Ce trebuie să știți despre scurgerile și zvonurile de preț pentru noul joc GTA 6

Price of GTA 6 It's More Than What You're Expecting
⏱️ 5 min read

GTA 6 a fost subiectul unor numeroase scurgeri și zvonuri,

Ori de câte ori jucătorii se gândesc la GTA 6, ei întreabă mai întâi despre data lansării, caracteristicile interesante, locațiile și grafica uimitoare. Dar nu mulți jucători pun la îndoială prețul GTA VI imediat. Ei bine, dacă ești cineva care a ajuns în această etapă și vrea să știe cât va costa GTA 6, din păcate, avem câteva vești triste despre joc. După cum a vrut soarta, GTA 6 va fi cel mai scump joc GTA din toate timpurile și va crește doar cu timpul. Deci prețul GTA 6 îți va arde o gaură în buzunar? Să aflăm! Ne vom baza pe mai multe abordări pentru a obține un preț final (speculativ) pentru GTA 6.

GTA 6 (2022) Scurgeri de prețuri, zvonuri și speculații

Prețul generației anterioare de GTA și Rockstar Games

Acestea sunt câteva dintre prețurile pentru cele mai populare titluri de la Rockstar Games, dezvoltatorii francizei GTA. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt prețurile de vânzare cu amănuntul pentru aceste jocuri la momentul lansării și este posibil să fi fost afectate de anumite oferte și reduceri de atunci.

Joc Preț inițial (în USD) Data de lansare
GTA 3 50 USD 22 octombrie 2001
GTA vice City 50 USD 29 octombrie 2002
GTA San Andreas 50 USD 26 octombrie 2004
Povești GTA VC 50 USD 31 octombrie 2006
GTA 4 60 USD 29 aprilie 2008
GTA 5 60 USD 17 septembrie 2013
Red Dead Redemption 2 60 USD 26 octombrie 2018
Grand Theft Auto: Trilogia — Ediția definitivă 60 USD 11 noiembrie 2021

La o privire, se pare că Rockstar Games folosește un anumit preț pentru câțiva ani și apoi ridica-l cu 10 dolari. Dar dacă verificați datele de lansare, puteți cronometra creșterea prețului până la popularul prăbușire de pe piață din 2008. Și ținând cont de modul în care GTA 6 se va lansa după anii de COVID-19 și recenta prăbușire a pieței, nu va fi surprinzător. GTA 6 la un preț de 70 USD.

Opinia lui Take-Two despre prețuri

Când vine vorba de populara franciză GTA, Rockstar Games nu este singurul care dă lovitura. Compania-mamă a Rockstar Games, Take-Two Interactive, deține, de asemenea, un control semnificativ asupra situației. Din acest motiv, modul în care prețul celorlalte jocuri ale lor moderne poate afecta direct prețul GTA VI. Și exact așa decurge situația.

În martie 2021, Strauss Zelnick, CEO al Take-Two Interactive, a declarat: „Am anunțat un preț de 70 USD pentru NBA 2K21 și sentimentul nostru a fost că oferim o varietate de experiențe extraordinare, multă rejucabilitate.” la Conferința Morgan Stanley Tehnologie, Media și Telecomunicații. Și-a susținut în continuare punctul adăugând: „Ultima dată când a existat o creștere a prețurilor de top în SUA a fost în 2005-2006, așa că credem că consumatorii sunt pregătiți pentru asta”.

Așadar, chiar dacă nu avem o confirmare directă a prețului GTA 6, Take-Two este confortabil să prețuiască jocurile sale de top la cel puțin 70 USD. În mod realist, datorită succesului masiv al GTA V, lucrurile vor fi nu este diferit pentru GTA 6.

Cât va costa GTA 6?

Având în vedere feedback-ul Take-Two Interactive și modelul de lansare al francizei, este sigur să presupunem asta GTA 6 va costa cel puțin 70 USD la lansare pe consolele de nouă generație (GTA 6 poate să nu vină pe PS4 și Xbox One). Un preț atât de mare ar pune jocul la egalitate cu majoritatea jocurilor AAA noi și viitoare de pe piață.

Prețul total al GTA 6 ar putea crește; Mulțumim DLC-ului

Dacă prețul de lansare al lui GTA 6 nu pare scump, DLC-ul său s-ar putea. În acest moment, cele mai multe dintre scurgerile și zvonurile GTA 6 indică o poveste întinsă și o lume în continuă creștere, care vă va cere să cumpărați un nou DLC pe măsură ce este lansat. Nu credem că necumpărarea DLC-ului afectează povestea originală. Cu toate acestea, vă poate împiedica să experimentați adevăratul potențial al jocului.

În orice caz, cel mai recent DLC GTA 5 costă $9,99. Ne așteptăm ca DLC-ul GTA 6 să aibă un preț similar. Cu toate acestea, ar fi interesant de văzut dacă serviciile de abonament precum Xbox Game Pass ne pot oferi o oarecare ușurare.

Cât vei plăti pentru GTA 6?

deci da, cam asta sunt toate speculațiile despre prețul lui Grand Theft Auto 6, care se așteaptă să fie lansat cândva în 2024. Prețul GTA 6 ți se pare justificat? Sau este prea mult pentru a justifica caracteristicile GTA 6? Vom ști doar când sosește data lansării GTA 6. Până atunci, cât ești dispus să plătești pentru următorul titlu GTA? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Potrivit informațiilor disponibile, se așteaptă ca prețul pentru Grand Theft Auto 6 să fie mai mare decât orice alt joc din seria GTA până acum și să fie de cel puțin 70 de dolari la lansare. Mai mult decât atât, este posibil ca prețul total să crească din cauza DLC-urilor. În ciuda acestui fapt, fanii încă așteaptă cu nerăbdare lansarea jocului și sunt dispuși să plătească pentru caracteristicile și experiențele pe care GTA 6 le oferă.
Mulțumesc pentru că ați petrecut timpul citind acest articol și sper că ați fost informați și divertisiți în același timp. Tehnologia ne schimbă viața într-un mod aproape miraculos, iar noi suntem privilegiați să fim martorii acestei transformări incredibile. Haideți să continuăm să explorăm lumea tehnologiei împreună și să ne susținem reciproc în această călătorie fascinantă. Ne vedem în curând cu mai multe informații și noutăți din lumea tehnologiei. Până atunci, stați conectați și fiți la curent cu cele mai noi și interesante inovații tehnologice din România și din întreaga lume!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x