Cele mai bune 11 alternative GarageBand pentru Android

Garageband Alternative for Android
⏱️ 17 min read

GarageBand este una dintre cele mai populare aplicații de producție muzicală pentru iPad și iPhone. Cu toate acestea, utilizatorii de Android nu au acces la această aplicație, deoarece Apple nu o oferă pentru această platformă. Din fericire, există numeroase opțiuni alternative pentru producția muzicală disponibile pe Android. În cadrul acestui articol se vor explora 11 dintre cele mai bune aplicații de producție muzicală pentru dispozitivele Android. Acestea sunt: Caustic 3, Music Maker JAM, FL Studio Mobile, n-Track Studio Music DAW, Audio Evolution Mobile Studio, G-Stomper Studio, SunVox, Caustic 2, BandLab – Music Studio & Social Network, Stagelight: Audio and MIDI DAW, și Groove Mixer. Fiecare dintre aceste aplicații oferă un set unic de caracteristici și instrumente pentru producție muzicală, astfel încât utilizatorii Android se pot bucura de o mare varietate de opiuni pentru crearea și înregistrarea propriilor piese muzicale.

GarageBand este pionierul aplicațiilor de creație muzicală pentru mase și rămâne de neegalat până în prezent. Din păcate, GarageBand mobil este (și va fi) disponibil exclusiv pentru utilizatorii de iPhone și iPad. Dar nu vă faceți griji dacă sunteți un utilizator de telefon Android, noi vă avem acoperit. Dacă ești un muzician modern care alege să rămână în afara ecosistemului Apple, iată cele mai bune 11 alternative GarageBand pentru a crea muzică pentru Android pe care le poți încerca.

Cele mai bune alternative GarageBand pentru Android (actualizată în iulie 2022)

1. Mobile FL Studio

Construit având în vedere mașinile Windows, Image-Line oferă o versiune mobilă a stației de lucru audio digitale FL Studio pentru Android. FL Studio mobile este un studio de înregistrare multipista și vine cu mai multe instrumente de înaltă calitate, seturi de tobe și ritmuri cut-loop, fiecare cu setări configurabile. Există, de asemenea, o mulțime de efecte precum Limiter, Reverb, Delay, EQ, Amp și Mix cu care să te joci în această aplicație. De asemenea, obțineți secvențiere cu 99 de piese cu opțiuni intuitive de editare.

Alternative Garageband -bb- FL Studio Tracks

Sesiunile vin cu mai multe anulări și refaceri pentru toate ecranele editabile. Iar aplicația vă permite să importați și să exportați fișiere midi și să vă partajați melodiile prin e-mail sau prin orice serviciu de stocare în cloud acceptat. FL Studio Mobile ne oferă un motor audio de înaltă calitate, prietenos cu baterie, care consumă eficient energia din bateria dispozitivului dvs. Cu toate acestea, latența muzicii va depinde de puterea de procesare a dispozitivului dvs.

Aplicații precum FL Studio domină scena desktop, iar versiunea mobilă este la fel de competentă, pe baza testelor noastre scurte. Sincer, este una dintre cele mai bune alternative GarageBand pe care le puteți descărca pe Android.

Preț: 14,99 USD
Descărcați FL Studio Mobile (Magazin Play)

2. Caustică 3

Alternative Garageband -bb- Caustic 3 1

Inspirat de sintetizatoarele montate pe rack și echipamentele de eșantionare, Caustic este o alternativă solidă Garageband pentru Android. Există până la 14 aparate, inclusiv Subsynth, PCMSynth, Bassline și Beatbox, din care puteți alege. Glisați între aparate glisând bara laterală în sus și în jos sau puteți alege una pentru a juca deschizând panoul aparatului.

Alternative Garageband -bb- Caustic 3 2

Fiecare aparat vine cu o tastatură virtuală pentru a crea tonurile efectelor, egalizatoare parametrice și secvențiere pentru a modifica melodiile. Aplicația este paradisul muzicienilor electronici, dar muzicienii tradiționali ar putea găsi interfața puțin copleșitoare. Capacitatea de a salva și exporta fișiere este dezactivată în demo-ul gratuit complet funcțional. Puteți achiziționa separat o cheie de deblocare pentru a accesa versiunea completă a aplicației.

Preț: Achiziții gratuite în aplicație
Descărcați Caustic 3 (Magazin Play)

3. Music Makers Jam

Alternative Garageband -bb- Music Maker Jam 1

Ideal pentru creatorii de muzică, DJ și producători în devenire, Music Maker Jam este o aplicație Android care vă permite să creați muzică combinând bucle (bucurile scurte de muzică) pe care le puteți reda iar și iar. Există peste 300 de stiluri muzicale și un mixer cu 8 canale care vă va oferi spațiu suficient pentru a vă canaliza creativitatea.

Alternative la Garageband -bb- Music Maker Jam 2

Aplicația vă permite, de asemenea, să înregistrați voce externă, astfel încât să puteți utiliza funcția pentru a vă înregistra cântatul, rapul sau alte tipuri de sunete pe care să le adăugați la melodia dvs. După ce ați terminat de înregistrat melodia, puteți partaja piesa cu lumea prin intermediul funcției de partajare. De asemenea, puteți descoperi muzică nouă în comunitatea Music Maker a altor utilizatori.

Preț: Achiziții gratuite în aplicație
Descărcați Music Maker JAM (Magazin Play)

4. n-Track DAW Studio

n-Track Studio DAW promite să vă transforme dispozitivul Android într-un studio de înregistrare complet. Aplicația permite utilizatorilor să înregistreze și să reda piese audio și MIDI. De asemenea, permite utilizatorilor să amestece acele piese și să aplice efecte audio pentru a îmbunătăți calitatea generală a înregistrării.

Studiu n-Track 1

Aplicația acceptă înregistrarea mono și stereo cu suport pentru un număr nelimitat de piese (limitat la 11 piese în versiunea gratuită). Dispune, de asemenea, de un sintetizator MIDI încorporat cu 128 de sunete de instrumente General MIDI, împreună cu un editor MIDI de rolă de pian, un secvențător în trepte, un analizor de spectru și multe altele.

n-Track Studio 2

Când vine vorba de efecte, muzicienii pot folosi o serie de efecte acceptate, inclusiv reverb, ecou, ​​chorus, flanger, tremolo, pitch shifter și phaser, printre altele. n-Track Studio acceptă și a Motor audio în virgulă mobilă cu precizie dublă pe 64 de biți, o funcție care nu se găsește în multe DAW-uri Android. În general, aceasta este una dintre alternativele GarageBand cele mai bogate în funcții care se găsesc pe Android.

Preț: Achiziții gratuite în aplicație
Descărcați DAW n-Track Studio (Magazin Play)

5. Banda de mers

Walk Band este considerată una dintre cele mai bune alternative GarageBand pentru ecosistemul Android. Este plin de funcții și oferă aproape toate caracteristicile populare GarageBand, cum ar fi sintetizatoare, instrumente muzicale, înregistrare la calitate de studio și multe altele. De fapt, puteți alege până la 50 de instrumente muzicale în cadrul aplicației.

3. Banda de mers

Walk Band a primit, de asemenea, o alegere a editorului în Magazinul Google Play. Vorbind de instrumente, ai acces la un pian, o tastatură, un pad de tobă și o chitară care funcționează atât în ​​mod solo, cât și în mod acorduri. De asemenea, ceea ce face din această aplicație o alternativă completă la GarageBand este faptul că poți conecta o tastatură periferică USB MIDI la smartphone-ul tău, iar Walk Band o va detecta.

Acestea fiind spuse, puteți, de asemenea, să vă înregistrați vocea și apoi să o amestecați cu un sintetizator, să editați piesa etc. Practic, ești clasat pe aproape toate fronturile cu Walk Band.

Preț: Achiziții gratuite în aplicație
Descărcați Walk Band (Magazin Play)

6. Laboratorul trupei

BandLab este o nouă aplicație promițătoare în ecosistemul Android pentru a crea muzică de la zero. Aș spune că GarageBand este aproape acolo în ceea ce privește editarea muzicii și platforma de lansare. BandLab vă permite să înregistrați, să editați și să creați muzică cu mai multe piese folosind diferite tipuri de efecte creative, cum ar fi beat-uri, voci, bucle și, cel mai important, sute de pachete de sunet. Dacă ți-au plăcut pachetele de sunet de la GarageBand, să-ți spun, BandLab are o bibliotecă similară și nu costă un ban.

În ceea ce privește tipul de muzică pe care îl poți crea, ei bine, dacă ai un mare gust în EDM, dubstep, house, rock, hip-hop și genuri similare, BandLab poate fi un pionier în călătoria ta muzicală.

4. Laboratorul trupei

În plus, BandLab deține și o rețea socială pentru muzicieni, unde vă puteți posta piesele, vă puteți conecta cu alți producători de beat-maker și puteți crea ceva nou pentru publicul dvs. Pe scurt, BandLab este ambițios în perspectiva și cu siguranță ar trebui să-l încercați dacă sunteți în căutarea unei alternative Garageband pe Android.

Preț: Gratuit
Descărcați BandLab (Magazin Play)

7. Song Maker

Song Maker se referă mai mult la crearea de melodii folosind muzică, beat-uri și ritmuri preînregistrate, decât să vă conectați chitara și tastatura pentru a dezvolta muzică. Deci, într-un fel, este ca GarageBand, deoarece o mare parte a aplicației studio muzicale de la Apple se referă la crearea și editarea muzicii folosind instrumente moderne. În mod similar, în Song Maker, puteți compuneți muzică amestecând diverse tipuri de sunete, ritmuri, melodii și ritmuri.

11. Song Maker

Desigur, puteți, de asemenea, să vă înregistrați vocea și să adăugați piesa la muzică. În ceea ce privește biblioteca muzicală, are ritmuri de bas, hip hop, metal, tobe și DJ. Primești și un instrument de editare a muzicii live pentru sunete și bucle. În concluzie, dacă sunteți unul dintre cei cărora le place EDM, muzica pop și Hip Hop, v-aș recomanda fără ezitare Song Maker.

Preț: Achiziții gratuite în aplicație
Descărcați creatorul de melodii (Magazin Play)

8. uFXloops Music Studio

uFXloops Music Studio este o aplicație de studio muzicală versatilă, ideală pentru utilizatorii care sunt mai interesați de genurile hip-hop, trance, electro și techno. Aplicația oferă diverse funcții, cum ar fi un sequencer de buclă gratuită, un sampler, un generator de beat, un mixer, plăci de sunet și multe altele.

uFXloops Music Studio 1

Deși aplicația nu este la fel de puternică ca GarageBand, este bună la producerea muzicii pentru genurile pe care le vizați. Aplicația vine cu peste 200 de proiecte eșantion și 300 de instrumente ca să nu înceapă nimeni Odată ce ești gata, înregistrează-ți propriile melodii cu ritmurile de tobe sau de sintetizatoare sau orice alt instrument pe care vrei să-l folosești.

uFXloops 2 Music Studio

De asemenea, oferă suport pentru efecte audio, inclusiv chorus, flanger, distorter, bitcrusher și multe altele. Dacă ați înregistrat deja muzica și doriți să aplicați ultimele retușuri, puteți importa direct proiectul în aplicația Android și puteți lucra la el. Aproape toate formatele audio majore, inclusiv WAV, OGG, AIF și MP3, sunt acceptate atât mono cât și stereo. Există, de asemenea, o comunitate imensă în jurul aplicației, care este foarte utilă pentru noii veniți. Mi-a plăcut foarte mult să folosesc această aplicație și cu siguranță ar trebui să o verificați dacă sunteți în căutarea unei alternative Garageband pe Android.

Preț: Achiziții gratuite în aplicație
Descărcați uFXloops Music Studio (Magazin Play)

9. Audio Evolution Mobile Studio

Alternative Garageband -bb- evoluție audio 1

Audio Evolution este o stație de lucru audio digitală completă, un alt studio de înregistrare multitrack cu o abordare similară Walk Band, dar concepută pentru utilizatorii mai avansați, servind ca o alternativă puternică Garageband pe Android. Poate sa înregistrați sunet extern, cum ar fi instrumentul dvs. muzical cântând sau live redați folosind microfonul dispozitivului sau microfoane externe suplimentare pentru un rezultat mai bun. Pe lângă rola de pian încorporată, puteți utiliza o tastatură MIDI externă pentru a vă înregistra melodia.

Alternative Garageband -bb- evoluție audio 2

Audio Evolution vine, de asemenea, cu un secvențietor MIDI, import audio și MIDI, capacitatea de a folosi mostre și bucle și undo și redo nelimitat, pentru a numi doar câteva. Și puteți exporta melodia ca sunet de înaltă calitate sau versiune comprimată prietenoasă cu web. După cum sugerează și numele, această aplicație se bazează în mare măsură pe bucle în crearea muzicii. Există o mulțime de bucle disponibile pe care le puteți mixa folosind un mixer multitrack.

Preț: 9,99 USD
Descărcați Audio Evolution Mobile Studio (Magazin Play)

10. J4T Multitrack Recorder

Alternative Garageband -bb- J4T Multitrack

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații simple pentru a crea muzică, J4T Multitrack Recorder s-ar putea să se potrivească nevoilor dvs. Această aplicație este un înregistrator simplu cu 4 piese, construit cu minte compozitori. Este conceput pentru a înregistra rapid și ușor idei de cântece, demonstrații și chiar schițe de sunet, oriunde și oricând acele muze decid să le viziteze.

Alternative Garageband -bb- J4T Multitrack 2

Cu această aplicație puteți face sesiuni de jam însoțite de bucle înregistrate anterior. Există multe efecte pe care le puteți aplica pieselor dvs., cum ar fi Fuzz, Chorus, Delay, Equalizer, Reverb și Phaser. De asemenea, vă puteți partaja creația prin SoundCloud, Google Drive, Gmail, Dropbox și alte platforme acceptate. Patru melodii pot părea limitate în comparație cu alte aplicații care vin cu tone de melodii, dar această limitare vă poate scoate uneori latura creativă.

Preț: 3,49 USD
Descărcați J4T Multitrack Recorder (Magazin Play)

11. Drum Pad Machine

Drum Pad Machine este aplicația noastră finală pe această listă cu cele mai bune alternative GarageBand pe Android. După cum sugerează și numele, totul este să creezi ritmuri și să le amesteci cu propria ta muzică sau voce. Cu placa de sunet a mașinii, puteți crea muzică din imaginația dvs. sau puteți învăța ritmuri noi din melodiile disponibile în aplicație.

12. Aparat de tampoane

Practic, nu este o înlocuire completă a GarageBand, dar puteți învăța ritmuri, melodii și mixare la un nivel de bază. Aplicația are, de asemenea, biblioteci de acorduri, efecte de sunet, pian și chitară, astfel încât să vă puteți amesteca ritmul cu acordurile corespunzătoare. În plus, Drum Pad Machine vă permite să produceți mixtape, să înregistrați sunete, să compuneți piese și multe altele. Deci, dacă sunteți interesat de beatboxing și de genurile sale conexe, cum ar fi hip-hop și dubstep, atunci vă recomand cu căldură Drum Pad Machine pe Android.

Preț: Achiziții gratuite în aplicație
Descărcați Drum Pad Machine (Magazin Play)

Înregistrați-vă următoarea melodie cu alternativele GarageBand pentru Android

Există o mulțime de instrumente de înregistrare audio și de creare a muzicii Android, dar doar câteva dintre ele merită încercate. Dacă aplicațiile alternative GarageBand preferate nu sunt menționate aici, vă rugăm să ni le împărtășiți în secțiunea de comentarii de mai jos și le vom examina. De asemenea, dacă sunteți în căutarea unor mostre de muzică gratuite pentru a vă începe proiectul, nu ezitați să consultați cele mai bune site-uri web pentru a descărca muzică gratuită creative commons.

GarageBand este una dintre cele mai bune aplicații de creație muzicală pentru utilizatorii Apple, dar din păcate, nu este disponibil pentru utilizatorii Android. Cu toate acestea, există alternative GarageBand la fel de bune disponibile pentru utilizatorii Android, cum ar fi FL Studio Mobile, Caustic, Music Maker JAM, n-Track Studio DAW și Walk Band. Fiecare dintre aceste aplicații oferă instrumente de înregistrare, mixare și editare, precum și efecte și bucle pentru a vă ajuta să creați muzică fără probleme. Alte alternative bune includ BandLab, Song Maker și uFXloops Music Studio, fiecare dintre ele adresându-se unor genuri muzicale specifice. În general, există multe opțiuni bune pentru utilizatorii Android care doresc să creeze muzică și să se distreze în același timp.
Închei această postare cu gândurile mele la adresa tehnologiei. Sper că informațiile prezentate au fost utile și interesante, și vă pot ajuta să fiți mai conectați cu lumea digitală din jurul nostru. În drumul vostru spre dezvoltare și descoperirea de noi tehnologii, nu uitați să vă bucurați de experiențe și să vă păstrați curiozitatea vie. În același timp, fiți conștienți de impactul tehnologiei asupra vieții noastre și încercați să o folosiți cu responsabilitate. Până data viitoare, vă mulțumesc pentru lectură și vă doresc mult succes în explorarea lumii digitale!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x