Cele mai bune 12 aplicații de fundal animat pentru iPhone

7 Best Live Wallpaper Apps for iPhone
⏱️ 20 min read

iPhone-ul este unul dintre cele mai populare dispozitive mobile din lume, și are nevoie de aplicații și fundaluri animate pentru a fi personalizat. Topul celor mai bune aplicații de fundal animat pentru iPhone conține 12 opțiuni, fiecare cu propria sa temă și stil. Aceste aplicații includ imagini captivante, animații și sunete pentru a transforma ecranul de pornire și ecranul de blocare într-o experiență unică. Alegerile din top includ natura, tehnologia, arta și multe altele. Fiecare dintre cele 12 aplicații de fundal animat oferă o modalitate excelentă de a vă recrea preferințele personale și de a vă personaliza telefonul iPhone pentru a fi unic și special.

iOS 16 este o actualizare semnificativă din mai multe motive. Printre numeroasele funcții noi din iOS 16 se numără mai multe widget-uri pe ecranul de pornire și opțiunea de a personaliza ecranul de blocare al iPhone-ului cu widget-uri, fonturi și culori. Deci, puteți merge și mai departe cu aspectul personalizat al ecranului de pornire și de blocare. Vorbind despre designul personalizat al ecranului, imaginile de fundal pe care le alegeți pentru iPhone-ul dvs. reprezintă o mare parte din aspectul și senzația acestuia. Deci, fie că sunteți în căutarea unor fundaluri uimitoare pentru a vă proiecta ecranul de pornire după bunul plac, fie că doriți doar să vă dezvoltați biblioteca de teme și imagini de fundal, iată cele mai bune 12 aplicații de fundal animat pentru iPhone.

Cele mai bune aplicații de fundal animat pentru iPhone (2022)

În acest articol, am inclus aplicații de fundal animat pentru iPhone pentru ecrane AMOLED, imagini de fundal anime și aplicații pe care le puteți utiliza și pentru a vă crea propriile imagini de fundal live. În plus, vom vorbi și despre imagini de fundal animate native pe iPhone. Ca întotdeauna, puteți folosi cuprinsul pentru a naviga cu ușurință prin acest articol.

1. Imagini de fundal live pentru totdeauna

Una dintre aplicațiile mele preferate de imagini de fundal animate pentru iPhone este aplicația Live Wallpapers Forever, care oferă o selecție sănătoasă de imagini de fundal live, de la dezactivat la luxuriant. Aplicația este foarte bine dezvoltată și prezinta multe categorii pentru a vă ajuta să găsiți imaginile de fundal animate preferate.

Categoriile includ o secțiune Pentru tine împreună cu Cele mai populare, Gratuite, Trending, Prezentare generală, Animale și multe altele. În general, cel Selecția de imagini de fundal aici este destul de bună.. Prin urmare, puteți conta pe această aplicație pentru a oferi o colecție de imagini de fundal îngrijite. În plus, oferă și conținut special cu citate motivaționale și citate de la oameni celebri pentru a vă ajuta să rămâneți motivat. Singura problemă pe care o am cu această aplicație este că este puțin costisitor să deblochezi versiunea pro care elimină reclamele și îți oferă acces la toate imaginile de fundal premium.

Instalare: (Gratuit7,99 USD/lună)

2. Black Lite – Imagini de fundal live

Dacă dețineți cele mai recente modele de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11 Pro, iPhone 12 Pro sau cele mai recente modele de iPhone 13 Pro, atunci acesta ar putea fi cel mai bun tapet live pentru dvs. Deoarece toate aceste smartphone-uri au un ecran AMOLED care prezintă pixeli iluminați individual, un tapet negru are ca rezultat de obicei o durată de viață mai bună a bateriei și arată grozav. The Black Lite – Imagini de fundal live pe care le prezint aici aduce un set de imagini de fundal complet negre cu o bijuterie vie în schimbare în mijloc.

2. Black Lite - Imagini de fundal live

Tapetul arată frumos pe ecranele AMOLED. Există câteva imagini de fundal gratuite, în timp ce restul sunt ascunse în spatele unui paywall. Din fericire, versiunea pro are un preț destul de bun deci nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani.

Instalare: (Gratuit0,99 USD)

3. Pixel WOW

Dacă vă plac imaginile retro, atunci acest tapet live vă va cădea chiar pe alee. Aplicația WOW Pixel live wallpaper prezintă imagini de fundal arătând aventuri pe 8 biți. Există câțiva eroi selectați, fiecare cu propriul arc de poveste afișat pe imagini de fundal live. Imaginile de fundal live de aici se concentrează pe afișarea emoțiilor.

3. Pixel WOW

Indiferent dacă ești supărat, trist sau fericit, există mai mult de un tapet pentru a-ți exprima emoțiile. Cea mai bună parte este că aceste imagini de fundal live nu arată bine doar pe linia de dispozitive iPhone X, ci și pe modelele mai vechi de iPhone 6s și mai sus, inclusiv iPhone 7, iPhone 8 și multe altele. Cu toate acestea, aplicația este destul de scumpă, cu abonamente săptămânale începând de la 3,49 USD.

Instalare: (Gratuit19,99 USD/an)

4. Traieste

Dacă sunteți unul dintre cei cărora le place să aibă mai mult control asupra imaginilor de fundal, verificați aplicația intoLive, care este o aplicație de creare de imagini de fundal live care vă permite să vă transformați videoclipurile și GIF-urile în imagini de fundal live. Puteți folosi orice videoclipuri sau GIF-uri dorite și le puteți transforma în imagini de fundal live care arată cu adevărat uimitor. Sau puteți crea GIF-uri pe Mac și le utilizați pentru a crea imagini de fundal animate. Lucrul bun despre această aplicație este că durează doar câteva secunde pentru a crea imagini de fundal live. Imaginile de fundal live create cu aplicația intoLive arată grozav pe orice model de iPhone, de la iPhone 6s până la cele mai recente modele iPhone 13 și 13 Pro.

4. Traieste

Instalare: (Gratuit4,99 USD)

5.Zedge

Zedge este un nume foarte popular în lumea imaginilor de fundal, iar aplicația Zedge de pe iPhone oferă multe imagini de fundal gratuite pentru iPhone pe care le puteți utiliza. Există multe imagini de fundal live pe Zedge, cu toate acestea, majoritatea nu sunt descărcate gratuit. Veți avea nevoie de 10 credite Zedge pentru a obține imagini de fundal live Zedge. Acum, aplicația vă oferă 10 credite gratuite, astfel încât să puteți obține imagini de fundal live fără a cheltui un ban, dar puteți cumpăra mai multe credite pentru a descărca și mai multe imagini de fundal. De asemenea, creditele nu sunt foarte scumpe, puteți obține 500 de credite pentru doar 0,99 USD.

imagini de fundal zedge pentru iphone

Imaginile de fundal live Zedge sunt realizate de creatori verificați, iar aplicația oferă un catalog foarte mare de imagini de fundal din care să alegeți. Deci, indiferent de starea ta de spirit, vei găsi cu siguranță un tapet animat pentru iPhone în această aplicație. În afară de asta, aplicația vine și cu o colecție puternică de pachete de pictograme care vă permit să personalizați pictogramele aplicației. Și dacă vă place să setați tonuri de apel personalizate, probabil că veți aprecia lista specială de tonuri de apel.

Instalare (Gratuit0,99 USD pentru 500 de credite)

6. Imagini de fundal live pentru mine

Această ofertă de la Apalon Apps are una dintre cele mai mari colecții de imagini de fundal. De la imagini de fundal dinamice la imagini de fundal live frumoase, are varietatea și designul uimitor pentru a găsi un loc sigur în catalogul dvs. Veți găsi cu siguranță imagini de fundal la alegere în această aplicație. În plus, aplicația lansează noi animații și teme dinamice săptămânal astfel încât aveți întotdeauna o mulțime de imagini grozave din care să alegeți.

Imagini de fundal animate pentru mine

Cu notificare în timp util, „Imagini de fundal live pentru mine” vă ține la curent de îndată ce cele mai recente imagini de fundal ajung în bibliotecă. Deși această aplicație de fundal animat pentru iPhone este gratuită, va trebui să cheltuiți niște bani pentru a debloca toate imaginile de fundal atrăgătoare.

Instalare: (Gratuit7,99 USD/lună)

7. Live Wallpaper Maker

Aruncă o privire la ofertele Live Wallpaper 4K și vei ști că sunt perfecte pentru iPhone-ul tău! Da, această aplicație are scoruri destul de bune în majoritatea aspectelor, cum ar fi varietatea și designul impresionant. fie cel colecție frumoasă de imagini de fundal animate din natură pentru iPhone, sau catalogul fantastic de imagini de fundal cu animale sau biblioteca de invidiat de imagini de fundal animate, te acoperă complet.

tapet live 4k

Ceea ce mi-a atras atenția în această aplicație sunt categorii tematice uimitoare și colecția specială cu citate inspiraționale. Cu modele la modă, arată plăcut ochiului. Cu toate că Preț de 24,99 USD/an Deoarece versiunea pro este puțin scumpă, consider că merită încercată și cu siguranță unul dintre cele mai bune imagini de fundal live pentru iPhone chiar acum.

Instalare: (Gratuit4,99 USD/săptămână)

8. Imagini de fundal live Plus HD 4k

Dacă doriți să aveți unul dintre cele mai bune catalog de imagini de fundal animate pentru iPhone, cu siguranță ar trebui să verificați „Imagini de fundal live Plus HD 4k”. Aplicația este a doua care știe când vine vorba de a avea o mare varietate de fundaluri și teme în mișcare. Sunt frumos proiectate de artiști profesioniști și au tot felul de ingrediente pentru a îmbunătăți aspectul ecranului de pornire/blocare al iPhone-ului.

Imagini de fundal live Plus HD 4k

În ceea ce privește alegerile mele de top, acestea sunt imagini de fundal anime, galaxii și supereroi deoarece arată uimitor și ies în evidență de restul. La 12,99 USD/lună sau 29,99 USD/an pentru versiunea premium, Live Wallpapers Plus HD 4k se află la capătul superior al spectrului. Dar dacă nu te deranjează să plătești câțiva dolari în plus, nu ar fi o alegere rea.

Instalare: (Gratuit29,99 USD/an)

9. Imagini de fundal și teme HD Live

O altă aplicație excelentă pentru imagini de fundal animate pentru iPhone este Imaginile de fundal live și temele HD, care oferă o serie de imagini de fundal foarte atractive. Îmi place foarte mult această aplicație ca Imaginile de fundal live afișate aici sunt destul de unice. și nu le veți găsi pe majoritatea în nicio altă aplicație.

6. Imagini de fundal și teme HD Live

Acestea fiind spuse, pop-up-ul constant pentru a deveni membru pro este cu adevărat enervant, deoarece apare la fiecare atingere a aplicației. Cu toate acestea, puteți deveni un membru profesionist, ceea ce poate fi prea scump pentru mulți utilizatori. De aceea, recomand această aplicație doar utilizatorilor care caută imagini de fundal unice și au răbdarea să suporte reclamele. Sau puteți folosi perioada de probă gratuită pentru a vedea aplicația și apoi decideți dacă doriți să plătiți pentru aceasta.

Instalare: (Gratuit29,99 USD pentru 3 luni)

10.Kapp Boom

Kappboom este o altă aplicație de fundal animat pentru iPhone pe care o puteți verifica. Aplicația aduce o grămadă de imagini de fundal live foarte frumoase pentru dispozitivele iOS. Indiferent dacă sunteți în căutarea imaginilor de fundal animate în spațiu, imagini de fundal peisaj urban, animale sau orice altceva, Kappboom are probabil un fundal animat care vă acoperă.

aplicație de fundal animat kappboom pentru iPhone și iPad

Pe lângă obținerea de imagini de fundal live gratuite pentru iPhone, aplicația oferă și multe alte imagini de fundal, inclusiv imagini de fundal motivaționale și inspiraționale pe care le puteți folosi pe iPhone pentru a rămâne motivat. Este o aplicație bună și, deși este complet gratuit de utilizat, vă puteți abona pentru a obține și mai multe imagini de fundal și pentru a elimina reclamele din aplicație.

Instalare: (Gratuit49,99 USD/an)

11. Meșteșuguri de perete

Wallcraft are una dintre cele mai mari colecții de imagini de fundal animate pentru iPhone 4K. Spre deosebire de multe alte aplicații, oferă un set diferit de imagini de fundal pentru fiecare model de iPhone. Deci, găsirea imaginilor de fundal live care se potrivesc cu rezoluția dispozitivului dvs. devine puțin ușoară. Indiferent dacă aveți un iPhone 6s sau un iPhone 13, veți avea o colecție specială de fundaluri din care să alegeți.

meșteșug pe perete

Imaginile de fundal live Wallcraft 4K au fost clasificate în mai multe categorii diferite, inclusiv 3D, fantezie, anime, spațiu, tehnologie, natură și multe altele. În plus, are și o colecție destul de solidă de imagini de fundal muzicale care ar putea atrage cu ușurință iubitorii de muzică. Asta nu este tot, fundalurile întâlnirilor nu sunt mai puțin impresionante. Wallcraft oferă o versiune gratuită limitată, în timp ce versiunea premium este disponibilă pentru 0,99 USD/lună.

Instalare: (Gratuit0,99 USD/lună)

12. 4K Live Wallpaper Maker: Viață

Pe lângă faptul că oferă o colecție imensă de imagini de fundal live, „Live Wallpaper Maker 4K: Life” vă permite, de asemenea, să creați imagini de fundal animate personalizate. Deci, dacă doriți să personalizați ecranul de blocare al iPhone-ului cu imagini de fundal personalizate, ar trebui să țineți cont de acest lucru. În special, oferă și câteva widget-uri interesante care vă permit să vă stilați ecranul de pornire după cum doriți.

4K Live Wallpaper Maker: Viață

În ceea ce privește imaginile de fundal, acestea se încadrează în mai multe categorii diferite, cum ar fi natură, abstract, modă, călătorii, sport, divertisment și multe altele. Imaginile de fundal live 4K sunt frumos proiectate și animate pe ecranul de blocare cu un gest de apăsare lungă. În cele din urmă, „Live Wallpaper Maker 4K: Life” este disponibil pentru 7,99 USD/săptămână cu o probă gratuită de 3 zile.

Instalare: (Gratuit7,99 USD/săptămână)

Bonus: Imagini de fundal animate X

Live Wallpapers X este o altă aplicație de fundal pentru iPhone care are o bibliotecă imensă de fundaluri și teme frumos concepute. Fie că este vorba despre orașe nocturne atrăgătoare, fundaluri fascinante cu animale sau peisaje relaxante, are varietatea de a vă permite să vă proiectați acasă sau să blocați ecranul cu libertatea dorită.

tapet animat X

Dincolo de o colecție mare de imagini de fundal, aplicația are o interfață îngrijită este ușor de navigat. Deci, puteți salva toate fundalurile minunate care vă atrag atenția și le puteți accesa cu ușurință. Cu toate acestea, această aplicație nu este pentru toată lumea, deoarece prețul o pune cu mult peste ceea ce este „rezonabil” pentru o aplicație de fundal animat.

Instalare: (Gratuit99,99 USD/an)

Cum să utilizați imagini de fundal animate native pe iPhone

Din când în când, Apple lansează propriul set de imagini de fundal live pe care le puteți aplica pe ecranul de blocare. Deși sunt mici ca număr, sunt create de Apple, așa că sunt foarte optimizate pentru iPhone-ul tău. Dacă nu știți cum să utilizați aceste imagini de fundal, iată cum puteți utiliza imagini de fundal animate native pe iPhone:

  • Deschide Aplicația Setări și apoi atingeți „Tapet”. Aici, atingeți Alegeți un nou tapet.
alegeți noi setări de fundal pentru iPhone
  • Acum, atingeți „Live” și apoi atingeți imaginea de fundal pe care doriți să-l utilizați.
alege imaginea de fundal animată pentru iPhone
  • Pe această pagină, mai întâi, atingeți „Setare” și apoi alegeți „Setare ecran de blocare” din meniul rezultat. Gata, tapetul tău live este acum setat.
setați imaginea de fundal animată pentru iPhone

Notă:

  • Alternativ, puteți merge la aplicația Fotografii și puteți găsi imaginea pe care doriți să o setați ca fundal. Apoi apăsați pe butonul de partajare și alegeți Utilizați ca tapet. apoi atinge Loc. După aceea, selectați dintre cele trei opțiuni: Setați ecranul de blocare, setați ecranul de pornire sau setați ambele.

Ce modele de iPhone acceptă imagini de fundal animate?

Imaginile de fundal live au apărut odată cu introducerea iPhone 6s și 6s Plus (2015). Ideea din spatele creării de imagini de fundal live pentru iPhone a fost să profităm de tehnologia 3D Touch pentru a face imaginile live să se anime cu un gest de apăsare și menținere apăsată.

Odată cu sosirea iPhone XR, Apple a introdus Haptic Touch, cunoscut și ca un gest de apăsare lungă, în locul 3D Touch. S-a zvonit că gigantul tehnologic a vrut să facă mai mult loc pentru un ecran mai mare și, de asemenea, să se potrivească într-o baterie mai mare prin eliminarea tehnologiei 3D Touch.

Pentru a utiliza imagini de fundal animate, aveți nevoie de modelul echipat cu 3D Touch sau de dispozitivul care acceptă atingere haptică/apăsare lungă.

  • Modele de iPhone compatibile cu 3D Touch: iPhone 6s, 6s Plus, iPhone 7, 7 Plus, iPhone 8, 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs și Xs Max.
  • Modele iPhone acceptate la atingere haptic/apăsare lungă: iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, iPhone 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max

Din păcate, iPhone XR și iPhone SE (prima și a doua generație) nu acceptă imagini de fundal live.

Întrebări frecvente

Î. Imaginile de fundal live au o limită de timp?

Da, imaginile de fundal live au o limită de timp. Cu majoritatea aplicațiilor, acest lucru este de aproximativ 5 secunde pentru un tapet live. Cu toate acestea, unele aplicații permit imagini de fundal live mai lungi (până la 30 de secunde) pentru utilizatorii Pro.

Î. Sunt imaginile de fundal live dăunătoare pentru bateria iPhone?

Imaginile de fundal live au un efect asupra duratei de viață a bateriei iPhone-ului tău. Cu toate acestea, de obicei nu este foarte drastic sau ceva care ajunge să vă îngrijoreze cu adevărat. Acestea fiind spuse, dacă apăsați lung pe tapetul live pentru a-l anima foarte des, este posibil să observați o scădere a duratei de viață a bateriei.

Î. Funcționează imaginile de fundal live pe iPad? Sunt aceste aplicații compatibile cu iPad?

Din păcate, imaginile de fundal live sunt disponibile doar pe iPhone, deși puteți vizualiza și fotografii live și altele asemenea pe iPad. Ca atare, aplicațiile din această listă nu sunt compatibile cu iPad și nu vă vor permite să utilizați imagini de fundal live pe iPad.

Personalizați-vă ecranul de blocare folosind aceste imagini de fundal live

Acestea au fost cele mai bune 12 aplicații de fundal animat pentru iPhone pe care le puteți verifica pentru toate nevoile dvs. de fundal animat. Deși există destul de multe aplicații de fundal animat din care puteți alege, acestea sunt cele mai bune conform testelor noastre și cu siguranță ar trebui să le verificați. Acestea fiind spuse, dacă aveți o aplicație favorită de fundal animat care credeți că ar trebui să fie pe această listă, vă rugăm să ne anunțați în comentarii.

În concluzie, iOS 16 aduce o serie de upgrade-uri importante, inclusiv funcții noi pentru ecranul de pornire și cel de blocare, permițând personalizarea acestora. Imaginile de fundal pe care le alegeți pentru iPhone-ul dvs. joacă un rol important, iar acest articol prezintă cele mai bune 12 aplicații de fundal animat pentru iPhone, inclusiv aplicații pentru ecrane AMOLED, imagini de fundal anime și aplicații de creare proprie de imagini de fundal live. Fiecare aplicație are avantajele și dezavantajele sale, dar cu siguranță veți găsi ceva potrivit pentru gusturile dvs. în această listă.
Și cu asta am ajuns la finalul acestei postări. Sper că informațiile prezentate v-au fost de ajutor și v-au adus o perspectivă cât mai clară asupra subiectului discutat. Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe din domeniu. Până data viitoare, să aveți o zi fantastică și să experimentați la maxim noile tehnologii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x