1603865531 840 560

Cele 45 de aplicații și jocuri nominalizate la Google Play Awards 2019

⌛ Reading Time: 4 minutes

A patra ediție a premiilor Premiile Google Play 2019 Au deja o întâlnire și va fi cu o zi înainte ca Google I / O 2019 să înceapă. Va avea loc luni 6 mai, data ne vom intalni cele mai bune aplicații și jocuri din acest an.

Echipa Google Play a selectat în total 45 de aplicații și jocuri de-a lungul nouă categorii, cinci aplicații pe categorie și va exista un singur câștigător pe categorie.

Premiile Google Play s-au născut acum patru ani pentru a recunoaște dezvoltatorii care îndeplinesc standardele de calitate în aplicațiile și jocurile lor de calitate. Google Play va recompensa accentul pus pe calitate, design, performanță și inovație cu aceste premii. Cele nouă categorii și 45 de nominalizați sunt după cum urmează:

Cea mai bună aplicație de wellness

Bunastare

În această categorie, echipa Google Play va acorda cea mai bună aplicație care le permite oamenilor să trăiască cea mai bună versiune a vieții lor, adică aplicații care ne permit să ne deconectăm și să ne relaxăm pentru a lăsa problemele în urmă.

Experiență de accesibilitate mai bună

Accesibilitate

Aici va fi premiată cea mai bună aplicație care permite interacțiunea dispozitivelor într-un mod inovator pentru a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu dizabilități sau cu nevoi speciale.

Impact social mai bun

Impact

Aplicația sau jocul care creează un impact social pozitiv vor fi premiate, cum ar fi aplicațiile axate pe sănătate, educație, răspuns la criză, refugiați, sănătate financiară și alfabetizare.

Cel mai frumos joc

Jocuri

Jocul care exemplifică arta unică sau efectele vizuale din grafica sa va fi premiat.

Cea mai bună experiență în camera de zi

Experienţă

Aplicația multimedia concepută pentru a fi utilizată în camera de zi a casei noastre pentru a vizualiza conținutul acesteia împreună cu rudele noastre va fi premiată.

Mai creativ

Creativ

Va fi premiată aplicația sau jocul care demonstrează un caz de utilizare nou și inovator, cum ar fi utilizarea noilor tehnologii, care vizează un anumit public sau care demonstrează o aplicație inovatoare de tehnologie mobilă pentru utilizatori.

Experiență mai bună pentru piețele emergente

În curs de dezvoltare

Aplicația sau jocul cu performanță, localizare și culturalizare optimizate pentru piețele emergente vor fi premiate.

Cea mai inovatoare aplicație

Inovatoare

Echipa Google Play va selecta aplicația cu cel mai bun design, experiență de utilizator, implicare și păstrare și cea mai puternică creștere.

Cel mai inovator joc

Inovatoare

În cele din urmă, va răsplăti jocul cu un design mai bun, experiență pentru utilizator, implicare și păstrare și o creștere puternică de la lansare.

Mai multe informații | Google

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.