Ce sunt canalele de scenă și cum să le folosiți în discordie

Ce sunt canalele de scenă și cum să le folosiți în discordie
⏱️ 6 min read

Discord este cunoscut ca fiind o aplicație instantanee de chat și mesagerie pentru comunitatea de jocuri. Cu toate acestea, acum servește aproape oricui dorește să înființeze o comunitate publică sau privată. Recent, Discord a adăugat o nouă funcție numită „Stage Channels”, o platformă exclusiv audio similară cu Clubhouse. Canalele scenice vor permite utilizatorilor să creeze sau să se alăture evenimentelor audio-centrate pe canalele comunității lor. În această postare, ne uităm la toate detaliile pentru canalele scenice pe discordie și învățăm cum să le folosim.

Ce este canalele Discord Stage?

Dacă utilizați Clubhouse, atunci veți fi destul de familiarizați cu rețelele sociale numai audio / vocale. Canalele de scenă este în esență un canal de voce numai pe care un utilizator îl poate crea sau adera pe serverele sale de comunitate. Utilizatorii pot avea interacțiuni numai vocale cu un anumit public sau comunități bazate pe interese din care fac parte.

Întrucât vocea este caracteristica de bază a Discordului, are sens doar să le oferim utilizatorilor o platformă pentru a se conecta perfect cu publicul. Canalele de scenă ar putea fi folosite pentru organizarea de interviuri vocale, podcast-uri, sesiuni de lectură sau chiar pentru a avea acea sesiune de karaoke distractivă cu prietenii tăi. Important este de remarcat aici că canalele Discord Stage sunt disponibile numai pe serverele comunității.

Ce este un server de comunitate?

Serverele comunitare sunt un loc care are un set clar de reguli și linii directoare, are un moderator pentru a ajuta utilizatorii să găsească un loc unde să facă rețea și este destinat conversațiilor sănătoase și pozitive. Mai mult, membrii trebuie să aibă un e-mail verificat pentru a participa la server.

În special, un server de comunitate se adresează unei comunități specifice, care vine, de asemenea, cu instrumente și informații puternice în comparație cu o comunitate standard. Și întrucât canalele de scenă sunt disponibile numai pentru serverele comunității, parcurgem pașii de aici cu privire la modul în care puteți schimba serverul curent cu un server comunitar.

Cum se activează serverul comunității pe discordie

1. Dacă aveți deja un server Discord, faceți clic pe numele serverului dvs. aflat în colțul din stânga sus și, din meniul derulant, selectați „Setări server”.

Discord Community Server 1 Stage Channel

2. În meniul Setări server, faceți clic pe opțiunea „Activați comunitatea” din panoul din stânga.

Discord Enable Community

3. Apăsați butonul „Începeți”.

Începeți discordia

4. Urmați toți pașii din configurarea paginii serverului comunității și, în cele din urmă, faceți clic pe „Finalizați configurarea”.

Discord Stage Channels Finalizează configurarea serverului

Cum se creează canale de scenă pe discordie

1. După ce configurați un server comunitar pe Discord, puteți continua și creați canale de scenă pe Discord.

2. Faceți clic pe butonul „+” din secțiunea canalului vocal de pe bara laterală. De asemenea, puteți face clic pe numele canalului dvs. și puteți selecta opțiunea „Creați un canal”.

Creați un canal de scenă

3. Se va deschide o nouă fereastră „Create Stage Channel”. Aici trebuie să selectați „Stage Channel” ca tip de canal. Introduceți numele canalului dvs. Discord Stage și faceți clic pe Următorul.

Configurare canale Discord Stage

4. Alegeți moderatorii de scenă ai canalului dvs. Ei pot adăuga și elimina alți difuzori în sesiune și pot deschide, de asemenea, un canal de scenă.

Adăugați Moderatori de scenă

5. După ce totul este setat, Discord vă va cere subiectul de discuție al canalului dvs. de scenă. Trebuie să introduceți un nume de subiect relevant și să faceți clic pe „Deschideți scena” pentru a începe.

Deschide discordia scenică

Cum se utilizează canalele de scenă Discord

1. Ori de câte ori există un canal Discord Stage activ, utilizatorii se pot alătura din bara laterală stângă. Rețineți că, în mod implicit, vă veți alătura ca ascultători, iar microfonul dvs. va fi dezactivat.

2. Dacă sunteți ascultător și doriți să vorbiți, trebuie să faceți clic pe butonul de ridicare manuală „Solicitați să vorbiți” din partea de jos a ecranului Stage Channel.

Butonul Cerere de vorbire a publicului

3. Dacă sunteți Moderator de scenă, atunci veți avea opțiunea de a vă alătura canalelor de scenă ca difuzor sau ca membru al audienței.

Opțiuni Moderator de scenă

4. Dacă doriți să părăsiți Stage Channel, faceți clic pe butonul „Exit Quietly” din partea de jos a interfeței.

Încheierea

Canalele Discord Stage oferă un nou mod de conectare cu prietenii și membrii familiei. Mai mult, angajatorii pot organiza întâlniri pe această interfață audio doar pentru a simplifica întâlnirile online. De asemenea, puteți partaja ecranul pe serverul Discord.

Legate de:

  • Cum se configurează un server Discord
  • Cum să faci un discord bot
  • Cum să adăugați roboți la serverul dvs. Discord

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x