de Bhawana Singh

Cele mai bune 10 aplicații de recunoaștere a feței pentru Android și iOS

Cele mai bune 10 aplicatii de recunoastere a fetei pentru
Credit de fotografie

Iată câteva dintre cele mai bune aplicații pentru recunoașterea facială și biometrie a amprentelor digitale. Acestea vă pot ajuta să vă securizați software-ul și dispozitivul Android și, în unele cazuri, dispozitivele iOS.

# 1. FaceLock

Este posibil ca recunoașterea facială să nu fie nouă, dar aplicația FaceLock este o aplicație gratuită care vă protejează celelalte aplicații folosind doar fața. Facelock este singura cheie pentru a vă debloca fișierele extrem de confidențiale și aplicațiile utilizate frecvent.

După instalarea aplicației, aceasta va naviga și vă va oferi indicații către un meniu principal care are o listă de opțiuni, permițându-vă să personalizați performanța aplicației.

Pentru a activa funcționalitatea FaceLock, trebuie doar să faceți clic pe opțiunea „Activați FaceLock”. FaceLock va începe să-și facă treaba ori de câte ori cineva încearcă să acceseze aplicațiile restricționate de pe telefon, blocându-le dacă detectează un intrus.

Există o versiune gratuită și plătită și are o versiune pro a FaceLock.

# 2. Adevărata cheie

True Key de la Productivitatea de securitate Intel vă scutește de nevoia de a introduce parole lungi pentru a accesa aplicațiile. Dacă nu vă recunoaște fața, va solicita apoi date biometrice ale amprentelor pentru acces ulterior.

După ce vă conectați cu aplicația True Key cu metoda preferată, dispozitivele dvs. vor avea încredere în dvs.

# 3. FindFace

FindFace se identifică cu o precizie și fiabilitate de 70%. Dacă faceți o fotografie a unui străin, puteți afla cine este acea persoană prin profilul său de socializare. Deocamdată funcționează cu VK, o rețea socială populară rusă.

FindFace este utilizat în principal pentru identificare, verificare și documentare. Poate căuta 250 de milioane de fețe în 0,3 secunde. Menține acest ritm și acesta este un criteriu important pentru performanța sa.

Recent a atins 95% din acuratețe în anumite circumstanțe, datorită rețelei neuronale antrenate până aproape de perfecțiune. Cu un API multiplataforma, acesta poate rula pe orice aplicație web, mobilă sau desktop.

# 4. FaceVault

Acest lucru funcționează și asigură securitatea pentru iPhone, iPad-uri și iPod-uri. O aplicație cunoscută sub numele de FaceVault oferă identificarea feței, apoi deblochează dispozitivul iOS pentru orice caracteristică, în afară de cele care permit gestul de glisare pentru a partaja.

FaceVault folosește camera frontală a dispozitivului pentru a vă scana fața. Chiar dacă porți machiaj sau ochelari, fața ta poate fi ușor detectată.

Dacă nu vă detectează fața, veți trece la un alt mod, unde puteți debloca aplicația cu un cod bazat pe tipare.

# 5. Detectare facială

Blocarea ecranului FaceDetection este o altă aplicație de blocare a ecranului de detectare a feței de înaltă securitate, care este o aplicație adecvată pentru confidențialitate și securitatea proprietății dvs. digitale.

Aplicația Face Detection vă va permite să vă deblocați telefonul numai atunci când vă detectează fața. Puteți utiliza blocarea ecranului pentru detectarea feței atât pentru blocarea aplicațiilor dvs. individuale, cât și pentru blocarea ecranului. Dar există și o opțiune de parolă dacă recunoașterea facială eșuează.

Trebuie să vă antrenați telefonul să vă recunoască fața înainte de a vă putea bloca ecranul. Acesta este un proces unic. Vă va cere să vă setați nivelul de securitate să fie scăzut, mediu sau ridicat. Următorul pas ar fi activarea sau dezactivarea blocării ecranului în funcție de preferințele dvs. și setarea unei parole.

# 6. Recunoașterea feței Luxand

Luxand vă permite să atingeți orice față detectată și să îi dați un nume. Această aplicație va memora apoi acea față și o va recunoaște în viitor.

Luxand este utilizat în esență pentru identificarea feței, supravegherea, timpul și controlul sistemelor de monitorizare, care utilizează identificarea biometrică pentru o analiză mai precisă cu un nivel ridicat de securitate locală.

# 7. Ecran de blocare a feței

Această aplicație se antrenează pe fața ta și te recunoaște automat. Nu aveți nevoie de abilități tehnice pentru ao putea folosi. Doar setați parola și bifați caseta pentru a activa această opțiune pe ecranul de blocare.

# 8. AppLock Face

Această aplicație blochează orice aplicații pe care doriți să le păstrați private. Se asigură că numai dvs. vă puteți accesa informațiile personale.

Îți folosește fața ca cheie biometrică pentru a-ți debloca aplicațiile.

# 9. Oasis Face

Oasis Face este o soluție autentificată pentru blocarea ecranului care utilizează recunoașterea biometrică a feței. Reduce nevoia de parole și alte proceduri de autentificare.

Oasis Face are un SDK cross-platform complet complet. De asemenea, are o bibliotecă optimizată pentru dispozitivele mobile iOS și Android.

Vine cu o precizie și autenticitate mai mare decât majoritatea celorlalte aplicații pe care le-am enumerat aici și este necesară o întreținere foarte mică. Are chiar și o arhitectură modulară pentru a evalua performanța autentificării feței pentru dispozitivele mobile și partea serverului.

# 10. Nametag

Aceasta este o aplicație care vă recunoaște și deblochează ecranul prin intermediul dvs. online sau public profil. Funcționează pe Android și iOS.

facialnetwork.com lucrează în prezent la tehnologii care pot scana și verifica imaginile de profil din aplicațiile de întâlniri online și Mai Mult. Poate recunoaște chiar fețele privind imaginile neclare. De asemenea, poate căuta instantaneu ocupația, vârsta persoanei și vă poate duce în timp real la conturile sale de socializare.