Cel mai așteptat: Jujutsu Kaisen Sezonul 2 – date despre lansare, trailer, poveste, distribuție și mai mult

Jujutsu Kaisen Season 2 release date, trailers, plot, characters, and more
⏱️ 11 min read

Jujutsu Kaisen este un serial anime popular ce va reveni cu al doilea sezon fascinant! Fanii sunt încântați să afle că data de lansare a fost deja anunțată pentru decembrie 2022. Trailerul scurt a venit cu multe surprize, dezvăluind felul în care această continuare a poveștii urmărește aventurile noii generații de stăpâni ai blestemelor.

Intriga se concentrează în jurul noii sale echipe de stăpâni ai blestemelor care luptă împotriva monștrilor de altă lume cu abilitățile lor unice de jujutsu. Până acum, împreună cu prietenii lor, acești stăpâni au învins mulți dușmani puternici pentru a-și proteja orașul de blesteme.

Distribuția include vocea lui Yuji Itadori interpretată de Junya Enoki, Megumi Fushiguro, interpretat de Yuma Uchida, Nobara Kugisaki, interpretată de Asami Seto și Gojou Satoru, interpretat de Yuuichi Nakamura.

Se așteaptă ca acest nou sezon să fie la fel de interesant și plin de acțiune ca și primul, oferind fanilor o experiență TV pe care nu o vor uita prea curând. Este puțin timp rămas până la lansarea oficială, așadar fanii acestei orientale epice pot să își facă planurile pentru decembrie 2022 pentru a intra pe deplin în lumea magică a Jujutsu Kaisen!

Prezentând fanii anime-ului în lumea vrăjitoriei și a blestemelor, Jujutsu Kaisen a fost un succes senzațional când a fost lansat în 2020. După ce a fost bine primit de fanul anime-ului, statura sa a atins cote și mai mari când a fost recompensat cu anime-ul. al anului de către serviciul de streaming anime Crunchyroll. Prima tranșă a anime-ului a fost urmată de filmul Jujutsu Kaisen, care ne-a prezentat pe Yuta și puternicul său Jujutsu. De atunci, nu doar fanii JJK, ci întreaga comunitate anime așteaptă cel de-al doilea sezon al anime-ului Jujutsu Kaisen. Ei bine, dacă ești dornic să înveți tot ce știm despre viitorul sezon 2 Jujutsu Kaisen, ai ajuns la locul potrivit. Deci, să nu pierdem timpul și să vedem data de lansare a sezonului 2 JJK, trailerul, personajele și mai multe detalii.

JJK Sezonul 2: Tot ce trebuie să știți (2022)

Notă: Acest articol a fost actualizat ultima dată pe 23 decembrie 2022 la 11:30 p.m.

Data de lansare a sezonului 2 Jujutsu Kaisen

Primul sezon din Jujutsu Kaisen a început să fie difuzat în 2020 și s-a încheiat la sfârșitul lunii martie 2021. Așadar, după un interval lung de doi ani, anime-ul revine să provoace o furtună în comunitatea anime. S-a confirmat că sezonul 2 JJK va fi lansat în iulie 2023. Va trebui să așteptăm puțin mai mult pentru a afla data exactă a difuzării sale, dar deja a fost confirmat că al doilea sezon din Jujutsu Kaisen va fi acoperit ca două cursuri consecutive.

Noul sezon va fi difuzat la televizor și difuzat simultan pe platformele de streaming anime precum Crunchyroll și Netflix, ca episoade săptămânale. Cel mai probabil, acest sezon va urma același șablon ca și sezonul precedent, incluzând 12 episoade în fiecare curs. Deci, ne putem aștepta ca sezonul 2 JJK să includă un total de 24-26 de episoade. De această dată va exista și un mic decalaj între cele două cursuri.

Trailerul sezonului 2 anime Jujutsu Kaisen

După succesul uluitor al primului sezon și al filmului JJK 0, a fost confirmat că MAPPA Studios va anima sezonul 2 al anime-ului Jujutsu Kaisen. Nu avem încă un trailer complet, dar ceea ce avem este o prezentare a personajului de 1 minut.

Acest videoclip teaser ne oferă o privire asupra intrigii sezonului viitor. Începe cu un clip din punctul culminant al filmului JJK 0, care confirmă că sezonul 2 se va concentra pe povestea timpului petrecut pe Satoru Gojo și Suguru Geto în Tokyo Jujutsu High (adaptând arcul trecut al lui Gojo). Va fi, de asemenea, o explicație a modului în care Gojo și Geto au mers pe drumuri separate, ceva la care se face aluzie în filmul Jujutsu Kaisen 0. Acesta este cel mai probabil punctul central al primei tăieturi din sezonul 2 JJK.

După cum s-a dezvăluit spre sfârșit, a doua parte a sezonului viitor se va concentra pe unul dintre cele mai importante și pline de acțiune ale Jujutsu Kaisen, care este arcul Shibuya Incident. Nu este sigur dacă vor putea adapta întregul arc în acest sezon, așa că fii atent pentru mai multe informații. De asemenea, puteți marca această pagină, deoarece o vom actualiza în mod regulat cu cele mai recente detalii JJK Sezonul 2.

Jujutsu Kaisen Sezonul 2 Intriga

avertizare spoiler: Această secțiune conține spoilere majore pentru primul sezon din Jujutsu Kaisen. Așa că asigurați-vă că vizionați anime-ul pentru a nu vă distruge experiența. De asemenea, această secțiune include detalii despre arcuri viitoare, așa că citiți capitolele manga 64-79 pentru a evita spoilerele despre trecutul lui Gojo și incidentul Shibuya.

Rezumatul final al sezonului 1

Trio-ul nostru principal, care include Yuji Itadori, Megumi Fushiguro și Nobara Kugisaki, a primit ordin să investigheze o serie de morți misterioase la școala anterioară a lui Megumi spre sfârșitul primului sezon. Deși Megumi a preferat să se îmbarce singură în misiune, Yuji și Nobara l-au însoțit. În timp ce au descoperit domeniul blestemat care a cauzat evenimentele ciudate, Yuji și Nobara au fost târâți din domeniu de un alt inamic.

În timp ce Megumi a trebuit să se descurce singur în domeniu, el a luptat cu un spirit blestemat de grad special și în cele din urmă l-a exorcizat. Drept urmare, a ajuns cu unul dintre degetele lui Sukuna. Între timp, Nobara și Yuji i-au întâlnit pe Frații Cursed Belly Eso și Kechizu și au fost forțați să lupte cu ei. După ce i-au învins pe Frații Uterului Blestemat într-o luptă intensă și aprigă, Nobara și Yuji au fost victorioși.

Cu toate acestea, moartea celor doi frați de burtă blestemați l-a înfuriat pe fratele mai mare, Choso (scurt timp de ecran în sezonul 1 JJK). El va juca un rol important în sezonul 2 al lui Jujutsu Kaisen.

De asemenea, am văzut-o pe Sukuna înghițind pe furiș degetul pe care Megumi l-a ridicat după ce a învins spiritul blestemat de grad special. La scurt timp după aceste incidente, primul sezon se încheie cu vrăjitorii de clasa întâi, Mei Mei și Aoi Todo, vizitând directorul Gakuganji pentru a recomanda cele trei personaje principale (Yuji, Megumi și Nobara), precum și Maki și Panda, pentru promovarea în rânduri. Rang de vrăjitor de nivel 1.

Ultimul arc al lui Gojo Satoru

Prima cursă a sezonului 2 Jujutsu Kaisen va începe de la sfârșitul primului sezon și, la scurt timp după aceea, va trece la ultimul arc al lui Gojo. Sezonul 2 al anime-ului va adapta volumul manga 8 și 9, care a fost descris de afișaj media ca mai jos:

„Satoru Gojo și Suguru Geto au primit misiunea de a escorta vasul cu plasmă stelară la Maestrul Tengen. Când vor fi prinși în ambuscadă de Toji Fushiguro, un mercenar cunoscut sub numele de Sorcerer Killer, vor supraviețui Gojo și Geto? Și acesta va fi punctul de cotitură în care Gojo devine cel mai puternic exorcist din lume, în timp ce Geto îmbrățișează o viață de ruină și rebeliune?

Sezonul 2 ne va duce înapoi în timp până în 2006, când Gojo și Geto erau studenți în anul doi la Tokyo Jujutsu High. După cum este descris mai sus, îl vom vedea pe Maestrul Tengen încredințându-le o misiune de top: o însoțește pe fata Riko Amanai înapoi la școală. Fata aceea este următoarea navă Star Plasma și i-a fost pusă o recompensă pe cap. Toji Fushiguro, ucigașul vrăjitorului, pare să fie într-o clasă proprie și abia așteptăm să vedem cum se desfășoară această bătălie.

Arc incident Shibuya

Al doilea curs al sezonului 2 din Jujutsu Kaisen se va concentra pe arcul Shibuya Incident. Acest arc a fost foarte apreciat ca unul dintre cei mai buni cititori de manga arc. Intriga arcului descrisă de Jujutsu Kaisen wiki fandom după cum urmează:

„Vine 31 octombrie și planul lui Suguru Geto este în mișcare. O perdea este aruncată pentru a-i prinde în capcană pe civili în Shibuya, iar mulți dintre ei se roagă pentru un bărbat, Satoru Gojo! Mai multe echipe de vrăjitori sunt trimise la fața locului. Ce mistere se ascund în interiorul Cortinei Shibuya…?

O poză cu Gojo Satoru

Incidentul Shibuya a fost deja prefigurat și tachinat în primul sezon al anime-ului (Episodul 21). Al doilea curs va urma începutul arcului Shibuya, deoarece se concentrează pe planul lui Geto Suguru de a prinde toți civilii în stația Shibuya. Mulți Jujutsu Sorcerers împreună cu Gojo Satoru sunt trimiși la stație. Ce mistere îi așteaptă? Abia așteptăm să ne descoperim pe noi înșine.

Câte episoade va avea Jujutsu Kaisen sezonul 2?

Numărul total de episoade pentru cel de-al doilea sezon al JJK nu a fost încă dezvăluit. De acum, producătorii au confirmat că sezonul 2 JJK va fi lansat în două cursuri consecutive. Aceasta înseamnă că vom primi până la 24-26 de episoade în acest nou sezon începând din iulie 2023. Cel mai probabil, Jujutsu Kaisen Sezonul 2 va avea 24 de episoadesimilar cu primul sezon al anime-ului.

Distribuția și personajele din Jujutsu Kaisen sezonul 2

O imagine a personajelor din sezonul viitor al lui Jujutsu Kaisen.
Riko Amanai (stânga sus), Young Geto (centru sus), Young Gojo (dreapta sus), Toji Fushiguro (stânga jos) și Shoko Ieiri (dreapta jos) | Cu amabilitatea imaginii: YouTube/Toho Animation

Al doilea sezon din Jujutsu Kaisen va prezenta următoarele personaje și actori vocali japonezi:

 • yuji itadori – Junya Enoki
 • Nobara Kugisaki – Asami Seto
 • Megumi Fushiguro – Yuma Uchida
 • gojo satoru – Yuichi Nakamura
 • ryomen sukuna – Jun’ichi Suwabe
 • geto suguru – Takahiro Sakurai

Alte Personaje majore cu actori vocali necunoscuți:

 • Touji Fushiguro
 • Riko Amanai
 • maestru tengen
 • yuki tsukumo

Cum să urmărești Jujutsu Kaisen sezonul 2

Jujutsu Kaisen va fi probabil accesibil pe aceleași platforme ca și sezoanele precedente, cu excepția cazului în care sunt semnate noi contracte pentru sezonul următor. Cu toate acestea, data de lansare se poate modifica. Deci, următorul sezon din Jujutsu Kaisen ar trebui să aibă premiera pe:

 • crunchyroll
 • Netflix
 • Disney+
 • funimație

Crunchyroll și Funimation sunt de obicei primele servicii care primesc noi episoade anime. Dacă niciuna dintre acestea nu este disponibilă în regiunea dvs., Netflix va fi cea mai sigură și mai rapidă alternativă pentru a viziona sezonul 2 Jujutsu Kaisen.

Jujutsu Kaisen Sezonul 2 Detalii importante

Acestea sunt aproape toate cele mai recente informații pe care le avem despre sezonul viitor al anime-ului Jujutsu Kaisen. În sfârșit, avem o fereastră de lansare și detalii despre personaje pentru unii dintre cei mai mari oameni pe care îi vom vedea în sezonul 2. Dar lansarea este încă la câteva luni, așa că, între timp, vă sugerăm să vedeți un alt anime de la MAPPA Studios, care este drujba… Omul, al cărui final va fi difuzat săptămâna viitoare. În sfârșit, ce personaje ești încântat să vezi în Jujutsu Kaisen sezonul 2? Spune-ne în comentarii!

Jujutsu Kaisen a devenit unul dintre anime-urile cele mai populare de la lansarea sa în 2020, iar statura sa a crescut și mai mult după ce a fost numit anime-ul anului de Crunchyroll. Fanii sunt nerăbdători să vadă al doilea sezon al anime-ului, iar acest articol a oferit detalii despre data de lansare, trailer, personaje și intrigă. Sezonul 2 JJK va fi lansat în iulie 2023 și va fi acoperit ca două cursuri consecutive, fiind difuzat atât la televizor, cât și pe platforme de streaming anime. Acest sezon va adapta arcul trecut al lui Gojo și incidentul Shibuya. Se așteaptă ca sezonul să includă între 24-26 de episoade, iar distribuția va include actorii vocali japonezi ai personajelor principale precum Yuji, Nobara, Megumi, Gojo și Sukuna.
Și aici ajungem la sfârșitul acestei postări. Sper că v-am oferit informații utile și interesante despre lumea tehnologiei. Nu uitați să reveniți pentru mai multe articole captivante, iar până data viitoare, îmi iau rămas bun cu celebrele cuvinte “stay connected”!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x