Cele mai bune 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner (gratuite și plătite)

Top 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner (gratuite și plătite)
⏱️ 21 min read

În viitorul apropiat, utilizatorii numărului de telefon Burner vor fi încântați să descopere cele mai bune și mai utile aplicații pentru a profita la maximum de utilizarea lor. Top 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner includ atât variante gratuite, dar și plătite, astfel încât utilizatorii să poată alege în funcție de necesitățile și interesele lor. Printre cele mai populare aplicații gratuite se numără: Hushed, Burner Phone și TextNow, fiecare oferind opțiuni pentru utilizarea confortabilă și securizată a acestor numere de telefon destinate temporar. În ceea ce privește opțiunile plătite, cele mai bune aplicații includ: Numero, SpoofCard și Line2, acestea oferind opțiuni avansate, precum transferul apelurilor sau înregistrarea lor pentru a ajuta utilizatorii să gestioneze mai eficient procesul de comunicare telefonică. Indiferent de aplicația aleasă, utilizatorii numărului de telefon Burner vor fi mulțumiți de îmbunătățirile aduse asupra experienței lor de comunicare telefonică.

A avea un telefon de unică folosință sau un număr secundar vă poate ajuta să vă înscrieți la diferite servicii fără a vă pune în pericol confidențialitatea. De asemenea, adesea vă pot ajuta să economisiți costurile de roaming în străinătate, făcând numerele preplătite un „must have” atunci când călătoriți în străinătate. Într-un articol anterior, am discutat totul despre telefoanele arzătoare, inclusiv avantajele și dezavantajele sale, precum și modul în care puteți cumpăra un telefon de unică folosință în orașul dvs. Acum, vă vom spune despre o modalitate ușoară de a adăuga un număr de telefon de înregistrare pe smartphone-ul dvs. folosind aplicații mobile pe Android și iOS.

Cele mai bune aplicații pentru numărul de telefon Burner din 2022

Telefoanele de unică folosință pot avea o reputație proastă din cauza portretizării lor în filme și TV, dar servesc mai multor scopuri legitime. Una dintre cele mai bune modalități de a obține un număr de telefon de unică folosință este utilizarea aplicațiilor mobile pe Android și iOS. aceste aplicații oferă numere de arzătoare virtuale pe care le puteți utiliza pentru a vă înscrie la servicii aleatoare online (sau offline) pe care nu intenționați să le utilizați pentru o perioadă lungă de timp. Vă ajută să vă protejați confidențialitatea și vă protejează de potențialul spam în viitor. Așadar, iată cele mai bune aplicații pentru numere de telefon de unică folosință pe care le puteți folosi în 2022:

Notă: Acest articol este despre aplicațiile care oferă numere de telefon false/virtuale. Dacă sunteți în căutarea unor aplicații de apelare OTT, consultați cele mai bune aplicații de apelare VoIP pe Android și iOS.

1. Burner – aplicația pentru cel mai bun număr de telefon Burner

Probabil cel mai cunoscut nume pentru numerele de telefon virtuale, Burner oferă o linie secundară pentru a apela și a trimite mesaje fără a fi nevoie să plătească furnizorul pentru oa doua conexiune. Oferă un număr de telefon VOIP de unică folosință (cu un prefix local) pe care îl puteți utiliza până acum, evitați vânzătorii, cumpărați online sau vindeți articole pe Craigslist.

Deoarece vă puteți suna, trimite mesaje și gestiona contactele din aplicație, nu trebuie să aveți un al doilea dispozitiv. Poate sa creați mai multe numere de telefon private, păstrați-le cât doriți sau „ardeți” oricând. Burner se poate descărca gratuit și vine cu o perioadă de probă de 7 zile.

Aplicația Burner funcționează prin interceptarea apelurilor primite în aplicație și direcționarea acestora către telefonul mobil pentru a vă menține confidențialitatea și a păstra anonimatul numărului dvs. de telefon principal. Integrarea cu diverse aplicații și servicii, cum ar fi Dropbox, Evernote, Slack și SoundCloud, vă permit să arhivați mesajele text și mesajele vocale.

Apelurile efectuate prin Burner apar pe factura dvs. de telefon ca apeluri între numărul dvs. Burner și numărul dvs. personal. Numerele finale pe care le apelați prin Burner nu sunt afișate. Apelurile primite apar ca apeluri de la numărul Burner, iar numere suplimentare sunt disponibile printr-un abonament în aplicație.

PRO:

 • Salut personalizat de mesagerie vocală
 • Blocați cu ușurință contactele
 • modul nu deranja
 • Asistență pentru redirecționarea apelurilor și a textului

CONTRA:

 • Apelurile sunt luate în considerare pentru planul dvs. de telefon mobil
 • mai scump decât concurența

Preturi: Probă de 7 zile, planurile plătite încep de la 4,99 USD/lună pentru 1 linie
Descărcați arzător: Android, iOS

2. mut

O altă aplicație consacrată pentru numărul de telefon secundar, Hushed funcționează la fel ca aplicația Burner, dar oferă numere de arzător pentru 40 de țări. Aceasta este în plus față de numerele locale pentru mai mult de 300 de coduri de zonă din SUA, Canada și Marea Britanie. Aplicația vă permite efectuați și primiți apeluri și mesaje pe numărul dvs. Hushed, iar activitatea dvs. este păstrată separat de numărul dvs. real de operator. Puteți obține un al doilea număr de telefon, puteți adăuga numere diferite și puteți gestiona mai multe linii în cadrul aplicației.

Cele mai bune aplicații pentru numărul de telefon Burner

Hushed oferă abonamente flexibile pe termen scurt sau lung, planuri preplătite sau planuri cu plata pe măsură ce pornesc de la 1,99 USD pe lună. Puteți accesa numerele dvs. Hushed de oriunde în lume folosind o conexiune de date/WiFi. La fel ca Burner, Hushed vă permite, de asemenea, să adăugați salutări personalizate în mesageria vocală și vine cu redirecționare a apelurilor, redare automată și o serie de alte funcții. Apelurile locale sunt disponibile pe toate numerele Hushed. SMS-urile și MMS-urile sunt disponibile în anumite țări. Puteți chiar să optați pentru un pachet „30 de zile în toată lumea” pentru apeluri internaționale și SMS-uri.

PRO:

 • Funcționează în peste 40 de țări cu numere locale
 • Integrarea Dropbox și Slack
 • Opțiune pentru apeluri și mesaje internaționale

CONTRA:

 • Pachetul internațional este relativ scump

Preturi: Probă de 3 zile, planurile plătite încep de la 1,99 USD/lună pentru 1 linie
Descărcați Hushed: Android, iOS

3. Mesaje text private CoverMe + Texte și apeluri securizate

Cunoscută inițial ca CoverMe, aceasta este una dintre cele mai bune și mai orientate spre confidențialitate aplicații pentru numere de telefon false pe care le puteți utiliza. Se diferențiază de concurență oferind funcții precum mesaje care dispar, mesaje criptate, SMS-uri anonime etc.. De asemenea, vă permite să ascundeți mesajele text, jurnalele de apeluri private și contactele personale cu o funcție de scuturare pentru a bloca. Da, doar scuturați telefonul pentru a vă bloca mesajele private departe de privirile indiscrete. Totul este criptat end-to-end pe CoverMe, susține compania.

Top 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner (gratuite și plătite)

CoverMe Private Messenger vă oferă un număr de telefon din SUA sau Canada pentru a ascunde numărul dvs. principal pentru mesaje text anonime și apeluri vocale. promoții numere de telefon secundare cu mai multe prefixe, perfect pentru companii, aplicații de întâlniri online și orice alt scenariu de îmbunătățire a confidențialității. Vă permite să efectuați apeluri telefonice sigure și anonime către SUA, Canada și China cu o a doua linie telefonică de unică folosință prin Internet (VoIP). Cea mai bună parte este că jurnalele de apeluri nu vor apărea pe factura de telefon. De asemenea, puteți schimba oricând numărul de telefon de unică folosință, ceea ce îl face una dintre cele mai bune aplicații de număr de telefon de unică folosință din această listă.

PRO:

 • Serviciu privat și criptat
 • Jurnalele de apeluri nu apar pe factura de telefon
 • Preluați sau ștergeți mesajele de la distanță
 • Agitați pentru a bloca mesajele și jurnalele de apeluri

CONTRA:

 • Relativ scump decât concurența

Preturi: Probă de 7 zile, planurile plătite încep de la 7,99 USD/lună sau 28,99 USD/6 luni
Descărcați Cover Me: Android, iOS

4. Cartela SIM în cloud

Una dintre cele mai noi aplicații de înregistrare a numărului de telefon, Cloud SIM, vă permite să creați și să adăugați mai multe numere de telefon pe smartphone. Puteți avea până la 4 numere suplimentare din Marea Britanie, Polonia, Canada, Franța și SUA. Cu Cloud SIM, puteți efectua sau primi apeluri telefonice internaționale către și de la liniile mobile și fixe. Aplicația vă permite să alegeți tipul de conexiune și să configurați apelurile printr-o rețea GSM sau pe Internet. Vă asigură că nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la recepția slabă sau apelurile întrerupte.

Top 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner (gratuite și plătite)

Cloud SIM vine cu o serie de caracteristici notabile, inclusiv mesaje vocale personalizate pe fiecare profil și posibilitatea de a personaliza fiecare profil după bunul plac. De asemenea, puteți decide când sunteți disponibil sau plecat, datorită funcției „Nu deranja”.

În general, este una dintre cele mai bune aplicații pentru numere de telefon false, indiferent dacă vindeți un articol online sau vă întâlniți cu clienți și vă înscrieți la un serviciu de întâlniri. Puteți chiar să creați un număr internațional pentru când călătoriți sau discutați cu prietenii din străinătate.

PRO:

 • Planuri accesibile cu plata pe măsură
 • Mesaje vocale dedicate pentru fiecare număr separat
 • Apeluri internaționale
 • Funcția de a nu deranja

CONTRA:

 • Apelurile sunt luate în considerare pentru alocația de voce a planului dvs. de telefonie mobilă

Preturi: Începe de la 1,2 ¢/minut pentru apelurile vocale și 5 ¢/mesaj pentru mesaje text
Descărcați SIM în cloud: Android, iOS

5. Linia 2

Spre deosebire de celelalte aplicații din această listă, Line2 este un serviciu orientat spre afaceri care oferă funcții suplimentare pentru utilizatorii de afaceri. Caracteristicile suplimentare includ apeluri de conferință, însoțitori automati și numere gratuite pentru clienții globali. Aplicația oferă apeluri și mesaje text VoIP nelimitate în Statele Unite și Canada. Utilizatorii primesc, de asemenea, apeluri și mesaje gratuite cu alți utilizatori Line2. Există, de asemenea, o funcție de însoțitor automat care permite utilizatorilor să-și ghideze clienții către cozile de apeluri corecte, cum ar fi vânzările și asistența. De asemenea, primești muzică în așteptare și salutări de apel preînregistrate.

Top 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner (gratuite și plătite)

Line2 este o aplicație multiplatformă care funcționează pe dispozitive mobile (Android, iOS) și computere desktop (Windows, Mac). Permite utilizatorilor să configureze mai multe linii de afaceri pe telefoanele lor existente și să obțină funcții de afaceri esențiale fără a cumpăra hardware nou. De asemenea, vă permite să adăugați, să eliminați sau să schimbați o linie de activitate prin simpla contactare a echipei de asistență. Utilizatorii au, de asemenea, opțiuni de detectare și blocare pentru fiecare apel.

În general, Line2 este una dintre cele mai bune aplicații pentru numere de telefon de unică folosință, care vă permite să vă păstrați comunicațiile personale și de afaceri separate. De asemenea, elimină nevoia de a cumpăra și de a transporta un al doilea telefon mobil.

PRO:

 • Planuri dedicate pentru utilizare în afaceri
 • Acceptă voce celulară, Wi-Fi și date
 • Disponibil și pe desktop (Windows și Mac)

CONTRA:

 • Scump
 • Nu pentru utilizatorii individuali

Preturi: Începând de la 14,99 USD/lună
Descărcați Line2: Android, iOS

6. 2ndLine – Cea mai bună aplicație gratuită de înregistrare a numărului de telefon

La fel ca Line2, 2ndLine este, de asemenea, o aplicație de telefon pentru afaceri cu funcții complete, care oferă un număr de telefon suplimentar de utilizat în plus față de numărul de telefon personal. oferă a număr gratuit cu publicitate cu apeluri locale și mesaje text, dar versiunea plătită elimină reclamele și oferă funcții premium.

Cu 2ndLine, puteți descărca aplicația, alegeți un număr de telefon și accesați imediat convorbiri și mesaje text nelimitate dintr-o linie suplimentară de pe telefon. Disponibilă în SUA și Canada, aplicația oferă servicii locale nelimitate de convorbire și text, precum și tarife accesibile pentru conexiunile internaționale.

Top 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner (gratuite și plătite)

Spre deosebire de majoritatea celorlalte aplicații din această listă, 2ndLine este disponibil numai pe Android, fără informații despre disponibilitatea unei versiuni iOS. 2ndLine este un serviciu VoIP care utilizează conexiunea dvs. Wi-Fi sau de date în loc de rețeaua dvs. celulară pentru a vă oferi o linie suplimentară. Apelurile și mesajele text efectuate sau primite prin 2ndLine nu apar pe factura de telefon obișnuită a dispozitivului dvs. Serviciul oferă, de asemenea, mesagerie vocală care apare în conversațiile dvs. ca fișier audio. Puteți face clic pe „Reda” pentru a reda mesajele dvs. de mesagerie vocală.

Notă: Versiunea gratuită a 2ndLine vă va recicla numărul după o perioadă de inactivitate. „Dacă achiziționați funcții Premium, numărul dvs. actual de 2ndLine nu va fi reciclat pentru inactivitate cât timp aveți funcțiile Premium activate”, spune compania..

PRO:

 • versiune gratuită disponibil
 • Apelurile și mesajele text nu apar pe factura de telefon
 • Asistență pentru redirecționarea apelurilor
 • Mesaj vocal pe dispozitiv
 • transcrierea mesageriei vocale

CONTRA:

 • Disponibil numai pe Android
 • Versiunea gratuită reciclează numerele de telefon

Preturi: Gratuit; planurile plătite încep în 2,49 USD
Descărcați a doua linie: Android

7. Zboară

Flyp este o altă aplicație de numere de telefon false disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS. Oferiți până la cinci numere de telefon suplimentare din SUA pe telefonul dvs. existent. Puteți alege orice prefix dorit pentru fiecare număr, astfel încât să aveți întotdeauna un număr local. Toate numerele vin cu apeluri nelimitate, texte și mesaje ilustrate. Poate sa utilizați Flyp pentru a suna și trimite mesaje cu persoane din peste 15 țări. Există, de asemenea, un mod „Nu deranja” care poate fi setat individual pentru fiecare număr, permițându-vă să decideți cine vă poate suna și când.

Top 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner (gratuite și plătite)

Împreună cu convorbiri și mesaje text nelimitate, Flyp oferă mesaje de întâmpinare personalizate pentru fiecare număr. El primul număr Flyp este gratuit timp de șapte zile, dar după aceea, fiecare emisiune este de 7,99 USD/lună sau 79,99 USD/an. Aplicația Flyp vă permite să vă vedeți apelurile, textele și mesajele vocale într-un singur loc, ceea ce înseamnă că nu trebuie să comutați între aplicații pentru a vedea toate interacțiunile dvs. cu persoanele de contact. De asemenea, oferă conexiuni numai prin rețeaua celulară a operatorului dvs., ceea ce crește fiabilitatea. Dar contează din alocația pentru voce a planului dvs. de telefonie mobilă și apare pe factura dvs. lunară.

PRO:

 • Apeluri internaționale în mai mult de o duzină de țări
 • Afișați toate apelurile, mesajele vocale și mesajele text într-un singur loc
 • Modul Nu deranjați pentru fiecare număr

CONTRA:

 • Apelurile sunt luate în considerare pentru alocația de voce pentru telefonul mobil
 • Detaliile apelului apar pe factura lunară de telefon

Preturi: Probă gratuită de 7 zile, planurile încep de la 7,99 USD/lună pentru 1 număr
Descărcați Flyp: Android, iOS

8. lăcustă

Grasshopper este o altă aplicație grozavă de numere de telefon care adaugă o linie de afaceri și un sistem de telefon virtual la telefonul tău personal. Una dintre cele mai mari companii de pe piața de telefonie virtuală de afaceri, Grasshopper este destinate în principal întreprinderilor mici. Oferă funcții standard, cum ar fi identificarea apelantului, salutări automate personalizate și extensii multiple care permit companiilor să sune mai profesional fără a cheltui o avere. Aplicația Grasshopper este disponibilă pe Windows, Android și iOS, cu asistență disponibilă 24/7.

Top 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner (gratuite și plătite)

Grasshopper oferă utilizatorilor un sistem virtual complet de telefonie la un preț relativ accesibil. Aplicația oferă numere personalizate, numere gratuite, precum și numere locale standard pentru diferite orașe din SUA. De asemenea, puteți. transferați gratuit o afacere existentă sau un număr virtual către Grasshopper. Unele caracteristici notabile includ accesul la istoricul complet al apelurilor, transcrierea mesageriei vocale, muzică în așteptare, redirecționarea apelurilor și multe altele. Aplicația oferă, de asemenea, o perioadă de încercare de 7 zile, astfel încât să o puteți încerca înainte de a plăti.

PRO:

 • LAdisponibil pe desktop și mobil
 • Transcrieri de mesagerie vocală
 • Mai multe extensii pentru fiecare număr
 • salutări personalizate
 • Gestionarea simultană a apelurilor
 • fax virtual

CONTRA:

 • mai scump decât concurența
 • nu este destinat uzului personal

Preturi: Probă gratuită de 7 zile, planurile încep de la 26 USD/lună facturate anual
Descărcați lăcusta: Android, iOS

9. Apel puternic

MightyCall este o altă aplicație de numere de telefon false destinată companiilor, în cea mai mare parte. El se anunță ca fiind alternativă mai bună la lăcuste, iar o privire rapidă asupra caracteristicii sale vă spune de ce. La fel ca aplicația menționată mai sus, MightyCall oferă numere personalizate, numere gratuite și numere locale standard. De asemenea, beneficiați de asistență pentru mai multe extensii pentru fiecare număr, salutări automate personalizate, certificate SSL (EV) premium cu criptare pe 256 de biți și alte funcții pe care le așteptați în această industrie.

Top 10 aplicații pentru numărul de telefon Burner (gratuite și plătite)

Un serviciu VoIP + CRM conceput pentru întreprinderile mici, MightyCall oferă tarife puțin mai accesibile decât Grasshopper. Prețurile încep de la 29,99 USD/lună cu taxe incluse, în timp ce pentru un preț fix de 49,99 USD, compania oferă cinci numere virtuale (locale sau gratuite) cu utilizatori nelimitați. Desigur, MightyCall are și o perioadă de probă de 7 zile care vă permite să încercați serviciul lor înainte de a plăti. Între timp, alte funcții includ apeluri în conferință, coadă de apeluri, transcripții de mesagerie vocală, suport pentru telefon web, softphone și telefon de birou, urmărire rețele sociale, apeluri internaționale și multe altele.

PRO:

 • Suport pentru înregistrarea apelurilor
 • transcrierea mesageriei vocale
 • Efectuați și primiți apeluri de pe PC folosind un softphone
 • La preț accesibil decât Grasshopper

CONTRA:

 • Apelurile sunt luate în considerare pentru alocația de voce a planului dvs. de telefonie mobilă
 • mai scump decât concurența

Preturi: Probă gratuită de 7 zile, planurile plătite încep de la 29,99 USD/lună
Descărcați MightyCall: Android, iOS

10. Google Voice

Nu în ultimul rând, avem Google Voice. Este una dintre cele mai vechi aplicații de numere de telefon virtuale care a existat în cea mai mare parte a ultimului deceniu. Google Voice este un serviciu de telefonie virtuală care oferă mesagerie vocală, mesaje text și mesaje vocale. Funcționează atât pe smartphone-uri, cât și pe computere și se sincronizează pe toate dispozitivele dvs.

Numerele Google Voice funcționează pe smartphone-uri și pe web, astfel încât să puteți efectua și primi apeluri de oriunde. Serviciul oferă o serie de funcții, inclusiv transcrierea mesageriei vocale, blocarea spamului bazată pe inteligență artificială, redirecționarea apelurilor și multe altele.

Cele mai bune aplicații pentru numărul de telefon Burner

Google Voice oferă transcripții avansate de mesagerie vocală pe care le puteți citi în aplicație sau le puteți trimite pe e-mail. De asemenea, puteți utiliza serviciul pentru a efectua apeluri internaționale la tarife competitive fără a plăti suplimentar pentru apeluri internaționale. Cu toate acestea, apelurile efectuate cu Google Voice pentru Android pot fi efectuate și printr-un număr de acces Google Voice, care utilizează rețeaua mobilă a operatorului dvs. Prin urmare, contează și din alocația pentru voce. Google Voice este disponibil momentan numai în SUA, în timp ce Google Voice pentru Google Workspace este accesibil în anumite țări.

PRO:

 • transcrierea mesageriei vocale
 • configurația tabloului de distribuție
 • Integrare cu Google Calendar și Google Meet
 • Suport 24×7
 • redirecționare a apelurilor

CONTRA:

 • Scump
 • Apelurile sunt luate în considerare pentru alocația pentru voce celulară

Preturi: Începând de la 10 USD pe utilizator pe lună
Descărcați Google Voice: Android, iOS

Cele mai bune aplicații pentru numărul de telefon Burner pentru tine

Așa că acum că cunoașteți cele mai bune aplicații pentru numere de telefon de unică folosință pe Android și iOS, folosiți-le pentru a ține la distanță întâlnirile înfiorătoare și potențialii urmăritori. Proprietarii de afaceri mici pot folosi aplicații pentru numerele de telefon virtuale pentru a oferi clienților o experiență profesională de asistență folosind unele dintre aceste servicii special organizate. Între timp, în calitate de utilizator conștient de confidențialitate, verificați cele mai bune aplicații de mesagerie securizate pe care le puteți utiliza și cele mai bune browsere orientate spre confidențialitate pentru Android și iOS. În cele din urmă, consultați alte tutoriale despre cum să vă protejați confidențialitatea digitală, inclusiv cum să dezactivați urmărirea locației în Windows și cum să vă ascundeți starea „Activ” pe Facebook.

În era digitală în care toate informațiile și datele noastre personale sunt înregistrate online, protejarea confidențialității noastre este mai importantă ca niciodată. O soluție la această problemă este utilizarea unui telefon de unică folosință sau a unui număr secundar înregistrat prin intermediul unei aplicații mobile. Cele mai bune aplicații pentru numere de telefon false includ Burner, Hushed, CoverMe, Cloud SIM și Line2. Aceste aplicații oferă numere de arzător virtuale pe care le puteți utiliza pentru a vă înscrie la servicii online sau offline pe care nu le utilizați pentru o perioadă lungă de timp, protejându-vă confidențialitatea și prevenind spam-ul viitor. Fiecare aplicație are propriile sale caracteristici și avantaje, dar în general, aceste soluții sunt ideale pentru economisirea costurilor de roaming și protejarea datelor personale.
Și, cu asta, încheiem o altă postare plină de tehnologie și inovație. Sperăm că ați găsit informațiile utile și interesante, iar dacă aveți sugestii sau întrebări, nu ezitați să ne lăsați un comentariu. Până la următoarea postare, să aveți parte de conexiuni rapide și un hardware performant!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x