Ce părere aveți despre modificările butonului Like Facebook?

Ce părere aveți despre modificările aduse butonului Like Facebook?
⏱️ 1 min read

Facebook a făcut recent modificări la butonul „Apreciază”, oferind utilizatorilor mai multe opțiuni atunci când doresc să recunoască postarea unui prieten. Ce părere aveți despre modificările aduse butonului Like Facebook?

Problema cu vechiul buton Like de pe Facebook a fost cuvântul în sine: „Like”. Adesea, atunci când un prieten postează un gând, un link, o fotografie sau un videoclip pe Facebook, vrem să recunoaștem că l-am văzut, dar nu simțim nevoia să comentăm, așa că apăsăm butonul „Apreciază”. Cu toate acestea, nu este întotdeauna adecvat, cum ar fi momentele în care cineva postează despre un deces sau ceva înfricoșător care li s-a întâmplat.

Aici este util butonul modificat Like. Acum nu trebuie să îi spui cuiva că îți place ceva care ar trebui să fie trist sau înfricoșător. Odată cu noile schimbări, îl puteți „aprecia”, „iubi”, „HaHa”, „uau”, „trist” sau „supărat”. În această listă, puteți găsi mai multe reacții adecvate, altele decât „Apreciați”.

Este această schimbare pe care Facebook a făcut-o în timp? Este un pic prea inutil? Sau vi se pare că totul este prea confuz?

Ce părere aveți despre modificările aduse butonului Facebook Like?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x