Ce trebuie să căutați atunci când obțineți un Powerbank

Ce trebuie să căutați atunci când obțineți un Powerbank

Odată cu dezvoltarea științei și tehnologiei, dispozitivele noastre – telefoane, tablete, camere foto etc. – devin din ce în ce mai mult o parte integrantă a vieții noastre. Ele nu fac parte doar dintr-un stil de viață; au devenit markeri în personalitatea noastră.

Imaginați-vă că sunteți în mișcare, iar bateria telefonului dvs. se descarcă. Oricine a fost martor la acest lucru știe cât de demoralizant se simte separat de dispozitivul dvs. Acest lucru a făcut din necesitatea de a avea o sursă de rezervă de energie. Dar, cu cantitatea și varietatea băncilor de putere de pe piață, să căutați bănci de energie care vi se potrivesc este o întreprindere masivă.

Iată câteva indicații înainte de a achiziționa o bancă de putere.

1. Dimensiunea fizică

Simt că acesta este unul dintre primele lucruri de care trebuie să fiu atent. Odată am avut o bancă de alimentare care era de trei ori mai mare decât telefonul meu (un iPhone 5) și cântărea la fel de mult cât arăta. Problema evidentă pe care o aveam era cum să o bag în buzunar. De atâtea ori a trebuit să las telefonul în buzunar și să-mi port banca de energie în mână. Nu mi s-a părut modul ideal de gestionare a dispozitivului meu.

Acestea fiind spuse, dacă vă deplasați adesea cu o poșetă, dimensiunea poate fi mai puțin îngrijorătoare pentru dvs., dar ar trebui să știți, de asemenea, că dimensiunea fizică, în majoritatea cazurilor, nu poate avea nicio legătură cu capacitatea sau puterea unei bănci de putere. .

2. Numărul de porturi de încărcare

Evident, numărul de porturi determină câte dispozitive se pot încărca în același timp. Practic, cu cât sunt mai multe porturi, cu atât mai multe dispozitive se pot încărca simultan. Interesant este că acest factor are uneori un efect asupra dimensiunii. Deci, dacă doriți o bancă de alimentare care să se potrivească perfect în buzunar, este posibil să căutați una cu doar unul sau două porturi.

Odată cu creșterea cantității de dispozitive portabile care variază de la dispozitive MP3, dispozitive Bluetooth, telefoane, tablete și iPad-uri, este uneori mai eficient să achiziționați o bancă de bower cu multe porturi, astfel încât, indiferent de nevoile dvs., aveți sigur pentru toate dispozitivele dvs.

3. Tensiune

Când căutați o bancă de energie, luați în considerare tensiunea de maximă importanță, deoarece, spre deosebire de alți factori, acest lucru ar putea prezenta un risc pentru siguranță. Regula este destul de simplă: nu cumpărați o bancă de energie cu o tensiune mai mare decât bateria. De exemplu, o bancă de alimentare de 5,5 V pentru o baterie de 3,7 V poate să nu fie cea mai bună alegere.

Acest lucru se datorează faptului că, dacă vă încărcați bateria cu o bancă de putere cu tensiune mai mare, aceasta începe să se umfle și poate chiar exploda. De asemenea, dacă vă încărcați bateria cu o baterie de tensiune mai mică, este posibil să nu se încarce niciodată.

4. Capacitate

Capacitatea măsurată în miliamp-oră sau „mAh” este un factor cheie pentru a ști câtă putere va folosi pentru a încărca dispozitivul și cât de des va trebui să îl încărcați.

Capacitățile obișnuite sunt de la 2.000mAh la 15.000mAh și, în unele cazuri, de până la 40.000mAh. Cu cât este mai mare puterea, cu atât mai multe ori vă poate încărca dispozitivul. În timp ce căutați power bank, ar trebui să luați în considerare câte dispozitive aveți și invariabil cantitatea de capacitate care ar putea fi necesară pentru a vă încărca complet dispozitivele.

5. Preț

Acesta este aproape întotdeauna factorul care determină care dintre ceilalți factori vor fi găzduiți. Cu prețuri de la 4 USD până la 100 USD, este posibil să găsiți ceva în limita bugetului. De obicei, vă voi recomanda unul spre capătul superior al bugetului, deoarece mai ieftin poate să nu fie întotdeauna mai bun și adesea ceea ce plătiți este ceea ce obțineți.

Aceasta, desigur, nu este o listă exhaustivă, dar este un punct de plecare foarte bun atunci când căutați o bancă de energie.

Scroll to Top