Cel mai rapid mod de a configura un iPhone nou

Cel mai rapid mod de a configura un iPhone nou
⏱️ 2 min read

Dispozitivele iPhone 13 și iPhone 13 Pro au fost livrate fanilor Apple din întreaga lume. Tone de oameni își vor restabili noul iPhone dintr-o copie de rezervă iCloud și își creează mai multă muncă. După cum a subliniat expertul Apple John Gruber, este mai bine să faceți un transfer de la dispozitiv la dispozitiv.

Când alegeți să restaurați noul dvs. iPhone dintr-o copie de rezervă iCloud, majoritatea conturilor dvs. vor fi deconectate, creându-vă astfel mult mai multă muncă pentru ca totul să revină pe deplin operațional.

Când efectuați un transfer de la dispozitiv la dispozitiv, conturile dvs. rămân conectate, așa că, odată ce transferul este finalizat, puteți începe să utilizați noul telefon mai rapid.

Ce este iCloud-ul Apple și ce face backup?

LEGATE DECe este iCloud-ul Apple și ce face backup?

Da, un transfer de la dispozitiv la dispozitiv ar putea dura puțin mai mult decât o copie de siguranță iCloud pentru procesul real, dar veți compensa mai mult acest timp, nefiind nevoit să parcurgeți toate conturile pentru a le conecta din nou.

Conform Gruber, Apple a adus unele îmbunătățiri substanțiale procesului de transfer de la dispozitiv la dispozitiv de-a lungul anilor, așa că, chiar dacă l-ați mai dat o șansă, s-ar putea să merite să încercați din nou.

Ce trebuie să faceți dacă Apple Watch nu va încărca corect

LEGATE DECe trebuie să faceți dacă Apple Watch nu va încărca corect

Un alt bonus extraordinar care vine din utilizarea acestei metode este că nu trebuie să despărțiți Apple Watch de vechiul dvs. iPhone, ceea ce reprezintă un alt economisitor de timp excelent.

Publicitate

Apple are un ghid complet despre efectuarea unui transfer de la dispozitiv la dispozitiv pe site-ul său de asistență, iar procesul pare relativ nedureros.

Mai întâi, va trebui să plasați cele două dispozitive una lângă alta cu Bluetooth activat. Pe ecranul care se deschide, atingeți Continuare pentru a utiliza ID-ul dvs. Apple. De acolo, pe noul dispozitiv se va reda o animație, pe care va trebui să o vizualizați prin vizorul vechiului telefon. Când vi se solicită, introduceți codul de acces al dispozitivului curent pe noul dispozitiv. Apoi, atingeți Continuare pe ecranul „Transfer de date de la…” pentru a începe procesul de transfer.

O notă importantă este că dispozitivele trebuie să rămână una lângă alta pentru ca procesul să funcționeze. Este o metodă simplă și, pe termen lung, vă va economisi mult timp și efort prin utilizarea unei copii de rezervă iCloud.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...