Cele mai bune 10 extensii Chrome pentru descărcarea de fișiere

Top 10 extensii Chrome pentru Managerul de descărcări
⏱️ 14 min read

Extensiile Chrome pentru Managerul de descărcări sunt importante pentru orice utilizator care descarcă frecvent fișiere de pe internet. Aceste extensii îmbunătățesc performanța și funcționalitatea programului nativ de descărcare al browserului. În acest articol, vom prezenta cele mai bune 10 extensii Chrome pentru Managerul de descărcări, care vă vor ajuta să vă optimizați și să vă organizați descărcările. Printre acestea se numără: Chrono Download Manager, DownThemAll!, Turbo Download Manager, Internet Download Manager (IDM) Integration, Download with Free Download Manager (FDM), Download Manager, Download Manager Pro, Download Ninja, Download Accelerator Plus (DAP) și Flash Video Downloader. Aceste extensii oferă diferite opțiuni și caracteristici, cum ar fi accelerarea descărcărilor, posibilitatea de a descărca mai multe fișiere simultan, organizarea descărcărilor în categorii și multe altele. Prin utilizarea acestor extensii, veți putea să gestionați mai eficient descărcările și să economisiți timp prețios pe care altfel l-ați pierdut în căutarea fișierelor.

În ultimii ani, Google Chrome s-a îmbunătățit mult, concentrându-se în principal pe stabilitate și rafinarea experienței generale a utilizatorului. Cu toate acestea, managerul nativ de descărcări Chrome nu a fost actualizat prea mult și îi lipsesc câteva funcții esențiale, cum ar fi reluarea descărcărilor întrerupte, programarea, accelerarea descărcărilor etc. Din fericire, există o serie de aplicații și extensii Chrome terță parte care funcționează mult mai bine decât managerul de descărcări al Chrome. . Deci, până când Google aduce funcțiile utile de descărcare în Chrome, puteți folosi aceste extensii care oferă toate funcțiile necesare pe care le căutați. Iată cele mai bune extensii Chrome pentru managerul de descărcări pe care ar trebui să le utilizați

Notă: Descărcarea de conținut de pe Internet poate constitui piraterie. Așadar, asigurați-vă că verificați politica de conținut a site-urilor web înainte de a descărca și a partaja conținutul.

Extensii Google Chrome Download Manager (2020)

Există două tipuri de extensii Chrome pentru managerul de descărcare care sunt disponibile. Primul tip este extensiile Chrome pentru managerul de descărcare autonom, care nu necesită descărcarea unei aplicații gratuite. Al doilea tip sunt aplicațiile manager de descărcare care vin cu extensii Chrome pentru a ajuta la capturarea fișierelor descărcate. În acest articol, vă vom împărtăși aceste două extensii, astfel încât să o puteți alege pe cea pe care o doriți. Dar înainte de a ajunge la lista noastră, este ceva despre care aș dori să discut în continuare:

  • Utilizarea Chrome Flags pentru a îmbunătăți descărcările Chrome

Deși este adevărat că Chrome nu are un manager de descărcare bun, îl puteți îmbunătăți folosind Chrome Flag. Pentru cei care nu sunt familiarizați, Chrome Flags sunt funcții experimentale pe care Google le testează în prezent. Vă puteți juca cu aceste steaguri pentru a obține acces la funcțiile care sunt încă în dezvoltare.

Există un indicator numit „Descărcare paralelă” pe care îl puteți activa pentru a accelera viteza de descărcare prin împărțirea fișierelor în părți mai mici, similar modului în care funcționează IDM și alți manageri de descărcare. Acest lucru este excelent pentru utilizatorii care nu doresc să folosească extensii terțe. Puteți găsi acest steag accesând chrome://flags pagina și apoi căutați-o.

Cu asta din drum, să ajungem la lista noastră, nu?

Extensii Chrome pentru Managerul de descărcări autonome

1. Chrono Download Manager

Chrono Download Manager este pur și simplu cea mai bună extensie Chrome pentru managerul de descărcări. Are toate caracteristicile utile și funcționează excepțional de bine. În general, extensiile de sine stătătoare nu funcționează la fel de bine ca un program separat, dar în testele noastre, acesta a fost destul de stabil și a funcționat fără nicio întârziere. Procesul de descărcare este simplu și intuitiv. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe un link și acesta va începe să descarce fișierul imediat. Puteți găsi toate descărcările dvs. făcând clic pe extensia din colțul din dreapta sus. 

1. Chrono Download Manager

Există, de asemenea un mod de accesare cu crawlere care vă permite să inspectați linkurile descărcabile de pe o pagină web. Puteți descărca 20 de fișiere simultan, iar dacă doriți să creșteți limita de descărcare simultană, puteți. De asemenea, ne-am oprit și am reluat descărcările în așteptare de mai multe ori și nu a întrerupt conexiunea, așa că este grozav. Chrono Download Manager acceptă toate tipurile de fișiere, fie video, imagine, zip etc. De asemenea, există un filtru de extensie care vă permite să personalizați tipul de fișiere pe care le va descărca. Una peste alta, este un manager complet de descărcare Chrome în sine și funcționează în cea mai mare parte.

Instalare: (Gratuit)

2. Manager de descărcare online

Managerul de descărcări online este o altă extensie de pe lista noastră care este decentă și oferă câteva comenzi de bază pentru utilizator. Performanța este suficient de bună cu o viteză decentă, dar uneori rămâne în urmă la deschiderea managerului de descărcare. Lucrul bun este că îți poți gestiona toate descărcările cu un singur clic pe extensie, fără a fi nevoie să părăsești fereastra actuală. In afara de asta, puteți filtra tipurile de fișiere pe care doriți să le descărcați. Rețineți că Managerul de descărcări online nu acceptă descărcarea de pe site-uri media populare, inclusiv YouTube. Cu toate acestea, dacă doriți un manager de descărcare simplu, care să vă plaseze toate descărcările la doar un clic distanță, puteți încerca această extensie.

2. Manager de descărcare online

Instalare: (Gratuit)

3. Turbo Download Manager (v2)

Turbo Download Manager (v2) este o extensie simplă care grupează toate descărcările într-o singură fereastră mică și oferă controale de bază. Este un manager de descărcări cu mai multe fire cu un dispozitiv de captare audio, video și imagini încorporat. Puteți începe, întrerupeți și relua descărcările multiple fără teama de a vă întrerupe conexiunea. În afară de asta, oferă notificări pentru finalizarea descărcării, o bară de căutare la îndemână și un filtru pentru a vă clasifica descărcările. Dacă sunteți în căutarea unui manager de descărcare simplu, care poate fi accesat cu un singur clic, Managerul de descărcare este pentru dvs.

Turbo Download Manager (v2)

Instalare: (Gratuit)

4. VLC Video Downloader

VLC Video Downloader este o extensie Chrome dedicată pentru managerul de descărcare care poate descărca media de pe site-uri web populare precum Facebook, Twitter, Instagram și multe altele. Cu toate acestea, nu acceptă site-uri web de partajare media, cum ar fi YouTube, așa că rețineți acest lucru înainte de a instala această extensie. Când vine vorba de capturarea descărcărilor în Chrome, extensia își face treaba perfect. Este cel mai potrivit pentru transmisii și alte programe media live, deoarece direcționează legătura de la un player online la playerul media VLC. pe care toți îl folosim și îl iubim. Dacă sunteți interesat să descărcați fișiere video online, puteți consulta și extensia „Video Downloader professional” (gratuit). L-am găsit perfect pentru a descărca videoclipuri de pe Facebook și Instagram.

Descărcător media VLC

Euinstalare: (Gratuit)

Managerul de descărcări activat pentru aplicații, extensii Chrome

5. Internet Download Manager

Internet Download Manager este, probabil, cel mai popular manager de descărcare pe Windows și este compatibil cu toate browserele majore, inclusiv Chrome. Există o extensia IDM care se integrează cu Chrome și permite IDM să intercepteze fără probleme link-urile de descărcare din browser. Cea mai bună parte a IDM este că accelerează viteza de descărcare folosind tehnologia de segmentare dinamică. și este una dintre cele mai rapide de acolo. În afară de asta, extensia IDM poate analiza tot felul de fișiere media, inclusiv video, audio, imagine etc. Deci, da, puteți descărca cu ușurință videoclipuri de pe YouTube și alte site-uri web populare. 

IDM

Există, de asemenea, câteva opțiuni avansate. Vă permite să obțineți linkuri descărcabile dintr-o pagină web, să programați și să prioritizați descărcările în așteptare și să adăugați un lot de linkuri la un moment dat. In afara de asta, acceptă mai multe servere proxy și poate recupera descărcările întrerupte folosind tehnologia sa cuprinzătoare de recuperare a erorilor. Una peste alta, este un manager complet de descărcări, iar integrarea perfectă cu Chrome îl face și mai capabil. Dacă sunteți un utilizator Windows, nu ar trebui să căutați mai departe. 

Instalare: (30 de zile de încercare gratuită11,95 USD/an)

6. La naiba

Deseori se spune despre Folx că este IDM-ul pentru Mac și pot garanta pentru asta după ce testez aplicația. Similar cu IDM, Folx oferă o extensie Chrome pentru a captura link-uri de descărcare de pe web. El Extensie populară acceptă toate tipurile de fișiere și aproape toate site-urile web majore. Apropo de viteza, are ceva numit preluare simultană care accelerează semnificativ viteza de descărcare. Practic, împarte fișierul în mai multe fire și îmbină toate fișierele fragmentate împreună odată ce descărcarea este completă. 

continua

Există suport pentru server proxy care vă permite să descărcați fișiere anonim de pe web. Poți și tu programați descărcări, mutați automat fișierele descărcate pe iTunes, căutați torrente direct din aplicație, reluați descărcările întrerupte etc. Practic, obțineți toate caracteristicile standard și avansate pe care le-ați dori într-un manager de descărcare. Dacă sunteți un utilizator de Mac care căutați o extensie Chrome care să poată descărca cu ușurință fișiere de pe web, cu siguranță ar trebui să încercați Folx. Sunt sigur că nu vei fi dezamăgit. 

Instalare: (versiune gratuităVersiune Pro 19,95 USD)

7. Manager de descărcare gratuită

După cum sugerează și numele, Free Download Manager este o aplicație gratuită pentru descărcarea și organizarea ușoară a fișierelor. Este disponibil pe Windows și Mac și oferă o extensie pentru a intercepta link-uri web. Doar faceți clic pe instrumentul de descărcare și FDM va începe să descarce fișierul imediat. De asemenea, acceptă accelerarea descărcării care funcționează cu tehnologie similară de împărțire, descărcare și îmbinare a fișierelor. 

4. Manager de descărcare gratuită

În afară de asta, puteți relua descărcările întrerupte, puteți programa fișiere în așteptare, puteți ajusta utilizarea traficului și puteți descărca fișiere BitTorrent. Am găsit încă două funcții interesante care nu sunt disponibile în alte managere de descărcare: previzualizări ale fișierelor înainte de descărcare și descărcare parțială a unui fișier zip. Ambele caracteristici sunt cu adevărat utile și pot ajuta utilizatorii să decidă dacă doresc să continue cu descărcarea. Deci, dacă sunteți în căutarea unui manager de descărcare gratuită care să vă ofere toate caracteristicile premium, nu ezit să vă recomand Free Download Manager. Bifează toate căsuțele și cu siguranță ar trebui să-l încercați înainte de a alege unul plătit. 

Instalare: (Gratuit)

8. FlareGet

FlareGet este un alt manager de descărcări multiplatformă cu suport îmbunătățit pentru extensii. Este disponibil pe Windows, Mac și Linux și oferă o integrare profundă cu Chrome prin intermediul Extensia FlareGet. Puteți descărca tot felul de fișiere de pe web și le puteți organiza cu etichete și etichete. În plus, FlareGet acceptă accelerarea descărcării folosind tehnologia de segmentare dinamică a fișierelor. Cea mai bună parte este că poate recupera automat descărcările întrerupte dacă sistemul a suferit o întrerupere de curent sau o blocare bruscă în timpul procesului de descărcare. 

flare

FlareGet acceptă diverse protocoale și vă permite să configurați un server proxy, astfel încât să puteți descărca conținut anonim. Are suport pentru programarea descărcărilor și descărcări în lot, de asemenea. Funcția de monitorizare clipboard este destul de subestimată, așa cum este monitorizează toate adresele URL copiate și vă oferă să descărcați instantaneu fișierul fără nicio introducere manuală. În general, are toate caracteristicile standard pe care le cauți, iar extensia dedicată Chrome face treaba excelent de bine. Pentru o schimbare, încercați FlareGet și vedeți dacă se potrivește nevoilor dvs. 

Instalare: (Gratuit9,99 USD)

9. EagleGet

EagleGet este un manager de descărcări puternic pentru Windows și are câteva caracteristici foarte interesante sub capotă. Împreună cu programul principal, EagleGet aduce o prelungire Captează link-uri de descărcare direct din browser. Pe partea de performanță, este destul de fiabil și oferă o viteză constantă de descărcare. Folosește un tip similar de tehnologie avansată multithreading care accelerează semnificativ viteza de descărcare. Printre altele, EagleGet poate detecta mai multe tipuri de conținut media dintr-o pagină web și permite utilizatorului să descarce conținutul instantaneu. 

5. EagleGet

De asemenea, aveți câteva funcții precum programarea inteligentă, capturarea clipboard-ului, verificarea integrității fișierelor descărcate, conversia media după descărcare etc. Dintre toți managerii de descărcare, am găsit EagleGet ca fiind cel mai plin de caracteristici. Dacă sunteți în căutarea unui manager de descărcări care să facă bine elementele de bază, dar care să ofere totuși o mulțime de funcții, EagleGet este cel potrivit pentru dvs. 

Instalare: (Gratuit)

10. Manager de descărcare

iDownload Manager este o aplicație simplă, dar puternică, de manager de descărcare pentru Windows. Ca și alți manageri de descărcare, de asemenea oferă o extensie care vă permite să descărcați fișiere și conținut multimedia cu un singur clic din browser. Lucrul bun despre această aplicație este că este disponibilă pe Microsoft Store, așa că nu trebuie să treci prin problemele de a descărca fișierul de configurare și de a-l instala. Doar faceți clic pe butonul de instalare și sunteți gata.
administrator de descărcăriÎn afară de asta, iDownload Manager acceptă toate caracteristicile standard, inclusiv descărcarea accelerată, reluarea descărcărilor expirate, programator, categorizare automată a descărcărilor etc. Deci, dacă sunteți în căutarea unei aplicații Windows în stil Metro care se integrează strâns cu Chrome, iDownload Manager este alegerea perfectă pentru dvs. Încearcă și vezi dacă ți se potrivește.

Instalare: (Gratuit9,99 USD/an)

Instalați extensia Chrome pentru a vă gestiona descărcările

Există mulți manageri de descărcare, totuși am găsit că acești zece sunt cei mai buni în ceea ce privește fiabilitatea și performanța. Dacă doriți un manager de descărcare simplu pentru Chrome, puteți instala una dintre extensiile de sine stătătoare și sunteți gata. Cu toate acestea, dacă doriți mai multe funcții, vă recomandăm un manager de descărcare complet pentru PC sau Mac. Oricum, în cazul în care aveți întrebări sau doriți să sugerați ceva nou, puteți comenta mai jos.

Google Chrome s-a concentrat pe îmbunătățirea stabilității și rafinarea experienței generale a utilizatorilor, dar managerul nativ de descărcări Chrome încă mai lipsește câteva funcții importante. În acest context, există o serie de aplicații și extensii Chrome terță parte care funcționează mult mai bine decât managerul de descărcări al Chrome. În articol sunt prezentate cele mai bune extensii Chrome pentru managerul de descărcări, care pot fi utilizate până când Google va aduce funcții utile de descărcare în Chrome. Se recomandă verificarea politicii de conținut a site-urilor web înainte de a descărca și a partaja fișierele. Extensiile pentru managerul de descărcări includ Chrono Download Manager, Manager de descărcări online, Turbo Download Manager (v2), VLC Video Downloader, Internet Download Manager, Folx și Manager de descărcare gratuită.
Închei această postare cu gândul la tehnologia care ne împacă și ne unește în lumea digitală. Sper că informațiile prezentate au fost utile și că ne vom întâlni din nou în curând. #StayTech!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x