Cele mai bune 12 aplicații de ascundere a fotografiilor și videoclipurilor pe Android

hide photos and videos on android
⏱️ 21 min read

Dacă îți place să ții o bibliotecă completă de fotografii și videoclipuri private pe telefonul tău Android, însă nu vrei ca acestea să fie văzute de persoanele neautorizate, ai nevoie de o aplicație specială de protecție a datelor. În acest articol, îți vom prezenta cele mai bune 12 aplicații pentru a ascunde fotografiile și videoclipurile pe Android, cu caracteristici de securitate avansate, cum ar fi coduri PIN, amprente digitale, setări de ascundere a aplicațiilor și multe altele. Cu aceste aplicații puternice, poți fi sigur că datele tale sensibile nu vor cădea în mâinile greșite. Fiind ușor de utilizat și eficiente, aceste aplicații fac protecția datelor personale o sarcină simplă și accesibilă.

Viața noastră personală este acum pe smartphone-ul pe care îl purtăm în buzunare. Facem o multitudine de fotografii și videoclipuri, pe care poate doriți să le păstrați private. Dar este posibil ca telefonul să cadă accidental în mâinile cuiva sau pur și simplu să-l transmită unui prieten fără să știe adevăratele tale intenții. Ei bine, dacă sunteți un utilizator Android, atunci nu trebuie să vă faceți griji, deoarece există câteva aplicații grozave pentru a ascunde fotografii și videoclipuri pe Android. Ei bine, am compilat o listă cu 12 cele mai bune aplicații pentru a ascunde fotografii și videoclipuri pe Android.

Cele mai bune aplicații pentru a ascunde fotografii și videoclipuri pentru Android (2022)

Iată cele mai bune aplicații pe care le puteți utiliza pentru a ascunde fotografii și videoclipuri pe dispozitivul dvs. Android. Puteți consulta lista completă făcând clic pe cuprinsul de mai jos. Puteți face clic pe numele unei aplicații pentru a-i muta locația în articol.

1. Google Foto (dosar blocat)

Deși există o mulțime de aplicații terță parte pe care le puteți utiliza și am menționat multe dintre ele mai jos, personal cred că Google Foto este cea mai bună modalitate de a vă proteja fotografiile și videoclipurile private. Aplicația are un utilitar „Locked Folder” la îndemână pe care îl puteți folosi pentru a proteja orice imagini personale pe care doriți să le ascundeți. După ce ascundeți fotografiile în dosarul blocat, acestea sunt eliminate automat din biblioteca obișnuită Google Foto, așa că nu trebuie să faceți acest lucru manual. De asemenea, fotografiile pot fi vizualizate numai după autentificarea cu o amprentă sau un model.

De asemenea, Google Foto nu face copii de rezervă ale fotografiilor pe care le păstrați în dosarul blocat și nici măcar nu va permite nimănui să facă o captură de ecran a conținutului din dosarul blocat pentru un plus de securitate.

Descarcare: (Gratuitde obicei preinstalat pe telefoanele Android)

2. KeepSafe Photo Vault

Dacă ați folosit o aplicație Android pentru a vă ascunde fotografiile sau videoclipurile private, trebuie să fi auzit de KeepSafe Photo Vault. A fost de ceva timp și este încă una dintre cele mai bune aplicații pentru a vă proteja media de alții. Aplicația a acumulat actualizări masive de-a lungul anilor, făcând-o mai curată și mai ușor de utilizat pentru toată lumea. iti permite blocați fotografii și videoclipuri cu PIN, model și amprentă opțiuni de autentificare, postare care vă arată o grilă ordonată și clasificată de foldere.

Puteți sări în oricare dintre aceste dosare pentru a adăuga și a vă proteja fotografiile, videoclipurile sau ID-urile personale. Puteți să vă creați propriile dosare noi, să le partajați cu alți utilizatori KeepSafe și să le faceți copii de rezervă în spațiul dvs. privat în cloud.

KeepSafe aduce cu el o mulțime de funcții avansate de securitate, cum ar fi PIN-uri de conectare false, alerte de intruziune (unde este înregistrat un selfie al intrusului, împreună cu ora și data încercărilor eșuate) și deghizarea aplicației cu o interfață diferită prin Secret Door. Dar toate funcțiile sunt ascunse în spatele unui paywall și vă recomand cu căldură să îl obțineți dacă doriți cu adevărat să vă protejați media privată.

caracteristici cheie:

 • Ușor de folosit
 • Autentificare PIN, model și amprentă digitală
 • stocare privată în cloud

Descarcare (Gratuitachiziții în aplicație)

3. 1Galerie

1Gallery este în esență o aplicație de galerie foto pentru gestionarea fotografiilor și videoclipurilor. In orice caz, Caracteristica principală a acestei aplicații de galerie este seiful său care ascunde fotografii și videoclipuri cu criptare puternică.. Există multe aplicații în Magazinul Play care vă permit să ascundeți fotografii și videoclipuri, dar folosesc doar extensia .nomedia, astfel încât fișierele media nu pot fi scanate.

Dar dacă utilizați aplicația 1Gallery pentru a ascunde fotografii și videoclipuri, nimeni nu poate găsi fișierele media chiar și după ce obțineți privilegii de root. Există trei moduri de parolă disponibile, inclusiv PIN, model și amprentă, pentru a ascunde fotografiile și videoclipurile.

2. 1Galerie

În afară de asta, motivul pentru care menționez această aplicație atât de sus pe această listă este din cauza interfeței sale frumoase cu utilizatorul. Aplicația este concepută impecabil și arată modern, cu un design și o abordare nouă a experienței utilizatorului.

Și în ceea ce privește funcțiile, există modul întunecat, suport pentru diferite formate de fișiere precum RAW și SVG, managementul căutării, video și poate fi folosit și ca editor foto pentru Android. Una peste alta, dacă sunteți în căutarea celei mai bune aplicații de ascundere a fotografiilor și a videoclipurilor, aș recomanda 1Gallery pentru seiful criptat, designul frumos și abordarea all-in-one.

Caracteristici cheie:

 • seif criptat
 • Ascundeți fotografiile cu PIN, model și amprentă
 • Aplicație simplă de galerie
 • Ușor de folosit
 • modul întunecat

Descarcare: (Gratuitachiziții în aplicație)

4. LockMyPix Photo Vault

Dintre toate, aceasta a fost alegerea mea preferată pentru a-mi proteja fotografiile și videoclipurile de mulțimea năzdrăvană. Denumită LockMyPix, această aplicație cu numele potrivit este concepută pentru a oferi cel mai sigur seif foto pentru a vă proteja toate fișierele media personale. Este susținut de un standard de criptare AES de calitate militară și vă permite să ascundeți fotografiile cu un PIN sau un model.

Are o experiență intuitivă de utilizator, permițându-vă să vă criptați fotografiile/videoclipurile chiar din ecranul de start al aplicației. Puteți chiar să faceți clic instantaneu pe imagini și să le adăugați în seif în cel mai scurt timp. Funcțiile suplimentare vă permit să deblocați aplicația folosind amprenta digitală, să agitați dispozitivul pentru a bloca seiful și chiar să ascundeți LockMyPix din sertarul aplicației.

3. LockMyPix Photo Vault

Lucrul bun este că nu puteți face o captură de ecran a aplicației când este deblocată, ceea ce acum crește și confidențialitatea și securitatea conținutului dvs. În timp ce versiunea gratuită vă oferă o mulțime de funcționalități, aveți și opțiunea de a configura acreditări false de conectare în varianta Pro.

Această funcție va fi utilă atunci când cineva vă frământă să deblocați aplicația, dar îi puteți oferi acces la un seif secundar cu un PIN fals. El Singurul dezavantaj al acestei aplicații este că nu puteți face backup pentru fotografii sau videoclipuri private în cloud..

caracteristici cheie:

 • Criptare AES
 • fără capturi de ecran
 • Ascundeți fotografiile și videoclipurile cu PIN sau model

Descarcare (Gratuitupgrade la versiunea Pro pentru 1,99 USD)

5. Calculator FishingNet

Calculatorul este o aplicație unică pe această listă, care este destinată acționează și arată ca o aplicație de calculator, dar în adâncul ei, aplicația are un seif securizat ascuns în spatele ei. Practic, dacă prietenii și familia dvs. folosesc smartphone-ul în mod regulat, puteți utiliza aplicația Calculator pentru a ascunde fotografii și videoclipuri fără a da impresia că ascundeți ceva.

Puteți seta un PIN numeric pe care va trebui să îl introduceți în Calculator și să apăsați tasta „=” pentru a deschide seiful secret. Și cea mai bună parte este că conținutul media este criptate folosind criptarea AES deci este bine clasat și pe frontul securității.

4. Calculator FishingNet

În ceea ce privește caracteristicile, are ceva numit Intruder Selfie, care permite aplicației să facă selfie-uri utilizatorilor care încearcă să acceseze seiful secret. In afara de asta, de asemenea, puteți configura un seif fals în cazul în care cineva vă obligă să deschideți seiful secret.

O altă caracteristică excelentă pe care o obțineți cu această aplicație este că puteți agita smartphone-ul pentru a închide rapid aplicația și a ascunde fotografiile și videoclipurile. În general, Calculator by FishingNet este plin de funcții care vă pot ajuta foarte mult să ascundeți fotografiile și videoclipurile de privirile indiscrete.

Caracteristici cheie:

 • Criptare AES
 • seif fals
 • selfie intrus
 • Agitați pentru a închide aplicația și a ascunde fotografiile

Descarcare: (GratuitOferă achiziții în aplicație)

6. Ascunde imagini și videoclipuri – Vaulty

Vaulty este o altă aplicație de ascundere a fotografiilor și a videoclipurilor binecunoscută și de încredere, care poate părea puțin învechită, dar își face treaba perfect bine. Puteți sări pur și simplu în aplicație, să selectați fișierele media pe care doriți să le ascundeți din galerie și să le protejați prin parolă de lumea exterioară. Punctul culminant al lui Vaulty este că captează „fotografii” ale intrușilor care încearcă să vă acceseze seiful, dar nu reușesc să introducă parola corectă.

5. Hide Images_Videos – Vaulty

Vei ști instantaneu cine a încercat să intervină în spațiul tău privat, în momentul în care vei debloca aplicația. Această funcție este disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii, ceea ce este cu siguranță un plus. De asemenea, beneficiați de funcționalitatea de a crea mai multe seifuri, cu parole separate, pentru a stoca diferite tipuri de fotografii sau videoclipuri în fiecare. Cu toate acestea, va trebui faceți upgrade la abonamentul Premier dacă doriți să faceți copii de rezervă ale fișierelor în cloud sau să eliminați reclamele din aplicație.

caracteristici cheie:

 • mai multe bolți
 • „Imacături” ale intrusului
 • Ascundeți fotografiile direct din aplicația dvs. de galerie

Descarcare (Gratuitupgrade la Vaulty Premier pentru 9,99 USD/lună)

7. Ascunde ceva

Cu aproape 5 milioane de instalări pe geantă, Hide Something este una dintre cele mai ușoare aplicații pentru a ascunde fotografii și videoclipuri pe dispozitivul tău Android. Puteți proteja fotografiile și videoclipurile cu PIN, parolă sau amprentă. Procesul de transferul de noi fotografii sau videoclipuri în folderul „invizibil” este la fel de simplu ca partajarea unui fișier cu aplicația Ascunde ceva.

6. Ascunde ceva

De asemenea, aveți acces la o mini colecție de teme frumoase, suport pentru o varietate de tipuri de fișiere media, un vizualizator avansat de imagini și un mod de conectare fals pentru a vă proteja și mai mult confidențialitatea. Ascunde ceva este, de asemenea, deosebit de a nu fi detectat, deci nu apare în lista „utilizate recent”..

Dar, caracteristica care îmi ia tortul este că aplicația face copii de rezervă pentru toate fișierele dvs. media private pe Google Drive și vă permite să le explorați cu browserul desktop. Acest lucru simplifică procesul de navigare și accesare a fotografiilor sau videoclipurilor pentru utilizatorul final.

caracteristici cheie:

 • Protejați fotografiile cu PIN, parolă și amprentă
 • Nu apare în lista de aplicații recente
 • Modul de conectare fals

Descarcare (Gratuitobțineți o licență premium pentru 2,99 USD)

8. Fișiere Google (dosar securizat)

Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor menționate în această listă, Google Files nu este o aplicație completă de seif. Cu toate acestea, Google a adăugat recent un dosar securizat convenabil pentru a vă ajuta să vă ascundeți documentele, imaginile, videoclipurile și fișierele audio sensibile. o s-o faci căutați folderul Securizat în secțiunea Colecții din fila Răsfoire.

folderul de fișiere securizat Google

Vă puteți păstra în siguranță fișierele confidențiale setați un cod PIN din 4 cifre. Acestea fiind spuse, rețineți că nu are un mecanism de resetare a parolei în cazul în care uitați PIN-ul. Dacă sunteți interesat, nu uitați să consultați ghidul nostru dedicat despre cum să activați și să utilizați folderul securizat din aplicația Google Files.

caracteristici cheie:

 • Încorporat în fișierele Google
 • Ascundeți fotografiile și videoclipurile sensibile cu un PIN

Descarcare (Gratuit)

9. Galerie

Sgallery este o altă aplicație puternică de seif pe care ar trebui să o verificați dacă doriți să ascundeți imagini și videoclipuri. El aplicația folosește algoritmul de criptare AES pentru a cripta fișierele. De asemenea, obțineți mai multe funcții precum deblocarea cu amprentă, agitare pentru a închide, selfie cu intrus, parolă falsă, cod PIN de timp și imagine de fundal personalizată cu abonamentul premium.

Galerie

O altă caracteristică interesantă a Sgallery este că poate deghizați-l în calculator sau convertor. În acest fel, alții nu vor ști dacă aveți fișiere ascunse. De asemenea, aveți un browser web integrat și un bloc de note pentru navigare sigură și stocare text. De asemenea, aplicația vă cere să configurați o întrebare de recuperare a parolei în cazul în care vă uitați parola în viitor, ceea ce este un plus frumos care ar putea fi util.

caracteristici cheie:

 • Criptare AES
 • Opțiuni de blocare pentru model, PIN, amprentă
 • modul întunecat
 • selfie intrus

Descarcare: (GratuitOferă achiziții în aplicație)

10. Ascundeți fișierele – Andrognito

Andrognito, care este o abreviere pentru Android + Incognito, este una dintre cele mai sigure aplicații de protecție a confidențialității. Vă permite să vă ascundeți fotografiile, videoclipurile și alte fișiere în spatele unor straturi puternice de criptare AES de grad militar standarde, în timp ce stocați fișierele în cloud pentru a elibera spațiu pe dispozitiv.

Versiunea gratuită a acestei aplicații vă permite să ascundeți aplicații într-un singur seif, dar puteți achiziționa versiunea PRO pentru a crea mai multe seifuri private, pentru a vă accesa seifurile prin backup-uri în cloud pe mai multe dispozitive și pentru a obține acces la funcții suplimentare. . De asemenea, va elimina reclamele intruzive care mă enervează aproape instantaneu.

9. Ascundeți fișierele – Andrognito

Prin deblocarea versiunii PRO a aplicației, veți obține falsificarea seifului, pictograma invizibilă, închiderea forțată falsă și funcția de tematică personalizată. Dar, interfața simplă a acestei aplicații m-a atras în primul rând.

caracteristici cheie:

 • Criptare AES
 • Funcția de backup în cloud

Descarcare (Gratuitachizițiile în aplicație încep de la 0,99 USD)

11. Photoguard

PhotoGuard este o altă aplicație pe care o puteți folosi pentru a ascunde fotografii și videoclipuri de pe dispozitivul dvs. Android. El vine cu criptare AES în loc de TKIP, iar fișierele dvs. media sunt foarte protejate și nu poți folosi forța brută pentru a deschide seiful. În afară de asta, PhotoGuard oferă backup în cloud și pretinde că menține criptarea mereu activată, fie pe dispozitiv, fie în cloud.

De asemenea, poți securizați-vă fotografiile și videoclipurile folosind un PIN, un model, o parolă sau o amprentă. Și cea mai bună parte este că puteți adăuga un strat suplimentar de securitate chiar și în interiorul seifului. De exemplu, puteți seta o parolă pentru albumele din seif, ceea ce este grozav.

10. Photoguard

Mai departe, PhotoGuard aduce alerte de intruziune care vor face fotografii ale intrusului și vor înregistra ora ca să poți găsi intrusul. Există, de asemenea, un vizualizator de fotografii și un player video în interiorul seifului care acceptă o listă lungă de formate de fișiere. Evident, acesta nu este un player video bogat în funcții, dar dacă asta este ceea ce cauți, ar trebui să consultați articolul despre cele mai bune playere video pentru Android.

În afară de asta, primești un cameră privată pe care o puteți folosi pentru a face fotografii și a le salva în seif, la îndemâna altor aplicații de galerie. Pe scurt, PhotoGuard este una dintre cele mai bune aplicații de ascundere a fotografiilor și a videoclipurilor și cu siguranță ar trebui să-i verificați caracteristicile.

caracteristici cheie:

 • Criptare AES-256 de biți
 • Ascundeți fotografiile și videoclipurile cu PIN, model, parolă și amprentă
 • alerte de intruziune
 • cameră privată

Descarcare: (GratuitOferă achiziții în aplicație)

12. Cutie de ace

O altă aplicație pentru a ascunde fotografii și videoclipuri pe telefonul Android este Pinbox. Cu această aplicație, veți putea să vă ascundeți ușor și în siguranță fotografiile personale și private, precum și videoclipurile de la privirile indiscrete. Puteți selecta pur și simplu fotografiile pe care doriți să le ascundeți și să le salvați în Pinbox. Aplicația acceptă amprenta digitală și codul PIN pentru a vă debloca galeria securizată. În plus, vine și cu detectarea intruziunilor, astfel încât să puteți vedea dacă cineva încearcă să vă acceseze fotografiile ascunse fără știrea sau acordul dvs. Pinbox criptează fotografiile ascunse cu algoritmul AES, astfel încât să fii sigur că imaginile și videoclipurile tale sunt în siguranță.

Top 12 aplicații pentru a ascunde fotografii și videoclipuri pe Android

Descarcare: (Gratuitoferă achiziții în aplicație)

Aplicații native pentru a ascunde fotografii și videoclipuri în ROM-ul Android

Există multe aplicații în Magazinul Play cu o mare varietate de caracteristici și funcții pentru a ascunde fotografii și videoclipuri. Cu toate acestea, în ultima vreme Producătorii de smartphone-uri au început să integreze aceste caracteristici direct în sistemul de operare. Deci, nu trebuie să utilizați aplicații terțe din magazinul Play. În această secțiune, aducem câteva dintre aplicațiile și metodele populare de piele Android, cum ar fi OneUI, MIUI, ColorOS și multe altele. Deci iată.

Samsung (OneUI)

Există o mulțime de funcții grozave în OneUI, iar Samsung are ceva numit Secure Folder, care este un spațiu criptat în care vă puteți stoca toate fotografiile, videoclipurile și fișierele. Utilizează platforma de securitate Knox bazată pe hardware de la Samsung pentru a vă proteja datele, astfel încât protecția pe care o obțineți cu această funcție este de top. În primul rând, trebuie să configurați Folder securizat din Setări -> Biometrie și securitate -> Folder securizat. Aici, configurați un PIN și examinați alte opțiuni. După aceea, deschideți aplicația Samsung Gallery, selectați fotografia și mutați-o în dosarul securizat. Sunteţi gata.

Xiaomi (MIUI)

Pe smartphone-urile Xiaomi cu MIUI, puteți ascunde fotografii și videoclipuri prin aplicația nativă File Manager. Doar selectați fișierele media și atingeți meniul cu 3 puncte și selectați „Ascunde”. Vă va cere să configurați un PIN sau o parolă și o aveți. Dacă doriți să accesați aceste fișiere media, le puteți accesa din secțiunea fișiere ascunse din Manager fișiere după autentificarea cu succes.

Realme (OS color)

La fel ca Samsung, Realme are „Private Safe” care este livrat cu ColorOS și este una dintre cele mai utile caracteristici ale ColorOS. Îl poți activa de la Setări -> Securitate -> Seif privat. Acum vă puteți muta fotografiile și videoclipurile sau orice alte fișiere în Private Safe. Acesta va fi disponibil într-un dosar separat de pe ecranul de pornire sau din lansatorul dvs.

OnePlus (OS Oxygen)

În OxygenOS, puteți activați „Lockbox” din Managerul de fișiere nativ. Puteți seta un PIN și puteți muta fișierele media, inclusiv fotografiile și videoclipurile, în Lockbox. Cu toate acestea, rețineți că nu implementează criptarea precum dispozitivele Samsung.

Cele mai bune aplicații pentru a ascunde fotografii și videoclipuri pe Android

Ei bine, așa se ascunde fotografiile pe Android folosind aplicații terțe, precum și soluții dezvoltate de Google. Am inclus, de asemenea, câteva dintre metodele pe care le puteți utiliza în interfețele de utilizare Android personalizate, cum ar fi OneUI, MIUI și altele. Sperăm că cel puțin una dintre aceste metode va fi potrivită pentru nevoile dvs. Deci, ce aplicație te gândești să folosești pentru a-ți proteja fotografiile secrete? Spune-ne în comentarii. Apropo, dacă aveți câteva fișiere private pe computer, poate doriți să vă blocați fișierele și folderele în Windows.

Viața noastră personală este din ce în ce mai mult pe smartphone-urile pe care le purtăm mereu cu noi. Astfel, este important să protejăm fotografiile și videoclipurile noastre personale, pentru a evita ca acestea să cadă în mâinile greșite. Pentru utilizatorii Android există mai multe aplicații de ascundere a fotografiilor și a videoclipurilor, printre care se numără Google Foto, KeepSafe Photo Vault, 1Galerie, LockMyPix, Calculator FishingNet și Vaulty. Aceste aplicații oferă numeroase funcții de securitate, inclusiv criptarea puternică, autentificarea PIN, model sau amprentă digitală și seifuri false. În plus, unele dintre ele oferă chiar și posibilitatea de a captura selfie-uri ale intrușilor care încearcă să acceseze conținutul ascuns.
Închei acest articol cu speranța că ați învățat ceva interesant și util din el și că vă va ajuta să fiți mai bine informați și pregătiți în lumea tehnologiei. Ținem pasul cu inovația și ne dorim să vă aducem mereu cele mai noi și importante știri și informații din domeniu. Vă mulțumim că ați ales să ne citiți și vă așteptăm cu drag la următoarea postare! #StayTechy

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x