Cele mai bune 10 playere DVD pentru Windows 10: Recomandări și recenzii

Top 10 playere DVD pentru Windows 10 pe care ar trebui să le utilizați
⏱️ 17 min read

Dacă sunteți în căutarea unor playere DVD bune pentru Windows 10, există o mulțime de opțiuni cu diferite caracteristici și prețuri. În cele ce urmează, vă prezentăm top 10 playere DVD pentru Windows 10 pe care ar trebui să le utilizați.

1. VLC Media Player – un player video gratuit și open source, capabil să reda majoritatea formatelor de fișiere media.

2. PotPlayer – un player video ușor și rapid, cu o interfață personalizabilă și suport pentru redarea versiunilor UHD și 3D.

3. CyberLink PowerDVD – unul dintre cele mai bune playere DVD comerciale, cu suport pentru redarea de discuri Blu-ray și 4K.

4. KMPlayer – un player video gratuit, cu posibilitatea extinderii funcționalității prin intermediul plugin-urilor.

5. GOM Player – un player video gratuit, cu suport pentru redarea colecțiilor de muzică și videoclipuri YouTube.

6. WinDVD – un player DVD comercial, ușor de utilizat și cu suport pentru redarea fișierelor media HD.

7. Leawo Blu-ray Player – o alternativă gratuită și ușor de utilizat la playerele DVD și Blu-ray comerciale.

8. FreeSmith Video Player – un player video gratuit, cu suport pentru redarea DVD-urilor și o interfață simplă și intuitivă.

9. AnyMP4 Blu-ray Player – un player DVD și Blu-ray comercial, cu redare UHD și suport pentru scanarea fișierelor media greșite.

10. 5KPlayer – un player video gratuit și ușor de utilizat, cu suport pentru redarea de DVD-uri și o gamă largă de formate de fișiere media.

În funcție de nevoile și preferințele dvs., acestea sunt cele mai bune 10 playere DVD pentru Windows 10 pe care ar trebui să le utilizați. De la playere video ușoare și gratuite, până la aplicații comerciale complexe cu suport pentru redarea de discuri Blu-ray și UHD, este important să alegeți un player care să se potrivească cel mai bine cu cerințele dvs. de redare media.

În timp ce Windows 10 se îmbunătățește treptat, există câteva caracteristici vechi pe care noul sistem de operare le lasă, din păcate, în urmă. Este același caz cu DVD playerul încorporat. Ani de zile, utilizatorii de Windows au putut reda DVD-uri cu aplicația nativă Windows Media Center fără probleme. Cu toate acestea, din cauza unor probleme cu codecurile proprietare, Microsoft a trebuit să renunțe la Windows Media Center cândva popular. Acum că WMC este întrerupt, utilizatorii sunt în pericol. Deci, în acest articol, am împărtășit cele mai bune 10 playere DVD pentru Windows 10 în 2021 care funcționează ca un farmec. Pe lângă asta, am oferit câteva sfaturi suplimentare pentru o redare fluidă a DVD-urilor pe computer. Așadar, fără să pierdem timp, să începem.

Cele mai bune playere DVD pentru Windows 10 (Actualizat în februarie 2021)

În acest articol, am împărtășit primele 10 playere DVD pentru Windows 10. Aproape toate aplicațiile acceptă și pot reda un număr mare de formate media DVD. Pe lângă aplicațiile de la terți, am inclus și un DVD player dezvoltat de Microsoft. Puteți face clic pe linkul de mai jos pentru a sări cu ușurință la aplicații. Dar înainte de asta, să aflăm ce s-a întâmplat exact cu Windows Media Center.

 • Ce sa întâmplat cu Windows Media Center?

Windows Media Center a fost o aplicație media populară care accepta diferite formate media. Ar putea reda fișiere media direct de pe DVD fără probleme de codec sau de incompatibilitate. In orice caz, din cauza problemelor de licență cu codecul MPEG2Microsoft a trebuit să elimine suportul încorporat pentru redarea DVD-urilor din Windows Media Center.

WMC a căzut treptat în uitare și Microsoft a întrerupt produsul după lansarea Windows 10. În prezent, nu există o modalitate nativă de a reda DVD-uri în Windows 10. Dar nu trebuie să vă faceți griji deloc. Avem niște aplicații terțe uimitoare care pot reda DVD-uri fără nicio problemă. Așadar, fără alte prelungiri, să începem cu cele mai bune playere DVD pentru Windows 10.

Lista celor mai bune playere DVD Windows 10

1. VLC Media Player

VLC nu are nevoie de prea multă introducere, dar dacă nu aveți idee despre el, atunci permiteți-mi să vă spun pe scurt despre această aplicație uimitoare. VLC este un player media gratuit și open source care acceptă nenumărate formate media. Poate reda DVD-uri, CD-uri, Blu-ray și DVD-uri criptate și necriptate.împreună cu formatele audio și video standard.

Apropo de actorie, este doar clasa întâi și redați videoclipuri fără probleme de bâlbâială. Nu veți găsi nicio incompatibilitate, întârziere sau probleme audio cu VLC, în mare parte datorită bibliotecii sale uriașe de codificatoare și decodoare fiabile.

VLC se bazează foarte mult pe proiect open source FFmpeg care oferă multe alternative la codec-urile proprietare. Per total, este una dintre cele mai bune aplicații dintre toate playerele DVD pentru Windows 10 și pur și simplu nu poți greși. Pentru mai multe informații despre aplicație, puteți consulta articolul nostru despre cele mai bune sfaturi și trucuri VLC.

avantaje

 • Gratuit și open source
 • Suportă nenumărate formate media
 • Compatibil cu formatele DVD
 • Acceptă redarea Blu-ray
 • Bazat pe proiectul FFmpeg
 • suport pentru subtitrare

contra

 • Unii ar putea considera interfața de utilizator plictisitoare

Descărcați VLC media player (Gratuit)

Notă: Trebuie să aveți VLC 3.0 sau o versiune ulterioară pentru a reda fișiere media Blu-ray. De asemenea, asigurați-vă că descărcați fișierul de configurare direct de pe site-ul oficial. Cel găzduit pe Microsoft Store nu acceptă redarea Blu-ray.

2. Windows DVD Player

Deoarece Windows Media Center nu mai este disponibil, Microsoft a dezvoltat o aplicație autonomă care poate reda DVD-uri destul de bine. Nu face parte din sistemul de operare și va trebui să-l descărcați din Microsoft Store. Vă rugăm să rețineți că Windows DVD Player este o aplicație plătită și va trebui să plătiți 14,99 USD pentru ao achiziționa. Dar înainte de asta, puteți face o încercare gratuită de 7 zile și puteți decide dacă doriți să utilizați această aplicație.

2. Windows DVD Player

Redă DVD-uri destul de bine la început și acceptă multe formate video. Totuși, nu poți reda Blu-ray-uri, așa că este o prostie. Cu toate acestea, performanța este decentă și nu am întâmpinat probleme de redare. În general, este o aplicație drăguță, fără clopoței și fluiere. Dacă ți-e dor de Windows Media Center, această aplicație ar putea fi un înlocuitor bun, dar încearcă-o înainte de a finaliza achiziția.

avantaje

 • Bazat pe cadrul UWP
 • Simplu și ușor de utilizat
 • Oferă probă gratuită
 • Redați direct de pe disc

contra

 • Nu este compatibil cu toate formatele DVD

Descărcați Windows DVD Player (Probă gratuită timp de 7 zile14,99 USD)

3. Classic Media Player

Media Player Classic este un player media popular, al doilea după VLC. Similar cu VLC, este o aplicație gratuită și open source care acceptă o multitudine de formate media. Poate procesa fără probleme fișierele media DVD și Blu-ray folosind codecul său dezvoltat intern.. MPC, așa cum este cunoscut pe scară largă, este popular pentru pachetul său de codec bazat pe comunitate. Are o bibliotecă imensă de codecuri care pot transcoda și reda aproape orice format media de acolo.

3. Classic Media Player

Acestea fiind spuse, rețineți că MPC are nu a fost în dezvoltare activă din 2017, dar este încă de încredere și puteți reda nenumărate formate DVD cu acest program. Pentru a încheia, Media Player Classic este unul dintre cele mai bune playere DVD pentru Windows 10. Dacă VLC Media Player nu este suficient pentru tine din orice motiv, atunci nu am ezitare să recomand Media Player Classic. Du-te.

avantaje

 • Suportă discuri DVD și Blu-ray
 • Poate reda nenumărate formate media
 • Suport pentru codec intern
 • destul de fiabil

contra

 • Nicio dezvoltare din 2017

Descărcați Classic Media Player (Gratuit)

4.kodi

Kodi este o aplicație puternică de server media care poate reda orice îi aruncați. Printre multele lucruri pe care le oferă, Kodi are suport de redare pentru DVD, CD, Blu-ray și multe altele. Trebuie doar să introduceți DVD-ul și Kodi va detecta sursa media. Folosește ceva numit Core, care este conceput pentru a gestiona redarea DVD-urilor. Core se bazează pe biblioteca libdvdcss care acceptă aproape toate formatele media principale.

4.kodi

Este atât de puternic încât poate transcoda fișierele media în timp real. Biblioteca open source poate reda direct formate DVD precum VOB, FUP etc. fără a dezarhiva fișierele media. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune playere DVD pentru Windows 10, Kodi este cu siguranță unul dintre ele. Dacă sunteți nou în această lume, consultați explicatorul nostru Kodi pentru începători.

avantaje

 • Gratuit și open source
 • centru multimedia multifuncțional
 • Redați cu ușurință formatele DVD
 • Transcodați în timp real
 • redare automată dvd

contra

 • Interfața cu utilizatorul Kodi nu este pentru toată lumea

Notă: Pentru a reda automat DVD-uri cu Kodi, accesați Setări-> Player-> Discuri-> Activați primul comutator. De asemenea, dacă sunteți nou în Kodi, consultați articolul nostru despre cele mai bune suplimente Kodi, depozite Kodi, skin-uri Kodi, comenzi rapide de la tastatură Kodi, ghid de instalare Kodi și multe altele pentru a începe cu aplicația.

Descărcați Kodi (Gratuit)

5.CyberLink PowerDVD

CyberLink PowerDVD este o aplicație puternică pentru redarea tuturor tipurilor de formate de discuri multimedia. Puteți reda videoclipuri 8K, 4K și HDR de pe discuri media DVD și Blu-ray. Aplicația este certificată de Blu-ray Disc Association așa că folosește codecuri proprietare pentru a reda un număr mare de formate media fără probleme de redare. Pe lângă redarea video, are tehnologia TrueTheater, care ar trebui să ofere un efect de sistem de sunet surround.

5.CyberLink PowerDVD

Este clar că CyberLink PowerDVD este un aplicație bogată în funcții și unul dintre cele mai bune playere DVD pentru Windows 10. Dar rețineți că, dacă doriți toate caracteristicile premium, trebuie să plătiți 59,99 USD. Acestea fiind spuse, CyberLink oferă acum o versiune gratuită cu suport pentru multe formate DVD, dar nu va avea suport Blu-ray.

avantaje

 • Redă discuri 8K, 4K, DVD, Blu-ray
 • Certificat de Blu-ray Disc Association
 • Codecuri proprietare
 • Sunet ambiental

contra

 • Versiunea gratuită nu poate reda discuri Blu-ray

Descărcați CyberLink PowerDVD (Gratuitversiunea plătită începe de la 59,99 USD)

6.KMPlayer

KMPlayer este unul dintre cele mai vechi și mai puternice playere media disponibile pe Windows 10. Acceptă o gamă largă de tipuri de media, inclusiv imagini de disc DVD, VCD, SVCD și Blu-ray. KMPlayer are un randament puternic care poate reda orice tip de format video tu arunci. Calitatea video este excelentă și nu există deloc întârziere, chiar și atunci când redați fișiere mari.

6.KMPlayer

KMPlayer are o listă uriașă de biblioteci media și suport pentru codec intern Aduce o îmbunătățire semnificativă redării DVD-urilor. Mai simplu spus, dacă sunteți în căutarea unui DVD player pentru Windows 10 care acceptă aproape toate formatele media, atunci KMPlayer este pentru dvs. Doar instalați-l și sunteți gata să redați DVD-ul pe computerul cu Windows 10 fără nicio bătaie de cap.

avantaje

 • Suporta discuri DVD, Blu-ray
 • Transcoder puternic
 • Puteți reda orice format video
 • Dezvoltare de codec intern

contra

 • Un pic mai lent pentru a răspunde

Descărcați KMPlayer (Gratuit)

7.Pot Player

PotPlayer este un player media simplu pentru Windows 10 care acceptă redarea DVD-urilor. Nu are o interfață de utilizator elegantă, dar poate reda imagini de disc Blu-ray, fișiere media IFO și multe altele. Partea grozavă este că performanța este absolut fantastică. Utilizează codecuri video open source pentru a transcoda și a randa fișiere media DVD.

7.Pot Player

Nu am întâlnit probleme de bâlbâială, incompatibilitate sau randare la redarea fișierelor DVD cu PotPlayer. Dacă sunteți în căutarea unui player dvd fără bibelouri Pentru Windows 10, PotPlayer poate fi o alternativă excelentă. Cu siguranță ar trebui să o încercați înainte de a opta pentru plăți.

avantaje

 • Suporta redarea DVD-urilor
 • Interfață de utilizator simplă și ușor de utilizat
 • Compatibil cu un număr mare de formate DVD
 • Vine cu codecuri open source

contra

 • Fără suport pentru Blu-ray

Descărcați PotPlayer (Gratuit)

8.SMPlayer

SMPlayer este o altă aplicație gratuită și open source care poate reda un număr mare de formate media, inclusiv DVD, VCD, Blu-ray etc. Redarea video este excelentă, cu o mare claritate și poate reda și videoclipuri 4K până la 60 FPS. În general, performanța este destul de stabilă și nu am întâmpinat probleme în timpul redării diferitelor fișiere media DVD.

8.SMPlayer

De asemenea, poate oferi subtitrări pentru videoclipurile redate de pe discuri DVD și Blu-ray, așa că este grozav. De asemenea, SMPlayer acceptă accelerarea hardware astfel încât să nu vă confruntați cu întârziere de redare sau probleme de bâlbâială în timp ce redați un volum mare de fișiere media DVD. În general, este un DVD player uimitor pentru Windows 10 și este actualizat în mod regulat, spre deosebire de multe playere media de acolo.

avantaje

 • Gratuit și open source
 • Suporta accelerarea hardware
 • Vine cu suport DVD și Blu-ray
 • Jucați până la 4K la 60 FPS

contra

 • interfață de utilizator învechită

Descărcați SMPlayer (Gratuit)

9. Jucător GOM

GOM Player este un DVD player interesant pentru Windows 10. Printre multe formate media, poate reda fără probleme imagini de disc DVD, VCD și SVCD. Caracteristica distinctivă a GOM Player este că poate reda fișiere media sparte prin găsirea codecurilor lipsă. Are ceva numit serviciu Codec Finder care găsește partea deteriorată și reconstruiește indexul.

9. Jucător GOM

El petice ramele proaste cu codecuri lipsă sau pur și simplu sărițindu-le. Dacă aveți un DVD și nu îl puteți reda din cauza pieselor deteriorate, puteți încerca GOM Player. Rețineți că oferă atât versiuni gratuite, cât și versiuni cu plată, dar în ceea ce privește redarea DVD-urilor, ambele sunt la fel. Cu toate acestea, în versiunea gratuită, va trebui să trăiți cu reclame.

avantaje

 • Suporta redarea DVD-urilor
 • Petice lipsesc cadrele
 • Poate reda fișiere deteriorate
 • Are un serviciu unic de căutare de codec

contra

 • Versiunea gratuită este plină de reclame

Descărcați GOM Player (Gratuitversiune fără anunțuri pentru 25 USD)

10. Player 5K

5KPlayer este ultima noastră aplicație pe această listă. Este un player media care acceptă diverse formate media principale, inclusiv imagini DVD și VCD. Rețineți că nu acceptă fișiere media Blu-ray, așa că va trebui mai întâi să convertiți imaginile discului, apoi să le redați cu 5KPlayer. Apropo de actorie, este destul de decent și aplicația poate reda formate de fișiere DVD direct de pe discul optic.

jucător 5k

nu am găsit orice bâlbâială sau întârziere audio probleme la redarea dvd-ului, așa că e grozav. Cu toate acestea, sunteți inundat de multe reclame pe care le-am găsit cu adevărat enervante. Una peste alta, este o aplicație decentă și o poți încerca dacă vrei un DVD player elegant pentru computerul tău cu Windows 10.

avantaje

 • Suporta redare DVD
 • convertor media încorporat
 • performanță decentă
 • Redați direct de pe disc

contra

 • reclame enervante

Descărcați 5K Player (Gratuit)

Gestionați setările de redare automată DVD în Windows 10

În secțiunea de mai sus, am împărtășit cele mai bune 10 playere DVD pentru Windows 10. Dar dacă doriți cu adevărat să aveți o experiență DVD perfectă apoi trebuie să modificați setările de redare automată. Va face experiența de vizionare DVD mult mai bună. Aici vei ști cum o poți face.

1. Apăsați tasta Windows o dată și tastați „DVD”. Vei căutați opțiunea „Reda automat CD-urile sau alte medii”. Apasa pe el.

Gestionați setările de redare automată a DVD-ului

2. Aici, derulați în jos și schimbați „opțiunea film DVD” la playerul DVD la alegere. În mod similar, puteți modifica și aplicațiile pentru alte scenarii. După aceea, faceți clic pe butonul „Salvare”.

Gestionați setările de redare automată a DVD-ului 2

3. Asta este. Acum, ori de câte ori introduceți un DVD în computer, respectivul DVD player se va deschide, gata să reda fișierele media. Bucurați-vă!

Întrebări frecvente

Î. Există un DVD player gratuit pentru Windows 10?

Da, există mai multe playere DVD gratuite pentru Windows 10, cum ar fi VLC, Media Player Classic, Kodi, KM Player și multe altele. Puteți găsi o listă completă a celor mai bune playere DVD în acest articol.

Î. De ce nu pot reda DVD pe Windows 10?

După cum am menționat mai devreme, din cauza problemelor de licențiere cu formatul media MPEG-2, Microsoft a trebuit să elimine suportul pentru redarea DVD-urilor în Windows Media Center. Drept urmare, Microsoft a eliminat complet suportul DVD în Windows 10. Acestea fiind spuse, există o serie de aplicații terță parte și o aplicație Microsoft care vă permite să redați DVD-uri în Windows 10. Aplicațiile le puteți găsi în lista noastră de mai sus. .

Î. De ce Windows Media Player nu va reda DVD-uri?

Windows Media Player nu mai poate reda fișiere DVD din cauza problemelor de licențiere cu codecul MPEG-2. Puteți găsi alte alternative din lista noastră de mai sus.

Î. Cum fac ca VLC să redea automat un DVD?

Pentru a face ca VLC să redă automat DVD-ul, accesați Setări -> Dispozitive -> Redare automată. Aici, activați comutatorul. Asta e tot.

Î. Pot conecta un DVD player la laptop?

Puteți conecta un DVD player la laptop, dar veți avea nevoie de un convertor HDMI care poate conecta HDMI la un port micro HDMI.

Alege cel mai bun player DVD pentru Windows 10

Așadar, aceasta a fost lista noastră cu 10 cele mai bune playere DVD pentru Windows 10. Puteți să parcurgeți articolul și să alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Cu toate acestea, aș recomanda VLC datorită experienței sale fără sens. Doar instalați VLC și funcționează. Cu toate acestea, puteți să parcurgeți și alte opțiuni și să alegeți una în funcție de preferințele dvs. Așa că, pentru a încheia, dacă ți-a plăcut articolul sau vrei să împărtășești playerul tău DVD preferat, te rugăm să comentezi mai jos. Cu siguranță îl vom verifica.

În ciuda îmbunătățirilor aduse de Windows 10, unele caracteristici vechi, cum ar fi DVD playerul încorporat, au fost abandonate. Din cauza problemelor cu codecurile proprietare, Microsoft a trebuit să renunțe la suportul încorporat pentru redarea DVD-urilor din Windows Media Center, care a fost o aplicație media populară. În acest articol, sunt prezentate cele mai bune 10 playere DVD pentru Windows 10 în 2021, împreună cu sfaturi pentru o redare fluidă a DVD-urilor pe computer. Printre acestea se numără: VLC Media Player, Windows DVD Player, Classic Media Player, Kodi, CyberLink PowerDVD și KMPlayer. Deși lipsa unui player DVD încorporat în Windows 10 este o problemă, există o mulțime de soluții terțe disponibile pentru a reda DVD-urile cu ușurință pe computer.
În încheierea acestei postări, vă mulțumesc pentru că ați urmărit până la final dinamica lumii tehnologice împreună cu noi. Continuați să vă informați și să explorați ultimele noutăți din domeniu, iar noi vă așteptăm cu articole interesante și informații utile pe blogul nostru. Până la următoarea postare, să aveți o zi plină de inovație și creativitate!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x