Cel mai bun software pentru a converti VCE în fișiere PDF

Cel mai bun software pentru a converti VCE în fișiere PDF

VCE este formatul de fișier asociat cu Visual CertExam Suite. Acest simulator este utilizat pentru crearea de cursuri de certificare IT și este, de asemenea, utilizat pentru pregătirea examenului de certificare. Multe companii folosesc acest model pentru a certifica lucrătorii tehnici – Cisco, Microsoft, Nortel, printre altele.

Toate examenele urmează practic același format: stai în fața unui computer într-o sală de examen și răspunzi la întrebări despre subiectul certificării. Un lucru pe care aceste examene îl au în comun este acela că au fost construite cu software-ul de certificare vizuală și sunt în format de fișier VCE. Dacă primiți o copie a examenului în scopuri practice, veți avea nevoie de Visual CertExam Suite pentru a deschide fișierele.

Problema este că nu multe computere au acest program instalat. Dacă nu aveți unul instalat, puteți alege întotdeauna versiunea PDF a lucrării de examen. În acest caz, va trebui să convertiți VCE în PDF. În acest articol vom evidenția cei mai buni convertoare VCE-PDF gratuite de utilizat.

1. VCE în PDF

VCE în PDF este poate cel mai simplu și cel mai rapid instrument pe care îl puteți utiliza pentru a converti fișiere VCE în format PDF. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fișierul sau linkul VCE, apoi să faceți clic pe butonul „Convertiți”, iar instrumentul vă va converti fișierul în câteva secunde. De asemenea, vă oferă opțiunea de a partaja fișierul PDF sau de a-l trimite pe e-mail.

Un alt lucru grozav despre convertorul VCE în PDF este că este gratuit și ocupă foarte puțin spațiu pe hard disk.

2. DoPDF

DoPDF este un alt instrument excelent pe care îl puteți utiliza pentru a converti VCE în PDF. Acest freeware este mai mult decât un convertor VCE-PDF. Odată instalat pe computer, acesta acționează ca o imprimantă virtuală care poate fi utilizată pentru a imprima fișiere PDF. De asemenea, îl veți putea vedea în lista de imprimante.

Convertor Dopdf Vce în PDF

Cu toate acestea, DoPDF nu funcționează singur. Pentru a converti VCE în PDF, va trebui să instalați un alt instrument cunoscut sub numele de VCE Designer. Acesta este practic un instrument VCE care vă permite să creați, să editați și să imprimați fișiere VCE. După ce ați instalat ambele programe pe computer, deschideți fișierul VCE cu VCE Designer, accesați Opțiunile de imprimare, apoi selectați DoPDF ca imprimantă. După aceea, programul vă va converti fișierul VCE în PDF în câteva secunde.

3. VCEPlus

Convertor Vceplus VCE către PDF

VCEPlus este un site web care convertește gratuit fișiere VCE în PDF. Pentru a converti VCE, va trebui mai întâi să încărcați fișierul în spațiul de stocare în cloud. Odată încărcat, trimiteți linkul către administratorii VCEPlus. Vor converti fișierul în format PDF, apoi vă vor trimite fișierul convertit prin e-mail în douăsprezece până la douăzeci și patru de ore. Cu siguranță nu este cel mai rapid convertor, dar face treaba.

4. VCEConvert

VCEConvert este un alt instrument online excelent pe care îl puteți utiliza pentru a converti fișiere VCE în format PDF. Spre deosebire de VCEPlus, VCE Convert are avantajul că poate converti fișierele în doar câteva minute.

Software Vceconvert

Un alt mare avantaj al utilizării acestui program este că va converti VCE în trei fișiere PDF: Portret, Peisaj și Numai întrebări. Acest lucru vă asigură că obțineți materialele pentru pregătirea examenului în cel mai prezentabil mod.

5. CutePDF Writer

CutePDF Writer funcționează în același mod ca DoPDF. Pentru a converti VCE în PDF, acest software gratuit interacționează cu extensii precum VCE Designer. Deschideți fișierul VCE cu VCE Designer, apoi alegeți CutePDF ca imprimantă. Programul va converti fișierul și îl va salva în format PDF.

Încheierea

Convertoarele VCE vă facilitează accesul la materialele de examen care au fost create cu software-ul de examinare pentru certificare vizuală. Instrumentele și serviciile de mai sus vă vor ajuta să vă convertiți fișierele în PDF fără a plăti un ban.

Cu toate acestea, dacă doriți un program care să facă mai mult decât să convertiți VCE în PDF, vă recomandăm să alegeți un program premium. De exemplu, unele convertoare VCE în PDF plătite oferă, de asemenea, un simulator de examen VCE care vă permite să susțineți examene online bazate pe VCE pentru practică.

Scroll to Top