Cele mai bune 10 extensii și aplicații Chrome pentru a îmbunătăți experiența pe Reddit

Top 10 extensii și aplicații Chrome pentru Reddit pe care ar trebui să le utilizați
⏱️ 15 min read

Dacă sunteți un utilizator activ al comunității Reddit, atunci probabil că ați aflat deja că există numeroase extensii și aplicații Chrome care pot îmbunătăți experiența dumneavoastră pe platformă.

Există o mulțime de opțiuni disponibile, dar acestea sunt cele mai bune 10 extensii și aplicații pe care le-ar trebui să le aveți:

1. Reddit Enhancement Suite – Această extensie este esențială pentru orice utilizator Reddit. Are multe funcții utile, precum filtrarea postărilor, navigarea mai rapidă, opțiuni de personalizare și multe altele.

2. Reddit Notifier – Prin intermediul acestui tool, veți fi notificat atunci când un utilizator va răspunde la postările sau comentariile dvs, fără a fi necesar să deschideți pagina Reddit.

3. Hover Zoom – Această extensie va permite să vizualizați fotografiile, imaginile și GIF-urile fără a fi nevoie să faceți clic pe ele și să le deschideți într-o nouă pagină.

4. Reddit Companion – Această extensie vă permite să răsfoiți paginile Reddit de pe orice site web, fără a fi nevoie să deschideți o nouă filă.

5. Mighty Slideshow – Această aplicație vă va afișa toate imaginile și fotografiile dintr-un link sau postare, într-un mod simplu și eficient.

6. Live Comment Preview – Această extensie vă permite să previzualizați comentariile înainte de a le posta.

7. Reddit Stream – Prin intermediul acestei aplicații, puteți monitoriza toate postările noi de pe subreddit-urile preferate, în timp real.

8. Reddit Prefs Backup and Sync – Această extensie vă permite să salvați toate setările Reddit pe contul dvs, permițându-vă astfel să le utilizați pe orice dispozitiv.

9. Reddit Suggest Expander – Această extensie va afișa sugestiile pentru subreddit-urile relevante la postările dumneavoastră.

10. Reddit Comment Collapser – Această extensie vă permite să colapsați rapid și ușor comentariile nedorite.

Este incredibil de ușor să instalați aceste extensii și aplicații, și vor face experiența dumneavoastră Reddit mult mai plăcută și productivă.

Reddit a fost prima pagină a internetului de mult timp. Este o comunitate online imensă în care oamenii își pot împărtăși gândurile, ideile și alte lucruri online. Puteți petrece timp de calitate pe Reddit în timp ce învățați ceva nou, explorați și împărtășiți ceva ce știți deja. Deși, există unele distrageri pe care le-ați putea întâlni. Dar este mult mai bine să petreci timp pe Reddit decât pe Facebook sau alte site-uri de rețele sociale.

Cu toate acestea, Reddit nu este cu adevărat cunoscut pentru designul site-ului sau pentru experiența utilizatorului. Designul site-ului nu s-a schimbat de ani de zile și este destul de dezamăgitor. Utilizatorii caută o modalitate mai bună de a accesa conținutul pe Reddit. Și există o mulțime de extensii Chrome și aplicații client disponibile pentru acesta. Așa că ne-am gândit de ce să nu alegem unele dintre cele mai bune? Ei bine, iată-l. Iată lista noastră cu cele mai bune 10 extensii și aplicații Chrome pentru Reddit:

1. Reddit Companion

Reddit Companion este o extensie care vă permite partajați o pagină web pe Reddit, direct de pe pagina respectivă. Odată ce ați instalat extensia pe Chrome, puteți pur și simplu să faceți clic pe ea și va fi afișată o bară de instrumente în partea de sus, prin care puteți partaja pagina web deschisă pe Reddit.

Doar adăugați un titlu pentru postarea Reddit și apăsați pe trimitere. Veți fi direcționat la pagina de trimitere Reddit, unde puteți adăuga mai multe la subreddit și alte detalii. În afară de asta, puteți chiar să votați în sus sau în jos pentru paginile web deja partajate. Trebuie să fii autentificat pentru a-l activa.

reddit-companion-3

De asemenea afișează notificări de mesaje noicare poate fi activat din pagina de opțiuni a extensiei.

reddit-companion-2

Un lucru de remarcat aici este că extensia originală Nu a fost actualizat în ultimii 3 ani. Dar un alt utilizator a actualizat versiunea originală cu remedieri de erori și o nouă interfață de utilizator. Prin urmare, puteți găsi mai jos linkul către noua versiune.

De asemenea, există o altă extensie pe care o puteți utiliza împreună cu aceasta. Se numește Reddit Comment Companion (Instalare). Extensia vă arată primele 10 comentarii când treceți cu mouse-ul peste linkul de comentarii al unei postări Reddit.

Instalați din Magazinul web Chrome (Gratuit)

2. Set de îmbunătățiri Reddit

Reddit Enhancement Suite este un colectare de module care vă poate îmbunătăți cu adevărat experiența utilizatorului pe Reddit. Are atât de multe module încât va necesita un articol separat pentru a le acoperi pe toate. Cu toate acestea, voi menționa unele dintre cele mai proeminente.

reddit-enhancement-suite

Iată câteva dintre cele mai bune module și opțiuni ale mele din Reddit Enhancement Suite:

  • Blocați conținutul NSFW – Da, Reddit are această funcție, dar nu face o treabă grozavă de a bloca tot conținutul NSFW. Reddit Enhancement Suite este mai bun la filtrarea unui astfel de conținut. Pentru a-l activa, accesați Consola de setări->Subreddits->filteReddit și activați funcția.
  • Vizualizați imagini/video direct pe pagina principală – Reddit Enhancement Suite vă oferă posibilitatea de a vizualiza imagini/videoclipuri direct pe pagina de pornire Reddit, fără a fi nevoie să deschideți o nouă filă pentru a le vizualiza. Pentru a-l activa, accesați Consola de setări->Productivitate->Vizualizator de imagini online.
  • Filtrați Subreddit pe pagina principală– Dacă doriți să personalizați pagina principală cu unele subreddite inutile filtrate, atunci această opțiune este pentru dvs. Accesați Consola de setări->Subreddits->filteReddit și adăugați un filtru pentru anumite subreddite. Puteți chiar să filtrați postările cu anumite cuvinte cheie.
  • comuta între conturi – Reddit Enhancement Suite vă ajută să schimbați conturile. Accesați Consola de setări->Contul meu->Commutător de conturi și sub Conturi adăugați celelalte conturi cu numele de utilizator și parola.
  • abonați-vă la fire – De fapt, vă puteți abona la postările Reddit pentru a primi comentarii noi. RES vă oferă de fapt comentarii noi. Caracteristica este activată implicit în extensie.
  • etichetați utilizatorii – Puteți eticheta utilizatorii și le puteți da o etichetă pentru a-i identifica mai bine. Puteți face acest lucru pentru a vă urmări prietenii în comentarii. Caracteristica este, de asemenea, activată implicit.
  • încărcare nesfârșită a paginii – Paginarea este destul de enervantă. Cu extensia Reddit Enhancement Suite, puteți obține un flux continuu de postări pe prima pagină și subreddite. Funcția este activată în mod implicit, dar o puteți dezactiva dacă doriți. Accesați Console Settings-> Navigation-> Endless Reddit.

Ei bine, acestea sunt câteva funcții care îmi plac în Reddit Enhancement Suite și le puteți activa și pe acestea. De asemenea, ar trebui să explorați mai departe, deoarece există multe module care vă pot oferi o experiență de utilizator perfectă pe Reddit.

Instalați din Magazinul web Chrome (Gratuit)

3. Aplicația client Reditr

Redditr este o aplicație Chrome care vă permite Răsfoiți Reddit cu un nou aspect proaspăt. Are două vederi: vedere flux și vedere coloane. El vizualizare difuzată vă permite să răsfoiți conținutul într-un mod mai ușor, arătându-vă fluxul de postări Subreddit în panoul din stânga și postarea selectată în dreapta. Este foarte asemănător cu panoul de previzualizare cu care suntem obișnuiți în Outlook sau Gmail. Așa arată.

reditr-client-application
vizualizare difuzată

În ea vedere coloanei, puteți efectua mai multe sarcini răsfoind 3 subreddite în 3 coloane diferite. Cele 3 coloane vă vor afișa fluxul de postare peste care puteți trece cu mouse-ul și să vedeți direct conținutul. Așa arată vizualizarea coloanei.

reditr-client-app-column-view
vedere coloanei

Pe lângă design, aveți, de asemenea, un set frumos de funcții, inclusiv comutarea între mai multe conturi, integrarea Reddit Enhancement Suite, chat interactiv pentru mesaje private, modul galerie, teme întunecate și luminoase, notificări live și multe altele.

Instalați din Magazinul web Chrome (Gratuit)

4. SHINE pentru Reddit

SHINE pentru Reddit este o altă aplicație client Reddit, care este pur și simplu o suprapunere CSS pentru Reddit. Obiectivul principal al lui SHINE este conținutul. Are același limbaj de design ca Reddit, dar cu unele îmbunătățiri folosind Material Design.

sclipici-pentru-reddit-1

poți comuta între Vizualizare grilă și vizualizare listă pentru prima pagină sau alte pagini Reddit. Există schimbări rapide disponibil pentru bara laterală Multireddit și bara laterală reală. Există, de asemenea, un buton FAB, disponibil pentru comutare, setare și căutare. În afară de asta, are și integrare Reddit Enhancement Suite.

Cu toate acestea, este nu complet gratuit. Există multe funcții care sunt blocate în spatele unui pachet de donații (cunoscut și sub numele de SHINE Bright). Caracteristicile includ modul de noapte, vizualizarea îmbunătățită a listei și a grilei, vizualizarea media online și unele setări deblocate. După părerea mea, SHINE este cea mai bună suprapunere CSS pentru Reddit, cu un design bine lustruit.

Instalați din Magazinul web Chrome (gratuit cu achizițiile versiunii complete)

5. Reader pentru Reddit

AskReddit este unul dintre cele mai bune subreddit, unde puteți afla despre diferite experiențe de la diferiți oameni și perspectiva lor asupra subiectului discutat. Printre astfel de subreddite, comentariile lungi sunt foarte inevitabile. Din păcate, Reddit nu face o treabă grozavă de a gestiona comentarii atât de lungi. Deci, pentru a face comentariile atât de lungi mai puțin greoaie, ar trebui să utilizați extensia Chrome numită Readr. Extensia vă oferă un aspect frumos și curat pentru a citi comentarii atât de lungi.

cititor-1

va arăta a mic buton „citește” sub fiecare comentariu. Făcând clic pe butonul va apărea un nou aspect (după cum se arată mai sus) pentru acel comentariu. În setări îl puteți schimba în modul de noapte și chiar schimbați fonturile în Sans-Serif în loc de Serif. Poziția butonului „citește” poate fi, de asemenea, mutată în partea de sus a comentariului.

Instalați din Magazinul web Chrome (Gratuit)

6. Alien Tube

YouTube este o platformă de socializare excelentă pentru divertisment, muzică și învățare. Dacă folosești YouTube, știi că până și secțiunea de comentarii poate fi de mare ajutor pentru diferite informații. Cu toate acestea, nu este cazul tuturor videoclipurilor, deoarece există câteva comentarii inutile. Ei bine, ce se întâmplă dacă ai putea primi comentarii Reddit sub un videoclip YouTube? Da, acest lucru se poate întâmpla cu ajutorul extensiei Chrome numită AlienTube. Extensia afișează mai multe Comentarii Reddit sub videoclipuri YouTube Așa cum se arată mai jos.

alientube-1

Ei bine, arată doar comentarii Reddit la videoclipurile care au fost distribuite pe Reddit. Deci, asta este singura limită. În afară de asta, puteți personaliza comentariile și postările pe pagina de opțiuni prin stabilirea unei limite sub care acestea nu ar trebui să apară. Puteți chiar să restricționați anumite subreddite pe YouTube. De asemenea, Trecerea la comentariile Google+ este ușoară cu butonul G+ în dreapta. Este cel mai bun mod de a experimenta Reddit pe YouTube.

Instalați din Magazinul web Chrome (Gratuit)

7. Plasați cursorul peste Zoom+

Deschiderea imaginilor la dimensiune completă pe Reddit este o sarcină destul de obositoare. Imaginile se deschid într-o filă nouă sau redirecționează către Imgur dacă sunt încărcate acolo. Prin urmare, pentru a face acest proces mai ușor, există o extensie binecunoscută numită HoverZoom+ care vă permite să măriți imaginile doar trecând cu mouse-ul peste ele.

hoverzoom-1

În primul rând, aceasta este nu specific reddit. Acest funcționează chiar și pe alte site-uri web care includ imagini în format JPG și PNG. Pe lângă mărirea imaginilor, este de asemenea măriți videoclipuri când treci cu mouse-ul peste acele linkuri.

Creează chiar și o galerie cu toate imaginile disponibile pe o pagină web. Cu ajutorul taste de acțiune (comenzi rapide) puse la dispoziție de extensie, puteți salva imaginile și puteți declanșa alte acțiuni precum vizualizarea galeriei. Este o extensie obligatorie, deoarece nu se limitează doar la Reddit. Cu toate acestea, îl puteți limita la Reddit dacă doriți.

Instalați din Magazinul web Chrome (Gratuit)

8. Deschideți NSFW Reddit Links în fila Incognito

După cum s-a menționat în introducere, Reddit are și propriile distrageri sub formă de conținut NSFW. Ei bine, unor utilizatori le-ar putea plăcea acele distrageri, dar s-ar putea să nu vrea ca alții să știe despre ele. O filă incognito ar fi cel mai bun răspuns la asta, nu? Dar de ce să răsfoiți întreaga sesiune în modul incognito când puteți deschide automat un anumit link NSFW într-o filă incognito? Da, extensia NSFW Reddit Links Chrome face exact asta. El deschide automat linkurile NSFW într-o nouă filă incognito când se face clic pe acesta.

Instalați din Magazinul web Chrome (Gratuit)

9.mini reddit

Vrei accesează subreddit-urile tale preferate de pe orice pagină web? Doriți să accesați Reddit cu un singur clic? Ei bine, Reddit Mini poate face asta pentru tine. Este o versiune mini bine organizată de Reddit, pe care o puteți accesa în orice filă.

redditmini-1

Faceți clic pe pictograma Reddit Mini și va apărea un panou. Aici puteți adăuga pur și simplu numele subreddit-ului și se va încărca. poti chiar citește comentariile direct în panou. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a comenta.

El imaginile sunt extinse în mod implicit pentru o vizualizare completă, care poate fi schimbată în setări. Același lucru este disponibil și pentru imaginile NSFW. În afară de asta, el postările self.text nu sunt extinse. Trebuie să faceți clic pe ele și extensia vă va redirecționa către pagina respectivă Reddit. Este același caz pentru postările video care conțin link-uri YouTube. Cu toate acestea, dacă vă plac mai mult imaginile și doriți acces rapid la subreddit, Reddit Mini ar trebui să fie prima alegere.

Instalați din Magazinul web Chrome (Gratuit)

10. Reddit Comment Collapser

Când există o mulțime de comentarii la o postare Reddit, trebuie să fi observat cât de dezordonat devine. Există atât de multe fire sub fire, încât este dificilă urmărirea altor fire părinte. Cu toate acestea, Reddit te ajută în astfel de situații oferind „mici” semne + și – pentru a colapsa și extinde comentariile; ceea ce vă face și mai dificil să-ți dai seama ce fir te-ai blocat. Deci, pentru a scăpa de această pacoste, ar trebui să utilizați extensia Reddit Comments Collapser. Acest creează o linie punctată colorată între firul de început și de sfârșit. Astfel, vă ajută să săriți peste un fir de comentarii uriaș doar făcând clic pe linie.

comentariu colaps-1

Instalați din Magazinul web Chrome (Gratuit)

VEZI ȘI: 30 de cele mai bune subreddite la care ar trebui să vă abonați pe Reddit

Cele mai bune extensii Reddit Chrome pe care le puteți folosi

Deci, acestea au fost cele mai bune extensii Chrome pentru Reddit pe care cu siguranță ar trebui să le încercați. Aceste extensii vă vor îmbunătăți cu siguranță experiența utilizatorului și vă permit să navigați în mod elegant pe Reddit. Deci, care sunt cele mai bune extensii ale tale Reddit Chrome și am ratat vreuna? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii.

Reddit este o comunitate online imensă în care oamenii își pot împărtăși gândurile, ideile și alte lucruri online. Deși există unele distrageri, petrecerea timpului pe Reddit este mult mai bună decât pe Facebook sau alte site-uri de rețele sociale. Cu toate acestea, Reddit nu este cunoscut pentru designul site-ului sau pentru experiența utilizatorului. Există o mulțime de extensii Chrome și aplicații client disponibile pentru Reddit, cum ar fi Reddit Companion, Reddit Enhancement Suite, Reditr, SHINE pentru Reddit, Reader pentru Reddit și Alien Tube. Aceste extensii și aplicații vă pot îmbunătăți experiența de utilizator pe Reddit prin personalizare, vizualizare și alte funcții utile.
“Deci, asta a fost tot pentru astăzi! Ne revedem curând cu mai multe noutăți și informații din lumea tehnologiei. Și nu uitați, fiți mereu la curent cu cele mai noi tehnologii pentru a vă îmbunătăți stilul de viață și productivitatea. Mulțumim că ați fost alături de noi! La revedere!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x