Cele mai bune 10 aplicații de Bass Booster și Egalizator pentru Android

Best Bass Booster and Equalizer Apps on Android
⏱️ 14 min read

Titlul „Top 10 aplicații Bass Booster și Egalizator pe Android” face referire la un articol care prezintă cele mai bune aplicații din această categorie, disponibile pentru telefoanele cu sistemul de operare Android. Cu siguranță, astfel de aplicații sunt importante pentru iubitorii de muzică, deoarece oferă posibilitatea de a îmbunătăți calitatea sunetului și de a personaliza experiența de ascultare.

În articolul respectiv, utilizatorii vor putea găsi o listă cu cele mai populare și bine cotate aplicații, care oferă caracteristici precum bas puternic, egalizator personalizat, efecte audio de calitate și multe altele. Acestea permit utilizatorilor să ajusteze sunetul în funcție de preferințele lor, să creeze playlist-uri și să îmbunătățească experiența auditivă în general.

Printre cele mai cunoscute aplicații se numără Bass Booster, Equalizer FX, Poweramp Music Player, precum și multe altele. Autorii articolului vor oferi detalii despre fiecare dintre acestea, menționând beneficiile și caracteristicile fiecărei aplicații în parte.

Așadar, acest articol este un ghid util și o resursă valoroasă pentru iubitorii de muzică care doresc să își personalizeze experiența, să îmbunătățească calitatea sunetului și să descopere cele mai bune aplicații pentru aceste scopuri.

Dacă îți place muzica cu bas suplimentar, știi că egalizatorul implicit din aplicația de redare muzicală pentru Android nu este suficient de bun pentru a-ți oferi un plus de putere. Acest lucru este valabil mai ales pentru hip-hop, electronica și muzica dance, care beneficiază foarte mult de accentul adăugat pe frecvențele inferioare. Basul adăugat ajută și în genurile muzicale mai grele, cum ar fi rock și heavy metal, care prezintă adesea tobe agresive, chitare zgomotătoare și muzică zdrobită. Așadar, în acest articol, am enumerat cele mai bune 10 aplicații de egalizare și amplificare a basului pentru Android în 2022, care vă vor face să vă balansați melodiile preferate în cel mai scurt timp.

Notă: Cele mai multe dintre aplicațiile menționate în această listă au nume similare, așa că asigurați-vă că utilizați linkurile furnizate pentru a descărca aplicațiile corecte.

Cele mai bune aplicații de amplificare a basului și egalizator pe Android (2022)

Rolloff-ul low-end pe piese precum „Acid Rain” a lui Lorn sau „Angel” de la Massive Attack este cel mai bine experimentat cu minimele ridicate. Acestea fiind spuse, în timp ce creșterea basului vă poate face sunetul audio mai cald și mai învăluitor, poate provoca, de asemenea, mai puțină claritate în alte zone. Oricum ar fi, iată cele zece aplicații de egalizare și amplificare a basului pe Android pentru a vă ajuta să profitați la maximum de melodiile voastre preferate cu bass grele dintr-o gamă largă de genuri, inclusiv rap, EDM, dubstep, rock, hip-hop . , și altele.

Notă: Aplicațiile enumerate mai jos funcționează cu majoritatea playerelor muzicale de pe Android. Multe dintre ele funcționează chiar și cu aplicații populare de streaming muzical, cum ar fi Spotify, YouTube Music, Pandora etc. Caracteristicile exacte și compatibilitatea depind de versiunea Android și de producătorul dispozitivului.

1. Bass Booster – Music Equalizer (cea mai bună aplicație pe Android)

Bass Booster – Music Equalizer este una dintre cele mai populare aplicații din categoria sa pe Android. După cum sugerează și numele, vine cu un egalizator cu mai multe opțiuni presetate de amplificare a basului, inclusiv Electro, Techno, Dubstep, Dance, Hip-Hop, Reggae, Rock etc. În plus, permite utilizatorilor să-și creeze propriile presetări personalizate de egalizare. .

În timp ce versiunea gratuită este disponibilă cu reclame, există și o versiune Pro care vine cu presetări personalizate nelimitate, widget-uri, un vizualizator de muzică și multe altele. Aplicația are, de asemenea, un „Mod de compatibilitate”, așa că funcționează cu o gamă largă de servicii de streaming de muzică și playere audio, inclusiv Spotify, Google Play Music (înlocuit de YouTube Music), PowerAmp, BlackPlayer și multe altele.

Descărcați Bass Booster – Egalizator muzical (GratuitVersiunea Pro este de 1,99 USD)

2. Bass Booster și egalizator

Bass Booster & Equalizer este una dintre cele mai bune aplicații gratuite din această categorie de pe Google Play Store. Oferă un amplificator de bas, un virtualizator și un egalizator, toate într-o singură aplicație. Vă permite să ajustați nivelurile efectelor sonore, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate din muzică. Caracteristicile cheie includ un efect de amplificare a basului, efect de sunet stereo surround, egalizator cu cinci benzi, zece egalizări prestabilite, presetări personalizabile de utilizator și multe altele.

aplicație de amplificare a basului și egalizator pentru Android

De asemenea, vine cu un selector de volum pentru a controla volumul general. Aplicația este compatibilă cu diverse playere muzicale și video playere pe Android. Este gratuit de utilizat, dar include reclame banner/fer-uri pop-up, pe care le puteți elimina vizionand anunțuri video și câștigând monede în aplicație. Veți avea nevoie de 50 de monede pentru a vă bucura de o experiență fără reclame.

Descărcați Bass Booster și egalizator (Gratuitcu reclame)

3. Bass Booster

Bass Booster include un egalizator cu zece benzi care îmbunătățește sunetul, oferindu-vă bas îmbunătățit, virtualizator și alte setări. Are, de asemenea, un „player de muzică iPod” care imită playerul muzical acum învechit din trecutul Apple. Bass Booster este o aplicație Android ușoară și ușor de utilizat, cu o interfață ușor de utilizat și un amplificator de sunet încorporat (31 Hz până la 16 KHz +10 dB) care vă oferă o experiență asemănătoare unui home theater.

Bass Booster Cele mai bune aplicații Bass Booster și Egalizator pe Android

Funcționează cu aproape toate playerele muzicale de pe Android, dar este și un player muzical în sine. Puteți alege să o utilizați ca aplicație de redare muzicală implicită pe dispozitiv. Dar vă sugerăm să obțineți versiunea Pro de 1,99 USD pentru a elimina reclamele.

descărca amplificator de bas (GratuitVersiunea Pro este de 1,99 USD)

4. SpotiQ (cea mai bună aplicație Android pentru amplificator de bas și egalizator pentru Spotify)

După cum sugerează și numele, SpotiQ este o aplicație de egalizare audio și de amplificare a basului care funcționează cu serviciul de streaming online Spotify. Vine cu un egalizator grafic cu cinci benzi de frecvență și multe opțiuni diferite de egalizare prestabilite bazate pe gen. Desigur, aplicația dispune și de un sistem de amplificare a basului pe care îl puteți adăuga și ajusta intensificări profunde/naturale la melodiile de pe listele de redare Spotify.

Spotiq bass booster aplicații spotify Android

Versiunea de bază a SpotiQ este disponibilă gratuit, în timp ce versiunea plătită vine cu mai multe funcții, inclusiv backup-uri automate Google Drive, presetări nelimitate și multe altele.

Descărcați SpotiQ (Gratuitachiziția în aplicație începe de la 14,99 USD)

5. Bass Booster, Volume Booster – Egalizator muzical

O altă aplicație de amplificare a basului și egalizator de muzică pe Android, aceasta aduce și o funcție de „amplificare a volumului”. Măriți volumul dispozitivului dvs., nu numai pentru redarea media, ci și pentru tonul de apel, alarmă și notificări. Deși această caracteristică specială nu a funcționat bine pentru mine, opțiunile de egalizare cu cinci benzi și de amplificare a basului au funcționat în cea mai mare parte așa cum se anunța.

Top 10 aplicații Bass Booster și Egalizator pe Android

Există, de asemenea, o funcție de sunet surround, un virtualizator, un VU-metru stereo, iluminare de margine și multe altele. Presetările includ R&B, pian, Lounge, Loud, Latin, Electronic, Deep, Headphones, Vocal Boost, Treble Boost, Bass Boost, Acoustic, Rock etc.

Descărcați amplificator de bas, amplificator de volum (Gratuitcu reclame)

6. Egalizator și Bass Booster

Equalizer & Bass Boost aduce un egalizator cu 5 benzi care funcționează în următoarele game de frecvență: 60Hz, 230Hz, 910Hz, 3.6Hz, 14Hz. De asemenea, puteți alege dintre peste 20 de presetări, inclusiv muzică clasică, dans, plat, folk, heavy metal , hip hop, jazz, pop, rock, acustic, bass boost, treble boost, boost vocal și multe altele.

Egalizator și Bass Boost

Aplicația oferă, de asemenea, un virtualizator de sunet surround 3D și un amplificator de volum pentru a îmbunătăți experiența audio. Obțineți teme personalizabile pentru interfața de utilizare, iluminare de margine și multe altele pentru a personaliza aplicația după cum doriți. Cel mai important, aplicația funcționează cu majoritatea playerelor de muzică Android.

Descărcați egalizator și amplificator de bas (Gratuitcu reclame)

7. Egalizator: Bass Booster și Volume Booster

Egalizatorul este o aplicație ușor de utilizat, cu amplificator de bas, amplificator de volum și efecte de virtualizare 3D. Oferă un egalizator cu 10 benzi pentru dispozitivele care rulează Android 9 și versiuni ulterioare, în timp ce cele care rulează Android Oreo și versiuni anterioare primesc doar un egalizator cu 5 benzi.

Egalizator - Bass Booster și Volume Booster

Aplicația include, de asemenea, patru teme interesante, un control al volumului media, o opțiune de sunet surround stereo, o lampă de iluminare cu margine rotativă și multe altele. Există, de asemenea, un spectru colorat de afișare a muzicii și 10 EQ-uri presetate, inclusiv Normal, Classic, Dance, Heavy Metal, Hip Hop, Jazz, Pop, Rock și multe altele.

Descărcați Equalizer – Bass Booster și Volume Booster (Gratuitcu reclame)

8. Egalizator, Bass Booster și Volume Booster EQ

Aplicația Egalizator, Bass Booster și Volume Booster oferă un egalizator global cu 5 benzi care vă permite să reglați nivelurile efectelor sonore, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate din muzică. Are presetări personalizabile pentru genuri clasice, dance, heavy metal, hip-hop, jazz, pop, rock și alte genuri.

Egalizator, Bass Booster și Volume Booster EQ

Există, de asemenea, un amplificator de volum care îmbunătățește sunetul în întregul spectru, inclusiv tonuri de apel, alarme, notificări și multe altele. Aplicația oferă, de asemenea, un virtualizator, un VU-metru stereo și un amplificator de bas pentru căști și difuzoare. În cele din urmă, aplicația include și un spectru vizual de sunet care se sincronizează cu sunetul. Aplicația funcționează cu majoritatea playerelor audio de pe Android.

Descărcați Egalizator, Bass Booster și Volume Booster EQ (Gratuitcu reclame)

9. Bass Egalizator și Pod Music Player

După cum sugerează și numele, această aplicație nu include doar un egalizator și un amplificator de bas, ci servește și ca player muzical. Interfața cu utilizatorul este inspirată de vechile iPod-uri Apple și arată destul de curată. Aplicația include, de asemenea, un virtualizator și efecte de sunet surround stereo 3D. Egalizatorul cu 5 benzi oferă zece presetări, inclusiv clasică, dance, jazz, pop, hip-hop etc.

Bass Egalizator și Pod Music Player

Există, de asemenea, un control master al volumului și un VU-metru stereo. De asemenea, aplicația scanează automat toate fișierele cu versuri și găsește cel mai potrivit fișier cu versuri pentru melodiile tale. De asemenea, permite utilizatorilor să controleze cele mai multe aspecte ale redării, inclusiv redarea, pauză, oprire, egalizator, piesa următoare etc. din notificare.

Descărcați Bass Equalizer și Pod Music Player (Gratuitcu reclame)

10. Egalizator de efect

Nu în ultimul rând, avem Equalizer FX. Include toate caracteristicile pe care le-ați aștepta de la o aplicație din această categorie, inclusiv un amplificator de bas, egalizator, amplificator de volum, virtualizare și multe altele. Vine cu 12 presetări și vă permite să vă creați propriile presetări pe deasupra. Aplicația nu numai că funcționează cu o varietate de playere muzicale pe Android, dar acceptă și servicii de streaming precum Spotify, Pandora, TuneIn Radio etc. Cu toate acestea, nu funcționează cu aplicațiile radio FM.

Egalizator de efect

Descărcați efecte de egalizare (Gratuit)

Cele mai bune aplicații Bass Booster și Equalizer pentru a vă bucura de muzică Techno, Hip-Hop sau Dubstep pe Android

Deci, acestea sunt alegerile noastre pentru cele mai bune aplicații de amplificare a basului și egalizator de pe Android. Folosesc aplicația Bass Booster, prima pe listă, deoarece oferă redare completă a basului pe unele dintre melodiile mele preferate de la Red Hot Chili Peppers, Rage Against the Machine și Metallica. Deși aceste melodii nu au o depășire evidentă a basului, spre deosebire de melodiile EDM, aplicația face o treabă bună în a crește puterea de bas.

În orice caz, faceți un test amănunțit al aplicațiilor enumerate aici înainte de a alege cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Odată ce ai găsit aplicația ta preferată, spune-ne pe care ai ales-o și de ce în comentariile de mai jos. Între timp, puteți consulta și cele mai bune aplicații de redare muzicală pe iOS dacă utilizați și un iPhone. În cazul în care sunteți în căutarea unui editor audio, consultați lista noastră cu cele mai bune programe de editare audio pe Windows și macOS.

Aceste 10 aplicații de egalizare și amplificare a basului pentru Android în 2022 sunt foarte utile pentru iubitorii de muzică care apreciază accentul adăugat pe frecvențele inferioare. Aceste aplicații sunt deosebit de utile pentru genurile muzicale precum hip-hop, electronica și muzica dance, dar beneficiază, de asemenea, și genurile muzicale mai grele, cum ar fi rock și heavy metal. Aplicațiile enumerate funcționează cu majoritatea playerelor muzicale de pe Android și cu aplicații populare de streaming muzical, cum ar fi Spotify, YouTube Music și Pandora. Fiecare aplicație vine cu un set de caracteristici unice care vă permit să personalizați sunetul conform preferințelor dumneavoastră. Cu ajutorul acestei liste, veți putea să vă balansați melodiile preferate cu bass grele în cel mai scurt timp.
Mulțumesc pentru faptul că ai urmărit postarea mea despre tehnologie. Sper că ți-a fost de ajutor și că ai învățat lucruri noi. Continuă să fii curios și să explorezi lumea fascinantă a tehnologiei. Ne vom revedea curând cu noi informații și noutăți din acest domeniu. Până data viitoare, rămâi conectat!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x