Cele mai bune 10 aplicații de tracking a zborurilor pentru Android și iPhone (gratuite și plătite)

Top 10 aplicații de urmărire a zborurilor pentru iPhone și Android (gratuite și plătite)
⏱️ 18 min read

În zilele de azi, aplicațiile de urmărire a zborurilor sunt un instrument extrem de util pentru persoanele care călătoresc frecvent cu avionul. În această privință, există o mulțime de opțiuni disponibile atât pentru telefoanele iPhone, cât și pentru cele Android. Pe acest top 10, am adunat cele mai bune aplicații de urmărire a zborurilor, atât gratuită, cât și plătite, pentru a vă ajuta să găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

1. Flightradar24 – o aplicație plătită care vă oferă informații în timp real despre toate avioanele din întreaga lume și încorporează un radar de avion.

2. FlightAware – o altă aplicație plătită care vă permite să îl urmăriți pe orice avion în întreaga lume și include funcții precum alerte de zbor și hărți de zbor.

3. FlightStats – o aplicație gratuită care oferă informații despre zborurile viitoare, istoricul zborurilor și alerte de zbor.

4. TripIt – o aplicație plătită care își dorește să fie asistentul personal de călătorie, care vă ajută să planificați și să vă organizați itinerarul de călătorie.

5. Hopper – o aplicație gratuită care vă ajută să monitorizați prețurile biletelor de avion și să cumpărați biletul la un preț mai mic.

6. Kayak – o altă aplicație gratuită care vă permite să comparați prețurile biletelor de avion și să faceți rezervări pentru hotel și mașini de închiriat.

7. Skyscanner – o aplicație gratuită care vă permite să căutați și să rezervați bilete de avion, hoteluri și mașini de închiriat într-un singur loc.

8. Airline Manager 4 – o aplicație plătită care vă permite să vă asumați rolul unui manager de linie aeriană și să întreprindeți acțiuni pentru a crește profitabilitatea companiei.

9. Flightview – o altă aplicație gratuită care vă ajută să urmăriți zborurile la nivel global, cu detalii despre poarta de îmbarcare, survolarea orbitei și alte informații utile.

10. PlaneFinder – o aplicație plătită care este ideală pentru pasionații de aviație și include informații despre aeronave, poziția acestora, planurile de zbor și multe altele.

În concluzie, există o mulțime de opțiuni pentru cei care doresc să își urmărească zborurile, fie că folosesc un iPhone sau un telefon Android. Fie că doriți o aplicație gratuită sau una plătită cu funcții avansate, cu siguranță veți găsi ceva pe gustul dumneavoastră în acest top 10.

Mai ales în timpul unei călătorii agitate, cel mai bine este să fii conștient de lucruri precum întârzierile, schimbările de ultimă oră și anunțurile de urgență. În loc să fii surprins de întârzieri sau alerte neașteptate, mișcarea rapidă cu fiecare schimbare este calea de urmat. Vă scutește de bătăi de cap și vă asigură că nu veți pierde zborul. Și asta face ca aceste 10 cele mai bune aplicații de urmărire a zborurilor pentru iPhone și Android să fie utile. Așadar, fie că plănuiți să plecați într-o vacanță mult așteptată cu cei dragi sau că doriți să renunțați la necazurile călătoriilor voastre frecvente, luați unul dintre aceste trackere de top pentru a ține ghiciturile la distanță.

Cele mai bune instrumente de urmărire a zborurilor pentru iOS și Android pe care trebuie să le încercați

Aplicațiile de urmărire a zborurilor au devenit mai inteligente. Vă țin pe deplin informat cu starea în timp real și alerte în timp util cu privire la întârzieri și avertismente. În plus, ele afișează și prognoza meteo a destinației tale, astfel încât vremea rea ​​să nu te ia cu nerăbdare.

Dacă preferați să faceți o rută detaliată, puteți verifica istoricul zborurilor, puteți profita de recomandările de zboruri și puteți obține sfaturi despre hoteluri care ar putea fi ideale pentru șederea dvs. În calitate de pasionat de aviație, te poți bucura și de luxul de a identifica avioanele care zboară deasupra capului și de a citi fapte interesante despre avioane pentru a-ți potoli curiozitatea.

Acum, că ați avut destule informații despre aceste instrumente de urmărire de top pentru Android și iOS, haideți să trecem direct în brevila!

1. Radar de zbor24

Pretinzând că este numărul unu de urmărire a zborurilor din lume în peste 130 de țări, Flightradar24 are tot felul de funcții pe care le poți cere într-o aplicație ideală. Sistemul de urmărire a zborurilor este complet personalizabil, permițându-vă să filtrați zborurile după companii aeriene, vizualizați statisticile curente de întârziereObțineți o listă completă a tuturor zborurilor în aer în zona dvs. și chiar verificați condițiile meteo la destinație.

Dacă vrei să sapi puțin mai adânc, poți afla ce vede un pilot de avion în 3D, verificați istoricul zborurilor de până la 365 de zileși aflați detalii despre aeronave, cum ar fi vârsta și numărul de serie. Doar o atingere rapidă pe o aeronavă, puteți accesa diverse detalii, cum ar fi ora estimată de sosire, ora reală de plecare și tipul de aeronavă, care pot juca un rol vital în urmărirea cu ușurință a zborurilor atunci când sunteți în deplasare.

Pentru persoanele care au un interes puternic pentru aviație, aplicația prezintă date istorice și oferă, de asemenea, o modalitate de a vizualiza reluări ale zborurilor anterioare. In plus, foarte apreciabila este si capacitatea de a cunoaste conditiile de altitudine, vant, viteza si temperatura zborului. În timp ce Flightradar24 este gratuit, va trebui să optați pentru versiunea argintie sau aurie a aplicației pentru a debloca beneficii precum 365 de zile de istoric de zbor și o hartă live detaliată.

Caracteristici cheie:

 • 365 de zile de istoric de zbor
 • Vremea actuală în peste 3.000 de aeroporturi
 • Verificați ora estimată a sosirii
 • Vedeți ora reală de plecare

Instalare: iOS și Android (Versiunea premium gratuită începe de la 1,49 USD/lună)

2. Alertă de zbor

FlightAware a fost clasat în mod constant printre cele mai bune aplicații de urmărire a zborurilor pentru Android și iOS. După ce am explorat această aplicație și am încercat toate beneficiile pe care le are de oferit, trebuie să spun că merită un rating ridicat. Cu FlightAware, puteți urmări starea în timp real zborului dumneavoastră datorită hărții de urmărire integrată.

zbor informat

Notificările personalizate despre informațiile de plecare/sosire a zborului, anulări, întârzieri și modificări ale porții vă asigură să fiți la curent cu lucrurile care contează. În special, este echipat și pentru urmărirea aviației generale în Statele Unite şi Canada. În ceea ce privește datele de urmărire, acestea constă în detalii cuprinzătoare și detaliate ale zborului, împreună cu hărți cu ecran complet Suprapunere radar NEXRAD. Pe scurt; FlightAware se poate pretinde cu ușurință a fi una dintre cele mai iubite aplicații de urmărire a zborurilor pentru iOS și Android.

Caracteristici cheie:

 • Afișează starea zborurilor în timp real
 • Detalii complete și detaliate de zbor
 • Notificări personalizate privind informațiile despre plecări/sosiri ale zborurilor
 • Suprapunere radar NEXRAD

Instalare: iOS și Android (Versiunea gratuită și fără anunțuri este disponibilă pentru 0,99 USD/lună)

3. Statistici de zbor

Concentrându-se în întregime pe ușurința în utilizare, FlightStats face ca urmărirea zborurilor să fie o experiență perfectă. Aplicația oferă starea detaliată a zborului la nivel mondial după numărul zborului, aeroport și rută. Probabil cea mai bună parte a acestei aplicații este interfața neaglomerată care vă permite să aruncați o privire rapidă la informații esențiale, cum ar fi orele de plecare/sosire, porți, întârzieri și chiar vreme. Ca rezultat, păstrarea unei evidențe a stării zborului se simte întotdeauna fără probleme.

statistici de zbor

Dacă vă place să utilizați Comenzile rapide Siri pentru a face lucrurile mai repede, ați aprecia funcționalitatea de a activa Comenzile rapide pentru urmărirea sosirilor, plecărilor și căutărilor de rute. Folosind Widget cu statistici de zbor astăzi, puteți monitoriza starea zborului direct de pe ecranul de blocare al iPhone-ului, fără a fi nevoie să vă scufundați în aplicație. În plus, este compatibil și cu Apple Watch, astfel încât să poți monitoriza cea mai recentă stare a zborului tău cu smartwatch-ul.

Caracteristici cheie:

 • Starea detaliată a zborurilor în întreaga lume
 • widget de astăzi
 • Comenzi rapide Siri
 • Suport Apple Watch

Instalare: iOS și Android (gratuit)

4. Căutare avioane

Ți-ai dorit vreodată să știi numele avioanelor care zboară deasupra capului tău? Dacă da, Plane Finder este cel care trebuie încercat. Considerată pe scară largă una dintre cele mai bogate aplicații de urmărire a zborului pentru iPhone și iPad, Plane Finder vă permite urmăriți aeronavele pe o hartă a lumii. În plus, vă permite să identificați avioanele de pe cer folosind camera dispozitivului dvs. profitând de realitatea augmentată. Dacă sunteți un călător frecvent, un pasionat de aviație sau un profesionist în aviație, veți găsi această caracteristică foarte utilă.

Aircraft Finder - Flight Tracker

De asemenea, Plane Finder vă poate permite să vizualizați modelele de trafic aerian în direct, zilele de operare împreună cu istoricul complet al zborului. Mai ales atunci când alegeți un zbor mai fiabil din punct de vedere al punctualității, istoricul zborului poate fi util. Lăsând deoparte urmărirea zborului, Plane Finder are o caracteristică interesantă care vă permite vezi zboruri vechi care ar putea fi o rețetă fierbinte pentru curiozitatea ta.

Caracteristici cheie:

 • Urmărirea aeronavelor pe o hartă a lumii
 • Vedeți modelele de trafic aerian în direct
 • Identificați aeronave folosind camera dispozitivului dvs
 • Folosiți redarea pentru a vedea zborurile vechi

Instalare: iOS (29,99 USD)

5. Zbor

Urmărirea constantă a zborurilor nu trebuie să fie o chestiune obositoare atunci când aveți un instrument de urmărire a zborurilor în direct gata să vă țină la curent cu o singură privire. Da, ai citit bine! Flighty are o interfață de utilizator minunată care te face să te simți uimitor în momentul în care pui mâna pe ea. Dincolo de interfața de utilizator netedă și rapidă, se arată aplicația rute de zbor în timp real și program de zbor pilot. În plus, oferă, de asemenea, acces la ceasuri FAA, întârzieri, prognoze meteo și avertismente pentru a vă asigura că sunteți pe deplin conștient de ceea ce trebuie făcut.

Frivol

Pentru o experiență mai convenabilă de urmărire a zborurilor, vă puteți sincroniza calendarul personal cu Flighty pentru a vă importa toate programele. În plus, oferă și sincronizare TripIt, timpi de rulare, redirecționare e-mail și asistent de facturare pentru a vă ajuta să vă deplasați rapid către destinație. Ca să nu mai vorbim de faptul că are și modul întunecat pentru a face puțin mai ușor pentru ochii tăi să vadă conținutul.

Vă rugăm să rețineți că funcțiile de deblocare precum întârzieri de prognozăSincronizarea calendarului și alertele de întârziere FAA de nivel pilot vă vor necesita să faceți upgrade la versiunea premium a aplicației Flighty, care este disponibilă pentru 8,99 USD/lună.

Caracteristici cheie:

 • Trasee de zbor în timp real
 • Alerte de întârziere FAA de grad pilot
 • redirecționarea e-mailului
 • asistent de facturare

Instalare: iOS (gratuit, 8,99 USD/lună pentru versiunea premium)

6. ADSB Flight Tracker

Ceea ce face ADSB puțin diferit de alte aplicații de urmărire a zborului este capacitatea de a vizualiza și urmări zborurile în stil radar. Aplicația folosește receptor gps dispozitivului dvs. pentru a oferi în timp real viteza, altitudinea și direcția mișcărilor dvs. curente. O altă caracteristică care îl face foarte util pentru cei care doresc să fie la curent cu fiecare schimbare subtilă este alerta de proximitate care se bazează pe distanța și înălțimea față de aeronavă.

Tracker de zbor ADSB

În funcție de nevoile dvs., puteți filtra datele aeronavei pentru a urmări anumite aeronave și informații aferente. Una dintre caracteristicile mele preferate ale acestei aplicații este modul de vizualizare 3D cu peste 1000 de avioane comerciale și avioane militare, cum ar fi Harrier, Chinook, Beluga și multe altele. Asta nu este tot, vă puteți muta și smartphone-ul într-un cerc complet de 360 ​​de grade pentru a vedea unde sunt poziționate avioanele. Având în vedere aceste caracteristici remarcabile, ADSB este una dintre cele mai bune aplicații de urmărire a zborului pentru Android.

Caracteristici cheie:

 • Filtrați datele planului
 • receptor gps
 • alerta de proximitate
 • modul de vizualizare 3D

Instalare: Android (gratuit, 0,99 USD – 9,99 USD per articol)

7. Avioanele trăiesc

Planes Live este un instrument de urmărire a zborurilor, care înseamnă afaceri. Fie că este vorba de păstrarea unei file cu privire la starea zborului sau de verificarea unui program de zbor detaliat sau obțineți informații detaliate despre zbor, aplicația vă oferă cele mai multe aspecte. În plus, puteți folosi aplicația pentru a afla dacă informațiile dintr-o anumită locație vă vor ajuta să vă pregătiți din timp.

avioanele trăiesc

Live Plans include o filă „Locațiile mele” unde puteți adăuga aeroporturi și locații preferate pentru urmărirea comodă a zborurilor. Are, de asemenea, o caracteristică utilă care vă permite să reperați avioane în apropierea dvs. Ca pasionat de aviație, ți-ar plăcea vezi modele de avioane și obțineți mai multe informații despre un anumit zbor.

Merită remarcat faptul că, dacă doriți să utilizați planuri live fără reclame sau să obțineți funcții precum suprapuneri meteorologice, alerte nelimitate sau actualizări mai rapide de date, va trebui să faceți upgrade la versiunea premium (4,99 USD/săptămână).

Caracteristici cheie:

 • Program detaliat al zborului
 • Aruncă o privire la modelele de avioane
 • Localizați avioanele în apropierea dvs
 • Vizualizați informații despre vreme pentru o anumită locație

Instalare: iOS (gratuit, 4,99 USD/săptămână)

8. Aplicare aeropurtată

Sincer vorbind, „App in the Air” este mai mult decât un simplu instrument de urmărire a zborului. Ei bine, puteți folosi această aplicație la îndemână nu numai pentru a verifica starea zborului, ci și pentru a obține recomandari de zbor care poate juca un rol cheie în a vă ajuta să economisiți mai mult. Dacă găsești recomandările personalizate în funcție de preferințele tale, îți poți rezerva imediat zborul. În plus, vă face mai confortabil să decideți ce hoteluri pot fi potrivite pentru dvs. în funcție de bugetul dvs. sau de confortul pe care doriți să-l aveți la dispoziție.

aplicare în aer

Revenind la urmărirea zborurilor, App in the Air simplifică totul. Oferă notificări în timp util despre modificările stării zborului, astfel încât să puteți face față schimbărilor de ultim moment într-o stare de spirit mai bună. Caracteristicile mele preferate ale acestei aplicații sunt capacitatea de a găsi locuri mai bune să mănânce și să urmărească punctele de fidelitate cu toate companiile aeriene și hotelurile importante. Ca să nu mai vorbim că și opțiunea de a face o copie de rezervă a istoricului zborului, inclusiv ore, mile și orașe, merită luată în considerare.

Vă puteți conecta e-mailul la App in the Air pentru a importa informații legate de zborurile și hotelurile dvs. În plus, vă permite sincronizați-vă planul de călătorie prin Tripit. Deși instrumentul de urmărire a zborurilor este disponibil gratuit, va trebui să faceți upgrade la versiunea premium (29,99 USD/an) pentru a debloca funcții precum starea zborului în timp real si facturare automata.

Caracteristici cheie:

 • Starea zborului în timp real
 • Sincronizează-ți planul de călătorie prin Tripit
 • Recomandări de zbor
 • Urmărirea punctelor de fidelitate

Instalare: iOS (gratuit, 29,99 USD/an)

9. Trackerul de zbor

Deși „The Flight Tracker” poate să nu fie cea mai bogată aplicație de urmărire a zborurilor, a bifat aproape toate căsuțele pentru a fi activul tău de încredere. În funcție de obiectivul dvs., puteți personaliza aplicația, astfel încât să puteți urmări orice zbor împreună informații detaliate despre plecare și sosire. Caracteristici precum actualizările oportune ale porții și terminalului, capacitatea de a adăuga note și de a partaja informații despre zbor îl fac un bun util.

urmăritorul de zbor

În special, Flight Tracker vă permite, de asemenea verificați vremea locală la destinație astfel încât să puteți planifica din timp pentru a preveni ca vremea rea ​​să vă distrugă călătoria memorabilă. Se sincronizează automat cu contul dvs. TripIt și calendarul personal pentru a vă ajuta să rămâneți sincronizat cu planificarea dvs. Pe lângă toate, The Flight Tracker vă permite și să citiți câteva fapte interesante despre avioane care ar putea alimenta pasiunea ta pentru aviație.

Caracteristici cheie:

 • Informații detaliate despre plecare și sosire.
 • Actualizări oportune pentru porți și terminale
 • Verificați vremea locală la destinație
 • Fapte interesante despre avioane

Instalare: iOS și Android (gratuit, 1,99 USD/lună)

10. Starea zborului live

Pentru a ține evidența zborurilor cu actualizări în timp util, puteți avea încredere în „Starea zborului live” pentru a fi la îndemână. Aplicația are o interfață curată și vă permite să vă căutați zborul în pași simpli. De exemplu, puteți pur și simplu să introduceți numărul zborului, să selectați data de plecare/sosire și apoi să căutați zborul folosind baza de date uriașă care acoperă peste 92% din zborurile lumii.

starea zborului live

Live Flight Status afișează informații detaliate despre sosire și plecare, cum ar fi întârzieri, detalii despre revendicarea bagajelor, numere de poartă și terminal și multe altele. În plus, aplicația afișează și planul de zbor pe teren, precum și orele estimate și reale de plecare/sosire pe pistă. În special, nu trebuie să cheltuiți bani pentru a utiliza acest instrument de urmărire a zborurilor. În general, Live Flight Status merită să fie evaluată drept una dintre cele mai bune aplicații gratuite de urmărire a zborurilor pentru iPhone și iPad.

Caracteristici cheie:

 • Acoperă peste 92% din zborurile din lume
 • Afișează informații detaliate despre sosire și plecare
 • Orele estimate și reale de plecare/sosire pe pistă

Instalare: iOS (gratuit)

Cele mai bune instrumente de urmărire a zborurilor pentru iOS și Android s-au aliniat pentru tine

Deci, acestea sunt cele mai bune aplicații de urmărire a zborului pentru iPhone și Android pe care le puteți utiliza pentru a vă urmări starea zborului în timp real. Pe lângă faptul că vă ajută să fiți la curent cu modificările și întârzierile de ultimă oră, multe dintre ele pot servi și ca un asistent de călătorie util. Cu un istoric detaliat al zborurilor și capacitatea de a vizualiza reluări ale zborurilor vechi, acestea vă pot stârni și curiozitatea. Oricum, pe care dintre aceste instrumente de urmărire a zborului ați ales pentru dispozitivul dvs.? Asigurați-vă că ne spuneți numele dvs. în comentariile de mai jos.

În concluzie, călătoriile agitate și întârzierile pot fi stresante, dar cu ajutorul aplicațiilor de urmărire a zborurilor, puteți fi mereu la curent cu starea de timp real a zborurilor și să vă planificați călătoriile mai eficient. Cele mai bune aplicații de urmărire a zborurilor pentru iPhone și Android, cum ar fi Flightradar24, FlightAware, FlightStats, Plane Finder, Flighty și ADSB Flight Tracker sunt capabile să ofere detalii importante despre zboruri, inclusiv prognoza meteo a destinației, istoricul zborurilor și alerte de întârziere. Dacă sunteți un pasionat de aviație sau un călător frecvent, aceste aplicații vă pot face călătoria mult mai plăcută și, de asemenea, să vă mențineți la curent cu cele mai recente evoluții pe timp de zbor.
Încheiem și astăzi o postare plină de informații și noutăți din lumea tehnologiei! Sperăm că ați găsit informațiile utile și interesante, iar noi vă invităm să ne urmați în continuare pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din domeniu. Până data viitoare, sănătate și mult succes în toate proiectele voastre tehnologice!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x