Cele mai bune 10 servere de închisoare Minecraft pentru jocuri distractive

Best Minecraft Prison Servers
⏱️ 14 min read

Titlul “Top 10 servere de închisoare Minecraft” se referă la un clasament al celor mai bune servere din lume dedicată jocului Minecraft care au tematica închisorilor. Aceste servere oferă jucătorilor posibilitatea de a experimenta viața dintr-o închisoare virtuală și de a fi parte a unor comunități online în care trebuie să supraviețuiască și să progreseze într-un mediu dominant în regim de detenție.

Pentru a fi incluse în acest clasament, serverele trebuie să ofere o experiență de joc captivantă, să aibă o gamă largă de funcții și să fie suficient de populare pentru a asigura multitudinea de jucători. Jucătorii pot alege dintr-un număr mare de servere, fiecare oferind propriile sale reguli și caracteristici, inclusiv diferite stiluri de joc, niveluri de dificultate și tipuri de închisori.

Top 10 servere de închisoare Minecraft sunt:

1. Detention Center – oferă o experiență autentică de închisoare virtuală, inclusiv activități de împrietenire, rivalitate și lupte pentru putere.

2. Cubeville Prison – conceput pentru jucătorii care doresc să joace ca deținuți, acest server oferă o gamă amplă de beneficii și construcția de închisoare personalizate.

3. JailbreakMC – acest server inovator reproduce jocurile clasice de închisoare și oferă o gamă largă de moduri de joc, precum și schimburi regulare ale sezonului.

4. PrisonTech – o comunitate de jocuri online predominantă care oferă o experiență de închisoare complexă și sofisticată.

5. Altitude Prison – oferă o experiență unică de închisoare cu o gamă amplitudine de beneficii și caracteristici exclusiv pentru jucători.

6. MCParks – acest server exclusiv pentru jocurile Minecraft oferă o experiență de simulare închisoare autentică cu o gamă amplă de opțiuni de joc și opțiuni de interpretare.

7. Cosmic Prisons – jocul de închisoare oferă un aspect cosmic și un stil de joc unicit care se bazează pe explorarea spațiului și dezvoltarea coloniei.

8. JailMine – o experiență de închisoare complet personalizabilă care oferă o gamă largă de opțiuni de joc și mecanici inovatoare.

9. DrugRun Server – acest server se concentrează pe activități ilegale prin intermediul drogurilor și aalte mecanici specifice, astfel încât să încurajeze activitățile periculoase și supraviețuirea.

10. JailMC – oferă o gamă amplitudine de funcții și opțiuni de joc, inclusiv niveluri de securizare diferite, construcții de închisoare personalizabile și un sistem de economie complexă.

A fi blocat în închisoare cu tone de resurse miniere și fără o cale de evacuare pare un coșmar colectiv pentru toți oamenii. Dar dacă închisoarea se bazează pe jocul tău preferat? În acest caz, minerit ar deveni plin de satisfacții și o evadare ar deveni căutarea ta. Sună interesant, nu? Această emoție, împreună cu o mulțime de funcții noi, este ceea ce face ca cele mai bune servere de închisoare Minecraft să fie atât de populare. Fiecare dintre ele are unele dintre cele mai bune moduri minecraft pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Unii aduc chiar și rețete noi în joc. Între timp, mulți dintre ei încearcă să construiască Biome Minecraft în interiorul unei închisori. Da, sunt multe de explorat și tot ce trebuie să știi este Cum să vă alăturați unui server minecraft. Odată ce știi asta, vei fi gata să deblochezi ore de aventură. Acestea fiind spuse, haideți să aruncăm o privire la cele mai bune servere de închisoare Minecraft, astfel încât să puteți începe să planificați o rută de evadare.

Cele mai bune servere de închisoare Minecraft (2022)

Toate serverele Minecraft din această listă au caracteristici unice și se potrivesc diferitelor stiluri de joc. De aceea lista nu este clasată și poți folosi tabelul de mai jos pentru a găsi serverul care se potrivește intereselor tale.

1. Arhontul

 • Java Adresa serverului: cel mai bun.ElArchon.net

Primul nostru server de închisoare Minecraft este popular datorită modurilor sale de înaltă calitate și modurilor de joc personalizate. Primește actualizări regulate și are o comunitate activă. În ceea ce privește modul închisoare, acest server folosește un pachet de resurse personalizat pentru a dezvolta o temă a lemnului în lumea ta. Apoi, iei un rucsac și instrumente împuternicite pentru a deveni cel mai bun miner.

Odată ce te-ai umplut de închisoare, ai putea la fel de bine să încerci moduri de joc exclusive ca tâlhăria şi ţinuturile îndepărtate. Ambele se potrivesc perfect cu tema închisorii. Serverul oferă, de asemenea, skyblock, facțiuni și moduri de supraviețuire pentru cei care caută un joc clasic.

2. OP Block Network

 • Java Adresa serverului: mc.opblocks.com
 • Baza Adresa serverului: bedrock.opblocks.com

De asemenea, apare pe lista noastră cu cele mai bune servere Minecraft Din toate timpurile, OPBlocks are mai multe funcții supraîncărcate în inventarul său. Are o comunitate activă, o echipă prietenoasă de dezvoltatori și o mulțime de mini-jocuri. În general, serverul se concentrează doar pe patru moduri principale, inclusiv skyblock, supraviețuire, parkour și, evident, închisoare.

blocați rețeaua

Modul de joc închisoare de pe acest server oferă fiecărui jucător un set de unelte fermecate si a mina privata să exploreze în liniște. De asemenea, puteți explora misiuni secundare, minele altor jucători și multe abilitati speciale, toate în interiorul închisorii. Deci, în loc să păstreze clasamentele competitive în față, acest server oferă jucătorilor șansa de a explora povești individuale.

3. Închisoarea violetă

 • Java Adresa serverului: prisonpurpura.org

Majoritatea serverelor de închisoare Minecraft permit jucătorilor doar să folosească minerit și misiuni aferente pentru a crește nivelul. Dar Purple Prison încearcă să schimbe asta, permițând jucătorilor să obțină upgrade-uri pentru minerit, constructiiși chiar comerţul cu alți jucători.

serverul închisorii violet

Să nu uităm că este unul dintre puținele servere care urmărește aspectul și tema unei închisori pe viață reală. Există gardieni, celule de închisoare și personal dedicat Zone PVP pentru lupte realiste din închisoare.. Dacă toate acestea sună prea riscante, tu și colegii tăi deținuți puteți folosi una dintre zonele de lounge pentru a vă relaxa și a petrece timpul.

4. Închisoarea MC

 • Java Adresa serverului: mcprison.com
 • Baza Adresa serverului: mchub.com

MC Prison este una dintre cele mai populare opțiuni printre serverele clasice. Unii jucători îl consideră chiar temelia multor servere de închisoare mai noi. Menține libertatea jucătorilor. în partea de sus a listei dvs. de priorități. Puteți să minați, să construiți, să donați, să luptați și să faceți mult mai mult pentru a crește nivelul pe acest server. Dar dacă vrei să sari direct în vârf, există și petreceri, oferind beneficii și cadouri săptămânale gratuite.

MC Prison - Cele mai bune servere de închisoare Minecraft

Fiecare jucător poate avea zone dedicate pentru a-și crea și gestiona magazine de jocuri. Astfel de magazine mențin economia serverului deschisă și activă. Acesta este și motivul pentru care acest server are o comunitate prietenoasă chiar și cu PVP activ.

5. Jartex roșu

 • Java Adresa serverului: jartex.fun
 • Baza Adresa serverului: jartex.fun

Cu distracție la adresa serverului tău, Jartex cu siguranță nu dezamăgește în a ne distra. Are un server de închisoare Minecraft, dar se bazează pe jocuri, spre deosebire de orice alt server din această listă. Dincolo de asta, primești și tu aptitudini personalizate, noi descântece, și chiar costume cool. Dar înainte de a sari în cazinou sau în minele tale, asigură-te că te alătură unui cartel.

Rețeaua Jartex

Serverul are diferite tipuri de carteluri și bande, iar fiecare dintre ele oferă beneficii unice membrului său. Dacă toate acestea nu sunt suficiente pentru tine, serverul are și unele dintre cele mai impresionante structuri și misiuni secundare pe care să le explorezi.

6. Pika roșie

 • Java Adresa serverului: jartex.fun

Închisoarea de pe Pika Network se deschide ca orice alt server de închisoare Minecraft. scopul tau este extrage resurse pentru a face puncte și în cele din urmă să conducă închisoarea. Dar, pe măsură ce descoperiți încet, există mult mai mult ascuns în această închisoare cu aspect obișnuit. Odată ce începi să creezi bogăție pe acest server, lumea deschide mai multe oportunități pentru fiecare jucător.

Pika Network - Cele mai bune servere de închisoare Minecraft

Există jucători, producători de celule, magazine NPC, bande cu magazinele lor exclusive și unele NPC-uri care vând droguri care aduc serverele mai aproape de închisorile din lumea reală. Serverul are zone PVP dedicate, inclusiv chiar și a Arena de mine PvP, în acțiune PvP. Recompensa în astfel de circumstanțe este destul de mare. Adică atâta timp cât poți supraviețui.

7. Minecraft Center

 • adresa java: mccentral.org

Minecraft Central este unul dintre cele mai vechi servere Minecraft de acolo. Este, de asemenea unul dintre mai activ cei cu moduri de joc dedicate pentru skyblock, creative, PvP, supraviețuire, facțiuni și chiar mini-jocuri. Venind la modul său de joc închisoare, serverul Minecraft Central are un sistem de închisoare unic. Oferă jucătorilor mine publice și private, ambele având recompense exclusive.

centru minecraft

Apoi, este tema predominantă a surprinderii vibrațiilor închisorii. Lumea serverului dă senzația că entitățile din joc conduc închisoarea. Există chiar și statui de paznici zombi care să vă supravegheze. În general, serverul oferă un joc de încredere și simplu, cu un indiciu de vanilie Minecraft.

8. Plasa vortex

 • Java Adresa serverului: mc.vortexnetwork.net
 • Baza Adresa serverului: bedrock.vortexnetwork.net

Vortex Network este un server Minecraft aparent simplu, care oferă moduri de joc, inclusiv închisoare, skyblock, supraviețuire și Pixelmon. Dar toate urmează a temă spațială unică. Fiecare locație face referire la nave spațiale, planete și alte entități cosmice. În plus, serverul are și pachetul său de resurse exclusiv pentru a completa experiența generală.

Vortex Network: Cele mai bune servere de închisoare Minecraft

În ceea ce privește modul său închisoare, serverul permite jucătorilor să joace PVP, să formeze bande și chiar să intre în zone de război. Trebuie să mine, să schimbi și să participi la evenimente pentru a crește nivelul. Ca alternativă, puteți, de asemenea, să vă despărțiți de închisoarea obișnuită și să intrați în Prison Cosmic, o hartă de aventură cu misiuni unice, rețete și multe altele.

9. mineville

 • Baza Adresa serverului: play.inpvp.net

Remarcandu-se printre egalii sai, Mineville este singurul server oficial Bedrock prezentat pe lista noastra. Apare automat în lista de servere sugerate pe toate platformele care acceptă ediția Bedrock. Găsirea conținutului de încredere și a jucătorilor activi este ușoară cu o colaborare atât de importantă.

mineville

În ceea ce privește partea închisoare a acestui server Minecraft, este complet concentrată pe minerit. Fiecare jucător primește costumul său de miner și trebuie să completeze toate minele. Ei pot obține upgrade-uri prin minerit până la un anumit nivel sau prin comerțul cu minereurile colectate.

10. Închisorile MC

 • Java Adresa serverului: play.jailsmc.net
închisorile MC

În cele din urmă, pentru a încheia lista noastră cu cele mai bune servere de închisoare Minecraft, avem serverul Jails MC Minecraft, care este în întregime dedicat jocului din închisoare. Tema lor urmează tema mineritului, care este menținută chiar și în magazinul lor online. Poți să concurezi pe clasamentul tău activ, să faci schimb și să faci schimb cu alți jucători pentru a ajunge la cel mai bun nivel posibil. Alăturați-vă acestui server dacă sunteți în căutarea unui timp de închisoare mai simplu, dar de încredere.

Poți scăpa de aceste servere de închisoare Minecraft?

Puteți să minați, să tranzacționați și chiar să creați pentru a crește nivelul pe aceste cele mai bune servere de închisoare Minecraft. Dar nimic din toate acestea nu funcționează decât dacă aveți acces la cele mai bune descântece Minecraft și echipamente de încredere. Dar, dacă doriți un joc mai independent, accesați unele dintre cele mai bune servere Pixelmon. Ele oferă o experiență la fel de unică precum serverele închisorii, alături de misiuni individuale. În ceea ce privește jucătorii care caută experiența închisorii în modul offline, cele mai bune pachete de mod Minecraft sunt singurul tău pariu. Le puteți rula instalând Forge în Minecraft. În cele din urmă, dacă doriți doar să experimentați modul închisoare în adevărata sa esență, luați una dintre cele mai bune skin-uri Minecraft din articolul legat. Acestea fiind spuse, pe ce server de închisoare ești încântat să fii prins și să scapi? Spune-ne în comentarii!

Serverele de închisoare Minecraft oferă o experiență unică și distractivă în care jucătorii pot extrage resurse, să participe la misiuni, să concureze, să facă comerț și să crească nivelul. Fiecare server are propriile sale moduri de joc personalizate și teme, dar toate urmăresc tema închisorii și a mineritului. Aceste servere sunt extrem de populare și s-au bucurat de actualizări regulate și de o comunitate activă. Cu o mulțime de opțiuni disponibile, jucătorii pot găsi cu ușurință un server care să se potrivească intereselor și stilului lor de joc.
Închei această postare cu gândul că tehnologia ne face viața mai ușoară și mai plină de posibilități. Suntem privilegiați să trăim într-o eră a inovației și să putem experimenta constant noi gadget-uri și aplicații care ne ajută să comunicăm, să lucrăm și să ne distrăm mai eficient. Sper că informațiile prezentate în această postare au fost utile și vă invit să continuați să ne urmăriți pentru a descoperi cele mai interesante noutăți din lumea tehnologiei. Până data viitoare, să aveți experiențe cât mai productive și distractive alături de gadget-urile preferate!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x