Ce ți-ar lua pentru a schimba sistemul de operare? [Poll]

Ce ți-ar lua pentru a schimba sistemul de operare? [Poll]
⏱️ 1 min read

Recent am organizat un sondaj în care am întrebat despre anunțul Microsoft de a nu mai avea versiuni de Windows. Mulți cititori au răspuns că ar putea schimba sistemul de operare din cauza asta. Acest lucru ne-a determinat să ne întrebăm la o scară mai largă ce ar fi nevoie pentru a vă schimba sistemul de operare.

A existat o bătălie mai mare între sistemul de operare și se pare că schimbarea a fost o decizie imensă. A fost doar între Mac și Windows. Dar acum sunt mult mai multe. Linux a fost adăugat la mix și există și sisteme de operare mobile care includ iOS și Android. Dar sunt departe de a fi interschimbabile și oamenii încă mai au preferatele pe care preferă să le folosească. Cu toate acestea, există ocazii în care un utilizator ar putea dori să treacă. Ar putea dori să treacă de la Windows la Linux sau ar putea dori să treacă de la iOS la Android. Din nou, nu este ca atunci când oamenii erau la fel de căsătoriți cu sistemul lor de operare. Mulți oameni folosesc chiar și mai multe sisteme de operare. Uitați că majoritatea oamenilor au un sistem de operare desktop și un sistem de operare mobil, dar uneori folosesc Windows și Mac sau Windows și Linux sau chiar Windows, Linux și Mac.

Indiferent, există încă motive pentru care cineva ar putea dori să-și schimbe sistemul de operare principal, indiferent dacă utilizează mai multe sisteme. Veți schimba cu adevărat sistemul de operare dacă sunteți nemulțumit de dezvoltarea sa actuală? Ce ar fi nevoie pentru a trece la sistemul de operare?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x