Cel mai bun editor PDF online – Lumin PDF. Ghid și revizuire.

⌛ Reading Time: 5 minutes

Bună, oameni buni, În acest articol voi împărtăși cea mai bună aplicație mobilă și aplicație web, care vă ajută pe toți să creați și să stocați documente și fișiere PDF în cloud sau drive. Deci, numele aplicației este Lumin PDF. Deci, voi împărtăși toate detaliile precum ce este Lumin PDF? Lumin PDF este sigur? Și la sfârșitul articolului, veți cunoaște recenzia completă a Lumin PDF.

De asemenea, citiți – Cum să încărcați audio pe Youtube folosind Audioship?

Acum, să începem cu prezentarea generală de bază a Lumin PDF.

Câteva detalii despre aplicația pentru documente PDF bazată pe cloud –

Lumea se confruntă cu o tranziție drastică și majoritatea datelor se deplasează pe nori. De asemenea, stocarea în cloud a permis dezvoltatorilor să creeze aplicații bazate pe web și să economisească mult timp utilizatorilor. Nu doar pierderea datelor este prevenită, ci și tone de caracteristici sunt prezentate la câteva clicuri distanță. Am experimentat mai multe aplicații de documente Word sau Excel bazate pe web.

Lumin PDF prezintă o aplicație bazată pe cloud uimitoare, bogată în funcții și ușor de utilizat pentru a crea fișiere PDF din mers!

Ei bine, iată prima întrebare și soluția ei.

Ce este Lumin PDF?

Lumin PDF este un creator și editor de documente PDF bazat pe web, care vă permite să accesați documentele de pe orice computer, tabletă sau smartphone. Nu este doar un alt creator de PDF, ci dă o nouă viață documentelor tale PDF cu funcțiile sale inteligente de editare și instrumentele de marcare. Utilizatorii pot edita, inova și crea fișiere PDF cu funcții precum adăugarea de imagini, forme, comentarii și semnături, toate direct din browserul lor.

Veți fi surprinși să aflați că este o aplicație bazată pe web și, de asemenea, oferă aplicații pentru Android și iOS. Puteți descărca această aplicație din Playstore și iOS App Store. Voi împărtăși și linkurile de descărcare la sfârșitul articolului.

Acum, în secțiunile următoare, voi împărtăși câteva caracteristici grozave pe care ați dori să le cunoașteți.

Caracteristici –

Stocare în cloud cu servicii de editare inteligente – Crearea PDF bazată pe cloud salvează automat progresul fișierelor dvs., astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la pierderea datelor. A fi o aplicație bazată pe web nu înseamnă caracteristici limitate.

Vă permite să vizualizați, partajați și editați documentele PDF în Cloud. Instrumentele inteligente de marcare și editare oferă un nou aspect și viață fișierelor dumneavoastră PDF. Funcția de adnotare vă permite să adăugați comentarii, text și note.

Adnotarea la fel de ușoară ca niciodată – Oferă instrumente simple și fără probleme pentru a face adnotarea documentelor ușoară, simplă, intuitivă și rapidă.

Lucrați în colaborare – Partajați lucrarea editată cu întreaga clasă sau grup de prieteni, conectându-vă cu ei prin Lumin PDF ID. Orice modificare făcută în document poate fi văzută de întregul grup, clasa sau colegii tăi.

Instrumente de desen – Vă permite să desenați forme, linii, să introduceți text și să puneți semnături pe orice document PDF. Toate acestea fără nicio instalare.

Funcție de salvare automată – Prin integrarea în cloud, fișierele PDF sunt salvate automat în contul dvs. pe Dropbox, Google Drive sau în cloud-ul Lumin. Deci, nu vă mai faceți griji cu privire la pierderea datelor.

Acces de oriunde – Puteți accesa documentele salvate de oriunde. Orice progres realizat pe PC sau smartphone apare pe toate dispozitivele.

Comentarea prin documente – Oferă o caracteristică uimitoare de chat cu alți utilizatori. Pur și simplu adăugați „@” urmat de adresa de e-mail a utilizatorului, iar utilizatorul va fi notificat prin e-mail. Puteți discuta cu alții direct prin intermediul funcției Lumin Chat.

Acum, permiteți-mi să vin la cea mai adresată întrebare aici. Și voi împărtăși și de ce această întrebare este în mintea tuturor în zilele noastre.

Checkout – Cum să ștergeți contul Steam în pași simpli.

Lumin PDF este sigur?

Lumin PDF a stocat datele utilizatorului în baza de date MongoDB. Și la începutul anului 2019, grupurile de atacatori cibernetici au reușit cumva să spargă baza de date MongoDB a multor companii. În timp ce a primit informații mai devreme, MongoDB și-a actualizat, de asemenea, instanțele pentru a depăși acest tip de atac al hackerilor. MongoDB este cel mai utilizat tip de bază de date.

Așadar, în acel moment, când s-a făcut acest tip de atac, multe companii aveau probleme. După securitatea și instanțele actualizate, nu mai este nevoie să vă faceți griji acum.

Și, de asemenea, după acel atac sau încălcare, echipa a construit, de asemenea, mai multe niveluri de securitate pentru a-l face mai puternic și mai sigur. Deci, acum îl puteți folosi fără să vă faceți griji cu privire la orice scurgere de date sau încălcare.

Deci, vă pot asigura că acum este mai sigur și mai sigur de utilizat. Ei bine, acesta este răspunsul la întrebarea dumneavoastră este Lumin PDF sigur?

În secțiunile următoare, voi împărtăși părerile mele despre revizuirea Lumin PDF. Dar înainte de asta, permiteți-mi să vă împărtășesc câteva întrebări frecvente pe care le puteți avea despre Lumin PDF.

Întrebări frecvente –

Lumin PDF este gratuit?

Da, îl puteți folosi gratuit.

Este de încredere?

Da, este sigur de utilizat și oferă multe straturi de securitate. Deci, nu ezitați să-l utilizați.

Ce este Lumin PDF?

Lumin PDF este un instrument online de editare a documentelor PDF. Care este gratuit de utilizat și oferă și aplicații mobile.

Lumin PDF face parte din Google?

Nu pot spune da. Dar Lumin PDF este conectat la Google Drive și folosește unitatea ca stocare.

Pot să deschid fișiere PDF pe smartphone-ul meu?

Da, puteți Lumin PDF oferă atât aplicații mobile pentru Android, cât și iOS.

În secțiunea următoare, voi încerca să împărtășesc metodele de conectare a Google Drive la Lumin PDF și cum să deschideți Lumin PDF online din Google Drive. Deci să mergem.

Verificați – Cele mai bune sfaturi pentru aplicația Signal pentru un chat mai sigur

Cum pot adăuga Lumin PDF în contul meu Google Drive?

Iată patru pași simpli prin care îl puteți conecta la contul dvs. Google Drive.

  • Selectați fișierul PDF de pe unitatea dvs. și prin opțiunile „Deschide cu” alegeți aplicația Lumin PDF.
  • După selectarea aplicației, veți fi redirecționat către o filă nouă, unde veți fi ghidat să conectați fișierul PDF la unitate.
  • Faceți clic pe „Conectați-vă la Google Drive” și selectați contul dvs. Google în fereastră. Evaluează-ți opțiunile de partajare.
  • Vă puteți bucura de facilitățile de editare.

Cum pot deschide un fișier PDF online din conturi cloud?

Lumin PDF vă permite să schimbați cu ușurință fișierele PDF după ce acestea au fost partajate prin serviciile de stocare în cloud. Vă puteți bucura de această facilitate din orice loc, prin orice dispozitiv. Doar intrați online și accesați contul dvs. printr-un browser.

Aici, am menționat câțiva pași pentru a vă deschide fișierele PDF în cloud:

  • Începeți de pe pagina de start a Lumin.
  • Faceți clic pe butonul aplicației.
  • Vizualizați, partajați și editați fișierul PDF în stocarea în cloud.

Veți vedea pagina principală a aplicației cu toate fișierele PDF pe care le-ați încărcat. Trebuie doar să vă faceți un cont personal sau de afaceri pentru vizualizarea și gestionarea fișierelor PDF.

Ei bine, asta e tot pentru articol. Acum, permiteți-mi să împărtășesc ultimele mele cuvinte ca recenzie Lumin PDF.

Cuvinte finale –

În opinia mea, este un instrument de editare PDF online și gratuit foarte util, care oferă și aplicații mobile pentru Android și iOS. Lumin PDF este gratuit de utilizat. Și cel mai important lucru pe care îl iubesc cel mai mult este că poate fi accesat de oriunde. Și este foarte sigur și sigur de utilizat, așa cum am explicat deja despre „Este Lumin PDF sigur?”.

Puteți stoca și edita orice document PDF pe Google Drive. Puteți edita și partaja documentul cu ușurință. Deci, consider că este un instrument foarte util și bogat în funcții pe care îl puteți avea. Ei bine, aceasta este recenzia Lumin PDF din partea mea.

Vă rugăm să găsiți linkurile pentru a descărca aplicația mobilă Lumin PDF –

aplicație Android – Descarca
aplicație iOS – Descarca
Aplicația web Lumin PDF – Legătură

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.