Cei mai buni 3 manageri de parole pentru iOS

Cei mai buni 3 manageri de parole pentru iOS
⏱️ 4 min read

O aplicație de parolă decentă ar trebui să facă două lucruri pentru orice utilizator iOS: ar trebui să stocheze parolele în siguranță sub protocoale de securitate stricte și trebuie să se declanșeze atunci când este necesară completarea automată pe orice formular online. Odată cu creșterea așteptărilor utilizatorilor, un manager de parole pentru iOS în epoca modernă se așteaptă, de asemenea, să poată sincroniza perfect între dispozitive și platforme de operare.

Există o mulțime de aplicații de gestionare a parolelor în App Store, dar doar câteva dintre ele sunt cu adevărat grozave. Iată trei dintre cele mai bune alegeri ale administratorilor de parole pentru iOS.

1. 1Parola

Un element esențial al comunității Apple de ceva timp, aplicația pornește de la un punct de volum, permițând utilizatorilor să stocheze parolele, detaliile cardului de credit și adresele. 1 Parola folosește criptare AES 256 și poate fi deblocat cu Face ID și Touch ID. Este posibil ca cea mai mare caracteristică a aplicației să fie generatorul de parole personalizabil.

Parolele complexe pot fi create atunci când sunt necesare, dar nu trebuie niciodată amintite, deoarece sunt stocate imediat în siguranță. Sunt disponibile perioade de încercare gratuite, cu versiunea de vârf la prețul de 9,99 USD. Aplicația vine cu suport Apple Watch, permițând utilizatorilor să vizualizeze parolele de pe un ceas de mână. De asemenea, facilitează partajarea parolelor echipei nominalizate, o caracteristică utilă pentru familii și echipele de proiect.

Aplicația poate fi sincronizată pe platforme. Marea majoritate a recenziilor utilizatorilor de pe rețelele de socializare sunt pozitive, o dovadă suplimentară a unei aplicații de renume. Excelent pentru începători, 1Password va fi probabil singurul deținător de parole pe care îl va folosi cineva, începător sau nu. Nu este depășit în ceea ce privește caracteristicile altor aplicații, având o construcție solidă și ușoară care a fost testată în luptă. Un manager de parole persistent excelent pentru iPhone, majoritatea utilizatorilor refuză să se schimbe după ce au descărcat aplicația.

2. Enpass

Enpass permite, de asemenea, stocarea informațiilor personale și financiare. Are o gamă de șabloane de care fiecare utilizator are nevoie pentru a introduce informații specifice pentru un anumit login. Construirea browserului vede un utilizator capabil să completeze formularele chiar din seif. Utilizatorii pot evita copierea și lipirea după dorință, iar criptarea de nivel superior garantează siguranța cu confortul Touch ID.

ios-password-manager-enpass

Enpass este, de asemenea, o aplicație desktop. Aplicația va utiliza facilitatea de cloud computing preferată de un utilizator (iCloud / Google Drive / Dropbox) în sincronizarea între dispozitive. Opțiunile de stocare în cloud sau locale sunt la latitudinea utilizatorului, iar aplicația se afișează pe un Apple Watch. În timp ce versiunea gratuită limitează utilizatorii la maximum douăzeci de parole, versiunea cu plată la 9,99 USD vine fără limite.

3. mSecure

mSecure este puțin obraznic la un preț actual de 29,99 USD pentru un „upgrade o dată” care permite modificarea icoanelor și caracteristicilor. Ca manager de parole iOS, și versiunea gratuită este încărcată. Aplicația are unele caracteristici pentru care fanii săi fideli sunt dispuși să plătească. Cu peste o duzină de șabloane și o intrare simplă și rapidă online cu aplicația în joc, mSecure este conceput pentru a fi rapid și ușor.

ios-password-manager-msecure

Utilizatorii găsesc o anumită valoare în capacitatea de a personaliza listele și a eticheta favoritele. Utilizatorii pot stoca date în foldere speciale, sortate după tip, dată sau orice factor determinant le place. Cu versiunea de upgrade pro, este posibilă personalizarea extinsă a șabloanelor. Există, de asemenea, sincronizare, backup, restaurare, Touch ID sau Face ID și Apple Watch. Criptat în siguranță și plăcut de utilizat, acesta este un instrument general care oferă utilizatorilor o personalizare amplă.

Utilizatorii loiali îl aleg pentru că preferă un control mai mare asupra modului în care parolele lor sunt stocate selectiv într-un seif personalizat. Ca manager de parole pentru iPhone, are același sentiment confortabil ca 1Password.

Singurul fir comun între persoanele care păstrează parolele este că toate apelează la unele persoane. Un manager de parole iOS este o alegere personală și, în timp ce cele trei examinate mai sus sunt alegeri excelente pentru majoritatea oamenilor, alte opțiuni abundă.

Alte aplicații de păstrare a parolelor iOS includ LastPass – un favorit ferm, Parola Sef – o aplicație distractivă care se ridică la înălțimea numelui său și RoboForm – o altă aplicație excelentă, elegantă, la fel cum sunt Keeper, Data Vault și Private Password Manager. Dashlane merită mențiunea finală ca ultimă opțiune excelentă pentru utilizatorii care cumpără un manager de parole pentru iPhone.

Credit de imagine: Pictograma magazinului de aplicații pe ecranul prim-planului tabletei de PixieMe / Shutterstock

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x