Ce ți se pare provocator despre utilizarea stocării în cloud?

Ce ți se pare provocator despre utilizarea stocării în cloud?
⏱️ 2 min read

Stocarea în cloud a fost revoluționară pentru utilizatorii de computere și dispozitive mobile. Nu avem preocupările de depozitare pe care le-am avut odată … sau nu? Toată lumea nu folosește stocarea în cloud. Deși pare că ar trebui să fie răspunsul la toate problemele noastre, nu este. I-am întrebat pe scriitorii noștri ce li se pare provocator în ceea ce privește utilizarea stocării în cloud.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Opinia noastră

În cea mai mare parte, cea mai mare reclamație a scriitorilor este lipsa spațiului de stocare pe conturile gratuite de stocare în cloud. În special, Shujaa folosește Google Drive și primiți doar 15 GB pentru toate, inclusiv poștă, Drive și documente. Dacă doriți mai mult spațiu, trebuie să plătiți pentru un serviciu lunar și mulți încearcă să găsească o modalitate de a evita acest lucru. Judy observă că înțelege că serviciile nu pot oferi tuturor o limită gratuită de 1 TB, dar consideră ridicole limitele actuale. Plătesc pentru un upgrade pe iCloud, dar este doar 1 USD pe lună pentru 50 GB. Pot sa ma descurc.

Christopher observă, de asemenea, problema sincronizării datelor cloud cu un dispozitiv nou. Deși este o durere, el observă că este „evident mai bine decât să lucrați cu copii de rezervă pe copie,”Totuși, dacă aveți o conexiune la internet slabă, cloud-ul este și mai greu. Shujaa observă că este, de asemenea, o problemă să descarci întregul cont cloud pe un dispozitiv.

Lui Damien îi este greu să lucreze cu (servicii de stocare diferite (sau același serviciu, dar un cont diferit). ”El spune că face„organizarea o durere de cap” pentru el.

Derrick folosește atât Drive cât și Dropbox, dar pentru el problema este cu lățimea de bandă. El are nevoie de spațiu de stocare pentru unele fișiere deosebit de mari. Deci, în schimb, el are „am construit un server la mine acasă și asta se ocupă de nevoile mele de lățime de bandă.”El folosește Drive doar pentru unele fișiere și folosește Dropbox pentru a conecta scripturi de shell hotlink.

Mahesh are cu totul altă problemă. El crede că unele dintre serviciile de stocare în cloud par „de multe ori pe lista neagră a fișierelor sigure pe care le folosim cu toții pe computerele noastre,” precum “Instrumentele de înrădăcinare Android care conțin exploit-uri despre care aceste servicii cred că nu sunt găzduite în siguranță.

Opinia ta

Acestea sunt provocările pe care scriitorii noștri le găsesc cu serviciile de stocare în cloud, cu un accent foarte mare pe faptul că nu oferă suficient spațiu pentru conturile gratuite. Și tu?? Ce vi se pare provocator la utilizarea stocării în cloud? Spuneți-ne mai jos în secțiunea de comentarii de mai jos.

Credit de imagine: Yannick Bammert prin Wikimedia Commons

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x