Cele mai bune 10 aplicații de piratare WiFi pentru Android (2019)

⏱️ 12 min read

Cele mai bune 10 aplicații de hacking WiFi pentru Android: – Acum, că sunteți aici, presupun că sunteți cu siguranță un ciudat din tehnologie și, evident, știți ce înseamnă o bună conectivitate la internet pentru transmiterea pe internet. În zilele noastre, fiecare persoană care folosește internetul își cunoaște valoarea. Lucruri similare se aplică și banilor. Acum, când vorbim de bani și internet, lucrul net care îmi vine în minte este o conexiune WiFi.

Conexiunile Wi-Fi astăzi au devenit o necesitate și pot fi văzute peste tot, de la locuri private la locuri publice. Dar este necesar să cheltuiți o sumă imensă de bani pentru a plăti facturile WiFi? Ați spune că este. Dar permiteți-mi să vă spun că puteți accesa și WiFi fără a plăti niciun ban!

Asta este ceea ce schimbă hacking-ul în viața ta. Puteți accesa gratuit internetul de la conexiunile WiFi cu ajutorul aplicațiilor de hacking WiFi, cum ar fi WiFiKill, NetCut, dSploit etc. Vrei să știi cum? Prezentată mai jos este lista celor mai bune 10 aplicații de hacking WiFi pentru Android care vă vor ajuta să hack conexiuni WiFi. Continuați să citiți acest articol în continuare pentru mai multe.

Lista celor mai bune 10 aplicații de piratare WiFi pentru Android

În acest articol, am menționat pentru dvs. o listă cu cele mai bune 10 aplicații de hacker WiFi pentru Android. Nu sunt într-o ordine specială, ci puncte în care am simțit nevoia, am menționat de ce aplicația respectivă este plasată în locație. Puteți încerca oricare dintre aplicațiile de mai jos, în funcție de nevoile și comoditatea dvs. Începem-

1. Tester WiFi WPS WPA

WiFi WPS WPA Tester este o aplicație pe care o veți vedea în partea de sus a Magazinului Google Play și, prin urmare, este prima și pe cele 10 cele mai bune aplicații de hacking WiFi pentru Android. Această aplicație, dezvoltată de Saniorgl SRL, este una dintre cele mai renumite aplicații pentru Wifi Hacking.

Rețineți că dispozitivele care NU au permisiuni Root și care au sistem de operare Android peste 5.0 Lollipop se pot conecta la această aplicație, totuși nu pot vizualiza WEP-WPA-WPA2.

Și acele dispozitive fără permisiuni de rădăcină și sub Android OS 5.0 Lollipop, nu se pot conecta la aplicație și nici nu pot vizualiza WEP-WPA-WPA2.

Astfel, această aplicație funcționează perfect pe dispozitivele Rooted cu cele care au sistemul de operare Android peste 5.0 Lollipop.

Motivul cu care a fost dezvoltată aplicația a fost să cunoască vulnerabilitățile din rețelele WiFi. Aceste vulnerabilități sunt estimate cu ajutorul diferiților algoritmi precum Dlink, Dlink +1, EasyBox Arcadyan, Arris, Asus, Belkin, FTE-xxx, Trendsnet, Zhao. Cum să rădăcinați telefonul Android.

Descărcați WiFi WPA WPS Tester

2. Aircrack-ng

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de încredere și de încredere, atunci Aircrack-ng este opțiunea dvs. perfectă. Puteți găsi această aplicație pe Ubuntu, deoarece este folosită pe scară largă acolo. Această aplicație a fost dezvoltată de dezvoltatorii Android și dezvoltatorii XDA.

Pentru a utiliza Aircrack-ng, va trebui să aveți un dispozitiv Android cu Root. A PC care are Ubuntu 14/15/16 sau altă distribuție Linux, Adaptor USB OTG– cablu USB micro la feminin, Răbdare, si cel mai important Adaptor USB wireless este ceea ce va trebui să utilizați Aircrack-ng.

Aircrack-ng: GitHub, XDA

3. Kali Linux Nethunter

Un altul de pe lista noastră cu cele mai bune 10 aplicații de piratare Wi-Fi pentru Android este Kali Linux Nethunter, care este prima platformă de testare a penetrării Android Open Source. Pentru a utiliza această aplicație, va trebui mai întâi să lansați instrumentul Wi-Fi al lui Kali.

Această faimoasă și una dintre aplicațiile de hacking Wi-Fi utilizate în mod obișnuit a fost formată de Mati Aharoni și este acum administrată de Offensive Security Pvt. Ltd. Această aplicație necesită un nucleu personalizat care acceptă injecții wireless 802.11. Care este restanța acestei aplicații, deoarece multe dintre dispozitivele Android au nuclee care nu acceptă injecții wireless 802.11?

Prin urmare, puteți utiliza acest instrument numai atunci când un dezvoltator Android dezvoltă un kernel personalizat pentru dispozitivul dvs. care îndeplinește cerințele de mai sus. Acesta este motivul pentru care am pus un astfel de instrument util în a treia poziție.

Site-ul oficial Kali Linux Nethunter

4. NetCut

NetCut by Arcai.com este o aplicație cu funcții similare cu WiFi Kill. Această aplicație a câștigat recent o popularitate uriașă după lansarea sa pentru Android. Această aplicație a fost disponibilă mai devreme doar pentru sistemul de operare Windows, dar acum au și o versiune Android.

Pe măsură ce Arcai.com a lansat această aplicație pentru Android, s-au asigurat că este compatibilă chiar și cu cele mai mici versiuni de Android de la 2.3.3 Gingerbread! Cu toate acestea, din câte pot presupune, nu ați folosi această versiune mai veche, deoarece ați fi o persoană tehnologică dacă ați ajuns până aici!

O caracteristică minunată pe care trebuie să o menționez despre această aplicație este că obțineți un apărător cu această aplicație. De fapt, vă puteți apăra dacă altcineva încearcă să vă parodieze. De asemenea, puteți urmări utilizatorul care utilizează rețeaua dvs. WiFi.

În cazul oricărei acțiuni inadecvate, puteți bloca cu ușurință acea persoană. Obțineți un control complet asupra rețelei WiFi și a utilizării. O comparație cu WiFi kill, această aplicație are o interfață de utilizator mai bună. Dar anunțurile de aici vă vor enerva cu siguranță. Cu toate acestea, există și o versiune premium a NetCut pentru Android.

Descărcați NetCut by Arcai.com pentru Android

5. Wi-Fi Kill

WiFi Kill, o altă aplicație open source WiFi Hacking pentru Android este mult similară cu NetCut în sistemul de operare Windows, care este utilizat în scopuri de hacking etic. Cu această aplicație, puteți tăia direct conexiunea WiFi a oricui în rețeaua dvs.

Deși această aplicație și-a luat poziția pe poziția 10 în acest articol, nu înseamnă că nu merită prima poziție. Această aplicație este cea mai bună alegere și este cea mai populară în special pentru începători datorită interfeței sale simple de utilizator.

Dacă aveți un Wi-Fi deschis, atunci acesta trebuie să aveți. Cu această aplicație, puteți urmări ceea ce utilizatorii rețelei dvs. navighează și descarcă prin WiFi. De asemenea, puteți urmări cantitatea de date folosită de utilizatorul specific din rețeaua dvs.

Descărcați WiFi Kill

6. Nmap

O altă opțiune pentru descărcarea aplicațiilor WiFi Hacking este scanerul de securitate a rețelei Nmap. Cu compatibilitate pentru multe sisteme de operare, inclusiv Android, această aplicație funcționează pe dispozitive înrădăcinate, precum și pe dispozitive neînrădăcinate.

Datorită caracteristicilor sale de a găsi vulnerabilități și exploatarea rețelelor, această aplicație este chiar preferată de hackeri profesioniști. Similar cu WiFi WPA WPS Tester, veți obține mai multe caracteristici pe un dispozitiv înrădăcinat decât unul neînrădăcinat. Această aplicație este oarecum o combinație de WPA WPS Tester și dSploit.

Cu această aplicație, puteți scana rețele pentru a găsi și porturi și detalii despre sistem. Este puternic, este prietenos și, deoarece este o aplicație open source pe care o veți obține gratuit cu cele mai recente actualizări. Această aplicație este compatibilă cu aproape toate dispozitivele de acolo și ți se oferă și multe opțiuni.

Descărcați Nmap pentru Android

7. dSploit

dSploit, o altă aplicație de hacking WiFi din lista noastră este oarecum o clonă a WiFi WPA WPS Tester. Nu exact o clonă, dar este un set de testare a penetrării WiFi. Această aplicație nu se limitează doar la piratarea WiFi-ului altor persoane, ci ajută și la supravegherea și controlul rețelei dvs., împreună cu analiza informațiilor de tot felul.

Nu înseamnă că această aplicație este mai mică decât oricare dintre aplicațiile menționate mai sus. Deși ocupă poziția a cincea, această aplicație are caracteristici pe care aproape nici o altă aplicație nu le oferă aici. Puteți să spargeți WiFi, să urmăriți, să scanați porturi, să spargeți autentificarea, să modificați pachetele de date, să dețineți pachetele de date pe care doriți să le trimiteți, să controlați dispozitivul victimei, să eliminați conexiunile, să inspectați și să găsiți vulnerabilități.

În afară de toate acestea, puteți utiliza și filtrul personalizat, puteți rula scripturi de pagină aleatorii, puteți înlocui videoclipuri și imagini, puteți redirecționa către orice adresă URL specifică la alegerea atacatorului și multe altele! În ciuda faptului că este plină de atât de multe funcții, singura problemă cu această aplicație și poziția sa pe rangul 5 este că această aplicație nu mai este actualizată. Plângeri privind dificultăți de utilizare au fost observate și pentru această aplicație.

Citiți mai multe: Cele mai bune 10 aplicații de hackeri de jocuri pentru Android

8. Arpspoof

Scrisă inițial ca parte a pachetului dsniff, această aplicație a devenit ulterior disponibilă pentru toți, deoarece a devenit o aplicație open source de către autorul Dug Song, care a dezvoltat-o ​​în continuare. Principala utilizare a acestei aplicații este auditul de rețea.

Deși mecanismul de funcționare al acestei aplicații este foarte simplu, nu este cazul cu interfața sa de utilizator și, prin urmare, am plasat această aplicație pe poziția a șasea. Mecanismul este destul de simplu – redirecționarea pachetelor pe rețeaua locală prin difuzarea de texte ARP falsificate.

Cu cuvinte mai simple, Arpspoof afișează pachete care au fost trimise de victimă la dispozitiv, dar nu le salvează. Practic încearcă să redirecționeze traficul găsit pe o rețea locală utilizând „Faking ARP Replies”. Ca reacție, trimite aceste răspunsuri victimei respective sau tuturor gazdelor care au fost găsite.

Trebuie să citiți: cele mai bune 10 aplicații Android care nu sunt pe Google Play Store

9. Inspectarea WiFi

Nu putem apela cu adevărat WiFi Inspect ca aplicație WiFi Hacking, deoarece este un instrument de audit de securitate Wi-Fi și o aplicație multi-instrument folosită de hackeri profesioniști, utilizatori avansați și profesioniști în securitatea computerelor. Folosesc această aplicație pentru controlul și monitorizarea rețelelor proprii sau a celor ale căror permisiuni le au.

Pentru a utiliza această aplicație, veți avea nevoie de un dispozitiv înrădăcinat. Veți găsi că această aplicație este destul de similară cu NetCut și Wi-Fi Kill în ceea ce privește interfața cu utilizatorul. Această aplicație vine cu o interfață simplă și este compatibilă cu mai multe limbi.

Puteți detecta toate tipurile de dispozitive, inclusiv smartphone, TV, XBOX, laptop, PS etc. în rețeaua dvs. De asemenea, puteți verifica adresele IP ale acestor dispozitive și ce dispozitiv utilizează. Din această aplicație, puteți, de asemenea, să blocați direct utilizarea rețelei oricăruia dintre dispozitivele conectate.

Puteți cunoaște adresa Mac și producătorii de dispozitive conectate la rețeaua dvs. În câteva secunde, veți obține lista tuturor dispozitivelor conectate de pe ecran. Puteți bloca pe oricine din listele dvs. conectate fără a da niciun avertisment prealabil.

Descărcați WiFi Inspect

10. Spoofer de rețea

Network Spoofer este destul de asemănător cu dSploit. Această aplicație vă permite să modificați site-urile web de pe telefoanele sau computerele altora sau orice alt dispozitiv care accesează internetul de pe telefonul Android. Deci, practic, nu este un instrument de hacking WiFi sau nici măcar un instrument de schimbare, dar este un instrument de falsificare.

Când descărcați această aplicație, va trebui să vă conectați mai întâi la rețeaua WiFi și apoi să alegeți tipul de spoof și apoi să apăsați butonul Start. Acest instrument vă ajută să știți cât de ușor sau de dificil este o anumită rețea de piratat.

Verdict final: –

Asta despre cele mai bune 10 aplicații de hacker WiFi pentru Android. Sper că ați descărcat până acum tipul de aplicație de hacking WiFi dorită și acest articol v-a ajutat în alegerea uneia.

Personal vorbind, în general, nu folosesc aplicații de hacking WiFi, dar în opinia mea, NetCut by Arcai.com este cea mai bună aplicație pe care ați putea-o folosi. Acest lucru nu înseamnă că alții nu merită încercați sau folosiți. După cum am menționat mai sus, aceasta este părerea mea.

Dacă sunteți în căutarea mai multor opțiuni și caracteristici, atunci Nmap, care este mai mult o combinație de tester WPA WPS și dSploit, este cea mai bună opțiune pentru care să mergeți.

Ei bine, puteți alege mai bine pentru voi în funcție de care sunt exact așteptările și nevoile dvs. dintr-o aplicație de hacking WiFi.

În caz de întrebări sau, anunțați-ne în caseta de comentarii de mai jos. Dacă sunteți conștient de alte aplicații de hacking WiFi, care nu sunt menționate aici, atunci sugestiile dvs. sunt binevenite.

Continuați să vizitați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări actualizate ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x