Ce tipuri de reclame online sunt acceptabile?

Ce tipuri de reclame online sunt acceptabile?
⏱️ 2 min read

Cu toții tindem să gemem când vedem reclame online și am prefera să ne lipsim de ele. Cu toate acestea, pot fi o necesitate pentru unele site-uri web și organizații, deoarece trebuie să câștige bani într-un fel pentru a putea plăti pentru site-ul web. Având în vedere acest lucru, ce tipuri de reclame online sunt acceptabile?

Așadar, accesați unul dintre site-urile dvs. preferate și există o mulțime de reclame pe site. Unele ar putea fi într-o bară laterală, în timp ce altele ar putea fi amestecate în tot textul pe care îl citiți. Apoi, încercați să obțineți informații despre Google și să primiți câteva anunțuri acolo, apoi, după ce faceți clic pe unul dintre rezultatele căutării, apare pagina web, dar trebuie fie să parcurgeți o numărătoare inversă pentru a trece de anunț, fie să „Faceți clic aici” sau să spuneți „nu mulțumesc” ferestrei pop-up pentru a o șterge.

Și aceste reclame pot fi pentru orice. Ele pot fi legate de obiceiurile dvs. Google, astfel încât să fie relevant pentru dvs., dar și iritant că știu atât de multe despre dvs. Uneori pot ajunge să fie ceva foarte dezgustător dacă nu sunt X, iar alteori pot fi ceva la care nu ai niciun interes și nu ai nimic de-a face cu pagina web pe care o vizualizezi.

Realizând că cel puțin unele reclame sunt o necesitate, ar trebui să se potrivească doar în conținut cu ceea ce se află pe pagina web sau este în regulă ca acestea să fie despre ceva total aleatoriu? Ar trebui să fie doar una dintre părți și complet în afara voastre sau este bine să aveți reclame pop-up pe care să le ștergeți pentru a ajunge la ceea ce căutați?

Ce tipuri de reclame online sunt acceptabile?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x