Ce se întâmplă în actualizarea Windows 18298

Ce se întâmplă în actualizarea Windows 18298

⌛ Reading Time: 3 minutes

Dacă ați urmărit recent actualizările Windows, veți ști că a existat o actualizare Insider care a adus câteva funcții noi. Deși acest lucru nu este încă pe ramura principală Windows, putem folosi aceste actualizări Insider pentru a arunca o privire asupra a ceea ce se află la orizont pentru sistemul de operare. Odată cu actualizarea din octombrie, după luni întregi de sughițuri constante, să aruncăm o privire asupra a ceea ce Microsoft are în magazin pentru 2019.

Noua pictogramă File Explorer

Probabil că acest lucru nu se află în partea de sus a listei de modificări dorite de nimeni, dar este totuși o adăugare binevenită pentru oricine folosește o temă ușoară UI! Vechea pictogramă s-ar amesteca foarte bine cu bare de instrumente care sunt crem sau galben deschis. Microsoft a adăugat un gradient mai întunecat pictogramei, așa că se remarcă mai bine în temele mai deschise.

Descărcare mai bună Sortare dosare

Când scoateți un fișier de pe Internet și îl salvați în folderul Descărcări, redenumiți fișierul în mod obișnuit? În caz contrar, este posibil să fiți frustrat să parcurgeți numele de fișiere criptice (dintre care unele pot fi doar numere sau date!) Pentru a găsi ceea ce doriți. Odată cu actualizarea 18298, folderul Descărcări va sorta elementele în funcție de data la care au fost descărcate, astfel încât cea mai recentă descărcare este întotdeauna în partea de sus.

Tastatură tactilă mai bună

windows-18298-tastatură

Microsoft raportează că, atunci când un utilizator ajunge la viteză cu o tastatură tactilă, tind să depășească anumite taste. Ca urmare, actualizează tastatura tactilă astfel încât să existe o mică marjă de eroare în jurul anumitor taste. Aceasta înseamnă că ar trebui să vedeți mai puține greșeli făcute dacă tastați rapid cu tastatura tactilă.

Opțiuni de conectare rafinate

windows-18298-conectare

Toate opțiunile pentru conectare au fost împrăștiate în jurul setărilor, dar odată cu această actualizare, toate acestea sunt consolidate în meniul „Opțiuni de conectare” din Setări. În acest fel, puteți personaliza totul despre securitatea de conectare dintr-o singură pagină.

Start Menu Tweaks

Actualizarea aduce un nou meniu contextual care facilitează deconectarea folderelor din meniul Start. Acest lucru vă permite să schimbați lucrurile și să curățați ardezia mult mai repede decât înainte.

Notepad

Noul Bloc de notă va salva fișierele în UTF-8 fără un marcaj de ordine de byte în mod implicit. Dacă sună puțin confuz, nu vă faceți griji – toate acestea fac ca documentul .txt să fie mai compatibil cu ASCII și Internet. Bara de titlu va afișa un asterisc lângă numele fișierului dacă documentul are modificări nesalvate, iar acum puteți trimite feedback-ul dvs. Microsoft printr-un meniu derulant.

Notepad are, de asemenea, adăugate câteva taste rapide. Ctrl + Schimb + N face o fereastră nouă, Ctrl + Schimb + S deschide Salvare ca și Ctrl + W închide fereastra activă.

Sus și sus

Cu actualizarea din octombrie a Windows 10, care tocmai se lansează pe computerele oamenilor (cel puțin, într-o stare semi-fixă!), Versiunea Insider arată deja ceea ce urmează în viitor. Acum știți câteva dintre funcțiile de top implementate în această nouă actualizare, care ar trebui să cadă cândva în 2019.

Ce funcție aștepți cel mai mult? Spuneți-ne mai jos.

Credit de imagine: Blogul Windows

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.