Cele mai bune 10 aplicații de înregistrare a ecranului pentru Android căutate de tine

best screen recording apps for android
⏱️ 16 min read

În ultimii ani, înregistrarea ecranelor a devenit o activitate obișnuită pentru mulți utilizatori de Android. În cazul în care doriți să înregistrați activitatea ecranului pe telefonul dumneavoastră Android, există numeroase aplicații disponibile în magazinul Google Play.

Pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului pentru Android, am pregătit un top 10 aplicații. Fie că sunteți un creator de conținut, un gamer sau o persoană care dorește să-și împărtășească experiența, aceste aplicații pot fi o soluție excelentă pentru dumneavoastră.

Printre cele mai populare aplicații de înregistrare a ecranului, putem enumera AZ Screen Recorder, DU Recorder, ADV Screen Recorder, Mobizen Screen Recorder, ScreenCam Screen Recorder și altele.

Pe lângă funcțiile de bază, aceste aplicații vă permit să personalizați setările de calitate, rezoluție, rata de cadre pe secundă și audio. De asemenea, puteți adăuga text, o emblemă sau o imagine de fundal personalizată pe înregistrarea ecranului.

În concluzie, cu aceste aplicații de top, poți să înregistrezi activitatea ecranului tău Android cu ușurință și să îți îmbunătățești experiența de utilizare. Cu o astfel de aplicație, veți fi capabil să creați conținut personalizat de calitate și să-l împărtășiți cu lumea.

Majoritatea producătorilor de telefoane Android oferă cel puțin o formă de înregistrare nativă a ecranului în zilele noastre. Cu toate acestea, în funcție de smartphone-ul pe care îl utilizați, este posibil să aveți acces la un înregistrator de ecran complet cu controale asupra ratei de biți, orientare, setări FPS etc., sau este posibil să rămâneți blocat cu un instrument de captură, un ecran rudimentar care abia este util. Într-un astfel de caz, soluțiile de capturi de ecran de la terți sunt cel mai bun pariu al dvs. și exact asta vă împărtășim în acest articol. Iată cele mai bune 10 aplicații de înregistrare a ecranului pentru Android.

Cele mai bune aplicații pentru capturi de ecran pentru Android (2022)

Am inclus tot felul de înregistratoare de ecran în acest articol. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui video recorder care poate face dublă sarcină, software care afișează comenzi plutitoare în partea de sus a ecranului sau unul în care puteți include camera frontală împreună cu înregistrarea și chiar aplicații care vă vor permite să reglați lucruri precum balansul de alb al videoclipului dvs. Practic, veți găsi aplicații care pot îndeplini aproape orice nivel de complexitate doriți și puteți utiliza cuprinsul de mai jos pentru a naviga cu ușurință prin acest articol.

1. Nativ Screen Recorder

Dacă sunteți în căutarea unui mod simplu și direct de a înregistra video ecranul Android, soluția nativă disponibilă pe majoritatea dispozitivelor ar trebui să fie suficientă. Indiferent dacă utilizați un smartphone Samsung Galaxy, un telefon cu Realme UI, MIUI sau orice altceva, ar trebui să existe o aplicație nativă de înregistrare a ecranului pe telefon. De asemenea, începând cu Android 11, chiar și Android stoc are acum funcția încorporată.

Iată cum puteți utiliza instrumentul de captură de ecran nativ pe diferite skin-uri populare:

  • Stoc Android (Android 11 și versiuni ulterioare): Dacă utilizați un smartphone Pixel sau Android One de la Motorola, Nokia etc., deschideți panoul Setări rapide și atingeți pictograma de editare (pen). Derulați în jos și găsiți „Înregistrare ecran”. Trageți-l în panoul Setări rapide. Acum, atingeți-l oricând doriți să începeți înregistrarea ecranului din panoul Setări rapide. De asemenea, acceptă audio intern, microfon sau ambele.
  • MIUI: Telefoanele Xiaomi au înregistrat înregistrări de ecran încă din zilele MIUI 8. Trebuie doar să deschideți panoul Setări rapide pentru a găsi țiglă de înregistrare a ecranului. Dacă nu este disponibil, atingeți „Editați” și mutați dala „Înregistrare ecran” în panoul Setări rapide. Atingeți-l pentru a începe înregistrarea ecranului. Cea mai bună parte a înregistratorului de ecran MIUI este că acceptă multe funcții, cum ar fi selecția ratei cadrelor, abilitatea de a alege o sursă de sunet și multe altele.
  • Realme UI și ColorOS: Realme UI și ColorOS oferă și opțiunea de înregistrare a ecranului din meniul Setări rapide. Dacă țigla nu este disponibilă, atingeți pictograma de editare și mutați Înregistrarea ecranului la secțiunea Setări rapide. Pentru opțiuni avansate, atingeți și mențineți apăsată tasta „Înregistrare ecran”. Puteți chiar să înregistrați ecranul cu sunet intern în Realme UI, dacă doriți.
  • O interfață cu utilizatorul– Dacă utilizați un telefon Samsung Galaxy, ar trebui să știți că One UI vine cu un înregistrator de ecran încorporat. Din nou, deschideți panoul Setări rapide pentru a găsi opțiunea Screen Recorder. Dacă plăcuța lipsește, atingeți pictograma cu 3 puncte și deschideți „Aspect rapid de panou”. Aici, derulați în jos și trageți tigla în panoul activ Setări rapide.
  • oxigen OS: Glisați în jos pe ecranul de pornire și găsiți „Înregistrare ecran” în meniul Setări rapide. Dacă opțiunea nu este disponibilă, ca de obicei, atingeți butonul Editați și trageți tigla în meniul Setări rapide. De asemenea, puteți atinge pictograma roată pentru a personaliza opțiunile avansate.

2. AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder este una dintre cele mai populare aplicații de captură de ecran pentru Android. Oferă multă personalizare și vă va permite să configurați setări cum ar fi opțiunile de rezoluție (de la 240p la 1080p), setările ratei de biți, ratele cadrelor (până la 60FPS) și multe altele. În plus, poate înregistra și sunet extern și intern (de sistem) și vine cu suport pentru numărătoare inversă pentru captura întârziată.

3. AZ Screen Recorder

În afară de asta, poți creați un videoclip în interval de timp ecranul dvs., de la 1/3 la viteza de 3x. În cele din urmă, în setările aplicației, puteți seta diverse modalități de a opri înregistrarea, cum ar fi scuturarea telefonului sau oprirea ecranului.

De asemenea, beneficiați de funcții precum îmbinare videoclipuri, înlocuire audio în înregistrare cu audio personalizat, adăugare de text la videoclipuri, exportați în GIF, etc. Există, de asemenea, o versiune premium disponibilă, care poate fi achiziționată ca achiziție în aplicație pentru a debloca mai multe funcții. Aș recomanda versiunea premium dacă nu doriți să experimentați reclame în timp ce utilizați aplicația.

Instalare (Gratuitoferă achiziții în aplicație)

4.XRecorder

InShot, pe care l-am menționat în lista noastră cu cele mai bune editoare video Instagram Reels, are și un software de captură de ecran popular și plin de caracteristici pentru Android. Oferă controale fără întreruperi, care sunt destul de ușor de utilizat. Aplicația Vine cu un instrument de vopsire care vă permite să marcați zonele de pe ecran în timp ce înregistrați ecranul. Această caracteristică o face una dintre cele mai bune aplicații pentru a capta videoclipuri de pe ecran. Puteți include chiar și camera frontală împreună cu captura de ecran dacă doriți.

Cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului Android (actualizată în aprilie 2021)

În ceea ce privește caracteristicile, veți descoperi, de asemenea, că vă oferă control complet asupra calității înregistrării. Dacă doriți un fișier video mai mic, puteți înregistra videoclipul la o rezoluție și o rată de biți mai mici. De asemenea, poate merge până la 1080p și 60FPS. Ca să nu mai vorbim că există suport pentru mai multe surse audio de asemenea. În general, XRecorder este una dintre cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului pentru Android și ar trebui să o verificați imediat.

Instalare (Gratuitoferă achiziții în aplicație)

5. Mobizen Screen Recorder

La fel ca majoritatea aplicațiilor din această listă, aceasta oferă și o mulțime de caracteristici excelente care o fac o alegere utilă pentru înregistrarea ecranelor smartphone-urilor Android. Cu această aplicație, puteți alege orice rezoluție de 240p-1080p, rata de biți de la 0,5 Mbps la 12 Mbps și rata de cadre de la 5 FPS la 60 FPS. S-ar putea să nu fie o surpriză să vedeți opțiuni precum un editor video, înregistrare la atingere, cronometru cu numărătoare inversă și, de asemenea, camera facială.

Mobizen

Aplicația are un mod de ardere curată care, după cum probabil ați ghicit, produce o înregistrare fără filigran, cerc de aer și cronometru. Când acest mod este dezactivat, puteți înlocui filigranul Mobizen cu unul personalizat. De asemenea, puteți vizualiza durata înregistrării pentru a ține evidența timpului. Deși toate funcțiile aplicației sunt gratuite, este posibil să vedeți adesea reclame în cadrul aplicației. Dar puteți elimina aceste reclame cumpărând versiunea premium.

Instalare (Gratuitoferă achiziții în aplicație)

6. V Screen Recorder

V screen recorder are similaritate cu AZ Screen Recorder, mai ales în configurația pe care o are de oferit. Este foarte popular și pe Android, cu peste 50 de milioane de instalări. Aplicația vă permite să vă capturați ecranul cu o rezoluție care poate varia de la 240p la 2K, rata de biți de la 2 Mbps la 15 Mbps și rata de cadre de la 24 FPS la 60 FPS.

Cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului Android (actualizată în aprilie 2021)

Vă rugăm să rețineți că este disponibilă înregistrarea 1080p și 2K numai pentru utilizatorii plătiți. În plus, aplicația vă permite să includeți gesturi tactile și să adăugați o numărătoare inversă de 3 secunde înainte de a începe captura de ecran. Și este de la sine înțeles că poți înregistra audio extern și intern, atâta timp cât ai Android 10 sau o versiune superioară.

Înregistrări din această aplicație Android nu conțin filigranDeci nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. Cu toate acestea, dacă doriți să includeți o siglă în înregistrarea dvs., această aplicație vă permite să faceți acest lucru selectând o imagine de pe dispozitiv. În cele din urmă, puteți opri înregistrarea din sertarul de notificări sau din caseta de instrumente de suprapunere.

Instalare (Gratuitoferă achiziții în aplicație)

7. Vidma Screen Recorder

Cu Vidma, obțineți o mulțime de opțiuni avansate gratuit. Versiunea gratuită a aplicației oferă rezoluție personalizată de până la 1080p, rata de biți personalizată, un temporizator de numărătoare inversă presetat de 10 secunde și opțiunea de a include audio intern și microfon. De asemenea obțineți acces la funcții avansatecum ar fi scuturați dispozitivul pentru a opri înregistrarea, ascundeți notificarea în curs, afișați atingeri, cronometru personalizat, presetări și multe altele.

video

Ceea ce îmi place la această aplicație este că are o abordare simplă. Doar instalați aplicația și începeți să înregistrați ecranul fără a fi nevoie să personalizați și să acordați prea multe permisiuni. Deci, dacă sunteți în căutarea unei aplicații de înregistrare a ecranului simplă și gratuită pentru Android, atunci Vidma screen recorder ar putea fi o opțiune potrivită pentru dvs.

Instalare (Gratuitoferă achiziții în aplicație)

8. Apowersoft Screen Recorder

Apowersoft este una dintre puținele aplicații de captură de ecran care vă permite să înregistrați o înregistrare de ecran de 1440p. De fapt, cea mai scăzută rezoluție pe care o oferă este 360p comparativ cu 240p, pe care o oferă majoritatea celorlalte aplicații. Cu Apowersoft, puteți alege rata de biți de la 1Mbps la 12Mbps și framerate de la 24FPS la 60FPS.

apowersoft

El înregistrărilor li se poate da un nume de prefix în setările aplicației pentru a le face mai ușor de localizat în spațiul de stocare al telefonului. Pentru a minimiza dezordinea din videoclipul înregistrat, puteți modifica și dimensiunea pictogramei plutitoare. Aplicația vă permite, de asemenea, să capturați gesturi tactile, ceea ce este destul de mișto. Acestea fiind spuse, Apowersoft screen recorder nu are o caracteristică de bază, iar asta ar putea fi o problemă. Tu Nu pot înregistra sunetul intern pe Android 10 și versiuni ulterioare.

Instalare (Gratuitoferă achiziții în aplicație)

9. Omlet Arcade – Cea mai bună aplicație de înregistrare a ecranului pentru jocuri

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații Android pentru a vă înregistra jocul sau pentru streaming live, atunci Omlet Arcade este poate cea mai bună aplicație de acolo. Are integrare cu YouTube, Twitch și multe altele. Aplicația acceptă înregistrarea pe ecran a jocurilor precum PUBG, Call of Duty, Among Us, Fortnite etc. Rețineți că nu vă permite să vă personalizați setările de streaming.

tortilla arcade

În funcție de viteza dvs. de internet, poate trece automat la o rezoluție mai mică sau mai mare și rata de cadre. De asemenea, acceptă înregistrarea audio atât de la o sursă internă, cât și de la un microfon, de care aveți nevoie în timp ce jucați jocul. Pe scurt, dacă ești un jucător, atunci Omlet Arcade este cea mai bună aplicație de înregistrare a ecranului pentru tine.

Instalare (Gratuitoferă achiziții în aplicație)

10.Jocuri Google Play

Majoritatea dispozitivelor Android vin deja cu Jocuri Google Play preinstalate. În cazul în care dispozitivul dvs. nu a făcut-o, vă recomand cu căldură să îl descărcați. Deși este posibil să nu vă permită să înregistrați totul pe dispozitivul dvs. Android, are un funcția de înregistrare a ecranului încorporată. Vă permite să înregistrați ecranul oricărui joc disponibil în Play Store împreună cu o cameră facială.

Cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului Android (actualizată în aprilie 2021)

Pentru a înregistra jocul, căutați jocul pe Jocuri Google Play, atingeți pictograma de înregistrare din colțul din dreapta sus și selectați calitatea video. Tu puteți alege între rezoluția 480p sau 720p. Aplicația vă va cere apoi să lansați jocul, după care puteți începe înregistrarea.

Instalare (Gratuit)

Continuați și utilizați cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului

Deși Android are, deoarece Android 11 a inclus un înregistrator de ecran nativ, dacă doriți să încercați aplicații de captură de ecran de la terțe părți pentru Android în 2022, acestea sunt cele mai bune opțiuni. De asemenea, am încercat că toate acestea sunt aplicații de înregistrare a ecranului și toate fac treaba. Deci, ce aplicație de înregistrare a ecranului ți-a plăcut cel mai mult? Anunțați-mă în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, nu uitați să verificați alegerile noastre pentru cele mai bune extensii Google Chrome pentru înregistrarea ecranului. Sunt foarte utile atunci când doriți să creați și să partajați rapid o captură de ecran.

Majoritatea producătorilor de telefoane Android oferă funcții de înregistrare nativă a ecranului, unele mai avansate decât altele. Dacă doriți controale mai detaliate, inclusiv rate de biți, orientarea ecranului și setări FPS, există o serie de aplicații de captură de ecran terțe care pot oferi aceste opțiuni și multe altele. În acest articol, sunt prezentate cele mai bune 10 aplicații de înregistrare a ecranului pentru Android, inclusiv opțiuni pentru înregistrare video dublă, marcarea ecranului și posibilitatea de a utiliza camera frontală. În general, există soluții disponibile care pot satisface aproape orice nivel de complexitate.
Încheiem astfel această postare de pe blogul nostru de tehnologie. Ne bucurăm că ai fost alături de noi și sperăm că informațiile prezentate ți-au fost utile și interesante.

Echipa noastră va continua să urmărească tendințele și inovațiile din domeniul tehnologic și să le împărtășească cu tine. Îți mulțumim că ne acorzi încredere și că ne urmărești.

Până data viitoare, ține-te la curent cu cele mai noi tehnologii și aplicații și sănătate și succes în toate proiectele tale!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x