Cele mai bune 12 hărți de Minecraft Parkour pe care trebuie să le joci

Top 12 hărți Minecraft Parkour pe care ar trebui să le încercați
⏱️ 14 min read

Minecraft este un joc care oferă posibilitatea de a construi și explora diferite lumi virtuale. O modalitate amuzantă de a-ți testa abilitățile și agilitatea este prin jocul de parkour în Minecraft. Există o mulțime de hărți special concepute pentru acest stil de joc, iar acest articol prezintă Top 12 hărți Minecraft Parkour pe care ar trebui să le încercați. Aceste hărți variază în dificultățile lor și oferă provocări unice pentru jucătorii de toate nivelurile. Fie că doriți să parcurgeți o următoare de traseu complex sau să explorați un parcour liniștit și plin de obstacole, aceste hărți vă vor ține cu sufletul la gură și vă vor testa abilitățile într-un mod distractiv și captivant.

Parkour și Minecraft merg mână în mână. Nu mă crezi? Încercați să vă aventurați în lumile celei mai recente actualizări Minecraft 1.18 Caves & Cliffs sau încercați să escaladați dimensiunea Nether. Ideea este că, cu excepția cazului în care ai o grămadă dintre cele mai bune poțiuni de minecraft, abilitățile tale de parkour în joc trebuie să fie bune pentru a profita la maximum de ele. Și dacă intenționați să încercați una dintre aceste cele mai bune semințe de speedrun, mișcarea de parkour este cea mai importantă abilitate pentru a stabili noul record. Acestea fiind spuse, lumea vanilie din Minecraft nu are nicio caracteristică care să vă ajute să vă exersați abilitățile de parkour. De aceea, am întocmit o listă cu cele mai bune hărți parkour pentru Minecraft.

Cele mai bune hărți Minecraft Parkour (2022)

Am testat fiecare hartă parkour din Minecraft 1.18, astfel încât să fii sigur de compatibilitatea cu cea mai recentă actualizare. Și din moment ce lista noastră nu este clasată în niciun fel, nu ezitați să explorați fiecare hartă parkour după convenție. De asemenea, dacă încă nu știți cum să instalați hărți în minecraft, urmați ghidul nostru conectat.

1. Rupe patul

Începând cu o provocare, avem mai întâi o hartă puzzle și parkour. Nu numai că îți testează abilitățile rapide de gândire și de mișcare, dar te face și să gândești în afara cutiei pentru a-și rezolva puzzle-urile creative. De asemenea, spre deosebire de majoritatea hărților, de asemenea oferă instrumente specializate care îi dau o notă interesantă.

Singurul dezavantaj al acestei hărți este că puzzle-urile pot fi puțin provocatoare pentru începători. Cu toate acestea, această hartă poate fi locul perfect pentru a practica speedrun parkour odată ce ați înțeles. Cu provocările din joc, alergarea ta pe această hartă va fi mult mai aproape de multe situații complexe de joc.

Descarcare sparge patul Minecraft Harta Parkour

2. Parkour relaxat

Dacă puzzle-urile au fost puțin prea mari, această hartă parkour este făcută pentru a fi ușoară pentru tine. Cu un total de 40 de nivele, harta își propune să vă ofere o experiență relaxată, cu o atmosferă înfricoșătoare. alergare răspândită pe 40 de niveluri. Există o varietate de mini-zone pe această hartă, inclusiv unele create pentru zborul cu elitre.

parkour rece

Dacă vrei să încerci această hartă cu prietenii tăi, are un sistem multiplayer bazat pe steag. Puteți concura în multiplayer pentru a ajunge la toate punctele de control oferite, păstrând în același timp un scor. Pentru jucătorii mai competitivi, are un marcaj comunității online De asemenea, unde jucătorii își pot trimite înregistrările și pot concura cu jucători din întreaga lume.

Descarcare hartă de parkour cool

3. Vârtej de parkour

După cum sugerează și numele, această hartă pentru Minecraft oferă o experiență de parkour învolburată provocatoare. Și nu presupuneți că are doar formă circulară. Acest vârtej este alcătuit din blocuri în mișcare și chiar lansatoare care lansează jucători la întâmplare în aer. Aceeași mecanică are loc chiar și în multiplayer, ceea ce o face una dintre cele mai distractive hărți de parkour din jur.

Parkour cu hidromasaj

Extindendu-se pe multiplayer, are și un cronometru și sistem de punctaj pentru a urmări săriturile, greșelile și sincronizarea jucătorilor. Poți folosi același lucru pentru a concura cu prietenii tăi și cu alți jucători. În cele din urmă, dacă acest lucru nu ar fi suficient, harta are, de asemenea, sunete și texturi personalizatecreând un minijoc separat în Minecraft.

Descarcare Vârtej de vânt Minecraft Harta Parkour

4. Sub secret

„Under the Secret” este probabil cea mai provocatoare hartă de parkour Minecraft de pe listă. Necesită momente unice de parkour, ceva gândire creativă și este alcătuit din puzzle-uri minunate. Dacă nu vă gândiți la următoarele mișcări, este ușor să rămâneți blocat în anumite părți dificile ale hărții.

Sub harta secretă de parkour

Spre deosebire de majoritatea hărților create pentru actualizarea Minecraft 1.18, această hartă folosește aproape noile blocuri din actualizarea peșterii și stâncii pentru a o îmbunătăți. Deci, chiar dacă nu faci parkour foarte bine, această hartă este perfectă pentru a aduna idei pentru a-ți construi următoarea casă Minecraft.

Descarcare sub secret Minecraft Harta Parkour

5. Ororile captive

Dintre varietatea uriașă de hărți Minecraft, doar câteva folosesc shadere Minecraft pentru a crea o experiență mai bună pentru jucători. „Captive Horrors” este una dintre ele. vine cu o pachet shader si a pachet imens de resurse personalizate pentru a crea o experiență complet unică pentru utilizatorii săi.

Harta Parkour Captive Horror

În ceea ce privește tema sa, harta se concentrează pe groază și atmosferă înfiorătoare. Cu această hartă, primești zone extrem de întunecate, sărituri sperie, și o experiență pe care nu o vei uita niciodată. Dar dacă o atmosferă întunecată și înfricoșătoare nu este ceașca ta de ceai, sări peste această hartă ar putea să nu fie cea mai proastă idee.

Descarcare ororile captive Minecraft Harta Parkour

6. Ja Eliminare 2

Dacă te-ai întrebat cum ar fi parkour extrem în viața reală, Eliminarea programului TBS este raspunsul. Oferă niveluri de parkour creative și enigme, cu o mulțime de provocări non-staționare. Această hartă Minecraft este o replică a acesteia. De la niveluri la marcajele iconice, el a acoperit totul cu precizie.

Eliminarea 2

În ceea ce privește harta în sine, aceasta urmează o temă de iarnă și are niveluri bazate pe puncte de control, pe care le poți juca în single player sau cu prietenii tăi. Alternativ, are și un server dedicat pentru toți jucătorii unde pot participa utilizatori din întreaga lume.

Descarcare Eliminarea 2 Minecraft Harta Parkour

7. Parkour aleatoriu

Cele mai multe hărți pot deveni plictisitoare și repetitive după un timp. Dar nu acesta. Cu peste 250 de niveluri unice, această hartă Minecraft vă oferă distracție nelimitată și preia toate celelalte hărți parkour din această listă. Există câteva puzzle-uri și labirinturi pentru a menține jocul proaspăt. Puteți juca această hartă solo sau în multiplayer cu prietenii tăi.

parkour aleatoriu

Oferind un joc unic, the harta te teleportează la un nou nivel aleatoriu după fiecare punct de control. Deci, nu știi niciodată ce urmează. Cu stiluri de joc aproape nelimitate, această hartă este gata să te țină ocupat zile, dacă nu săptămâni. De asemenea, dezvoltatorul a promis că va actualiza această hartă împreună cu fiecare nouă actualizare majoră Minecraft.

Descarcare Amesteca Minecraft Parkour Hartă

8. Nu e timp să te oprești 2

Această hartă Minecraft este una pe care ar trebui să o iei întotdeauna în serios. Fidel numelui lui, ucideți jucătorii de îndată ce aceștia nu se mai mișcă. Obținem 30 de niveluri unice de parkour împreună cu niște elitre mai scurte. Dacă sunteți încrezător în abilitățile dvs. de parkour, aceasta este cea mai bună hartă pe care Minecraft o poate șlefui și le pune la încercare.

nu e timp să te oprești 2

Pentru a susține aspectul competitiv al acestei hărți, există un clasament online în care jucătorii din întreaga lume își împărtășesc recordurile și concurează pentru noi scoruri. Dar accesul la clasament este exclusiv pentru jucătorii care pot termina harta.

D.incarcatura proprie nu e timp să te oprești 2 Minecraft Parkour Hartă

9. Biome Run 3

Dacă nu ați avut încă șansa de a explora toate biomurile din Minecraft, această hartă este gata să vă ajute. Concentrându-se pe 8 niveluri diferite, această hartă te duce la dimensiunea de jos și cea finală, împreună cu multe dintre biomurile lumii. Dacă 8 nivele nu sunt suficiente pentru tine, mai sunt 2 hărți în trilogia Biome Run pe care să le încerci.

Cursa Biomei 3

Modul single player de pe această hartă este simplu. Dar lucrurile devin interesante când îți inviti prietenii să joace această hartă parkour. Există o modul carieră în care fiecare jucător are propriile cronometre, iar cel cu mai puțin timp câștigă. De asemenea, dacă nimic altceva nu te entuziasmează, aceasta este singura hartă Minecraft cu un nivel secret. Dar nu uitați să împărtășiți locația sa în comentarii când îl găsiți.

Descarcare Cursa Biomei 3 Minecraft Harta Parkour

10. Parkour Helix 2

Datorită tensiunii adăugate și dinamicii jocului, hărțile în formă de helix pentru Minecraft sunt populare în comunitate. Această hartă de parkour preferată de fani se bazează pe această premisă și ne aduce 60 de niveluri provocatoare și lungi. Singurul tău obiectiv este ajunge la fundul elicei. Pe parcurs, vă așteaptă provocări, noi biomi și multe altele. Există, de asemenea, câteva comenzi rapide ascunse pentru a sări peste unele niveluri, dar nu toată lumea le poate localiza.

Harta Parkour Helix

Poți juca această hartă singur, cu prietenii tăi sau, dacă vrei o competiție suplimentară, poți folosi cronometrul din joc pentru a concura pentru scoruri mari. Asigurați-vă că evitați apa la fel de mult ca lava în timp ce explorați această hartă.

Descarcare Parkour Helix 2 Minecraft Parkour Harta

unsprezece paradisul parkourului

Dacă nu ați încercat până acum parkour, această hartă este perfectă pentru a începe. Are 100 de niveluri unice cu dificultate tot mai mare. Deci, puteți începe la un nivel ușor și puteți merge până la capăt în timp ce învățați parkour pe parcurs. Ia o sistem de rang și reluare pentru a vă ajuta să vă exersați și să vă lustruiți mișcarea.

parkour-paradis

Harta acceptă și jocul multiplayer. Dar din cauza spațiului limitat, zonele se pot aglomera dacă mai mulți jucători rămân blocați la același nivel. De asemenea, îl puteți obține chiar și de pe piața oficială pentru Bedrock Edition. Deci, spre deosebire de majoritatea hărților din această listă, îl puteți juca pe toate platformele acceptate de Minecraft.

Descarcare Harta Parkour Paradise

12. Elytra Rush

Nu în ultimul rând, avem un Harta parkour Minecraft complet dedicată zborului. Parkour pe jos este util în primele etape ale jocului. Dar pe măsură ce intri pe servere competitive și explorezi hărți de supraviețuire mai provocatoare, învățarea cum să folosești elitrele devine o necesitate. Deci, cel mai bine este să începi devreme, iar această hartă în stil sonic este locul perfect pentru a fi terenul tău de antrenament.

Harta Elytra Rush Minecraft Parkour

Există o cronometru cu numărătoare inversă conectat la fiecare nivel și aveți un număr limitat de artificii să te țină în aer. Deci, întregul joc se rezumă la tehnicile tale de gândire rapidă și de zbor pentru a profita la maximum de această hartă. Și odată ce ați terminat, puteți explora mai multe hărți din aceeași serie pentru a vă menține zborul în aer.

Descarcare febra elitrelor Minecraft Harta Parkour

Explorați cele mai bune hărți Parkour în Minecraft

Fie că este vorba de următorul tău speedrun sau de un server multiplayer competitiv, aceste hărți parkour vă vor perfecționa cu siguranță abilitățile Minecraft pentru fiecare situație. Cu toate acestea, până când sunteți gata să străluciți, aceste cele mai bune moduri de Minecraft v-ar putea menține pe linia de plutire pentru ceva timp. Cu toate acestea, va trebui să instalați Forge în Minecraft pentru a le rula. Apoi, odată ce abilitățile tale de parkour sunt gata, poți chiar să asumi unele dintre cele mai bune hărți de aventură pentru minecraft. Dar asta e pentru mai târziu. Deocamdată, care dintre aceste hărți de parkour vei încerca mai întâi? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Parkour și Minecraft sunt două activități care se completează perfect, necesitând abilități similare. Pentru a profita la maximum de cele mai recente actualizări ale jocului, abilitățile tale de parkour trebuie să fie bune. Din fericire, există o mulțime de hărți parkour disponibile pentru Minecraft, care îți vor îmbunătăți abilitățile și îți vor oferi o experiență plăcută de joc. De la provocări la niveluri relaxante și de la helix-uri la teme înfricoșătoare, există ceva pentru fiecare jucător. Descoperiți cele mai bune hărți pentru parkour în Minecraft și îmbunătățiți-vă abilitățile pentru a stabili noi recorduri și a vă bucura de joc la maximum.
Încheiem și această postare plină de informații interesante despre lumea tehnologiei. Sperăm că ne-am îndeplinit misiunea de a vă păstra conectați la cele mai recente noutăți din domeniu și că sunteți gata să explorați toate oportunitățile care vă stau la dispoziție. Reveniți și la postările noastre viitoare pentru a vă îmbogăți cunoștințele și pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea digitală. Până data viitoare, rămâneți în continuare încrezători în puterea tehnologiei de a face lumea un loc mai bun. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x