Ce părere aveți despre aplicațiile de tip Ride-Sharing precum Uber?

Ce părere aveți despre aplicațiile de tip Ride-Sharing precum Uber?
⌛ Reading Time: < 1 minutes

Aplicațiile de tip Ride-sharing, precum Uber, decolează. Oamenii le folosesc ca o modalitate alternativă de călătorie, dar au dezavantajul lor, potrivit unor utilizatori. Ce părere aveți despre aceste aplicații de partajare a călătoriei?

Toată lumea a auzit de Uber și există și altul, Lyft. Pasagerii folosesc o aplicație pe smartphone-urile lor pentru a solicita o călătorie introducând locația și destinația lor. Aplicația le alertează atunci când o mașină a fost potrivită cu ele. Poate fi mai ușor decât semnalizarea în jos sau apelarea unui taxi. Dar există și un dezavantaj. Cea mai mare este acuzațiile de agresiuni verbale și fizice ale șoferilor în timp ce sunt transportați la destinație. Există, de asemenea, o senzație generală că nu este la fel de sigură ca mersul cu un taxi. Merită să riscați? Evident, alte companii cred că se pregătesc să se alăture industriei. Via tocmai a strâns 27 de milioane de dolari pentru a înființa o companie care să îi provoace pe Uber și Lyft. Vor oferi ceea ce pare un serviciu de carpooling. Ford vrea, de asemenea, să participe la asta. Încearcă să dezvolte un vehicul și o aplicație care ar funcționa împreună pentru a oferi un serviciu similar.

Nu există nicio îndoială că aplicațiile de partajare a călătoriei facilitează călătoria, dar merită riscul siguranței personale? Se pare că acesta este transportul viitorului. Poate că ar trebui să găsim modalități de a rezolva problema acum, înainte de a deveni ceva cu care suntem cu toții blocați.

Tu ce crezi? Ce părere aveți despre aplicațiile de tip ride-sharing precum Uber? Spuneți-ne în comentariul de mai jos.

Credit de imagine: Floydian prin Wikimedia Commons

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.