Cele mai bune 10 ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 Pro

⌛ Reading Time: 5 minutes

ROM-urile personalizate sunt un avantaj pentru toți acei nebuni ai Android cărora le place să experimenteze cu dispozitivele lor Android. Un Rom personalizat modifică absolut aspectul complet al dispozitivului. Dacă aveți unul dintre cele mai bune telefoane precum OnePlus 7 Pro și căutați Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 Pro, iată un ghid complet pentru dumneavoastră.

În acest articol, vă împărtășim toate Cele mai bune 10 ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 Pro.

Specificații OnePlus 7 Pro

Dispozitivul OnePlus 7 Pro vine cu un ecran primar cu ecran tactil de 6,67 inci, cu o rezoluție de 1440 × 3120 pixeli și un raport de aspect de 19,5: 9.

Are un ecran tactil capacitiv Fluid AMOLED, 16M culori. OnePlus 7 Pro este alimentat de un GPU Qualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (7 nm) și Adreno 640.

Veți găsi o cameră primară de 16MP găzduită în față. Camera triplă din spate este de 48 MP + 16MP + 8 MP.

OnePlus 7 Pro vine cu Android 10 și Oxygen Os 10.0.4 scoase din cutie și este alimentat de o baterie Li-Po 4085 mAh nedemontabilă.

Ce este un ROM personalizat?

Toate smartphone-urile vin cu un ROM stoc. Aceste ROM-uri vin cu funcționalități deja setate. Un ROM personalizat, la fel ca și numele său, oferă personalizare utilizatorilor. Practic înlocuiește ROM-ul dvs. stoc și permite utilizatorilor să facă diverse modificări la dispozitivele lor.

Un Rom personalizat permite utilizatorilor să facă modificări și personalizări care în mod normal nu ar fi realizate. Acesta este motivul pentru care mulți oameni preferă ROM-urile personalizate în locul ROM-urilor stoc. Dacă doriți să faceți personalizări pe OnePlus 7 Pro, iată cele mai bune 10 ROM-uri personalizate pe care le puteți încerca!

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 Pro

Mai jos sunt prezentate 10 cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 Pro.

1. LineageOS

LineageOs este de departe cel mai popular și utilizat pe scară largă ROM personalizat. ROM-ul a înlocuit ROM-ul Cyanogen Mod anterior, care era foarte popular printre geek-urile Android. Datorită naturii sale open-source și a caracteristicilor uimitoare care îmbunătățesc în totalitate experiența utilizatorului pe orice dispozitiv Android, acesta este în fruntea listei pentru cele mai bune ROM-uri personalizate.

LineageOS acceptă o gamă largă de telefoane chiar de la Asus, Fairphone, Essential Phone, la Google, HTC, Huawei, Razer, Xiaomi și așa mai departe. Acesta oferă opțiuni de personalizare uimitoare, cum ar fi redimensionarea barei de navigare, culoarea barei de navigare, teme și așa mai departe.

Descărcați sistemul de operare Lineage pentru OnePlus 7 Pro

2. Android paranoic

Acum, cine nu știe acest ROM personalizat? Un Rom personalizat capabil să concureze cu sistemul de operare Lineage este Android Paranoid. ROM-ul este atât de renumit în lumea Android încât OnePlus a angajat dezvoltatori ai acestui ROM personalizat pentru construirea OxygenOS, care este un skin personalizat al dispozitivelor OnePlus. Versiunea OnePlus 7 pro a acestui rom este în prezent în faza beta și ar putea avea câteva bug-uri.

Descărcați Android Paranoid pentru OnePlus 7 Pro

3. CrDroid

CrDroid este mai degrabă un hibrid al tuturor ROM-urilor uimitoare menționate pe această pagină. Se bazează pe Android Open Source Project și LineageOS. Include câteva dintre caracteristicile extraordinare de pe toate aceste ROM-uri, cum ar fi SlimRoms etc.

Descărcați CrDroid ROM pentru OnePlus 7 Pro

4. HavocOS

Havoc OS este încă un alt ROM personalizat uimitor pentru OnePlus 7 Pro. ROM-ul este o lucrare mixtă a dezvoltatorilor – SKULSHADY aka Anushek Prasal și ZeNiXxX aka Viktor Hermann. Acest ROM se bazează pe celebrul ROM OS Lineage.

Oferă diverse caracteristici utilizatorilor, cum ar fi Omni Switch, alegerea recentă subțire pentru multitasking rapid, UI rotunjit la nivel de sistem, suport Spectrum, caracteristici Battery Teak, modificări ale barei de stare și multe altele.

Descărcați Havoc OS OnePlus 7 Pro

5. AOSiP (Android Open Source iluzie Proiect)

AOSiP este un alt ROM personalizat bazat pe proiecte Android Open Source, care oferă stabilitate maximă, precum și calitate. Deci, dacă o experiență de utilizator stabilă este ceea ce căutați cu funcții excelente, atunci acest ROM trebuie să fie prima dvs. alegere. Oferă diverse caracteristici uimitoare, cum ar fi interfața utilizatorului stabilă, ecranul de blocare, widget-uri, pictograme, comutări rapide și multe altele.

AOSiP ROM pentru descărcare OnePlus 7 Pro

6. Experiență Pixel

După cum se numește, Pixel Experience ROM pentru Android este un rom personalizat bazat pe proiecte Android Open Source, care oferă experiență Pixel pe orice dispozitiv Android. Veți obține lansator, teme, pictograme și multe alte caracteristici similare interfeței Pixel. Deci, dacă ți-ai dorit sau ți-ai plăcut întotdeauna Pixel, adică interfața Google Nexus, atunci acest ROM este perfect pentru tine.

Descărcați Pixel Experience ROM pentru OnePlus 7 Pro

7. Omni ROM

Omni ROM este unul dintre cele mai vechi ROM-uri personalizate din lumea Android. Rom își servește utilizatorii de peste 7 ani. Include unele dintre cele mai uimitoare caracteristici ale tuturor timpurilor, cum ar fi OmniSwitch, care vizualizează aplicațiile recente pentru multitasking. Pentru caracteristicile sale interesante, acest rom a fost o bază pentru multe alte ROM-uri născute, cum ar fi Resurrection Remix ROM.

Descărcați OnePlus 7 Pro OmniROM

8. Bliss ROM

Bliss ROM este încă un alt rom disponibil pentru OnePlus 7 Pro. Cu toate acestea, are multe erori care trebuie abordate mai întâi. Recente Pie, UI Broken Dark, Serviciul Font, Afișajul Doze / Ambient, precum și apăsarea lungă a tastei de pornire pentru Asistent Google etc. sunt câteva dintre problemele. Acest Rom nu este foarte popular de acum, dar este disponibil chiar și pentru computerele x86 și mai multe dispozitive Android.

Descărcați OnePlus 7 Pro Bliss ROM

9. Învierea ROM

Resurrection ROM este un altul dintre cele mai populare ROM-uri, care este de fapt derivat din ROM-ul original Remix, SlimROMs, Omni ROM și Lineage OS ROM. Acest ROM aduce aproape toate cele mai recente caracteristici pe dispozitivul dvs., performanță uimitoare cu o mulțime de opțiuni de personalizare.

Descărcare Resurrection ROM pentru OnePlus 7 Pro

10. Sistemul de operare Mokee

Nu în ultimul rând este Mokee OS Custom rom care oferă caracteristici cool personalizate nelimitate pe Android. Se bazează pe proiectul Open Source Android. Se pretinde că urmează Google pentru a aduce cele mai recente actualizări la telefoanele Android care rulează pe sistemul de operare Mokee. Deci, dacă sunteți o persoană căreia îi place să aibă stabilitate, securitate și vrea să rămână la curent, aceasta ar fi cea mai bună opțiune pentru dvs.

Descărcați MOkee OS pentru OnePlus 7 Pro

Cum se instalează ROM personalizat pe OnePlus

Iată un scurt ghid despre modul în care puteți instala ROM personalizat pe dispozitivul OnePlus 7 Pro. Împreună cu ROM-ul personalizat, vom descărca și clipi fișierul GApps. Cu toate acestea, dacă instalați Pixel Experience ROM, acest lucru nu va fi necesar, deoarece fișierul GApps este încorporat în PE Rom.

Condiții preliminare-

 • Deblocați Bootloader pe OnePlus 7 Pro
 • Instalați TWRP Recovery pe OnePlus 7 Pro sau orice altă recuperare personalizată, cum ar fi Recuperare OrangeFox
 • Sau poți și tu instalați TWRP și Root Android FĂRĂ PC (Utilizarea Bugjaeger mobile ADB)

Instalați Rom personalizat pe OnePlus 7 Pro

 • Descărcați cea mai recentă ROM personalizată cu Pachetul GApps.
 • Porniți în modul de recuperare.
 • În recuperarea TWRP Meniu principal sau meniul principal de recuperare pe care l-ați instalat, accesați Instalare.
 • Găsiți Rom personalizat pachet și apăsați pe el.
 • Glisați „Glisați pentru a confirma blițul ” opțiune.
 • Odată ce ROM-ul personalizat este instalat pe OnePlus 7 Pro, reporniți dispozitivul.
 • Acum porniți în modul de recuperare din nou.
 • După repornire, mergeți din nou la TWRP Meniu principal> Instalare> Localizați fișierul GApps.
 • Selectați fișierul și atingeți-l pentru a instalare.
 • Glisați „Glisați pentru a confirma Flash” opțiune.
 • În curând GApps vor fi instalate pe dispozitivul dvs. Această metodă nu este necesară dacă instalați Pixel Experience ROM.
 • În cele din urmă, reporniți dispozitivul tau.

Asta e. Acesta este cât de ușor a fost instalarea ROM-ului personalizat pe OnePlus 7 Pro.

Asta a fost pentru astăzi. Sper că ați găsit acest articol de utilizare. În cazul în care mai aveți sugestii pentru cele mai bune ROM-uri personalizate OnePlus 7 Pro, nu ezitați să o lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să auzim de la dvs.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.