Ceas inteligent LEMFO: un ceas și telefon All-in-One – Recenzie

Ceas inteligent LEMFO: un ceas și telefon All-in-One - Recenzie
⏱️ 6 min read

În viața de zi cu zi, uneori, poate doriți să vă deplasați complet și să fiți fără mâini. Smartphone-urile pot fi folosite cu siguranță în acest mod, dar pot fi, de asemenea, prea voluminoase și pot fi supărate. Dacă căutați ceva mai ușor, mai mic și mai convenabil, vă recomandăm să optați pentru un gadget precum ceasul inteligent LEMFO.

Acest ceas inteligent rotund, negru și argintiu are curea din silicon și carcasă din cupru. Cel mai bun dintre toate, poate servi atât ca ceas, cât și ca telefon mobil, datorită slotului pentru cartelă SIM încorporat. Există chiar loc pentru un card SD dacă aveți nevoie de mai mult spațiu.

Ce e in cutie

Înainte de a intra în caracteristicile sale, să aruncăm o privire rapidă la ceea ce obțineți în cutie.

lemfo-smart-watch-box-contents

Ceasul inteligent LEMFO vine cu un încărcător cu 4 pini. Se atașează magnetic la partea de jos a ceasului; celălalt capăt intră într-un port standard de încărcare USB.

lemfo-smart-watch-charger-attached

Există, de asemenea, un mic manual de utilizare care explică elementele de bază ale ceasului, cum ar fi operarea acestuia și introducerea cartelei nano SIM. Apropo, va trebui să furnizați propria cartelă nano SIM.

Caracteristici ale ceasului inteligent LEMFO

Când porniți ceasul inteligent LEMFO pentru prima dată, există o animație de pornire care durează în jur de cincisprezece până la douăzeci de secunde. Pare și mai mult atunci când aștepți, dar este, de asemenea, frumos să te uiți. În plus, vă oferă o privire rapidă asupra calității grafice a ceasului.

lemfo-smart-watch-boot-up-animation

De acolo veți vedea fața reală a ceasului, care este vibrantă și foarte ușor de citit. A fost cu adevărat răcoritor să văd varietatea fețelor pentru ceas – aș vrea doar să nu fie toate atât de masculine. M-aș putea vedea jucând jumătate din fețe, dar ar fi frumos să am câteva care sunt mai feminine. Indiferent, fiecare față se remarcă singură în lumea în creștere a ceasurilor inteligente.

lemfo-smart-watch-dial-faces

Notificările pot fi accesate de pe fața ceasului glisând în jos. De asemenea, când glisați în sus, veți vedea informații importante, cum ar fi nivelul bateriei și ziua săptămânii; există chiar și câteva comutări rapide pentru activarea / dezactivarea Bluetooth, WiFi și modul de economisire a energiei, precum și schimbarea nivelului de luminozitate.

Toate opțiunile din meniu pot fi accesate glisând la stânga sau la dreapta pe fața ceasului. Trecând prin ele, veți vedea:

 • Apelare pentru a efectua apeluri de pe ceas (nu prin intermediul telefonului mobil)
 • Contacte care sunt extrase din contul dvs. Google (după ce vă conectați)
 • mesaj pentru trimiterea de mesaje text de pe telefon (nu prin telefonul mobil)
 • Sănătate pentru măsurarea ritmului cardiac
 • Sport pentru a vă număra pașii
 • Aplicații pentru accesarea aplicațiilor incluse (cum ar fi alarmele, browserul, muzica, vremea, Google), precum și adăugarea de mai multe prin AppStore și Google Play ale ceasului
 • Setări pentru a gestiona lucruri precum WiFi, data și ora, afișajul, economisirea energiei, dezinstalarea aplicațiilor etc.

lemfo-smart-watch-dialer

Pentru a accesa orice meniu sau opțiuni, pur și simplu atingeți ecranul. Puteți naviga apoi prin diferite ferestre derulând în sus și în jos. De asemenea, puteți reveni la ecranul anterior glisând de la marginea stângă la dreapta. Navigarea pe ceas este foarte ușoară și se aseamănă mult cu un smartphone, deci este ușor să obțineți atenția asupra acestuia.

Ceasul inteligent LEMFO include toate caracteristicile de bază pe care le-ați aștepta într-un ceas inteligent și chiar câteva suplimentare, cum ar fi două magazine de aplicații diferite, capacitatea de a adăuga propriul tapet pe fața ceasului și o caracteristică „curăță totul” pentru închideți simultan toate aplicațiile deschise. Alte caracteristici notabile includ GPS, barometru, căutare vocală, înregistrator de sunet, calendar și asistență pentru douăzeci de limbi diferite.

Specificații

 • CPU: MTK6572, Dual Core 1.2GHZ
 • Sistem de operare: Android 5.1
 • Banda de frecvență: 2G GSM, 3G WCDMA
 • ROM: 4G
 • RAM: 512M
 • Ecran tactil: 1,3 ″ TFT-LCD colorat, rezoluție 240 × 240 pixeli
 • Bluetooth: 4.0
 • WiFi: acceptă 802.11b / g / n
 • Baterie: 400mAh cu 3 zile de timp de așteptare
 • Timp de convorbire: 4 ore pe 2G, 2 ore pe 3G
 • Impermeabil: IP54 pentru zilele ploioase și stropi de apă
 • Card SD: acceptă maximum 32 GB

Câteva sughițuri

Deși m-am bucurat de ceasul inteligent LEMFO până acum, nu mă interesează faptul că aveți nevoie de o cartelă nano SIM pentru a profita de cele mai utile caracteristici ale sale: efectuarea / primirea de apeluri telefonice și trimiterea / primirea de mesaje text.

De asemenea, când vine vorba de durata de viață a bateriei, aceasta moare rapid dacă o folosești constant (după patru până la cinci ore). Dacă îl porți la lucru, totuși, va dura cu siguranță întreaga zi, deoarece este posibil să îl folosești doar ici și colo. În caz contrar, veți dori să fiți sigur că aveți încărcătorul cu voi când sunteți în mișcare.

lemfo-smart-Watching-Charging-Face

Apropo de încărcare, nu puteți folosi ceasul în timp ce se încarcă; va trebui să așteptați până când se termină sau să deconectați încărcătorul pentru a face orice.

lemfo-smart-watch-keyboard

Tastarea este, de asemenea, un pic ciudată pe micul ecran și este nevoie să te obișnuiești. Are tastatură Android stoc, dar nu aveți nici o caracteristică avansată, cum ar fi predicția cuvintelor, astfel încât introducerea textului consumă mai mult timp. Cu toate acestea, mica tastatură este drăguță!

Înfășurarea lucrurilor

Ceasul inteligent LEMFO este funcțional, accesibil și elegant. Este cu siguranță o dovadă că nu trebuie să spargi banca pentru a obține un ceas inteligent decent. Este util mai ales pentru cei care fac sport, fac exerciții fizice în mod regulat sau oricine altcineva care face multe cu mâinile și nu vrea să fie legat de un smartphone.

Dacă sunteți interesat să obțineți unul pentru dvs., avem o ofertă specială pentru dvs. Pentru luna august poți economisiți 24 USD la orice achiziție din magazinul TOMTOP folosind codul „YYMLF”(Fără citate) la plată.

Ceas inteligent LEMFO LF17

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x