Cele mai bune 10 ferme Minecraft de construit: Ghidează-te cu acest top!

Best Minecraft Farms
⏱️ 10 min read

Titlul “Top 10 ferme Minecraft pe care trebuie să le construiești” sugerează o listă de recomandări pentru jocul Minecraft, învățându-te cum să construiești ferme eficiente, ceea ce poate fi deosebit de util în joc, pornind de la case și ajungând la ferme. Fermele pot fi o modalitate excelentă de a obține resursele de care ai nevoie pentru a construi și proaspături pentru a supraviețui. Această listă ar putea include sfaturi pentru construirea de ferme de animale, ferme de plante și ferme automate, captând astfel atenție jucătorilor care doresc să își îmbunătățească jocul și să descopere noi tehnici de joc. Pornind de la idei simple ca o fermă de păsări sau de porci, listele ar putea include și ferme avansate pentru redstone care pot ajuta jucătorii să se concentreze pe alte aspecte ale jocului. În general, acest titlu oferă posibilități senzaționale pentru a investi timpul în jocul Minecraft și pentru a explora noi terenuri și idei.

Indiferent dacă joci online sau solo, adevărații câștigători din Minecraft sunt cei cu cele mai multe resurse. Dacă sunteți un constructor, lipsa resurselor vă poate pune în pericol ideile de case minecraft. Și dacă ești pe un server Minecraft PvP, lipsa resurselor poate fi chiar fatală. Singura problemă însă este că colectarea acestor resurse durează mult timp. Și aici intră în joc cele mai bune ferme de minecraft. Trebuie să creați o singură dată aceste ferme uimitoare și să așteptați până când ei fac treaba pentru dvs. Efortul inițial de a face aceste ferme vă poate lua ceva timp și poate fi necesar să călătoriți în diferite biome Minecraft, dar odată finalizat, veți primi toate resursele înapoi acasă. Acestea fiind spuse, haideți să cercetăm și să explorăm primele 10 ferme de minecraft.

Top 10 ferme Minecraft (2022)

Toate fermele de pe lista noastră funcționează pe edițiile Minecraft Java și Bedrock, chiar și cu cea mai recentă actualizare Minecraft 1.19. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a explora fermele care vă interesează.

1. Sculk Farm – Cea mai bună fermă Minecraft 1.19 XP

Noua familie de blocuri Sculk este cunoscută pentru mecanica sa unică. Dar oferă și un bonus puțin cunoscut prin scăparea globurilor de experiență atunci când sunt extrase. Și, deoarece puteți folosi un Sculk Catalyst pentru a genera blocuri Sculk în orice zonă, le puteți folosi cu ușurință pentru a acumula multă experiență într-un timp foarte scurt. Ai nevoie doar de tipul potrivit de fermă pentru a activa catalizatorul.

  • Ghid: Faceți o fermă Sculk în Minecraft

2. Ferma Creeper în Minecraft

Fermă Creeper complet acoperită în Minecraft

Creepers sunt gloate înfricoșătoare și ostile în Minecraft care explodează după ce se apropie de jucători. Ele sunt foarte periculoase pentru tine, clădirile tale și chiar mafioții tale îmblânziți. Dar, dacă știi cum să le crești, poți obține cu ușurință mult praf de pușcă. Acest praf de pușcă va pune în mână toți explozivii Creepers pe care îi puteți folosi apoi pentru a face TNT pentru a ataca jucătorii, a ucide gloate și chiar a mina diamante.

  • Ghid: Faceți o fermă de târâtoare în Minecraft

3. Ferma Enderman

13 Enderman Farm Borders

Indiferent dacă doriți să învingeți jocul sau aveți nevoie să vă teleportați în Minecraft, perlele Ender sunt o necesitate. Dar te-ai gândit vreodată că poți avea o cantitate nesfârșită de perle ender? Așa se întâmplă cu o fermă Enderman bine făcută. Deși este nevoie de multă călătorie, ferma Enderman este una dintre cele mai ușoare ferme din joc care oferă rezultate fiabile.

  • Ghid: Ferma Enderman în Minecraft

4. Ferma de vaci – Cea mai ușoară fermă din Minecraft

Ferma de vaci care ucide vaci în minecraft

Dacă nu doriți să petreceți ore întregi colectând resurse și construind ferme, ar trebui să încercați să faceți o fermă simplă de vaci. Poate fi construit în câteva minute de la depunerea icrelor și vă poate oferi o mulțime de hrană și piele în câteva minute de la funcționare. Cea mai bună parte este că puteți folosi același design simplu pentru a cultiva diverse mafie Minecraft pasive în joc.

  • Ghid: face o fermă de vaci în minecraft

5. Ferma de pui în Minecraft

Funcționează fermă de pui în Minecraft

Puii sunt mulțimi obișnuite în Minecraft, care sunt o opțiune excelentă pentru a obține mâncare, ouă și pene în joc. Datorită dimensiunilor lor mici și mecanicii manuale de depunere a icrelor, puii sunt, de asemenea, o mulțime grozavă de crescut. Lăsând la o parte componentele de bază Redstone, nu aveți nevoie de multe pentru a construi această fermă. Dar rezultatele pe care le produce sunt suficiente pentru a vă menține alimentat zile întregi. Destul de literal.

  • Ghid: face o fermă de pui în minecraft

6. Ferma de dovleac și pepene galben în Minecraft

Ferma de dovleac în cușcă de sticlă

Dacă aveți suficient spațiu în satul sau în zona casei dvs., puteți cultiva majoritatea culturilor în Minecraft fără a depune mult efort. Dar acest lucru nu este valabil pentru dovleci și pepeni, a căror mecanică de creștere poate distruge uneori culturile din jurul lor. Ținând cont de acest lucru, sugerăm că este mai bine să crești dovleci și pepeni cu o fermă automată. Protejează alte culturi și mecanismele lor complexe, facilitând în același timp recoltarea acestora.

  • Ghid: Faceți o fermă de dovleac în Minecraft

7. Ferma de trestie de zahăr

Relief la ferma de trestie de zahăr

Indiferent dacă doriți să faceți cărți fermecate, hărți, bannere sau o varietate de alte articole personalizabile, aveți nevoie de hârtie în Minecraft. Dar pentru a colecta hârtie, trebuie mai întâi să creați o fermă de trestie de zahăr. Fără o fermă automată de trestie de zahăr, trebuie să construiești și să folosești o barcă în minecraft pentru a face înconjurul lumii până când ai suficientă trestie de zahăr, care este în general nefuncțională și plictisitoare.

  • Ghid: Faceți o fermă de trestie de zahăr în Minecraft

8. Ferma Slime

slime spawn

După cum veți observa, multe dintre fermele de minecraft vă cer să utilizați blocuri de slime. Dar, datorită slime mobs relativ rare, nu sunt ușor de colectat. În mod ironic, soluția la această problemă este de a crea o fermă de slime, care este destul de ușor de construit. Ei bine, adică, atâta timp cât cunoașteți comenzile Minecraft pentru găsirea bucăților de slime.

  • Ghid: face o fermă de slime în minecraft

9. Ferma de copaci

moșie acoperită cu copaci

Dintre toate cele mai bune ferme de minecraft de pe listă, ferma de copaci este cu ușurință cea mai complexă. Vă poate lua ore întregi pentru a colecta resurse și pentru a construi această fermă. Dar odată ce este gata, este și cea mai eficientă din această listă. Alte ferme, în cele mai bune condiții, pot livra zeci de articole într-o oră. Dar o fermă de copaci bine făcută produce peste 10.000 de blocuri în același timp. O astfel de eficiență le face unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Minecraft.

  • Ghid: face o fermă de copaci în minecraft

10. Ferma piscicolă AFK

Colecție de articole Tressure din AFK Fish Farm of Minecraft

Pescuitul este o activitate intensă în Minecraft în care majoritatea jucătorilor evită să intre. Dar este și cel mai simplu mod de a obține o grămadă de obiecte fermecate fără a explora întreaga lume. O fermă de pește Minecraft afk vă permite să faceți exact asta în timp ce scăpați de partea obositoare a așteptării articolelor.

  • Ghid: Faceți o fermă de pește AFK în Minecraft

Cu asta, ai la dispoziție cele mai bune ferme de minecraft. Acum le poți crea împreună cu casa ta Minecraft și poți profita la maximum de joc. Deoarece veți avea nevoie de multe resurse pentru a le face pe toate, cel mai bine este să începeți cu cele mai bune semințe Minecraft pentru un impuls ușor. Cu toate acestea, comanda de umplere din Minecraft vă poate face viața mult mai ușoară. Acestea fiind spuse, ce fermă creezi mai întâi? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Indiferent că joci solo sau online, resursele sunt foarte importante și influențează foarte mult jocul Minecraft. Colectarea acestor resurse poate fi o muncă dificilă și anevoioasă, dar cu cele mai bune ferme de Minecraft, munca poate fi redusă într-un timp scurt și cu rezultate foarte bune. În acest articol, am explorat cele mai bune 10 ferme de Minecraft care funcționează pe edițiile Minecraft Java și Bedrock, inclusiv cu cea mai recentă actualizare Minecraft 1.19. De la ferma de dovleac și pepene galben până la ferma piscicolă, aceste ferme oferă o varietate de resurse și beneficii. Deci, construiește-ți ferma preferată și bucură-te de avantajele lor în timp ce explorezi lumea Minecraft.
Încheiem aici aventura tehnologică de astăzi, dar nu uitați să vă întoarceți curând pentru a descoperi noi inovații și gadget-uri interesante. Continuați să explorați lumea tehnologiei și să vă bucurați de beneficiile sale!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x