Cele mai bune 12 opțiuni alternative la Blinkist pe care să le încercați

Top 12 alternative Blinkist pe care ar trebui să le utilizați
⏱️ 19 min read

În lumea lecturii rapide și a învățării continue, există multe opțiuni alternative când vine vorba de aplicațiile de tip Blinkist. Acestea oferă resurse diverse și materiale de învățare variate, pentru a satisface nevoile din ce în ce mai diverse ale utilizatorilor.

Topul celor mai bune 12 alternative Blinkist este o selecție subiectivă de aplicații a căror popularitate și valoare pentru utilizatori sunt dovedite. Printre aceste alternative se numără aplicații precum SparkNotes, Instaread, GoodNotes și renumitul Kindle.

Alegerea unei astfel de aplicații depinde însă de scopurile și preferințele fiecărui utilizator în parte și este important să fie luate în considerare jurnalele de dezvoltare personală ale acestora, precum și surse suplimentare de informare și învățare, cum ar fi podcast-uri, cursuri online și alte resurse de învățare gratuită sau contra cost.

Indiferent de opțiunea aleasă, este esențial să ne amintim că învățarea continuă ne-ar trebui să facă parte din rutina noastră zilnică, iar aceste aplicații sunt un mijloc util pentru a ne menține pe calea dezvoltării personale și profesionale.

Blinkist este o platformă excelentă pentru bibliofili și cei care doresc mereu să-și îmbunătățească cunoștințele prin explorarea și citirea cărților. Serviciul oferă informații cheie dintr-o bibliotecă imensă de peste 4.000 de cărți de non-ficțiune cele mai vândute. Microcărțile sunt disponibile atât în ​​format text, cât și în format audio și durează doar 15 minute pentru a fi consumate. Deși am apreciat întotdeauna această aplicație, are câteva deficiențe precum suportul pentru doar două limbi (engleză și germană), o versiune gratuită limitată care oferă intermitent preselectat și prețul prea mare al variantei premium care începe de la 12,99 USD. /lună. Dacă găsești prea multe aceste dezavantaje, iată cele mai bune alternative Blinkist pe care le poți încerca în 2020.

Cele mai bune alternative Blinkist pe care trebuie să le încercați

Unele dintre aplicațiile menționate în această linie au prețuri mai mici decât Blinkist, ceea ce este grozav pentru utilizatorii care caută o alternativă mai ieftină la Blinkist. În plus, există și câteva aplicații pentru rezumatul cărților care au o bibliotecă mult mai mare de cărți și acceptă mai multe limbi.

Ca să nu mai vorbim de faptul că unele servicii oferă o experiență mai personalizată, cu funcții super utile, cum ar fi liste organizate, ascultare audio intuitivă și funcționalitate de urmărire pentru a vă îmbunătăți lectura. Așadar, orice se află chiar deasupra priorității tale, haideți să alegem cele mai bune alternative Blinkist!

1. Story Shots

StoryShot are multe de plăcut, dar aș menționa doar trei lucruri cheie care îl fac un înlocuitor solid pentru Blinkist. În primul rând, această carte rezumă aplicația care vine cu una dintre cele mai mari colecții de cărți dintr-o gamă largă de categorii, inclusiv management, istorie, știință, abilități de comunicare, economie și multe altele.

În plus, adaugă cărți noi în fiecare săptămână, astfel încât să aveți întotdeauna conținut proaspăt de consumat. Al doilea are și un interfață de utilizator cu aspect minunat care poate concura cu celebra interfață de utilizare Blinkist într-o mare măsură. După comoditate, puteți alege să citiți rezumatul preferat sau să îl ascultați oricând doriți.

În calitate de învățător vizual, v-aș aprecia foarte mult videoclipuri bine gandite. În ceea ce privește prețul, StoryShot vine gratuit cu funcții de bază. Dar vă puteți abona la planul premium de 2,49 USD/lună pentru a utiliza aplicația fără anunțuri și, de asemenea, pentru a obține funcții suplimentare, cum ar fi citirea offline.

Având în vedere prețul scăzut și caracteristicile extinse, cred că StoryShot este una dintre cele mai bune alternative Blinkist de pe piață în acest moment.

Avantaje:

 • O colecție grozavă de cărți.
 • Cărțile sunt disponibile în diferite categorii.
 • Interfață de utilizator cu aspect minunat

Contra:

 • Versiunea freemium pare plină de reclame

Disponibilitatea platformei: Android și iOS

Preturi: Gratuit, 1,99 USD/lună

Vizita: Site-ul web

2. Instalați citirea

„Instaread” a fost întotdeauna un rival de top pentru Blinkist. Deci, dacă vă plac cărțile non-ficțiune, este posibil să fiți deja familiarizați cu ele. Aplicația rezumate cărți are o listă frumoasă de peste 800 de titluri Ele oferă evidențieri rapide ale celor mai bine vândute și cărți celebre.

Pe lângă faptul că oferim titluri scrise profesional, noi, de asemenea furnizează articole din revista The New York Times Ce ți-ar plăcea să citești pentru a-ți consolida cunoștințele? În plus, aplicația de asemenea oferă originale pe teme importante și oameni cunoscuți. Deci, dacă Blinkist nu oferă conținut unic pentru a vă satisface foamea de lectură, ar putea fi o opțiune mai potrivită pentru dvs.

inread

Pentru a vă asigura că nu uitați să consultați un articol sau o carte specială, vă permite urmăriți ratele de finalizare de asemenea. În plus, puteți chiar să descărcați favoritele pentru a le asculta în timpul unei călătorii lungi sau în timpul liber.

Apropo de prețuri, Instaread oferă doar o perioadă de încercare gratuită de 7 zile, iar varianta sa de bază începe de la 4,99 USD. Având în vedere o bibliotecă destul de bună și cărți și articole de înaltă calitate, este cu siguranță una dintre cele mai bune alternative la Blinkist.

Avantaje:

 • Peste 800 de titluri
 • Oferă articole din revista The New York Times
 • Oferă originale pe subiecte importante și oameni cunoscuți.
 • Vă permite să urmăriți ratele de finalizare

Disponibilitatea platformei: Android, iOS și Web

Preturi: Probă gratuită de 7 zile, 8,99 USD/lună sau 89,99 USD/an

Vizita: Site-ul web

3.Quiddity

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații similare cu Blinkist, dar gratuită, aceasta este pentru dvs. Pentru a urmări principalele concluzii și informații cheie din unele dintre cele mai populare cărți non-ficțiune, „Quiddity” este una dintre cele mai bune opțiuni.

Aplicația are o bibliotecă decentă de peste 150 de rezumate care poate să nu fie la egalitate cu ceea ce are de oferit Blinkist, dar sunt suficient de bune când vine vorba de calitate. Cu titluri noi adăugate în fiecare lună, veți avea întotdeauna ceva interesant de citit și de descoperit.

Esență

Indiferent dacă vă place să explorați cărți bazate pe perfecţionarea personală şi psihologie sau ştiinţă şi tehnologie, are suficientă varietate pentru a-ți potoli setea de învățare. Pentru a vă asigura că puteți începe cu cărțile preferate de non-ficțiune oricând și oriunde, le face disponibile atât în ​​format text, cât și audio.

Mai mult, Quiddity este disponibil și gratuit, făcându-l cu ușurință una dintre cele mai bune alternative gratuite la Blinkist.

Avantaje:

 • Adăugați cărți noi săptămânal
 • Cărțile sunt disponibile în mai multe categorii.
 • disponibil gratuit

Contra:

 • Catalog de conținut mai mic

Disponibilitatea platformei: Android și iOS

Preturi: Gratuit

Vizita: Site-ul web

4. 12 minute

Dacă prețul nu este un factor pentru tine, ar trebui să te uiți la această alternativă la Blinkist. 12min este foarte asemănător cu Blinkist atât în ​​ceea ce privește interfață de utilizator intuitivă și caracteristici După ce ați extras idei din cele mai bine vândute cărți non-ficțiune, aplicația vă oferă microcărți destul de utile pe care le puteți citi sau asculta. La fel ca Blinkist, oferă și ambele versiuni text și audio astfel încât să vă puteți recupera cărțile în propriul ritm.

12 minute

Aplicația oferă și un listă îngrijită astfel încât să puteți găsi cu ușurință cărțile de non-ficțiune pe care le citiți cu plăcere. Deoarece este disponibil offline, veți putea citi sau asculta cărțile preferate din mers fără întrerupere. La fel ca Blinkist, este disponibil gratuit cu acces limitat la titluri.

Și trebuie să vă abonați la versiunea premium (49 USD/an) pentru a accesa întreaga colecție fără restricții. În ceea ce privește suportul lingvistic, acesta acceptă engleză, portugheză și spaniolă. În general, 12 min este o alternativă accesibilă, dar destul de bună la Blinkist.

Avantaje:

 • Oferă microcărți în versiuni text și audio.
 • Funcționează eficient offline
 • Acceptă trei limbi: engleză, portugheză și spaniolă

Contra:

 • Mai scump decât Blinkist

Disponibilitatea platformei: Android, iOS și web

Preturi: Gratuit, 63,99 USD/an

Vizita: Site-ul web

5.Carte de carte

Căutați o alternativă Blinkist care vă poate oferi servicii foarte utile? eseuri de înaltă calitate, planuri de lecție și resurse educaționale? Dacă da, BookRags este pentru tine. Cu o colecție mare de resurse educaționale și ghiduri de studiu al literaturii, este o platformă unică pentru profesori și studenți.

BookRags

Rezumatele sunt bine scrise și oferă o perspectivă mai bună. În ceea ce privește interfața, pare puțin învechită. Dar dacă nu vă deranjează interfața sa de utilizator plictisitoare, vă veți bucura să explorați biblioteca și să citiți biografii, eseuri, planuri de lecții utile, și altele.

Versiunea gratuită a serviciului oferă doar un scurt rezumat al unui articol. Dar dacă doriți să depășiți limitarea, va trebui să plătiți 19,99 USD/lună, ceea ce nu este rău având în vedere biblioteca imensă de resurse educaționale.

Avantaje:

 • Resurse educaționale de înaltă calitate
 • rezumate bine scrise
 • Aplicația web funcționează fără probleme

Contra:

 • Nu oferă o versiune freemium

Disponibilitatea platformei: Web

Preturi: Gratuit, 24,99 USD/lună

Vizita: Site-ul web

6. obține un rezumat

Da lectură mai personalizată este chiar deasupra cererii dvs. „getAbstract” ar trebui să fie o alegere inteligentă. Aplicația oferă informații cheie despre puțuri peste 20.000 de cărți non-ficțiune. Mai important, rezumatele sunt destul de simple, nu durează mai mult de 10 minute în comparație cu cele 15 minute ale lui Blinkist.

Drept urmare, chiar dacă ești foarte ocupat în viața ta agitată, vei putea petrece confortabil timp cu ei. Mai mult decât 350 de categorii pentru a explora, plictiseala nu se va strecura niciodată în lectura ta. De la TED la inovație și leadership, vă puteți satisface gustul specific de lectură.

getAbstract

Vorbind despre interfața de utilizare, interfața de utilizare a getAbstract arată bine și nu necesită multă curbă de învățare. Un alt departament în care are un avantaj față de Blinkist este suportul lingvistic, așa cum este Acceptă mai multe limbi, inclusiv engleză, germană, spaniolă, chineză, franceză, portugheză și rusă.

Deși getAbstract nu oferă o versiune gratuită, versiunea sa premium începe de la doar 5,99 USD.

Avantaje:

 • lectură mai personalizată
 • Informații cheie pentru peste 20.000 de cărți non-ficțiune
 • Rezumatele nu necesită timp

Contra:

 • Aplicația web pare lentă
 • Nu oferă suficiente instrumente pentru a organiza biblioteca.

Disponibilitatea platformei: Android, iOS și web

Preturi: Probă gratuită de 3 zile, începând de la 99 USD/an

Vizita: Site-ul web

7. Citirea IQ-ului

Pentru persoanele care nu sunt mulțumite de biblioteca Blinkist a cărți pentru copii (până la 12 ani), „ReadingIQ” este cea mai bună opțiune. Aplicația vine cu o listă destul de bună de peste 7000 de cărți premiate.

În plus, are și peste 700 de titluri cu voce pe care copiii le vor bucura să le asculte. Pe lângă faptul că are o bibliotecă completă ABCmouse, are colecții de la edituri proeminente precum National Geographic, Whitman, Charlesbridge și altele.

Citirea IQ-ului

Oferă o funcție de lectură ghidată la îndemână pentru a îmbunătăți lectura copiilor. În calitate de părinte, puteți urmări progresul copilului dvs. mic. În plus, toate cărțile sunt în conformitate cu programa școlii și, de asemenea, au teste de înțelegere pentru a crește abilitățile de citire ale copilului dumneavoastră.

Spre deosebire de Blinkist, ReadingIQ nu oferă o versiune gratuită, dar puteți accesa întreaga bibliotecă pentru 7,99 USD/lună, care este același preț lunar ca și Blinkist.

Avantaje:

 • Peste 7.000 de cărți premiate
 • 700 de titluri sonore
 • Vine cu întreaga bibliotecă ABCmouse
 • teste de înțelegere

Contra:

 • Unele titluri audio nu sunt redate bine

Disponibilitatea platformei: Android, iOS și web

Preturi: Probă gratuită de 30 de zile, 7,99 USD/lună

Vizita: Site-ul web

8. Citiri rapide

Ca aplicație pentru rezumatul cărții, „Snapreads” bifează majoritatea casetelor. Fie că sunteți în căutarea unei oferte în continuă creștere bibliotecă sau o interfață de utilizator bună, are caracteristicile de a fi considerată una dintre cele mai bune aplicații precum Blinkist. Ceea ce mi-a atras atenția în această aplicație este varietatea mare de mii de cărți menite să satisfacă toate tipurile de cerințe de citire a cărților.

Snapreads

Oferă analize precise și concluzii importante (până la 15 minute) care durează doar câteva minute pentru a fi finalizate. Aplicația Rezumate cărți urmărește cu atenție alegerea dvs. de cărți și oferă sugestii respectiv.

Așa că nu trebuie să petreci mult timp căutând conținutul pe care îți place să-l citești sau să-l asculți în timpul liber. În ceea ce privește prețul, versiunea premium a Snapreads este destul de scump la 14,99 USD/lună. Cu toate acestea, dacă prețul nu este un factor pentru dvs., aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune alternative Blinkist pe care le puteți verifica.

Avantaje:

 • O colecție grozavă de cărți.
 • sugestii personalizate
 • o varietate de cărți

Contra:

 • Mai scump decât Blinkist

Disponibilitatea platformei: iOS și web

Preturi: Probă gratuită de 7 zile, 14,99 USD/lună sau 89,99 USD/an

Vizita: Site-ul web

9. Catch Up: Recapitulari rapide

Cu bibliotecă în continuă creștere cu peste 700 de titluri, „CatchUp – Reduced Size Summaries” este o alternativă remarcabilă la Blinkist. Cea mai bună parte a acestei aplicații este interfața cu utilizatorul curată și capacitatea sa de a prezenta informații cheie din cele mai bine vândute cărți într-un format ușor de citit, pe care utilizatorii îl pot parcurge rapid. În ceea ce privește curatarea, Booknotes este la egalitate cu Blinkist și oferă cărți de înaltă calitate.

Catting Up: Scurte rezumate

Cu suport offline, puteți accesa toate cărțile preferate chiar și fără o conexiune la internet. În momente când sunteți într-o vacanță lungă sau în deplasare, funcția offline nu vă va permite doar să vă citiți cărțile oriunde, ci și să economisiți o mulțime de date mobile.

Aplicația vă permite și păstrați o filă asupra ratelor de finalizare. În ceea ce privește prețul, Booknotes oferă doar o perioadă de încercare gratuită de 7 zile. După aceea, trebuie să vă abonați la versiunea pro, care costă 89,99 USD/an pentru a continua.

Avantaje:

 • O bibliotecă decentă de peste 700 de titluri.
 • suport offline
 • Opțiune de a urmări ratele de finalizare

Contra:

 • Chiar scump
 • Disponibil doar pentru iOS

Disponibilitatea platformei: iOS

Preturi: 7 zile Încercare gratuită89,99 USD/an

10. Rezumate de carte Joosr

Indiferent de ceea ce atrage gustul dvs. de lectură, „Rezumatele cărților Joosr” vă acoperă pe deplin. De la afaceri la fitness la auto-ajutorare, are o bibliotecă solidă de cărți pentru a vă menține absorbit în timpul liber. Pentru orice eventualitate, Blinkist nu pare să vă ofere o varietate de cărți sau articole de citit, ar putea fi doar aplicația potrivită pentru a vă schimba loialitatea.

Rezumate de carte Joosr

Versiunea gratuită a acestei aplicații digest vă permite să citiți doar câteva cărți electronice în fiecare lună. Făcând upgrade la versiunea premium a aplicației, puteți debloca diverse funcții, cum ar fi moduri de citire offline, cărți electronice nelimitate și acces nelimitat la cărți audio.

În ceea ce privește personalizarea, aplicația vă oferă toate caracteristicile de bază pentru a vă îmbunătăți lectura și, de asemenea, pentru a vă menține biblioteca ordonată. În comparație cu Blinkist, este interfața cu utilizatorul pare mai puțin intuitivă. În ceea ce privește prețul, versiunea premium a Joosr Book Summaries începe de la 6,49 USD, ceea ce este mult mai ieftin decât precedentul (12,99 USD/lună).

Avantaje:

 • O colecție mare de cărți electronice și cărți audio.
 • Oferă cărți în 21 de categorii.
 • Mod offline de încredere

Contra:

 • UI pare plictisitor

Disponibilitatea platformei: Android și iOS

Preturi: Gratuit, 6,49 USD/lună

11.SparkNotes

Dacă sunteți în căutarea unui înlocuitor Blinkist pentru învățarea literaturii, SparkNotes este cel care trebuie verificat. Probabil cea mai bună parte a acestei aplicații este o colecție imensă de peste 500 de ghiduri literare. Puteți folosi această aplicație pentru a citi rezumate ale capitolelor, pentru a răspunde la întrebări și chiar pentru a face chestionare pentru a vă îmbunătăți cunoștințele.

SparkNotes oferă, de asemenea, feedback instantaneu pentru a vă menține pe drumul cel bun. În ceea ce privește interfața cu utilizatorul, arată îngrijit, asigurându-vă că navigarea dvs. rămâne ușoară. În funcție de gustul tău de citit, poți personalizați dimensiunea textului dvs și chiar activați modul întunecat pentru a vă proteja ochii de arsuri, mai ales când citiți ghiduri de literatură noaptea.

SparkNotes

Deși SparkNotes nu se potrivește prea bine cu interfața de utilizator bogată a Blinkist și cu setul grozav de funcții care oferă personalizare completă, nu va dezamăgi dacă preferați să păstrați totul ordonat.

Una dintre caracteristicile mele preferate ale SparkNotes este blogul care continuă să producă articole interesante. Vă rugăm să rețineți că aplicația oferă o probă gratuită de 30 de zile după aceea, va trebui să vă înscrieți pentru planul lunar sau anual (0,99 USD/lună sau 4,99 USD/an).

Avantaje:

 • Peste 500 de ghiduri de literatură
 • Opțiunea de a susține chestionare
 • Oferă bloguri interesante de citit.
 • interfață cu utilizatorul curată

Contra:

 • Nu oferă prea multă personalizare.

Disponibilitatea platformei: iOS, Android și web

Preturi: Probă gratuită de 30 de zile, 0,99 USD/lună, 4,99 USD/an

Vizita: Site-ul web

12. Cărți de patru minute

Nu în ultimul rând, „Four Minute Books” este un substitut binecunoscut pentru Blinkist. dacă preferați să aveți cărți de dimensiunea mușcăturii pe care îl puteți revizui în doar câteva minute, vă puteți bifa caseta esențială cu un scor destul de bun.

Apropo de biblioteca de carte, Four Minute Books are o colecție mare de peste 800 de rezumate de cărți. Fiecare rezumat a fost scris cu precizie, evidențiind toate punctele cheie. Astfel, poți înțelege cu ușurință ce vrea să transmită o carte.

cărți de patru minute

Pentru a vă îmbunătăți și mai mult cunoștințele, Four Minute Books vă propune trei lecții valoroase derivate ale fiecărei cărți, asigurându-vă că puteți obține esența acesteia fără a petrece mult timp. Deși Four Minute Books nu este la fel de extins sau personalizabil ca Blinkist, s-ar putea să vă atragă preferințele dacă căutați o alternativă destul de bună, dar gratuită.

În special, Four Minute Books publică un nou rezumat gratuit de carte în fiecare luni, miercuri și vineri. Puteți alege să le primiți imediat ce sunt publicate sau să le alegeți pe toate într-un rezumat săptămânal.

Avantaje:

 • Cărți de dimensiuni mici
 • O colecție mare de peste 800 de rezumate de cărți.
 • Fiecare rezumat evidențiază trei cărți valoroase

Contra:

 • Foarte puțin spațiu pentru personalizare.

Disponibilitatea platformei: Internet

Preturi: Gratuit

Vizita: Site-ul web

Întrebări frecvente

Există o aplicație gratuită precum Blinkist?

Există destul de multe alternative gratuite notabile la Blinkist. StoryShots, Quiddity și 12min sunt unele dintre cele mai bune aplicații gratuite precum Blinkist.

Merită Blinkist banii?

Având în vedere o colecție mare de rezumate de cărți, Blinkist merită timpul tău.

Cum pot obține Blinkist premium gratuit?

Puteți obține Blinkist Premium gratuit timp de 6 luni profitând din plin de codul de cupon generat automat.

Care este mai bun Audible sau Blinkist?

În timp ce aplicațiile de cărți audio precum Audible sunt platforme în care autorii și editorii pot vinde versiuni audio ale cărților, Blinkist este dedicat în întregime furnizării de rezumate ale cărților populare non-ficțiune. Cât despre care este mai bine, totul se reduce la preferințele tale.

Ce cărți sunt pe Blinkist?

Blinkist are o bibliotecă imensă de cărți. Cele care mi-au atras atenția sunt Cele 7 obiceiuri ale oamenilor extrem de eficienți, Gândirea, Rapid și încet, A face lucrurile și Cum să câștig prieteni și să influențezi oamenii. Puteți obține lista cărților populare pe Blinkist prin urmând acest link.

Selectați cele mai bune aplicații pentru rezumatul cărților, cum ar fi Blinkist

Iată! Acum că aveți o listă largă cu cele mai bune aplicații de rezumat, cum ar fi Blinkist. Alegeți-l pe cel mai potrivit, care vă poate îmbunătăți lectura fără a vă ocupa mult timp.

Dacă începi să citești doar din când în când, variantele gratuite ar fi o alegere ideală pentru tine. Dar dacă sunteți un cititor pasionat, căutați-le pe cele care sunt bogate în funcții și oferă o mulțime de titluri. Oricum, spuneți-mi părerea dvs. despre aplicațiile care v-au atras atenția.

În concluzie, Blinkist este o platformă excelentă pentru bibliofili și cei care doresc întotdeauna să-și îmbunătățească cunoștințele prin explorarea și citirea cărților. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje, cum ar fi suportul limitat pentru limbi și prețul ridicat al variantei premium. Din fericire, există câteva alternative bune la Blinkist, cum ar fi StoryShots, Instaread, Quiddity, 12 minute, BookRags și getAbstract, cu caracteristici și prețuri diferite, astfel încât utilizatorii pot alege ceea ce li se potrivește cel mai bine.
Ne revedem curând cu noi tehnologii și inovații. Pa!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x