Cele mai bune 10 aplicații pentru modificarea vocii în Discord

5 Best Voice Changer for Discord
⏱️ 21 min read

În ultima vreme, Discord a devenit una dintre cele mai populare platforme pentru comunicare online. Oamenii folosesc această aplicație pentru a-și face prieteni și pentru a stabili legături cu alți utilizatori din întreaga lume. Însă, datorită popularității sale, mulți dintre utilizatori sunt în căutarea de modalități de a-și îmbunătăți experiența de comunicare pe Discord. De aceea, în acest articol vom discuta despre cele mai bune 10 aplicații de schimbare a vocii pentru Discord.

Aceste aplicații de schimbare a vocii sunt programe speciale care modifică sunetul vocii tale. Cu ajutorul acestor aplicații, poți schimba vocea ta de bărbat în una feminină sau invers. În plus, există multe alte opțiuni de personalizare, cum ar fi ajustarea tonului, vitezei și chiar adăugarea unui ecou sau alt efect sonor.

Fiecare aplicație de schimbare a vocii pentru Discord are propriile sale caracteristici și beneficii. Cele mai populare sunt Voicemod, Clownfish, Morphvox, Voice Changer Diamond, AV Voice Changer Software și Skype Voice Changer, fiecare dintre ele oferindu-și propriile sale avantaje.

Voicemod este poate cea mai populară și cea mai accesibilă aplicație de schimbare a vocii. Acesta oferă o gamă largă de voci și efecte, astfel încât să poți alege exact cum dorești să suni. Pe de altă parte, Clownfish este o altă aplicație populară, care oferă suport pentru mai multe limbi, iar Morphvox este una dintre cele mai avansate aplicații de schimbare a vocii.

În concluzie, cu o aplicație de schimbare a vocii pentru Discord, poți îmbunătăți și personaliza experiența ta de comunicare online. De la schimbarea vocii la adăugarea de efecte și personalizare, aceste aplicații sunt excelente pentru a vă îmbunătăți experiența pe Discord.

Discord este unul dintre cele mai bune servicii de chat pentru jocuri și, deși există o mulțime de aplicații precum Discord, dacă ești un jucător, sunt șanse să folosești Discord în fiecare zi. Discord oferă atât funcții de chat vocal, cât și text și există multe persoane care folosesc software-ul de schimbare a vocii pentru a-și schimba vocea în timp ce vorbesc pe Discord. Unii oameni o fac din motive de confidențialitate, iar alții doar pentru distracție. Oricare ar fi motivele tale, nu se poate nega faptul că este un instrument bun de avut în arsenalul tău. Deci, dacă sunteți interesat să vă schimbați vocea în timp ce utilizați Discord, iată cele mai bune 10 aplicații de schimbare a vocii pentru Discord pe care le puteți utiliza în 2022.

Cel mai bun schimbător de voce pentru Discord (Clasament actualizat pentru 2022)

Puteți utiliza cuprinsul de mai jos pentru a vedea lista tuturor aplicațiilor de schimb de voce. Puteți face clic pe nume pentru a merge direct la aplicația din articol. Avem, de asemenea, o comparație rapidă între toate aplicațiile de schimbare a vocii din această listă la sfârșit, pe care o puteți verifica pentru o prezentare rapidă a serviciilor menționate în această listă.

1. Modul voce

Unul dintre cele mai bune și mai populare software-uri de schimbare a vocii pe care le puteți utiliza pe Discord este Voicemod. Serviciul nu numai că vă oferă tone de voci diferite, dar îl face și destul de ușor de utilizat. În afară de discordie, Voicemod poate fi folosit și cu alte servicii de chat vocal, inclusiv Skype (precum și aplicații alternative Skype), PUBG, Fortnite, Google Chat, Mumble și multe altele.

Efectele Voicemod sună, de asemenea, mai natural decât majoritatea altor aplicații de schimb de voce pe care le-am încercat. Modificările mele de voce preferate includ cave, cathedral, possessed și kong, printre altele. Există literalmente sute de moduri din care să alegeți, așa că instalați aplicația și activați-vă modurile de voce.

avantaje contra
tone de voci diferite Unele efecte nu funcționează așa cum era de așteptat
Efectele Voicemod sună mai natural
Funcționează cu diverse servicii de chat vocal precum Skype, PUBG, Fortnite, Google Chat, Mumble

Platforme acceptate: ferestre
Preturi: Sunt disponibile achiziții gratuite în aplicație
Descarcare

2. Software AV Voice Changer

AV Voice Changer Software este un software de schimbare a vocii la nivel profesional pe care nu îl puteți utiliza numai în timp real cu servicii precum Twitch și Discord, dar puteți utiliza și acest instrument pentru a vă înregistra vocea transformată și a o edita în formă de undă pentru a fi mai naturală. Software-ul vă permite să accesați și să modificați cu ușurință toate caracteristicile vocii.

2. Software AV Voice Changer

Vocea ta poate suna mai profund, mai sus, mai tânăr, mai bătrân, mai feminin, mai masculin, mai robotic, sau modificate în orice mod doriți. Software-ul vine, de asemenea, cu tehnologie avansată de controler virtual, care îl face compatibil cu majoritatea software-ului VoIP, jocuri de rol și aplicații de chat web.

Este disponibil în trei versiuni diferite: Basics, Gold și Diamondpe care le puteți alege în funcție de buget și cerințe.

avantaje contra
Opțiune de a înregistra vocea ta transformată și de a o edita în forma de undă Pretul este destul de mare
Tehnologie avansată de controler virtual
Tehnologie avansată de controler virtual

Platforme acceptate: ferestre
Preturi:
Probă gratuită, 99,95 USD pentru o licență completă
Descarcare

3. Pește clovn

ClownFish este un schimbător de voce gratuit pentru Windows pe care îl puteți folosi pentru a vă schimba vocea în timp ce discutați pe Discord. Aplicația poate fi instalată la nivel de sistem, astfel încât orice aplicație care folosește microfonul să poată folosi vocea modificată. Deci, pe lângă Discord, puteți folosi ClownFish în aplicații precum TeamSpeak, Mumble, Steam, Skype, google chatși altele.

3. Pește clovn

În timp ce ClownFish nu poate egala numărul de modificări de voce oferite de aplicații precum VoiceMod, efectele pe care le aduce sunt destul de frumoase. Lista efectelor include Alien, Atari, Robot, bărbat, femeie, copil și radio, printre altele. Aplicația este, de asemenea, destul de ușor de configurat și utilizat. Dacă sunteți în căutarea unui program gratuit de schimbare a vocii pentru Discord, acesta ar putea fi cel potrivit pentru dvs.

avantaje contra
O colecție frumoasă de efecte. Interfața pare depășită
Funcționează cu diverse aplicații precum TeamSpeak, Mumble, Steam, Skype, Google Chat
Destul de ușor de configurat

Platforme acceptate: ferestre
Preturi: Gratuit
Descarcare

4.MorphVox

MorphVox este un instrument gratuit de efecte audio care vă poate schimba vocea. Puteți utiliza vocile și efectele sonore încorporate pentru a suna ca un bărbat, o femeie, un copil, un robot sau oricare dintre celelalte voci acceptate. Puteți folosi acest schimbător de voce gratuit pentru a vă schimba vocea de la masculin la feminin și invers.

Software-ul vă analizează vocea pentru a realiza efectele optime de schimbare a vocii astfel încât să sune cât mai aproape de normal. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje în utilizarea acestei aplicații gratuite. Primul dezavantaj este că este acceptat de reclame și vine cu doar două opțiuni de voce.

MorphVox

Al doilea și cel mai important dezavantaj este că nu este la fel de simplu de configurat pentru a lucra cu Discord ca unele dintre celelalte software-uri de schimbare a vocii din această listă. Ar trebui să-l utilizați numai dacă doriți o calitate mai bună a sunetului și sunteți gata să petreceți ore întregi gândindu-vă configurarea.

Punând totul în perspectiva corectă, MorphVox este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune schimbătoare de voce gratuite pentru Discord chiar acum.

avantaje contra
O mulțime de voci și efecte sonore încorporate Procesul de configurare nu este ușor.
Efectuați efecte optime de schimbare a vocii Necesită o curbă de învățare
Oferă personalizarea necesară pentru a-ți regla vocea

Platforme acceptate: ferestre
Preturi: Versiunea gratuită și cu plată este disponibilă pentru 39,99 USD
Descarcare

5. Voxal Voice Changer

Un alt schimbător de voce bun de pe lista noastră este Voxal Voice Changer, care aduce o mulțime de funcții puternice de schimbare a vocii. Nu numai că vă permite să înregistrați vocea în timp real, dar vă permite și să aplicați efecte vocilor deja înregistrate. Când utilizați Discord, îl puteți folosi în timp real și nu există nicio întârziere, astfel încât să puteți vorbi pe Discord fără a suna desincronizat.

5. Voxal Voice Changer

si aplicatia Are o bibliotecă uriașă de efecte, inclusiv un robot, fată, băiat, extraterestru, atmosferic, ecou și multe altele. Pe lângă Discord, aplicația funcționează cu toate serviciile de chat vocal, inclusiv Skype, Google Chat și multe altele. În general, aceasta este o aplicație grozavă de schimbare a vocii pentru Discord.

avantaje contra
O colecție solidă de funcții de schimbare a vocii. Nu acceptă exportul de voci în format mp3 (sau similar).
Funcționează cu toate serviciile populare de chat vocal, cum ar fi Skype
Vă permite să înregistrați vocea în timp real

Platforme acceptate: Windows și macOS
Preturi: Probă gratuită, 35,99 USD
Descarcare

6. Schimbător de voce cu efecte

Daca vrei sa ai un schimbător de voce ușor de utilizat pentru Discord cu o multitudine de efecte interesante pe Android, acesta se poate adapta cu ușurință nevoilor dvs. Aplicația vă permite să vă înregistrați vocea și să aplicați o varietate de efecte nebunești. Deci, indiferent dacă doriți să suni ca un monstru sau să îmbrățișezi vocea unei femei, o poți face folosind această aplicație.

schimbător de voce și efecte

Interesant este că și aplicația îți permite creați o imagine cu un sunet diferit și chiar creați o voce text pentru o experiență mai interesantă. În funcție de nevoile dvs., puteți importa sunetul preînregistrat și îl puteți ajusta după bunul plac.

Odată ce sunetul dvs. este gata, îl puteți salva în biblioteca dvs. foto sau îl puteți partaja prietenilor dvs. de pe Facebook. Toate luate în considerare; Este unul dintre cele mai bune schimbătoare de voce pentru dispozitivul mobil Discord.

avantaje contra
Ușor să vă înregistrați vocea și să o personalizați Nu are o interfață îngrijită.
O varietate de efecte nebunești
Creați o imagine cu un sunet diferit

Platforme acceptate: Android
Preturi:
Sunt disponibile achiziții gratuite în aplicație
Descarcare

7. RoboVox Pro Voice Changer

Dacă v-ați pus ochii pe un schimbător de voce robust pentru Discord mobil, nu ratați RoboVox Voice Changer Pro. Ceea ce face ca acest schimbător de voce să iasă în evidență este un colecție mare de stiluri de voce.

Deci, indiferent de ceea ce doriți să afișați, puteți alege stilul de sunet care se potrivește bine cu avatarul dvs. Sunt deosebit de impresionat de capacitatea lui de a fă vocea să sune ca o fată sau femeie. Așadar, rămâneți pe fază dacă doriți să vă surprindeți prietenii.

Schimbător de voce RoboVox Pro

În cazul în care nu sunteți mulțumit de ofertele predefinite, puteți personaliza complet vocea pentru a se potrivi stilului dvs. Are ajustări de înălțime și modulație care vă permit să personalizați sunetul.

Aplicația profită tehnologia de codificare a vocii pentru a vă permite să vă înregistrați vocea cu acuratețe. Cât despre interfață, mi s-a părut foarte bună, deși nu intuitivă. Pe scurt, este un schimbător de voce de top pentru femei/fete pentru Discord.

avantaje contra
Colecție imensă de stiluri de voce. Necesită inițial o curbă de învățare
Ajustări de înălțime și modulație
Ajustări de înălțime și modulație

Platforme acceptate: Android
Preturi:
1,49 USD
Descarcare

8. Schimbător de voce și editor de voce

O altă aplicație de schimbare a vocii pentru dispozitivul mobil Discord este Voice Changer & Voice Editor. Aplicația are mai mult de 20 de efecte vocale pe care le puteți utiliza așa cum este prevăzut. Cu această aplicație, puteți chiar să încetiniți sau să accelerați ritmul audio. Aveți și comenzi pentru a reduce zgomotul în înregistrarea audio.

Schimbător de voce și editor de voce

Aplicația are o versiune gratuită în care puteți utiliza efectele vocale la calitate standard și medie. Utilizarea efectelor la calitate înaltă și HD va necesita un abonament premium. Un aspect care nu mi-a plăcut la aplicație este faptul că are o mulțime de reclame. Cu toate acestea, puteți elimina reclamele și puteți debloca funcții suplimentare de reglare a vocii cu abonamentul premium.

avantaje contra
interfață de utilizator simplă multe reclame
suficiente efecte Abonamentul premium este cam scump
comenzi intuitive

Platforme acceptate: Android
Preturi:
Sunt disponibile achiziții gratuite în aplicație
Descarcare

9. Contor de voce

Dacă sunteți cineva care are cunoștințe tehnice de mixare audio, Voicemeeter este probabil cea mai bună aplicație de schimbare a vocii pentru Discord pe care o puteți obține. Aplicația merge cu un pas mai departe decât majoritatea celorlalte aplicații din această listă și vă permite creează-ți propriile efecte perfect personalizat pentru nevoile dumneavoastră particulare. Este foarte frumos.

aplicația de schimbare a vocii voicemeeter pentru discord

Cu toate acestea, așa cum am menționat mai sus, acest instrument nu este pentru începători și are o curbă de învățare abruptă, care va fi dificil de depășit pentru utilizatorii începători. Cu toate acestea, pentru oricine are cunoștințe avansate de mixare audio, Voicemeeter oferă flexibilitate ca nicio altă aplicație din această listă. De asemenea, este gratuit de utilizat, ceea ce este un bonus suplimentar, așa că verificați-l imediat.

avantaje contra
efecte sonore personalizate Nu este cea mai ușor de utilizat și nu este recomandată pentru începători.
Suportă interfețe MME, DX, KS, WDM, ASIO
Destinat utilizatorilor avansați, dar oferă setul de funcții la care v-ați aștepta de la un instrument ca acesta

Platforme acceptate: ferestre
Preturi: Gratuit
Descarcare

10. Schimbător de voce

Completarea acestei liste este Voice Changer, o altă aplicație ingenioasă pentru persoanele care folosesc Discord pe telefoanele Android. Centrat în jurul personajelor tale preferate din filmul cu supereroi, de la Batman la Baby Groot, primești peste 25 de efecte audio gratuite din care să alegi. În plus, puteți personaliza înălțimea, viteza tempoului, reverb și multe altele în aplicație pentru a obține vocea potrivită pe care o doriți.

schimbător de voce Android

Ceea ce nu ne-a plăcut la aplicație este că are o mulțime de reclame. Din păcate, se pare că nu există un abonament premium pentru a scăpa de reclame în acest moment. Dezvoltatorul de aplicație poate adăuga o opțiune de abonament mai târziu, așa că este ceva ce poate doriți să aveți în vedere în viitor. În afară de situația publicitară care distrag atenția de aici, schimbătorul de voce este destul de util și merită un loc în rezumatul aplicațiilor de schimb de voce Discord.

avantaje contra
Peste 25 de efecte audio gratuite prea multe reclame
Comenzi egalizator și reverb Fără abonament premium pentru a elimina reclamele
interfață modernă

Platforme acceptate: Android
Preturi: gratuit cu reclame
Descarcare

Comparație rapidă a celor mai bune aplicații de schimbare a vocii pentru Discord

Nume mai potrivit pentru platforme Preț
modul voce Cel mai bun pentru schimbarea vocii în general în toate aplicațiile ferestre Gratuit cu IAP
Software AV de schimbare a vocii Cel mai bun pentru cei care doresc să aibă mai mult control. ferestre 99,95 USD, încercare gratuită
Pește clovn Cel mai bun pentru cei care caută o aplicație ușor de configurat, care funcționează cu orice software ferestre Gratuit
MorphVox Cel mai bun pentru utilizatorii care au abilități tehnice și caută opțiuni ceva mai puternice. ferestre Gratuit; versiune plătită la 39,99 USD
Schimbător de voce Voxal Cel mai bun pentru persoanele care caută o aplicație care poate aplica cu ușurință efecte vocilor preînregistrate și în timp real. Windows, macOS 35,99 USD; Încercare gratuită
schimbător de voce cu efecte Cel mai bun pentru a-ți schimba vocea pe telefoanele Android Android Gratuit cu IAP
Schimbător de voce RoboVox Pro Cel mai bun pentru cea mai avansată editare a vocii pe telefoanele Android Android 1,49 USD
Schimbător de voce și editor de voce Cel mai bun pentru persoanele care caută o aplicație simplă și simplă de schimbare a vocii pentru telefonul lor. Android Gratuit cu IAP
contor de voce Cel mai bun pentru utilizatorii cu cunoștințe avansate de mixare audio care doresc o aplicație care poate crea efecte personalizate extrem de bine. ferestre Gratuit
Schimbător de voce Cel mai bun pentru utilizatorii de Android care doresc o bibliotecă de efecte vocale pentru supereroi Android gratuit cu reclame

Întrebări frecvente

Î. Cum îmi schimb vocea pe Discord?

Există atât de multe aplicații precum Voicemod care vă permit să vă schimbați vocea pe Discord cu ușurință. Doar deschideți aplicația de schimbare a vocii Voicemod. După aceea, lansați aplicația Discord și accesați setările dvs. de utilizator. Apoi accesați Voce și video în secțiunea Setări a aplicației și alegeți Microfon. Acum, fă ceea ce este necesar pentru a schimba vocea.

Î. Este Voicemod for Discord sigur?

Da, Voicemod for Discord este sigur. Deci, îl puteți descărca pentru a-l folosi cu Discord fără nicio problemă. În plus, funcționează destul de bine cu Twitch, Skype, software de înregistrare a jocurilor precum OBS, Teamspeak, VR Chat, XSplit și multe altele.

Î. Cum schimbi vocea lui Voxal pe Discord?

Schimbarea vocii lui Voxal pe Discord este ușoară. Mergeți la Voce și video în secțiunea Setări a aplicației și schimbați-o ca de obicei.

Î. Schimbătoarele de voce sunt ilegale?

Nu. Este legal să modificați tonul și formatul vocii cu diferite efecte. Cu toate acestea, ar trebui să o faci doar pentru distracție.

Î. Care este cel mai bun schimbător de voce gratuit?

Deși există destul de multe schimbătoare de voce gratuite, MorphVox Jr este considerat a fi cel mai bun schimbător de voce gratuit.

Î. Cum scap de schimbătorul de voce pește clovn?

Este ușor să scapi de schimbătorul de voce peștelui clovn. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să îl dezinstalați urmând procesul normal. Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., puteți utiliza o aplicație de dezinstalare terță parte pentru Windows pentru a simplifica procesul.

Distrează-te cu cel mai bun schimbător de voce pentru Discord

Ei bine, acestea sunt primele 10 aplicații pe care le puteți folosi pentru a vă schimba vocea pe Discord și în alte programe precum Skype, Teamspeak, Mumble și altele. Indiferent dacă utilizați Discord pe un PC Windows, Mac sau chiar pe telefonul dvs. Android, am inclus opțiuni pentru a se potrivi nevoilor dvs. de modulare a vocii. Deci, ce aplicație de modulator de voce pentru Discord folosești? Spune-ne în comentarii.

Discord este unul dintre cele mai bune servicii de chat pentru jocuri și există o mulțime de aplicații precum Discord, dar dacă ești un jucător, există șanse mari să folosești Discord în fiecare zi. Discord oferă funcții de chat vocal și text și există multe persoane care folosesc software-ul de schimbare a vocii pentru a-și schimba vocea în timp ce vorbesc pe Discord. Există mulți factori de luat în considerare atunci când utilizați un software de schimbare a vocii, dar în această listă sunt prezentate cele mai bune 10 aplicații de schimbare a vocii pentru Discord pe care le puteți utiliza în 2022. Acest clasament actualizat vă va ajuta să faceți o alegere informata pentru a adăuga un instrument bun de avut în arsenalul dvs., indiferent de motivele dvs. de a dori să vă schimbați vocea pe Discord.
Ne întâlnim curând cu noi tehnologii și inovații. Până atunci, sănătate și să vă bucurați de tot ce există deja!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x