Cele mai bune 10 programe WiFi hotspot pentru a înlocui Connectify

⏱️ 6 min read

Știm cu toții cât de crucială este o conexiune la internet pentru a rula dispozitivele tehnologice înalte din lumea de astăzi. Cel mai bun software din această zonă este Connectify, care transformă computerul într-un hotspot WiFi. Super, nu-i așa? Cu toate acestea, în ultima perioadă, Connectify pare să fi devenit mai complex și mai costisitor. Din cauza tuturor caracteristicilor uimitoare pe care le-a adăugat, prețul software-ului, precum și complexitatea, au crescut în timp.

Mai presus de toate, eșecul major al utilizării Connectify este că cele două planuri plătite cu un set ușor diferit de caracteristici au un preț peste 30 USD. Prețurile în creștere și complexitatea au făcut ca utilizatorii să caute alte opțiuni accesibile. Prin urmare, am adus pentru tine toate cele mai bune alternative gratuite ale Connectify.

1. OSToto WiFi

Prima aplicație HotSpot, cea mai bună alternativă la Connectify, este OSToto WiFi. Acest software de router virtual a fost denumit anterior 160-WiFi. Nimeni nu știe ce are numele ciudate, dar un lucru pe care îl știm sigur este că OSTotot este un substitut excelent pentru Connectify.

Interfața este simplă, puteți partaja internetul, precum și fișiere, vă permite să blocați anumiți utilizatori, vine gratuit! În opinia mea, acest lucru este tot ce ne-am putea aștepta de la un creator Hotspot WiFi. Dar ar putea fi mai mult decât acest lucru un creator de WiFi Hotspot? Derulați pentru a afla!

2. Virtual Router Plus

O altă alternativă gratuită la Connectify ar fi Virtual Router Plus. Acest proiect open-source vă permite să vă convertiți computerul într-un hotspot wireless. Acest software este compatibil cu Windows 7, 8, 8.1, 10 etc. și Server 2008 R2 și Server 2012 și ambele ediții – 32-bit și 64-bit.

3. Puncte fierbinți Baidu

Dintre puținele din lista mea preferată personală este Baidu WiFi Hotspot. Cu Connectify, cineva va găsi cu siguranță interfața destul de complexă. Cu toate acestea, atunci când utilizați Baidu, veți realiza că este ușor de accesat.

Baidu vă convertește computerul într-un hotspot WiFi și puteți conecta la acesta diverse dispozitive precum tablete, smartphone-uri etc. Baidu oferă o conexiune mai rapidă și sigură. Veți întâlni o serie de opțiuni de securitate. Există cu greu o picătură de conexiune.

Pe lângă serviciul Hotspot, Baidu permite, de asemenea, utilizatorilor să partajeze și să primească fișiere de pe dispozitivele conectate prin Hotspot WiFi. Interfața este simplă, cu o culoare verde deschis, care calmează ochiul. Această alternativă Connectify este compatibilă cu Windows Vista, XP, 7, 8, 8.1 și 10.

4. Thinix WiFi Hotspot Creator

Următoarea pe lista celor mai bune alternative Connectify este Thinix WiFi Hotspot Creator. Cea mai bună parte a Thinix este că este disponibil atât în ​​versiunea de încercare gratuită, cât și în versiunea premium. Este evident că, atunci când plătiți o anumită sumă, veți primi o arenă de caracteristici mult mai mare decât oricare dintre software-ul Virtual Router gratuit.

Cu toate acestea, pentru asigurarea dvs., puteți încerca perioada de încercare gratuită de o săptămână și apoi să decideți singuri. În opinia noastră, Thinix ar fi minunat dacă sunteți în căutarea unui creator de hotspot WiFi mai sigur, mai rapid și mai avansat.

5. Maryfi

Un hotspot gratuit și o alternativă la Connectify ar fi Maryfi. Interfața lui Maryfi este oarecum similară cu interfața Windows. Practic, este simplu și ușor de navigat. Maryfi vă permite să partajați conexiunea WiFi la care este conectat computerul.

Acest software de router virtual vă permite să creați un hotspot și să partajați conexiunea la internet cu alte dispozitive, inclusiv smartphone-uri, tablete și alte computere. Maryfi susține toate versiunile Windows, dar mai ales Windows 7.

6. WinHotPots

WinHotPots le permite utilizatorilor nu numai să-și transforme computerul în WiFi Hotspot, ci și să le urmărească utilizarea datelor. Această piesă vă va permite să vedeți adresele P și MAC separat. De asemenea, este posibil să partajați fișiere prin intermediul acestui software Hotspot. Asta este tot ce vă puteți aștepta de la un software de router virtual gratuit.

7. Poarta a șaptea

A șaptea alternativă la Connectify este Poarta a șaptea. Acest software gratuit și uimitor de router virtual este o licență publică Microsoft și este disponibil pentru utilizare pe Windows 7, 8, Vista, XP și Windows 10. Interfața este destul de decentă și ușor de utilizat.

8. Scripturi Lion cu Hotspot

O altă alternativă gratuită Connectify este Lion Scripts cu Hotpot. Da, din nou un nume ciudat. Dar nu putem ignora caracteristica uimitoare pe care o oferă acest software hotspot. Lion Scripts oferă două versiuni pentru utilizatorii săi – Premium și gratuită.

Cel gratuit vine cu reclame (evident), iar cel plătit este fără reclame. Interfața este simplă pentru ambele. Software-ul este compatibil cu toate versiunile Windows de la XP, Vista la Windows 10.

9. Maxidix Hotspot

O altă aplicație Best Hotspot care poate fi considerată o alternativă la Connectify este Maxidix Hotspot. Deși premium, oferă caracteristici care merită fiecare bănuț. Cu siguranță, acest software de router virtual oferă mai multe facilități decât oricare dintre alternativele Connectify de mai sus.

La o rată accesibilă de 20 USD pentru o viață, veți obține o serie de caracteristici uimitoare ale Maxidix. Dacă sunteți în căutarea celui mai sigur sau profesionist software de router virtual, acesta este cea mai bună opțiune.

10. WiFi-ul meu public

My Public WiFi acționează ca un producător de router virtual pe computer. Această aplicație, care este relativ mai veche, are o interfață de utilizator simplă și oferă câteva caracteristici excelente. Această aplicație vă oferă avantajul de a bloca anumiți utilizatori. Acest lucru este foarte util atunci când cineva încearcă să consume mai multe date decât se aștepta.

Din nou, My Public WiFi acceptă versiunile Windows 7, 8 și 10. Una dintre cele mai speciale caracteristici ale acestei aplicații este caracteristica de înregistrare a adreselor URL prin care se poate păstra o evidență a site-urilor vizitate de pe dispozitivele conectate la computer. Partajarea fișierelor este, de asemenea, oferită de această aplicație.

Cuvinte de încheiere

Așa cum ați fi înțeles până acum, majoritatea software-ului routerului virtual de mai sus funcționează similar. Există doar o diferență între câteva caracteristici și, în cazul aplicațiilor premium, o diferență ceva mai mare. Dacă știți ce căutați, sunt sigur că s-ar putea să fi găsit până acum software-ul perfect pentru router.

Spuneți-ne experiența dvs. cu routerul pe care îl alegeți și sugerați și alte nume pe care am fi uitat să le menționăm!

Conectare fericită 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x