între aplicații în loc să faceți totul într-o singură aplicație.

Ce părere aveți despre această practică? Sunteți în regulă să descărcați diferite aplicații pentru toate funcțiile diferite ale unei rețele sociale. Sau te deranjează asta? Veți înceta să utilizați o rețea socială dacă începe să împartă serviciile sale în diferite aplicații?

Scroll to Top