Ce va conține Windows 10X?

Ce va conține Windows 10X?
⏱️ 4 min read

Când am acoperit Microsoft Surface Neo, am atins aproximativ sistemul său de operare, Windows 10X. La momentul scrierii, părea să fie doar o ediție obișnuită a Windows 10, doar adaptată unui laptop cu monitor dual.

Cu toate acestea, de atunci, mai multe detalii despre Windows 10X a apărut și se pare că este diferit de experiența de bază Windows 10. Să deschidem ceea ce a fost găsit și să analizăm unele dintre schimbările mai interesante.

Imagini de fundal dinamice

Windows 10X va avea imagini de fundal dinamice în mod implicit. Dacă nu știți ce sunt acestea, acestea sunt imagini de fundal care se mișcă în loc să fie o imagine statică. Este un mod mai interesant de a avea un fundal care se schimbă, dar mai avansat decât un slideshow.

Tapetul afișat avea un munte care trecea prin cicluri de zi și de noapte. Aceste cicluri au fost potrivite cu ora sistemului dvs., astfel încât ați avut o scenă de zi însorită la prânz și un cer înstelat a venit noaptea.

Un nou meniu Start

Windows 10X va avea și un meniu Start diferit. Microsoft își propune să construiască Windows 10X pentru a fi axat pe productivitate, pentru a reflecta modul în care Surface Neo este proiectat pentru a lucra în deplasare. Ca atare, noul meniu Start nu se va concentra pe afișarea de jocuri și media; în schimb, vă va arăta aplicații de productivitate și documente recente, astfel încât să puteți lucra mai repede.

Un centru de acțiune renovat

În Windows 10, sarcina principală a Centrului de acțiune este de a vă direcționa către pagina de setări corespunzătoare atunci când apare ceva. Cu toate acestea, Centrul de acțiune al 10X vă permite să controlați lucrurile chiar din centru. Acest lucru înseamnă mai puțin timp în jurul diferitelor ferestre și mai mult timp pentru a face lucruri.

Un nou „Mod de compunere”

Dacă citiți articolul pe care l-am scris pe Surface Pro, veți ști că Windows 10X are capacitatea de a detecta când o tastatură Bluetooth este plasată pe unul dintre ecranele sale. Apoi va modifica interfața utilizatorului pentru a se potrivi cu tastatura și va afișa chiar și comenzi suplimentare de tastare pe cealaltă jumătate a ecranului, cu tastatura pe ea.

Compunere Windows 10x

Acest nou mod are un nume: „Mod de redactare”. De asemenea, am aflat că puteți activa modul Compune fără tastatură. Windows 10X va afișa o tastatură digitală și un trackpad pe care să le utilizați în schimb. Este posibil să nu fie cea mai bună opțiune pentru perioade lungi de scriere, dar este mai bine decât nimic!

Toate acestea vor fi disponibile pentru PC-uri?

În acest moment, Windows 10X este exclusiv pentru computerele pliabile Microsoft, cum ar fi Surface Neo. Nu există prea multe motive pentru al transfera pe computer, deoarece este conceput special pentru un laptop cu ecran dual. Ca atare, dacă sunteți interesat de Windows 10X și de ceea ce are de oferit, țineți ochii deschiși pentru detalii despre Surface Neo.

Doar zgâriind suprafața

Există multe mai multe de dezvăluit despre Surface Pro, dar deocamdată avem mai multe detalii despre sistemul său de operare personalizat și modul în care acesta diferă de Windows 10. Se pare că este un sistem de operare mai axat pe productivitate decât omologul său mai mare, destinat pentru a ajuta oamenii să-și facă treaba în deplasare.

Vă face să vă intereseze să obțineți un Surface Pro? Spuneți-ne mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x