Cele mai bune 10 alternative Procreate pentru Windows 10

Top 10 alternative Procreate pentru Windows 10
⏱️ 14 min read

În lumea digitală, creatorii și artiștii sunt în mod constant în căutarea unelor instrumente și software-uri eficiente pentru a-și atinge obiectivele. Procreate, un software popular de desen și pictură disponibil exclusiv pe platforma iOS a devenit o alegere evidentă, dar nu toată lumea are un dispozitiv Apple. În acest caz, se impune nevoia de a găsi alternative eficiente pentru Windows 10. În această privință, există o mulțime de opțiuni, care implică combinarea unor instrumente de desen și pictură cu altele de modificare foto și grafică. Cele mai bune 10 alternative la Procreate sunt considerate a fi Clip Studio Paint, Autodesk SketchBook, Corel Painter, Affinity Designer, Adobe Fresco, ArtRage, Krita, Sketchable, Tayasui Sketches și Paint Tool SAI.

Procreate a fost una dintre acele aplicații exclusive pentru iPadOS care nu și-a găsit drumul în Windows 10. Poate pentru că Windows 10 nu este considerat un sistem de operare prietenos cu tabletele. Acestea fiind spuse, există mai multe laptop-uri în ecosistemul Windows care vin cu capacitate de ecran tactil într-un factor de formă convertibil. Oricum, dacă vrei să desenezi pe noul tău laptop Windows 10 cu un SSD folosind un program puternic precum Procreate, atunci ai ajuns la locul potrivit. Aici, am selectat cele mai bune 10 alternative Procreate pentru Windows 10 pe care le puteți folosi pentru desenarea și proiectarea graficelor. Deci, pe această notă, să mergem mai departe și să găsim un program potrivit similar cu Procreate.

Cele mai bune alternative Procreate pentru Windows 10 și Windows 11 (2022)

Aici, am menționat cele mai bune alternative Procreate pentru Windows 10 atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii profesioniști. Înainte de a pregăti lista, am pus foarte mult accent pe găsirea de programe gratuite precum Procreate, care nu precupețează niciun efort în ceea ce privește seturile de caracteristici. Pentru o navigare ușoară, puteți face clic pe linkul de mai jos și puteți trece la aplicația relevantă.

 • Ce este Procreate?

Una dintre cele mai bune alternative Photoshop, Procreate este un editor grafic foarte popular și un program digital de pictură și desen care este disponibil pe iOS și iPadOS. În comparație cu alte aplicații similare, Procreate are o poziție specială. Are controale intuitive care sunt vizate recreând sentimentul natural la desen sau schiță. În afară de asta, Procreate include mai mult de 130 de tipuri de pensule, straturi avansate, măști, instrumente de artă digitală și multe altele.

 • De ce aveți nevoie de o alternativă Procreate pentru Windows 10?

După cum am menționat mai sus, Procreate este destul de popular datorită senzației sale naturale de desen fizic, dar aplicația este exclusiv pentru iOS și iPadOS. De asemenea, utilizatorii de Windows nu pot folosi aplicația și de aceea avem nevoie de o alternativă Procreate pentru Windows 10. Am ales cele mai bune alternative care oferă o experiență similară fără latență cu un set grozav de instrumente de desen digital.

Lista celor mai bune alternative Procreate pentru Windows 10

1. Autodesk Sketchbook – Încercat și testat

Autodesk Sketchbook este un program foarte popular pentru desenul digital și este recomandat ca cea mai bună alternativă Procreate pentru Windows 10. Cea mai bună parte este că acest program puternic este acum disponibil gratuit pentru toți, spre deosebire de Procreate, care costă 9,99 USD. Trebuie doar să vă înscrieți pentru un cont gratuit și puteți utiliza versiunea completă a Sketchbook pe Windows 10 fără nicio limită. Funcționează fenomenal de bine în modul ecran complet, cu o pânză uriașă care are mai multe instrumente și straturi.

Puteți chiar să utilizați un stylus activ în această aplicație și sprijină, de asemenea, respingerea palmei, în cazul în care aveți un dispozitiv Windows 10 cu ecran tactil. Mai simplu spus, Autodesk Sketchbook nu are nevoie de prea multă introducere când vine vorba de desen și schiță. Singurul lucru pe care trebuie să-l știți este că puteți obține aceeași experiență Procreate pe Windows 10 prin Autodesk Sketchbook.

avantaje

 • liber de utilizat
 • Sprijină respingerea palmei
 • pânză infinită
 • Suportă stilouri terțe

Contra

 • Necesită curbă de învățare

Descarcare (Gratuit, licența Enterprise începe de la 85 USD/an)

2. Krita: în general, cel mai bun

Krita este o altă alternativă puternică Procreate pe care o puteți folosi pe Windows 10. Este un program de desen de nivel profesional, care este complet gratuit și open source. Poate sa Creați artă conceptuală, benzi desenate și ilustrații complexe folosind multe dintre instrumentele sale puternice. A primit recent o actualizare uriașă, iar interfața cu utilizatorul a fost îmbunătățită semnificativ, oferindu-i lui Procreate o concurență acerbă.

2. Cele mai bune alternative Krita Procreate pentru Windows 10

În caz că nu știi, Krita este unul una dintre cele mai bune aplicații Linux și mulți profesioniști îl folosesc pentru pictura digitală. Deci, dacă sunteți în căutarea celei mai bune aplicații de desen precum Procreate pe Windows 10, care concurează cu cele mai bune instrumente, Krita este programul de care aveți nevoie.

avantaje

 • Gratuit și open source
 • Creați artă și benzi desenate.
 • Suportă grafică raster
 • straturi avansate

Contra

 • Instrumentele pot fi copleșitoare

Descarcare (Gratuit)

3. Adobe Illustrator – Pentru utilizatorii Adobe

Când vine vorba de design grafic, cum putem rata programul Adobe Illustrator, bogat în funcții? Are unul dintre cele mai bune UI și pachete de control intuitive pentru dispozitivele cu ecran tactil. Sigur, Adobe Illustrator se ocupă în principal de grafică vectorială dar te poți juca și cu rasterizare similară cu Procreate. Puteți crea totul, de la pictograme web și ambalaje ale produselor până la ilustrații de cărți și panouri publicitare.

3. Cele mai bune alternative Adobe Illustrator Procreate pentru Windows 10

Cu Illustrator, veți obține toate instrumentele de care aveți nevoie Transformă forme și culori simple în logo-uri, pictograme și grafice sofisticate.. Deoarece lucrați cu grafică vectorială aici, opera dvs. de artă se poate scala oriunde, de la un smartphone mic la un panou publicitar.

Aveți și acces la frumoasa tipografie și instrumente de desen manual. Aș spune că Adobe Illustrator este printre cele mai bune alternative Procreate pentru Windows 10 și cu siguranță ar trebui să-l verificați.

avantaje

 • interfață cu utilizatorul curată
 • Biblioteca imensă de active
 • frumoasa tipografie
 • creați ceea ce doriți

Contra

 • Scump

Descarcare (Probă gratuită de 7 zile, abonamentul începe de la 239,88 USD/an)

4. Concepte: Un nou ilustrator excelent pentru Windows 10

Concepts este una dintre puținele alternative Procreate care oferă un nivel similar de comenzi cu ecran tactil pe o pânză infinită. Este optimizat special pentru Surface Pen, Surface Pro X și alte dispozitive Windows 10 bazate pe ARM64. Cea mai bună parte este că, dacă aveți un laptop cu ecran tactil Windows, puteți accesa instrumente unice, cum ar fi cadranul color. De asemenea, Concepts oferă o latență aproape de zero, la fel ca Procreate.

Primești o pânză mare unde poți creați ilustrații, schițeși planuri de proiectare. În plus, Concepts acceptă moduri de înclinare și presiune care vă vor ajuta să desenați detalii complicate cu mare precizie. Și la fel ca alte aplicații de desen, obțineți multe tipuri de creioane, pensule și pixuri.

Există, de asemenea, acest tip diferit de pânză în care puteți selecta fundalul diverse texturi și hârtie prestabilită. Dacă utilizați un stylus activ, cum ar fi un Wacom (sau o altă alternativă Apple Pencil), puteți profita de caracteristica sa de viteză pentru schițe și desene flexibile. Pe scurt, dacă căutați cea mai bună alternativă Procreate pentru Windows 10, aruncați o privire la Concepts.

avantaje

 • Optimizat pentru dispozitivele Surface
 • perii flexibile
 • Cel mai bun pentru ilustrații și schițe.
 • o singură sferă

Contra

 • Experiența diferă pe alte laptopuri Windows

Descarcare (Planul gratuit și plătit începe de la 4,99 USD/lună)

5. Corel Painter 2022: Pentru utilizatorii cu putere

O altă alternativă excelentă la Procreate pentru Windows 10 este Corel Painter 2022, care oferă o serie de instrumente grafice pentru a vă ajuta să finalizați treaba. Corel Painter se comercializează ca un instrument pentru profesioniști, creat de profesioniști. Din fericire, această descriere nu este departe de adevăr. Obțineți o gamă largă de perii (peste 900), particule exclusive, markere, pensule groase și multe altele.

5. Corel Painter 2021 Cele mai bune alternative Procreate pentru Windows 10

Corel Painter este susținut de biblioteca sa imensă de tutoriale video, care este grozav pentru incepatori Pentru inceput. Una peste alta, dacă căutați cea mai bună alternativă Procreate pe Windows 10, vă sugerez să încercați Corel Painter.

avantaje

 • Peste 900 de perii
 • plin de caracteristici
 • Tutoriale pentru începători
 • suport de extensie

Contra

 • curba abrupta de invatare

Descarcare (Probă gratuită de 15 zile, 199 USD pe an)

6. Affinity Designer – Simplu și puternic

Affinity Designer nu este, în general, recomandat pentru desen și schiță, dar poți profita la maximum de el dacă știi cum să-l folosești. folosind-o pe a lui ilustrator vectorialputeți crea unele dintre cele mai bune design-uri grafice.

6. Cele mai bune alternative pentru Affinity Designer Procreate pentru Windows 10

Aplicația oferă o soluție completă de design grafic pentru toate nevoile dvs., indiferent dacă sunteți începător sau profesionist. Ceea ce îmi place cel mai mult la Affinity Designer este că toate sunt instrumentele și caracteristicile sunt construite având în vedere utilizatorii finali. Aceasta înseamnă că sunt ușor de accesat și ușor de învățat și utilizat.

În afară de ilustrații, poți creați icoane, materiale de marcă, proiecte tipărite, machete și multe altele. Luând în considerare toate punctele, aș spune că Affinity Designer se clasează cu siguranță printre cele mai bune alternative la Procreate și este bun la proiectarea graficelor raster și vectoriale.

avantaje

 • Cel mai bun pentru ilustrarea vectorială
 • Program de editare grafică all-in-one
 • Creați tot felul de elemente grafice
 • interfață de utilizator simplă

Contra

 • Fără suport pentru plugin

Descarcare (Probă gratuită timp de 30 de zile, costă o taxă unică de 49,99 USD)

7. MediBang Paint: Creați benzi desenate și manga

MediBang Paint este o altă alternativă excelentă la Procreate pentru Windows 10, mai ales dacă sunteți un creator de manga sau benzi desenate. Aplicația oferă diverse instrumente, inclusiv peste 800 de tonuri/fonduri, pensule, peste 50 de pensule și 20 de stiluri de font. Este un instrument simplu și puternic pentru cei care abia au început să-și folosească călătoria creatorului de benzi desenate sau manga și își doresc un instrument care îi poate ajuta să învețe și să se perfecționeze.

12. Cele mai bune alternative Mediaband Procreate pentru Windows 10

Aplicația oferă, de asemenea, sincronizare în cloud pe mai multe platforme. În concluzie, pentru creatorii de benzi desenate în devenire și profesioniștiMediBang Paint poate fi un instrument grozav, cu atât mai mult atunci când este complet gratuit de utilizat.

avantaje

 • Cel mai bun pentru creatorii de manga și benzi desenate
 • Peste 50 de perii
 • Peste 800 de fundaluri
 • potrivit pentru incepatori

Contra

 • niciuna ca atare

Descarcare (Gratuit)

8. ArtRage – Cel mai bun pentru începători

ArtRage poate să nu fie la fel de popular precum Procreate sau alte programe menționate în această listă, dar este cu siguranță una dintre posibilele aplicații de pictură pe care le puteți folosi pe Windows 10. Are o gamă de instrumente de pictură realiste pentru a crea picturi și opere de artă uimitoare. De la creioane concepute atent până la pensule pentru pictura în ulei, software-ul a bifat cele mai esențiale casete pentru a face desenul o experiență plăcută atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

8.ArtRage

În plus, vă permite să ajustați toate instrumentele preferate pentru o mai mare flexibilitate. În ceea ce privește interfața cu utilizatorul, cred că ArtRage are a păstrat totul minim astfel încât începătorii să poată începe cu ușurință cu aplicația. Cred că dacă ești un începător în desen care caută o alternativă Procreate pe Windows 10, atunci ArtRage ar putea fi ceea ce ai nevoie.

avantaje

 • Cel mai bun pentru începători
 • Interfață de utilizator simplă și comenzi
 • instrumente de pictură realiste

Contra

 • nu pentru profesionisti

Descarcare (47 USD)

9. Clip Studio Paint – Ușoară și bogată în caracteristici

Dacă vă place senzația naturală de pensulă de la Procreate, Clip Studio Paint ar fi o alegere potrivită pentru a desena pe un computer Windows. În primul rând, software-ul vine cu un motor robust cu perie care vă permite să creați opere de artă frumoase cu o precizie maximă. Datorită controlului mult îmbunătățit, puteți proiecta fiecare lovitură cu lista lungă de instrumente creative.

9. Clip Studio Paint

De asemenea, aplicația are una dintre cele mai mari biblioteci de pensule, permițându-vă să vă alegeți instrumentele în funcție de arta pe care doriți să o creați. Și dacă vrei și mai mult control, poți și tu personalizați-vă instrumentele astfel încât acestea să poată fi sincronizate cu stilul dvs. particular de desen. Una peste alta, Clip Studio Paint este o alternativă plină de caracteristici la Procreate și ar trebui să o încercați.

avantaje

 • Are un motor puternic cu perie.
 • Ușoare, dar pline de caracteristici
 • Sincronizare între dispozitive
 • Gamă largă de perii

Contra

 • UI este datată

Descarcare (Probă gratuită timp de 3 luni, costă o taxă unică de 49,99 USD)

10. Inkscape – gratuit și cu sursă deschisă

Inkscape este ultima noastră aplicație pe această listă și am inclus-o în principal pentru că este complet gratuit și open source. Puteți folosi Inkscape pentru a desena vectori pe laptopul dvs. cu Windows 10. Ca să nu mai vorbim că, cum ar fi Procreate, obțineți instrumente profesionale precum flyout, ancora și navigare inteligentă.

10. Peisaj de cerneală

Programul este destul de avansat și vine cu toate comenzile de care aveți nevoie pentru a crea picturi complexe, arte, logo-uri și multe altele. În plus, aveți acces la instrumente precum bezier și curbe spiro, straturi, profile de culoareși un instrument de text puternic. În concluzie, Inkscape poate să nu fie cel mai bun în ceea ce privește editarea graficelor raster, dar este un program solid pentru design vectorial.

avantaje

 • Gratuit și open source
 • Profiluri și straturi avansate de culoare
 • Instrument puternic de text

Contra

 • Nu este cel mai bun pentru editarea graficelor raster

Descarcare (Gratuit)

Întrebări frecvente

Î. Există ceva de genul Procreate pentru Windows?

Da, Autodesk Sketchbook, Krita și Adobe Illustrator sunt unele dintre aplicațiile similare cu Procreate și sunt disponibile pe Windows.

Î. Care este cea mai bună alternativă pentru a procrea?

După părerea mea, Krita este cea mai bună alternativă la Procreate pe Windows 10. Este gratuit, open source și acceptă editarea grafică raster.

Î. Ce este echivalent cu Procreate?

Dacă sunteți în căutarea unui echivalent Procreate pe Windows 10, vă sugerez Krita și Autodesk Sketchbook.

Î. Ce aplicație este ca Procreate, dar este gratuită?

Atât Autodesk Sketchbook, cât și Krita sunt complet libere de utilizat și sunt foarte asemănătoare cu Procreate.

Î. Este Procreate mai bun decât Sketchbook?

Cred că Procreate oferă o experiență mai bună decât Sketchbook, deoarece profită de ecranul ProMotion al iPad-ului. În afară de asta, motorul Valkyrie din Procreate vă asigură că aveți o latență zero în timp ce desenați. În ceea ce privește instrumentele digitale, ambele sunt aproape pe aceeași pagină.

Î. Este Procreate gratuit pe computer?

Nu. Pentru început, Procreate nu este disponibil pe Mac sau Windows.

Î. Este Procreate mai bun decât Photoshop?

Pentru desenul digital, Procreate este cu siguranță mai bun decât Photoshop.

Alegeți cea mai bună alternativă Procreate pentru Windows 10

Acestea sunt alegerile noastre pentru cea mai bună alternativă Procreate pentru Windows 10. După cum puteți vedea, am încercat să includem programe gratuite și plătite care pot fi folosite atât de începători, cât și de profesioniști. Deci, indiferent de nivelul dvs. de experiență, puteți continua și începe să desenați alegând cea mai bună aplicație din lista de mai sus. Oricum, asta e tot de la noi. Dacă doriți să găsiți o listă cu cele mai bune aplicații pentru Windows 10, consultați articolul nostru legat.

Procreate este o aplicație populară de desen disponibilă exclusiv pe iOS și iPadOS care nu este disponibilă pentru Windows 10. Cu toate acestea, există multe alte aplicații de desen puternice pentru utilizatorii de Windows 10. În acest articol, au fost prezentate cele mai bune 6 alternative Procreate pentru Windows 10, inclusiv Autodesk Sketchbook, Krita, Adobe Illustrator, Concepts, Corel Painter 2022 și Affinity Designer. Fiecare aplicație are propriile sale caracteristici și beneficii și poate fi utilizată atât de către începători, cât și de către profesioniști.
Încheiem aici postarea noastră, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne despărțim. Continuăm să fim aici, la dispoziția voastră, cu cele mai noi și interesante noutăți din lumea tehnologiei. Ne vedem curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x