Ce sunt etichetele de nume Instagram și cum le folosiți?

Ce sunt etichetele de nume Instagram și cum le folosiți?
⏱️ 3 min read

Când vă gândiți la etichetele de nume, vă puteți gândi la acele uriașe și jenante pe care le purtați la reuniunea de la liceu. Etichetele Instagram sunt mult mai bune, deoarece le puteți personaliza.

Nametag-urile Instagram pot fi personalizate, pot avea fața adăugată la ele și pot facilita urmărirea celorlalți. Continuați să citiți pentru a afla diferitele moduri de a crea și de a personaliza etichetele dvs. Instagram.

Ce sunt etichetele Instagram?

Etichetele Instagram sunt imagini pe care le puteți crea, care facilitează accesul altor persoane. Nu va trebui să tastați nimic pentru a urmări un alt cont.

Nu trebuie să creați un nametag, deoarece aveți deja unul. Pentru a vă găsi eticheta de nume, atingeți fila profil și atingeți pictograma hamburger din partea dreaptă sus.

Selectați opțiunea Nametag (aceasta va fi prima din listă), iar eticheta dvs. de nume va apărea automat. Deoarece va fi prima dată când vă accesați eticheta de nume, Instagram vă va ghida prin diferitele etichete de nume pe care le puteți utiliza.

Cum se utilizează etichetele de nume Instagram

Dacă ați urmat pașii de mai sus, în prezent vă uitați la eticheta dvs. Instagram. Acum ce? Eticheta de nume este ceea ce le veți arăta prietenilor și viitorilor dvs. adepți, astfel încât să poată ține pasul cu postările dvs. Distribuiți eticheta dvs. de nume tuturor, atingând pictograma „Distribuiți” din partea dreaptă sus.

nametag-share

Ce se întâmplă dacă vreți să urmăriți pe altcineva? Există mai multe moduri în care puteți scana eticheta de nume a altcuiva. Pentru început, puteți atinge opțiunea „Scanați o etichetă de nume” chiar sub eticheta de nume.

scanare nume

După ce selectați opțiunea, utilizați telefonul camerei dvs. pentru a scana eticheta de nume. Veți vedea o opțiune pentru a vizualiza profilul. Puteți decide apoi dacă doriți să urmăriți contul.

De asemenea, puteți scana un Nametag salvat în galeria dispozitivului. Doar atingeți pictograma Image din partea dreaptă sus.

nume-imagine

În plus, puteți scana un nametag atingând fila „Căutare”, urmată de opțiunea nametag din partea dreaptă sus.

căutare nume

Un alt mod în care puteți scana o etichetă de nume este glisând spre dreapta pentru a accesa camera în timp ce îndreptați camera către o etichetă de nume și apoi apăsați lung pe ecran.

Cum să vă personalizați numele de Instagram

Acum că ți-ai găsit numele de Instagram și ai știut cum să-l folosești, este timpul să-i dai atingerea ta personală. Puteți schimba culoarea etichetei dvs. de nume, puteți adăuga emojis sau puteți adăuga un selfie. Pentru a schimba culoarea sau emoji-urile etichetei de nume, alegeți opțiunea pe care doriți să o modificați selectând butonul radio din partea de sus, deoarece se schimbă de la Culoare la Emoji la Selfie. Atingeți oriunde pe ecran pentru a modifica oricare dintre aceste opțiuni.

nume-dif

Pentru culori, va continua să se schimbe până când nu mai atingeți ecranul. În mod similar, atingeți ecranul și glisați până găsiți emojiul pe care doriți să îl adăugați.

nume-emoji

Pentru eticheta de nume selfie, continuați să atingeți până când aveți designul dorit. Pentru designul care vă va înconjura selfie-ul, puteți alege între un unicorn, diverse ochelari, inimi și o mustață.

Concluzie

Este evident că Instagram a copiat această caracteristică din Snapchat, dar nu există plângeri aici. Este o caracteristică minunată de a avea în jur și, sperăm, acesta este începutul mai multor caracteristici grozave care vor veni. Sunteți mulțumit de Instagram Nametags? Spuneți-ne ce părere aveți în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x