Cel mai simplu ghid: cum să creezi o piele Minecraft

Cum să faci o piele Minecraft (cel mai simplu ghid)
⏱️ 16 min read

Titlul “Cum să faci o piele Minecraft (cel mai simplu ghid)” reprezintă un ghid util pentru orice jucător începător Minecraft, care dorește să își personalizeze personajul din joc. Pielea Minecraft se referă la designul în care arată avatarul tău în universul virtual, ceea ce îi conferă o notă personală.

În acest ghid, veți învăța pașii de bază pentru a crea o piele de Minecraft, de la folosirea instrumentelor de editare, cum ar fi Photoshop sau GIMP, până la redimensionarea și aplicarea imaginii. Fiecărui pas i se acordă o atenție specială, iar explicațiile sunt ușor de urmărit.

Acest ghid simplu este un instrument de învățare excelent pentru jucătorii care sunt confuzi cu privire la pas cu pas-ul pentru creearea unei piele personalizate. Același ghid poate fi, de asemenea, util pentru utilizatorii experimentați care doresc să îmbunătățească aspectul avatarelor lor de Minecraft.

În concluzie, “Cum să faci o piele Minecraft (cel mai simplu ghid)” este un ghid practic, bine structurat și ușor de urmărit pentru oricine dorește să creeze o piele de Minecraft personalizată.

Minecraft are o nișă pentru personalizare printre jocurile sandbox și vă puteți crea propriile modificări, lumi, structuri, baze și altele. Avem chiar și o varietate de cele mai bune semințe de construcție a bazei Minecraft pe care să le explorați. Cu toate acestea, când vine vorba de personalizarea adevărată, unul dintre cele mai personalizabile elemente din joc este aspectul personajului. Dacă știi cum să faci un skin Minecraft, poți să-ți faci personajul să iasă în evidență. Totul, de la dimensiunea sa până la textura, poate fi personalizat în skin-uri minecraft. Așadar, în acest tutorial, vom explica cum să faci un skin pentru minecraft.

Vom examina, de asemenea, unele dintre cele mai bune editori de skin pentru Minecraft, pentru a facilita procesul. Funcționează bine în edițiile Minecraft Java și Bedrock, oferindu-vă o opțiune de personalizare multiplatformă. Și datorită numărului mare de editori online, puteți crea cu ușurință un skin Minecraft în câteva minute. Cu toate acestea, vom acoperi și câteva opțiuni offline. Acestea fiind spuse, să trecem la procesul de creare a unui skin Minecraft de la zero.

Crearea unui skin Minecraft: un ghid detaliat (2022)

În timp ce vorbim despre skin-uri minecraft, ne vom concentra doar pe protagonist. Deși, după cum veți vedea mai târziu, procesul de schimbare a măștilor de entități nu este mult diferit. Utilizați tabelul de mai jos pentru a trece la anumite segmente ale procesului.

Ce sunt skin-urile în Minecraft?

În Minecraft, skin-urile se referă la textura personajului principal și poate fi personalizat în moduri nelimitate. Dar nu-l confunda cu textura Minecraft sau pachetele de resurse pe care le poți folosi pentru a schimba textura blocurilor și a altor mafiote. În termeni tehnici, skin-urile nu sunt altceva decât o imagine transformată în forma blocată a personajului.

Puteți utiliza aceste imagini de piele în ambele versiuni ale jocurilor într-un mod similar. Puteți folosi majoritatea skin-urilor Minecraft Java din ediția Bedrock fără prea multe probleme. De asemenea, datorită mediului conectat Bedrock, puteți utiliza skin-uri în Minecraft Pocket Edition (MCPE) pentru Android, Windows 10, iOS și Fire OS. Puteți chiar să personalizați skin-urile în timp ce utilizați Minecraft pe Chromebook.

Cum să faci sau să editezi skin-uri pentru minecraft online

Cel mai simplu și mai fiabil mod de a crea un skin Minecraft este să folosești un editor online. Există multe editoare de skin Minecraft disponibile online și offline pentru a vă ajuta cu această sarcină. Cel mai popular editor de skin pentru minecraft este de la Skindex. Deci, să învățăm cum funcționează.

1. Deschideți editorul de skin Minecraft în Skindex (vizita). Voi folosi o bază goală pentru a te învăța cum să-ți faci propriul skin Minecraft de la zero. Puteți utiliza URL-ul legat sau alegeți opțiunea „Editor”. din bara de navigare de sus a Skindex.

2. Alternativ, puteți alege unul dintre skin-urile existente în Skindex și îl puteți edita după bunul plac. În acest din urmă caz, nu va trebui să începeți cu o pânză goală în timp ce vă creați skinul Minecraft. El “editați pielea” opțiune este disponibil în partea de jos a meniul din dreapta bara de pe pagina skin. Puteți accesa pagina unui skin făcând clic pe bannerul unui skin de pe pagina de pornire sau pe o pagină categorică.

Editați pielea în Skiindex

3. În continuare, în funcție de opțiunea pe care o alegeți, veți vedea o „bază de caractere” goală sau completată în editor. Interfața editorului va arăta ca o versiune de bază a MS Paint. Bara laterală din stânga include instrumente precum creionul, radiera, selectorul de culori, găleată de vopsea, zoomul etc. În partea dreaptă, veți găsi o roată de culori. De asemenea, puteți dezactivați părți ale corpului sau conturul corpului din bara laterală dreaptă.

Instrumente în Skindex Minecraft Skin Editor

4. Acum tot ce trebuie să faci este folosește mouse-ul, alege o culoare și începe să pictezi pentru a-ți face pielea preferată. Puteți face clic și trage cursorul peste o zonă goală pentru a roti figura la 360 de grade. Asigurați-vă că vopsiți toate părțile pielii, inclusiv partea de sus și de jos. Dacă sunteți în căutarea unor zone transparente, puteți lăsa unele blocuri goale.

Cum să faci o piele Minecraft (cel mai simplu ghid)

Descărcați skinul personalizat de pe Skiindex

După ce ați terminat de creat skinul personalizat, puteți da clic pe „Descarcarebuton în dreapta jos pentru a obține pielea ca a Fișier PNG. Alternativ, puteți chiar să îl încărcați pe Skindex pentru ca oamenii să se bucure folosind butonul din stânga butonului „Descărcare”.

Export de skin Minecraft

Puteți chiar să selectați pielea”Model” ca Classic sau Slim folosind meniul drop-down din secțiunea părți ale corpului din bara laterală din dreapta. Singura diferenta pe care o va aduce modelul Slim este in latimea bratelor. El Modelul clasic are brațele mai largi..

Top cinci cei mai buni editori de skin pentru Minecraft în 2022

Ducând ceea ce înveți la următorul nivel, avem unii dintre cei mai buni editori de skin Minecraft din jur. Unele dintre ele, cum ar fi Skindex, vor funcționa pe web folosind o interfață similară. Am inclus și câteva instrumente de înaltă calitate pentru alte platforme.

1. Skindexul

Pornim de la instrumentul la care tocmai ai fost martor. Skindex este unul dintre cele mai populare site-uri web ale comunității pentru descărcarea skin-urilor Minecraft. Vă puteți aștepta ca aproape toate skin-urile populare Minecraft să fie disponibile aici, inclusiv cele inspirate de skin-urile oficiale de pe piață. Ceea ce face această platformă și mai bună este faptul că are un editor de piele încorporat. Alegi pielea care îți place și ți-o faci complet cu câteva clicuri.

Pagina principală Skiindex

Site-ul vă oferă chiar și opțiunea de a încărca direct skin-urile pe serverul minecraft java. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de instalarea directă a skin-urilor nou create dacă utilizați ediția oficială Minecraft Java. Popularitatea și editorul ușor de utilizat l-au asigurat pe locul unu pe lista noastră cu cele mai bune editori de skin Minecraft.

Atentat, încercare skindex

2. Nova Skin

Deși este comparativ mai puțin popular decât Skindex, NovaSkin este mult mai puternic. Cea mai bună caracteristică a acestui editor de piele este sistem de poziție extrem de personalizabil. Puteți vedea pielea personajului dvs. în timp real. De asemenea, vă permite să schimbați poziția sau să faceți mișcarea personajului, totul în cadrul editorului.

Editor de skin Nova Minecraft

Pe lângă asta, are și mai multe caracteristici, inclusiv formulare. Puteți economisi o mulțime de timp și puteți face editarea mai ușoară a pielii cu pielea Nova. El interfața poate părea puțin copleșitoare la începutdar este ușor să te obișnuiești. De asemenea, are câteva skin-uri pre-proiectate pe care le puteți plasa peste creația dvs. pentru a face experiența și mai rapidă și mai fină.

Atentat, încercare piele nouă

3. Minecraft Skins.net

Nu confundați acest lucru cu Minecraftskins.com, care vă va duce la Skindex. MinecraftSkins.net oferă o experiență simplă de editare cu mai multe skinuri de bază populare. De la personaje implicite precum Steve și Alex până la multe personaje din cultura pop, are multe de oferit.

Editorul Minecraft Skins.net

Site-ul are chiar și categorii dedicate care se concentrează pe nișele culturii pop. Nu există multe skin-uri pe acest site, dar toate cele pe care le au sunt populare. Venind la editorul de piele în sine, the Interfața cu utilizatorul este ușor de înțeles și de utilizat. Și vă oferă aceleași instrumente ca și Skindex.

Purta piei minecraft

4. QB9 3D Skin Editor pentru Minecraft

Extindem utilizatorii care creează și editează skin-uri minecraft, avem și o opțiune mobilă. Această aplicație poate fi descărcată pe Android. Cu instrumente precum o perie, o găleată de vopsea, o radieră, un selector de culori și multe altele, este un editor de skin Minecraft bine versat. Are și alternative similare iOS.

Editor de skinuri 3D QB9 pentru Minecraft

Skin-urile create aici pot fi folosite în Minecraft PE. Dar le poți partaja chiar și pe computerele tale și le poți folosi în versiunea Minecraft pentru PC. Este un instrument grozav dacă doriți să editați skin-uri Minecraft din mers. Datorită texturilor de calitate scăzută, acest instrument va funcționa bine pe aproape toate smartphone-urile.

Descarcare QB9 pentru Android
Descarcare Editor de piele 3D pentru iOS

5. banc de blocuri

În cele din urmă, avem acest instrument puternic pe care dezvoltatorii îl folosesc pentru a modela Minecraft. Cu suficientă practică și răbdare, poți crea skin-uri Minecraft de înaltă calitate, foarte personalizate. Blockbench poate fi folosit pentru încalcă limitele obișnuite de caractere de Minecraft.

Instrument Blockbench pentru Minecraft
captură de ecran oficială

Da, este un instrument care va necesita ceva învățare și abilități, dar rezultatele sunt foarte promițătoare. Dacă nu doriți să vă aprofundați într-un instrument ca acesta, puteți oricând să instalați Forge pentru a utiliza modurile în Minecraft. Există o mulțime de moduri bazate pe piele care nu numai că îți vor oferi un nou aspect, dar îți vor oferi și puteri care să te ajute în explorarea ta.

Descarcare bloc banca

Cum să editați skin-uri minecraft în editorii foto offline

Ca menționat mai devreme, Skin-urile Minecraft sunt salvate ca imagini PNG. Asta înseamnă că le puteți edita și ca imagini dacă doriți. Cu toate acestea, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când faceți acest lucru.

  • Ar trebui să respectați dimensiunile generale ale skinului de bază pentru a vă asigura că skinul dvs. personalizat este compatibil cu jocul.
  • Aspectul standard Minecraft este de obicei 64×64 și este compatibil cu toate versiunile și edițiile jocului.
  • 128×128 este dimensiunea maximă a texturii pe care o puteți alege în Minecraft.
  • Puteți edita aceste fișiere de piele cu orice software modern de editare foto, cum ar fi Photoshop, GIMP, Paint etc.

Editarea skin-urilor Minecraft cu Adobe Photoshop

Înainte de a începe, puteți obține skin-ul de bază steve.png de la Mojang folosind link-ul Aici și alex.png din link Aici. Nu vă faceți griji cu privire la calitatea imaginii, deoarece Minecraft o optimizează pentru a funcționa cel mai bine pentru lumea dvs.

1. Acum, faceți clic dreapta pe skinul descărcat și alege „Adobe Photoshop” de la Pentru a deschide cuopțiunea “. Puteți folosi și orice alte instrumente de editare foto, deoarece vom face doar câteva editări de bază.

Deschide skinul Minecraft cu Photoshop

2. Photoshop are biblioteca sa de instrumente în bara laterală din stânga. Majoritatea creatorilor se bazează pe pensule și alte elemente conexe pentru a crea măști. Asigurați-vă că ați mărit mai întâi aspectul de bază și editați numai blocurile deja colorate. Aruncarea blocurilor transparente poate face ca personajul tău să pară ciudat.

Instrumente în Photoshop pentru skinuri Minecraft

3. Acum, puteți adăuga și imagini sau simboluri pe skin-urile dvs. Trageți și plasați imaginile funcționează în aproape toate editoarele moderne de imagini, așa că alegeți-l dacă doriți să adăugați mai multe texturi skinului dvs. Minecraft. Va trebui să redimensionați imaginile importate astfel încât să nu încurce dimensiunile fișierului principal. Alternativ, puteți folosi unele dintre cele mai bune moduri Minecraft pentru a obține skinuri de înaltă calitate în joc.

Pune imagini în PS

4. În cele din urmă, odată ce sunteți mulțumit de rezultate, salvați fișierul. Asigurați-vă că dimensiunile și rezoluțiile sunt aceleași cu fișierul original pentru compatibilitate maximă. Puteți obține mai multe informații despre cerințe chiar aici. Fișierul skin de ieșire trebuie salvat într-un format PNG transparent. Puteți folosi aceeași metodă pentru a edita măștile altor entități dacă puneți mâna pe texturile acestora.

Salvați textura MC

Creează-ți un skin personalizat pentru Minecraft chiar acum

Cu asta, acum aveți mai multe opțiuni pentru a crea un skin Minecraft. Puteți încerca editori de skin online ușor de utilizat sau instrumente complexe precum Photoshop, în funcție de interesul și abilitățile dvs. Unii jucători își combină chiar skin-urile personalizate cu biomi Minecraft pentru a le folosi ca camuflaj. Deci, dacă doriți să fiți gata pentru următoarea actualizare Minecraft 1.19, puteți verifica noile biomi și noile mafiote care vin în Minecraft 1.19 pentru inspirație. Dacă nu, explorarea unora dintre cele mai bune servere discord pentru minecraft vă poate oferi o mulțime de idei de folosit. Puteți chiar să instalați OptiFine în Minecraft pentru a îmbunătăți performanța grafică generală a jocului dvs. Acestea fiind spuse, crearea unui aspect unic necesită mai mult timp decât ați putea crede. Așa că nu așteptați și transformați-vă ideile de piele în realitate în Minecraft!

Minecraft oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare, iar skin-urile sunt unul dintre cele mai personalizabile elemente din joc. Mulți editori online și offline sunt disponibili pentru a vă ajuta să creați un skin Minecraft unic, iar acest tutorial vă va arăta cum să creați unul de la zero și ce editori de skin sunt cei mai buni în 2022. Skin-urile Minecraft pot fi personalizate în moduri nelimitate, ceea ce face ca Minecraft să fie un joc sandbox cu o nișă pentru personalizare în rândul altor jocuri sandbox.
Aceasta a fost o postare plină de tehnologie și inovație, dar acum toți trebuie să ne luăm rămas bun. Înainte de plecare, vă încurajez să explorați lumea tehnologică, să fiți curioși și să faceți întrebări. În timp ce tehnologia se dezvoltă rapid, trebuie să rămânem mereu la curent cu cele mai recente dezvoltări și să fim gata să adoptăm noile inovații. Așadar, până la următorul articol, să rămânem conectați și entuziasmați!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x