Cele mai bune 10 servere Minecraft PvP – analiză detaliată

Top 10 servere Minecraft PvP
⏱️ 12 min read

În lumea gaming-ului, Minecraft PvP este un joc popular care implică lupte între jucători în cadrul unor servere special concepute. Căutarea celor mai bune servere Minecraft PvP poate fi dificilă, deoarece există o mulțime de opțiuni pe piață, dar multe dintre acestea nu duc la experiențe satisfăcătoare. Acest articol își propune să-ți prezinte cele mai bune 10 servere Minecraft PvP disponibile în acest moment, astfel încât să poți găsi rapid și eficient un loc unde să-ți demonstrezi abilitățile de luptător virtual. Fie că îți dorești un mod cu intensitate mare sau unul ceva mai relaxat, în lista de mai jos cu siguranță vei găsi o opțiune potrivită pentru tine.

Crezi că ești cel mai bun jucător Minecraft din lume? În general, profesioniștii cunosc cele mai bune descântece Minecraft, au o mulțime de poțiuni puternice și pot completa rapid cele mai bune semințe de speedrun. Dacă oricare dintre acestea sună familiar, trebuie doar să vă lustruiți și să vă testați abilitățile pentru a deveni următorul cel mai bun Minecrafter. Și nu există loc mai bun pentru a încerca asta decât cele mai bune servere Minecraft PvP. Aici poți participa la o serie de provocări și poți concura direct împotriva jucătorilor din întreaga lume. Dacă vi se pare copleșitor, vă puteți distra și în competiții cu un grup de prieteni. Într-un fel sau altul, experiența multiplayer Minecraft nu este completă fără aceste cele mai bune servere PvP. Acestea fiind spuse, haideți să ne scufundăm și să vedem asta!

Cele mai bune servere PvP pentru a lupta împotriva altor jucători Minecraft (aprilie 2022)

Am acoperit serverele Minecraft PvP pentru edițiile Bedrock și Java. Puteți găsi adresa fiecărui server în descrierea acestuia, împreună cu ediția cu care este compatibil. De asemenea, lista noastră nu este clasificată, așa că utilizați tabelul de mai jos pentru a explora serverul Minecraft PvP care vă place la convenție.

1. PvP Land

 • adresa java: pvp.teren

Începând cu un explozie în lumea jucător vs jucător, avem serverul PvP Land. După cum sugerează și numele, este un server complet unic. dedicat jocurilor PvP. Are o lume deschisă în care jucătorii pot încerca să se doboare unul pe altul în timp ce încearcă să urce în clasament. Dar înainte de a deveni copleșitor pentru jucătorii noi, serverul acceptă resetări și actualizări sezoniere.

Ceea ce diferențiază cu adevărat PvP Land de alte servere sunt roboții săi de luptă. Înainte de a fi gata să lupți cu jucători adevărați, poți lupta cu roboții personalizați de pe server pentru a te antrena. Sunt concepute pentru a reproduce mișcările imprevizibile ale jucătorilor reali și pentru a vă îmbunătăți abilitățile de luptă.

2.Foxcraft

 • adresa java: play.foxcraft.net

Dacă nu vă place să comutați și să reporniți, acesta este unul dintre cele mai bune servere Minecraft PvP pentru dvs. Foxcraft este cunoscut pentru că își conduce constant lumile, adesea de ani de zile. Deci, dacă creați o bază și colectați obiecte în lumea acestui server, sunt șanse ca acestea să nu dispară până cel puțin în 2024. Dar, odată cu lipsa resetărilor, vine jocul nedrept al puterii pe serverele PvP.

Server Foxcraft Minecraft PVP

Mulți jucători domină acest server, datorită timpului îndelungat pe care l-au investit în îmbunătățirea abilităților și pregătirea pentru a lupta împotriva jucătorilor. Dar, coborarea lor de sus este cu siguranță o provocare distractivă de acceptat. Cu toate acestea, dacă acesta nu este stilul tău, serverul are și moduri de joc clasice, inclusiv închisoare, sky block și creative.

3. Închisoarea violetă

 • adresa java: prisonpurpura.org

Următoarea noastră intrare, Purple Prison este unul dintre cele mai populare servere PvP, care este, de asemenea, pașnic. Este construit în jurul unei teme de închisoare cu celule, curți, prizonieri și multe altele. Jucătorii pot participa la evenimente PvP zilnice personalizate pentru a câștiga recompense în joc, care îi ajută să folosească magazinele de servere și chiar casele de licitație.

închisoare violet

Singura caracteristică oferită de Purple Prison pe care nu o are niciun alt server PvP este pace În lumea ta. Desigur, este un server în care poți lupta împotriva altor jucători, dar ai și opțiunea să nu o faci. Cu zone de odihnă dedicate și zone securizate, puteți, de asemenea, să vă petreceți timp și să vă faceți prieteni la Purple Prison.

4.Mineplex

 • adresa java: www.mineplex.com
 • Direcția rocii de bază: pe.mineplex.com

Mineplex este unul dintre cele mai populare servere Minecraft din toate timpurile. Are mii de jucători activi care se conectează zilnic pentru a juca atât în ​​Minecraft Java, cât și în Bedrock. În ceea ce privește jocurile, Mineplex aduce clanuri, arcade, supraviețuire, spre cer și mai multe opțiuni. Există, de asemenea, câteva jocuri non-PvP pentru a vă distra. Cu toate acestea, accentul principal al serverului este pe mini-jocuri și conținut personalizat, mai degrabă decât pe un PvP uriaș în lume deschisă.

mineplex

Datorită comunității sale în continuă creștere, Mineplex continuă să adaugi conținut nou tematic în jurul fiecărui festival major. Deci, ai un Halloween înfricoșător, un Crăciun sănătos și multe altele. În general, el are mereu ceva nou de încercat jucătorilor, atât solo, cât și în grup. Trebuie doar să găsești ceea ce se potrivește gusturilor tale.

5. Centru PvP

 • adresa java: pvphub.club (versiunea 1.18)

Următoarea noastră intrare este un server Minecraft PvP codificat personalizat, care are o varietate de caracteristici exclusive. Cea mai distractivă parte a acestui server este el modul UHC, ceea ce nu este obișnuit astăzi. În acest mod, jucătorii apar în locații aleatorii dintr-o lume Minecraft. Apoi au câteva minute să se pregătească înainte de a începe o luptă completă „ultima persoană în picioare”. Acest mod de joc este similar cu jocuri precum PUBG.

Server PVP Hub

În afară de asta, are mai multe moduri de joc personalizate, inclusiv arene PvP, războaie de pat și multe altele. Dar chiar și cu atât de multe jocuri distractive, acest server are un dezavantaj major. Funcționează bine doar pe minecraft 1.8, așa că trebuie să-ți retrogradezi jocul înainte de a te juca pe acest server.

6. Gogoașă SMP

 • adresa java: DonutSMP.net
 • Direcția rocii de bază: DonutSMP.net

Următorul nostru cel mai bun server Minecraft PvP este Donut SMP, care este un atu server hardcore. Aici, dacă un jucător moare, nu se poate alătura decât după două zile din lumea reală. Ar trebui să intri pe acest server doar dacă ai încredere în abilitățile tale de luptă și poți supraviețui împotriva unora dintre jucătorii mai cruzi. Totul, inclusiv duelul, furtul și uciderea este permis pe acest server PvP.

Donut Smp PVP Server

În ceea ce privește jocul, serverul oferă moduri hardcore, supraviețuire, anarhie, vanilie, One Life, OneTrySMP, Lifestealsmp și mai multe moduri de joc. Fiecare dintre ei are multe în joc. Deci, dacă ești un jucător care dorește cu adevărat să-ți testeze abilitățile de luptă, Donut SMP te așteaptă.

7. Închisoare sălbatică

 • adresa java: play.wildprison.net

Wild Prison, după cum sugerează și numele, este unul dintre cele mai competitive servere PvP Minecraft. Are o temă principală a închisorii cu o mulțime de funcții personalizate. Primești jetoane, alegeri unice, blocuri norocoase, cadouri și multe altele pentru a-ți face loc în această lume. Serverul oferă în mod continuu jucătorilor posibilitatea de a-și testa și îmbunătăți abilitățile prin concursuri și jocuri PvP.

Savage Prison Pvp Minecraft Server

Pe lângă experiența PvP, serverul are și descântece Minecraft personalizate, bande, ranguri gratuite și chiar animale de companie unice. În general, Închisoarea sălbatică vă oferă multe de descoperit și de distrat.

8. Hypixel

 • adresa java: mc.hypixel.net

Dacă ați fost în comunitatea online, trebuie să fi auzit de serverul Hypixel. Este unul dintre cele mai vechi servere Minecraft cu o comunitate grozavă și moduri de joc minunate. Avem un ghid separat despre cum să vă alăturați serverului Hypixel și vă poate ajuta să vă familiarizați cu ușurință cu acest server în profunzime. Dar mai mult sau mai puțin, are tot ce ți-ai putea dori într-un server online Minecraft.

Statui de joc Hypixel

Serverul găzduiește jucători din întreaga lume cu suport pentru 18 limbi și 19 moduri de joc personalizate. Deci, dacă nu aveți încă o echipă Minecraft, Hypixel și serverul dvs. de creație vă vor acoperi.

9. mica galaxie

 • Direcția rocii de bază: play.galaxite.net

Majoritatea serverelor de jucători PvP se concentrează de obicei pe lumea de supraviețuire vanilie a Minecraft. Singura excepție de la aceasta sunt cele mai bune servere de închisoare Minecraft. Dar nu mai este cazul. Galaxite este un server PvP Bedrock Minecraft care se bazează pe o temă cosmică și vine cu planete unice, structuri extraterestre și mulți jucători activi.

mica galaxie

În ceea ce privește modurile de joc, acesta permite jucătorilor să concureze în „Prop Hunt”, „Fill the Gaps” și un mod personalizat de război numit „Planets”. Pe lângă aceste trei moduri de joc, serverul are caracteristici creative, cum ar fi petreceri pentru jucători, actualizări sezoniere și un permis de luptă în joc pentru a debloca skinuri personalizate.

10. Jocuri complexe

 • adresa java: hub.mc-complex.com

În cele din urmă, avem Complex Gaming, care este un server Minecraft PvP cunoscut pentru o varietate de lucruri. Are propriul său server competitiv Pixelmon, tărâmuri, Tekkit, vanilla și chiar FTB. Fiecare dintre aceste moduri este împachetat cu o serie dintre cele mai bune moduri Minecraft și împreună oferă o experiență Minecraft unică și distractivă.

complexul MC

Dacă modurile de joc unice par o temă comună, acest server încearcă să iasă în evidență prin hărțile sale Minecraft personalizate distractive. Unele dintre acestea sunt dedicate icoanelor populare ale culturii pop, inclusiv supereroi Marvel, Pokémon, SpongeBob și multe altele.

Luptă și supraviețuiește pe aceste servere Minecraft PvP

Și chiar așa, acum aveți o listă cu cele mai bune servere Minecraft PvP din care să alegeți. Unele sunt mai competitive decât altele, iar unele sunt câmpuri de luptă directe. O poți alege pe cea care te interesează cel mai mult. Dar asigurați-vă că instalați OptiFine în Minecraft Java pentru a îmbunătăți performanța. De asemenea, vă permite să rulați cele mai bune shadere Minecraft pentru a îmbunătăți aspectul hărților deja uimitoare. Fiecare dintre serverele PvP de aici găzduiește o varietate de jucători pricepuți gata de luptă. Pentru unii jucători, acesta este visul, iar pentru alții poate fi puțin copleșitor. Dacă te afli în ultimul grup, cea mai bună opțiune este creați un server Minecraft privat. Aici, doar un grup selectat de jucători va fi prezent pentru a concura și a juca. Dar dacă intenționați să jucați cu comunitatea online, ce server PvP Minecraft mai bun veți alege? Spune-ne în comentarii!

În concluzie, dacă vreți să vă testați abilitățile în Minecraft și să concurați cu alți jucători din întreaga lume, cele mai bune servere PvP sunt opțiunea perfectă pentru dumneavoastră. Fie că sunteți un jucător experimentat sau un novice care încearcă să-și îmbunătățească abilitățile, aceste servere oferă o varietate de provocări și moduri de joc personalizate. Indiferent de preferințele dumneavoastră, toate acestea sunt incredibil de distractive și vor face ca experiența multiplayer Minecraft să fie și mai interesantă.
Mulțumesc că ai citit acest articol și sper că ai găsit informațiile pe care le căutai. Îți doresc să descoperi mereu tehnologii noi și să fii mereu la curent cu ultimele tendințe în acest domeniu. Ne vedem curând, pe blogul nostru de tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x