Ce tehnologie nouă ți-ar plăcea să devină mainstream în 2015?

Ce tehnologie nouă ți-ar plăcea să devină mainstream în 2015?

⌛ Reading Time: < 1 minute

A mai trecut un an, iar tehnologia a progresat din nou rapid. Cea mai mare tendință de anul trecut părea să fie dispozitivele purtabile. Ce tehnologie va înlocui asta în 2015? Ce tehnologie nouă ați dori să vedeți mainstream în acest an?

Aici se distrează. Aici ajungem să ne dorim avansurile tehnologice pe care le-am dorit întotdeauna. Există atât de multe alegeri. Poate ați dori să vedeți Google Car înlocuind o mașină condusă de oameni. Puteți să vă încredeți în faptul că Google vă transportă prin oraș și vă puteți concentra asupra altor lucruri în timp ce conduce. Serviciile poștale s-au luptat cu apariția rețelelor sociale și a mesajelor electronice. Poate că și-ar putea rezolva necazurile prin a avea drone care să înlocuiască purtătorii de poștă. Te-ai săturat să te gândești? Ce se întâmplă dacă un dispozitiv inteligent îți poate înlocui creierul și ar face toată munca grea pentru tine? La urma urmei, suntem parțial acolo deja. Există o mulțime de roboți care ne-ar putea înlocui și ne vor face treburile prin casă. Poate ați dori să vedeți asta pentru a vă ușura puțin încărcătura.

Există o anumită tendință tehnologică pe care o aștepți cu nerăbdare în 2015? Există tehnologii care să vă entuziasmeze sau să vă ușureze viața? Ce tehnologie nouă ați dori să vedeți mainstream în acest an?

Credit de imagine: Mark Doliner prin Wikimedia Commons

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.