Cea mai bună alternativă gratuită la iTunes – 2021

⌛ Reading Time: 6 minutes

Așa cum Google a încheiat Picasa și a introdus Google Foto, Apple a încheiat și iTunes și a introdus în continuare 3 aplicații diferite specifice funcțiilor lor – Apple TV, Podcasturi Apple și Apple Music. Ceea ce ar putea face singur iTunes este acum gestionat de 3 aplicații diferite.

Dacă vă lipsește iTunes și multi-tasking-ul, nu vă faceți griji, deoarece aici avem cea mai bună alternativă gratuită a iTunes pe care o puteți utiliza în locul iTunes pentru a vă gestiona fișierele media și audio. Unele dintre acestea sunt și alternative gratuite pentru iTunes.

Deci ce mai aștepți? Intră pentru a descoperi cea mai bună alternativă gratuită a iTunes –

Nu ratați să vedeți Descărcarea GarageBand pentru PC – Garageband pentru Windows 10, 8, 7 Laptop.

Cele mai bune și gratuite alternative iTunes 2021

1. Clementina

Clementina

Prima alternativă la iTunes este Clementine. Windows, Mac sau Linux, toate sistemele de operare sunt compatibile cu Clementine. Acest player muzical este total gratuit și, de asemenea, permite utilizatorilor să asculta surse muzicale precum radio, podcasturi, etc.

Se poate activa egalizator deci ca să reglați calitatea audio.

Acest software uimitor vă ajută să intrați gestionarea bibliotecii muzicale, copierea fișierelor muzicale pe diverse dispozitive, extragerea, si mult mai mult. Include, de asemenea, etichetare plus suport care este util în organizarea muzicii.

Pro – caracteristici excelente, egalizator pentru reglarea calității audio, etichetare plus suport.

Contra — Nici unul despre care să știm

Compatibilitate – Windows, MacOS, Linux

Cost – Liber

Evaluare – 4,9/5

2. MediaMonkey

MediaMonkey

Al doilea pe lista celor mai bune alternative gratuite de iTunes este MediaMonkey. Sunt sigur că mulți dintre voi s-ar putea să fi auzit acest nume la un moment dat.

Dacă nu ați făcut-o, permiteți-mi să vă spun MediaMonkey este un software grozav cu instrumente și funcții uimitoare pentru a gestiona și organizați media, audio, video, etc fisiere.

MediaMonkey este compatibil cu sincronizarea fișierelor media cu iOS, precum și cu alte dispozitive. Este compatibil cu o serie de formate de fișiere, cum ar fi FLAC, MP3, MP4, WMA, etc.

Este posibil să personalizați-vă propria listă de redare inclusiv fișiere video și audio pe MediaMonkey. Cea mai bună parte a acestui software este că se poate eliminați fișierele duplicate sau suprascrise automat.

Pro – Sincronizați fișierele media cu iOS și alte dispozitive, suport larg pentru diferite formate de fișiere, personalizați listele de redare, eliminați fișierele duplicate etc.

Contra – Nu acceptă Mac OS.

Compatibilitate – Windows, Linux

Cost – Versiunea gratuită și Gold (plătită).

Evaluare – 4,5/5

Alegerea editorului – Top 10 alternative gratuite IDM pe care le puteți folosi

3. MusicBee

MusicBee

În cazul în care cauți doar un player muzical și nu un manager de fișiere, atunci MusicBee este alegerea ta liber alternativa iTunes.

Cu MusicBee, este posibil să organizați, găsiți și redați muzică pe computerul dvs.

Cea mai bună parte despre MusicBee este că, puteți să ssincronizați muzica între dispozitivul dvs. iOS și computerul Windows.

Cu MusicBee, primești SoundCloud integrat, podcasturi, precum și posturi de radio web. Venind la interfața cu utilizatorul, MusicBee este una simplă în acest sens, așa că este mai ușor chiar și pentru începători să folosească Musicbee.

O caracteristică grozavă despre Musicbee este ea Egalizator cu 15 benzi care vă permite să reglați setările cu ușurință și în conformitate.

Pro – Suport tema și WinAmp, scalare logaritmică a volumului, redare Gapless etc.

Contra – Nu acceptă MacOS

Compatibilitate – Windows

Cost – Liber

Evaluare – 4,8/5

4. WALTR 2

WALTR 2, deși nu a alternativă gratuită la iTunes, este un înlocuitor uimitor pentru iTunes. Folosind WALTR 2, se poate face cu ușurință conectează-și iPhone-ul cu WiFi sau cabluri.

The transfer pentru melodii, imagini și fișiere video chiar mai mari este suficient de rapid. Cu WALTR 2, nu trebuie să utilizați niciun software terță parte pentru a asculta melodii sau a viziona videoclipuri.

Una dintre părțile cruciale ale WALTR 2 este că acesta acceptă aproape toate tipurile de formate de fișiere. Are compatibilitate pentru chiar ePub, PDF-uri, cărți audio, etc.

Aceste diferite tipuri de fișiere sunt transferate automat de WALTR 2 către aplicația nativă aferentă. De exemplu, dacă transferați o imagine, o veți vedea în Galerie.

Pro – acceptă aproape toate tipurile de fișiere, inclusiv cărți audio, ePub etc. transfer ușor și rapid de fișiere

Contra – Nu acceptă sistemul de operare Linux

Compatibilitate – Windows, MacOS

Cost – Probă gratuită, 39,95 USD

Evaluare – 4,5/5

DESCARCĂ PENTRU MacOS

DESCARCĂ PENTRU WINDOWS

5. WinX MediaTrans

MediaTrans produce două aplicații de management media, una pentru sistemul de operare Windows – WinX MediaTrans și alta pentru MacOS – MacX MediaTrans. Dacă sunteți un utilizator Windows, puteți utiliza acest WinX MediaTrans.

Vă permite transferați videoclipuri, imagini, muzică și alte astfel de fișiere de pe și către dispozitivele dvs. iOS și PC-ul Windows.

Oferă o serie de caracteristici, de la transferul diferitelor tipuri de fișiere la organizarea bibliotecii taley si realizarea de tonuri de apel.

De asemenea, vă permite criptați videoclipurile, precum și fotografiile. Interfața este ușor de utilizat. Nu este nevoie să instalați iTunes pe dispozitiv pentru a utiliza acest software.

Pro – Backup automat pentru fotografii, transfer video bidirecțional și transfer de muzică, generator de tonuri de apel, organizator de cărți, criptați fotografii și videoclipuri.

Contra – nu acceptă Mac OS.

Compatibilitate – Windows

Cost – Probă gratuită, 35,95 USD

Evaluare – 4,3/5

DESCARCA

6. MacX MediaTrans

MediaTrans produce două aplicații de management media, una pentru sistemul de operare Windows – WinX MediaTrans și alta pentru MacOS – MacX MediaTrans.

Puteți utiliza playerul MacX MediaTrans astfel încât transfer, precum și backup de date între dispozitivele iOS. Poti de asemenea personalizați fișierele audio precum și creați tonuri de apel.

Utilizatorul poate, de asemenea face backup pentru datele iPhone pur și simplu folosind iPhone ca USB. Utilizatorul are opțiunea de a-și securiza datele prin criptare.

Se poate gestionează și organizează media, audio, etc. fișiere. Interfața de utilizare a acestui software este, de asemenea, foarte simplă și ușor de utilizat.

Pro – Backup automat pentru fotografii, transfer video bidirecțional și transfer de muzică, generator de tonuri de apel, organizator de cărți, criptați fotografii și videoclipuri.

Contra – nu acceptă sistemul de operare Windows.

Compatibilitate – MacOS

Cost – Probă gratuită, 35,95 USD

Evaluare – 4,3/5

DESCARCĂ MacX MEDIATRANS

7. SynciOS

SynciOS

SynciOS, așa cum spune și numele, permite utilizatorilor să o facă sincronizați fișierele de date cu dispozitivele iOS. Asta grozav instrument de management media acceptă transferul media în ambele sensuri. De asemenea, poate fi folosit pentru faceți backup pentru datele telefonului, sincronizați fișierele și așa mai departe de la dispozitivele iOS la alte dispozitive și invers.

Pro – Suportă transfer media bidirecțional, copie de rezervă și partajare a fișierelor, gratuit de utilizat

Contra – Nu acceptă Linux

Cost – Liber

Compatibilitate – Windows, MacOS

Evaluare – 4,6/5

8. Muzica

Muzica este alta cea mai bună alternativă gratuită la iTunes. Acest software este compatibil cu toate sistemele de operare majore – Windows, Mac și Linux. O mare caracteristică a Musique este găsitor de versuri care va primi versurile oricărei melodii pe care o cântați.

Aplicația organizează muzica de categorii precum Artiști, Albume, etc. Eu personal nu găsesc niciun motiv pentru care să nu am Musique pe dispozitivul meu. Are tot ce se poate aștepta de la un manager muzical.

Pro – Căutare de versuri, clasificare ușoară, compatibilitate largă.

Contra – Nimic de care să fim conștienți!

Compatibilitate – Windows, MacOS, Linux

Cost – Liber

Evaluare – 4,9/5

DESCARCĂ PENTRU WINDOWS

DESCARCĂ PENTRU MacOS

DESCARCĂ PENTRU LINUX

9. Vox Media Player

Vox Media Player

Vox Media Player este cea mai bună alternativă gratuită a iTunes pentru MacOS. Puteți utiliza acest player media pe Mac OS. Vox Media Player este compatibil atât cu Biblioteca personală de muzică, cât și cu Tunes.

În afară de asta, primești și tu suport pentru streaming de muzică prin YouTube, SoundCloud și la propriu, 30.000 și mai multe posturi web-radio!

Cea mai bună parte a acestui player este că acceptă o serie de formate audio, cum ar fi MPS3, MP4, M4A, APE, FLAC, CUE, si asa mai departe.

Pro – Sunet stereo îmbunătățit, Redare fără întreruperi, suport pentru format audio larg, soluție de stocare în cloud, muzică în flux prin YouTube și peste 30.000 de posturi de radio pe internet.

Contra – Nu acceptă sistemul de operare Windows

Compatibilitate – MacOS

Cost – Gratuit, 4,99 USD/lună

Evaluare – 4,7/5

10. Fidelia

Ultimul, dar nu cel din urmă. Fidelia este o excelentă alternativă gratuită a iTunes dacă vrei să asculți muzică la o calitate înaltă. Acest Mac OS compatibil player audio de înaltă definiție este tot ce ai nevoie dacă calitatea este ceea ce preferi.

Ceea ce este cel mai interesant este interfața acestei aplicații care este în totalitate dedicată muzicii.

Ai compatibilitate cu toate formatele audio majore. În Fidelia, obțineți un întreg set audio care include diverse instrumente precum Compatibilitate pentru Audio pe 64 de biți până la plug-in-uri, modelator de căști CanOpener, compresoare, egalizator, etc.

Deși trebuie să plătiți un preț pentru a utiliza acest software, credeți-mă în acest sens, dacă sunteți un ciudat de muic, nu veți regreta că ați plătit!

Pro – Organizați, personalizați, muzica de mare calitate

Contra – Nu este compatibil cu sistemul de operare Windows

Compatibilitate – MacOS

Cost – 29,95 USD

Evaluare – 3,8/5

DESCARCA

Dacă ești un fan sport, nu vrei să ratezi Cele mai bune site-uri gratuite de streaming sportiv!

Cuvinte de încheiere –

Acestea au fost toate cele mai bune alternative gratuite pentru iTunes. Presupun că ai găsit alegerea potrivită pentru tine. Anunțați-ne dacă am ratat alte alternative bune pentru iTunes. Vom fi bucuroși să auzim de la tine!

Tuning fericit:-)

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.