Cele mai bune 12 opțiuni Deepfake pentru distractie: Aplicații și site-uri web recomandate

8 Best Deepfake Apps You Can Try for Fun
⏱️ 17 min read

Titlul “Top 12 aplicații și site-uri web Deepfake pe care le poți încerca pentru distracție” este un subiect interesant și, totodată, controversat, întrucât utilizează tehnologii avansate de inteligenta artificiala in crearea unor videoclipuri și imagini făcute cu ajutorul unor fețe false ale unor persoane reale sau fictive. Aceste aplicații și site-uri web îți permit să creezi videoclipuri amuzante sau să îți pună la încercarea creativitatea și imaginația.

Cu toate acestea, utilizarea acestor aplicații poate ridica probleme privind respectarea dreptului la propria imagine și poate afecta grav reputația persoanelor implicate. Este important să folosești aceste aplicații și site-uri web cu responsabilitate și să ai întotdeauna în gând respectul față de intimitatea celorlalți.

Pe lângă acest aspect, este ușor de observat că aceste aplicații sunt ideale pentru a-ți petrece timpul liber și pentru a-ți pune la încercare abilitățile creative. Poți să creezi videoclipuri sau imagini care să te amuze sau chiar să le împărtășești cu prietenii și familia ta. În plus, există opțiuni pentru a-ți crea propria fețe false, astfel încât să poți interpreta diferite roluri și personaje.

În concluzie, aplicațiile și site-urile web Deepfake sunt o modalitate de a te distreza și de a-ți exersa creativitatea și abilitățile video. Este important să le utilizezi cu responsabilitate și să ții cont de faptul că acestea pot avea implicații negative în cazul utilizării lor în mod necorespunzător.

Videoclipurile deepfake sunt în creștere și de această dată, Lensa AI a luat internetul cu asalt. Vă permite să creați portrete false în câteva minute, iar rezultatele arată incredibil de autentice. În timp ce aplicațiile deepfake sunt pentru distracție, videoclipurile deepfake pot fi profund problematice dacă sunt folosite pentru a denatura pe cineva, în special în politică. Deci, în acest articol, am ales aplicații și site-uri web false care sunt în mare parte inofensive și pot fi folosite în scopuri de cercetare. Puteți folosi aceste servicii pentru a studia învățarea automată, recunoașterea imaginilor, viziunea computerizată și, desigur, să vă distrați. Acestea fiind spuse, haideți să parcurgem lista fără întârziere.

Cele mai bune aplicații și site-uri web Deepfake (actualizat în decembrie 2022)

Am inclus cele mai bune 12 aplicații și servicii deepfake, ținând cont de elementele distractive, confidențialitate și caz de utilizare de cercetare. În funcție de ceea ce doriți, puteți alege confortabil cea mai bună aplicație deepfake. Acestea fiind spuse, să începem lista.

DeepSwap.ai valorează cu ușurință zece cenți pentru oricine este interesat de deepfakes și de a-și crea propriul online. Prețul este rezonabil, serviciul este simplu, iar rezultatele vă vor uimi cu siguranță prin realismul lor. În mod uimitor, poate înlocui până la 6 fețe simultan și funcționează cu videoclipuri, GIF-uri și fotografii. Dacă vrei să conving deepfakes fără să te joci cu software-ul ore în șir, GET IT!

Încercați Deepswap.ai cu o reducere de 50%. (Sponsorizat)

Notă: Deși tehnologia deepfake nu este încă suficient de bună pentru a păcăli complet oamenii, este important să folosim deepfake-urile în mod etic. Nu utilizați tehnologia deepfake în scopuri ilegale și cu siguranță nu utilizați imaginile/videoclipurile altcuiva fără permisiunea explicită a acestuia.

1. Lensa AI

Lensa AI este cea mai recentă aplicație care a devenit virală pentru a crea portrete AI ale dvs. sau ale oricui altcineva. Nu este tocmai un deepfake în sensul că îți va pune fața pe corpurile altora sau în videoclipuri. Cu toate acestea, Lensa AI are capacitatea incredibil de cool de a crea portrete fotorealiste ale tale din câteva selfie-uri. De asemenea, aplicația creează portrete în mai multe stiluri, inclusiv supereroi, anime și multe altele.

capturi de ecran cu lensa ai

Deși aplicația poate fi folosită gratuit în scopuri generale, dacă încercați să faceți portrete, va trebui să plătiți pentru fiecare set sau să vă abonați la versiunea premium a aplicației. Lensa AI este cu siguranță una dintre puținele aplicații care oferă rezultate cu adevărat impresionante aproape de fiecare dată și cu siguranță vă veți bucura de fotografiile pe care le oferă. Dacă aveți nevoie de ajutor cu privire la modul de utilizare a Lensa AI, consultați ghidul asociat.

Instalare: Android/iOS (Gratuit)

2. Site-ul Deepfake

Deepfakes web este un serviciu care vă permite să creați videoclipuri false pe web. Folosiți învățarea profundă pentru absorbi diferitele complexități ale datelor faciale. Deepfakes web poate dura până la 4 ore pentru a învăța și a se antrena din videoclipuri și imagini, în timp ce este nevoie de încă 30 de minute pentru a schimba fețele cu modelul antrenat. Versiunea gratuită va genera videoclipul fals în aproximativ 5 ore, în timp ce versiunea premium va scuipa videoclipul în doar 1 oră.

Top 12 aplicații și site-uri web Deepfake pe care le poți încerca pentru distracție

Deși folosește GPU-uri puternice în cloud, procesarea tuturor datelor poate dura ore întregi. El continuă să demonstreze că crearea unui videoclip fals nu este o joacă de copii și să-l vezi pe Zao făcând-o în câteva secunde este cu adevărat o schimbare. Oricum, dacă doriți să încercați să faceți videoclipuri false profunde pentru cercetarea vederii computerizate, puteți alege web Deepfakes.

Vizitați site-ul web (Plătit, 3 USD/oră de utilizare)

3. uter

Dacă nu ați trăit sub o stâncă, sunt șanse să fi văzut deja câteva clipuri din Wombo. Pentru cei care nu știu, Wombo este o aplicație de sincronizare a buzelor care vă permite să vă transformați pe voi sau pe ceilalți într-o față cântătoare. Puteți alege dintre 15 melodii și să-l puneți pe personaj să cânte acel cântec, toate dintr-o singură imagine. Această aplicație face furori acum, preluând Reels și TikTok în toată lumea.

wombo ai

Iată un exemplu de clip din aplicația Wombo. Nu vei dori să-l ratezi pe acesta:

Instalare: Android / iOS (Achiziții gratuite în aplicație)

4. Reînnoiește

S-ar putea să vă amintiți unul dintre rapoartele noastre în care am prezentat o aplicație falsă numită Doublicat pentru a vă ajuta să creați meme GIF amuzante. Ei bine, dezvoltatorii Doublicat au redenumit aplicația în Reface, după Reface AI. Reface AI este Generative Adversarial Network (GAN) din culise. Pentru a utiliza aplicația, tot ce trebuie să faceți este faceți fotografia și apoi alegeți gif-ul pe care doriți să îl utilizați.

actualizați aplicația

În câteva secunde, aplicația îți va suprapune fața pe gif. Nu funcționează perfect, iar suprapunerea feței va depinde de simetria feței tale și de gif-ul pe care îl folosești. Acestea fiind spuse, există atât de multe gif-uri pe internet încât veți avea întotdeauna opțiuni. Aceasta poate fi aplicația dvs. personalizată pentru crearea de gif-uri pe care o puteți folosi pentru a vă impresiona prietenii.

Instalare: Android / iOS – Gratuit (achiziții în aplicație)

5. Moștenirea mea

O altă aplicație virală falsă pe care ar trebui să o încercați se numește MyHeritage. Funcția Deep Nostalgia a aplicației a câștigat popularitate în rândul utilizatorilor de rețele sociale, deoarece vă permite să animați fotografii vechi. Pentru a utiliza serviciul, tot ce trebuie să faceți este să încărcați o imagine și să apăsați butonul de animație.

animația mea de moștenire

În câteva secunde, veți obține o versiune animată a imaginii cu fața, ochii și gura mișcându-se ca și cum ar fi fost scoase din ziarul vrăjitor Daily Prophet al lui Harry Potter. Puteți vedea imaginea de ieșire aici:

Top 12 aplicații și site-uri web Deepfake pe care le poți încerca pentru distracție

Instalare: Android / iOS / Site-ul web (Gratuit)

6. Deep FaceLab

DeepFaceLab este un program Windows care vă permite să creați videoclipuri false. Este conceput în primul rând pentru cercetătorii și studenții de viziune computerizată. Cu toate acestea, dacă doriți să aflați despre videoclipurile false profunde, puteți încerca cu siguranță acest instrument. Utilizează învățarea automată și sinteza imaginilor umane pentru a înlocui fețele din videoclipuri.

5. Deep FaceLab

Deoarece DeepFaceLab este un instrument avansat în principal pentru cercetători, interfața nu este ușor de utilizat și va trebui să învățați cum se utilizează din documentație. Din nou, este de la sine înțeles că aveți nevoie de un computer puternic, cu un GPU dedicat high-end. Pe scurt, dacă sunteți un student cu specializare în viziune computerizată, DeepFaceLab poate fi un instrument excelent pentru înțelegerea videoclipurilor false profunde.

Vizitați GitHub (Gratuit)

7. Artă profundă

Deep Art este o altă aplicație care a devenit virală în urmă cu ceva timp. Nu este o aplicație video deepfake, dar poate crea imagini deepfake bazate pe artă, structuri vechi și picturi. Deși există multe aplicații care au caracteristici similare, aspectul unic al Deep Art este că folosește AI pentru a transforma orice fotografie într-o operă de artă.

6. Artă profundă

Se spune că algoritmul foarte avansat a fost inspirat de creierul uman și folosește elemente stilistice din opere de artă populare pentru a recrea imagini artistice. Deep Art este alcătuită din lucrările diverșilor artiști, inclusiv Van Gogh, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Picasso și alții. Și lucrul bun este că nu există nicio problemă de confidențialitate cu această aplicație. Dacă doriți să încercați ceva artistic, Deep Art este cea mai bună aplicație de încercat.

Instalare: Android / iOS — (Achiziții gratuite în aplicație)

8. Schimbarea feței în direct

Face Swap nu este complet o aplicație falsă, dar vă permite să schimbați fețele cu prietenul dvs. sau o fotografie în videoclipuri și este una dintre cele mai bune aplicații de schimb de fețe existente. Puteți înregistra videoclipuri, pune stickere, face fotografii și postați direct pe rețelele sociale. Ceea ce îmi place la această aplicație este că, Spre deosebire de alte aplicații de schimbare a feței, nu este atât de statică și există un anumit grad de mișcare a feței. Există și efecte 3D, deformare interactivă a feței cu diverse skinuri și efecte. Una peste alta, dacă sunteți în căutarea unei aplicații deepfake, Face Swap Live poate fi o alternativă excelentă pentru Zao pentru moment.

7. Schimbarea feței în direct

Instalare: Android (Gratuit), iOS (0,99 USD)

9. Aplicare pe față

FaceApp este o aplicație populară și, de fapt, este una dintre primele aplicații care a popularizat și democratizat cu adevărat falsurile profunde și editarea feței generată de AI pe smartphone-uri. Cu FaceApp, puteți pur și simplu să vă încărcați fotografia în aplicație și apoi să vedeți ce veți vedea. arata ca cand esti batran, te fac sa zambesti si multe altele. După cum am menționat mai sus, aplicația folosește AI pentru a edita fotografiile astfel încât pare destul de realist. Nu numai că este un mod minunat de a râde cu prietenii tăi, dar este și grozav dacă ai fotografii vechi și vrei ca subiecții să zâmbească în loc să stea drept.

aplicație facială falsă profundă

Instalare: Android (Gratuit), iOS (Gratuit)

10.Jiggy

Folosesc adesea Giphy pentru a crea GIF-uri pe Mac-ul meu pentru a le partaja prietenilor mei de pe WhatsApp, iMessage (pe care acum le pot anula dacă vreau), etc. Cu toate acestea, Jiggy duce acest proces un pas mai departe. Cu această aplicație, puteți crea GIF deepfake și vă puteți pune în orice GIF doriți. E grozav, nu? Tot ce trebuie să faci este să alegi o fotografie cu tine și să selectezi GIF-ul în care vrei să fii. Gata, Jiggy își va folosi atunci inteligența pentru a-ți plasa fotografia pe GIF, cu animație! Este o modalitate distractivă de a crea GIF-uri personale personalizate, care cu siguranță vor fi mai distractiv de partajat.

Jiggy deepfake gif maker

Instalare: Android (Gratuit), iOS (Gratuit)

11. Magia feței

O altă aplicație de schimb de fețe bazată pe inteligență artificială este FaceMagic. Folosind FaceMagic, puteți folosi fețele la alegere în videoclipuri și imagini. Fluxul în aplicație al aplicației vă oferă instrucțiuni pentru schimbul feței, dar aveți și opțiunea de a vă folosi propriile fotografii și imagini ca obiect de schimb de fețe de bază. De asemenea, puteți începe cu FaceMagic gratuit. Acestea fiind spuse, va trebui să achiziționați abonamentul premium pentru schimburi nelimitate de fețe, procesare prioritară, încărcări nelimitate de fotografii și ștergere de filigran și reclame.

facemagic ft

Instalare: Android (Gratuit), iOS (Gratuit)

12. DALL-E Mini

În timp ce suntem pe această temă, dacă ești cineva căruia îi place să creeze deepfake ridicole, nu uita să verifici DALL-E Mini. Inspirat de DALL-E de la OpenAI, DALL-E Mini este un model AI capabil să genereze imagini dintr-un mesaj text. Modelul AI este antrenat pe milioane de imagini de pe internet, făcând în cele din urmă posibilă desenarea unor imagini cu lucruri care nu există. De exemplu, iată o combinație blestemată de Pikachu și Pug:

dall e mini

Vizitați site-ul web (Gratuit)

Întrebări frecvente

Ce software este folosit pentru deepfakes?

Deepfake-urile sunt create folosind inteligența artificială și software-ul de învățare automată. Toate aplicațiile menționate în această listă folosesc AI încorporat și software de învățare automată pentru a crea videoclipuri și fotografii false.

Cine a inventat deepfake-ul?

Potrivit Wikipedia, cuvântul Deepfake a apărut în 2017 de la un utilizator Reddit numit „deepfakes”. Acestea fiind spuse, niciun om nu poate revendica inventarea Deepfake-ului. Munca făcută în viziunea computerizată, AI și ML a făcut posibil ca cercetătorii și pasionații să creeze falsuri profunde. Nu există nicio persoană care să fi inventat asta.

Cât de periculos este deepfake-ul?

În prezent, majoritatea tehnologiilor deepfake nu sunt suficient de bune pentru a păcăli complet oamenii. Cu toate acestea, dacă sunt folosite incorect, deepfake-urile reprezintă o amenințare destul de serioasă pentru societate. Deoarece ele pot fi folosite pentru a denatura oamenii și pot fi destul de convingătoare (dacă nu sunt sigure), este important să vă asigurați că utilizați deepfakes în limitele drepturilor legale și nu folosiți tehnologia în scopuri nefaste.

Este AI deepfake?

Da, aplicațiile și site-urile web de deepfake folosesc AI, ML și viziunea computerizată pentru a crea deepfake.

Poate AI detecta deepfake-urile?

Da, există instrumente pentru a detecta deepfake-urile. Cu toate acestea, fiabilitatea acestor instrumente nu este consecventă și poate varia în funcție de subiectul testat.

Este ilegal să faci videoclipuri deepfake?

Nu, nu este ilegal să creezi videoclipuri deepfake atâta timp cât le reprezinți în mod explicit ca videoclipuri deepfake și nu le folosești pentru a induce în eroare oamenii. Acestea fiind spuse, dacă utilizați fotografiile altcuiva pentru a face un deepfake, asigurați-vă că aveți permisiunea de a folosi fotografiile acestuia sau vă veți expune problemelor legale.

Cele mai bune aplicații și site-uri web Deepfake de verificat

Aceasta a fost lista noastră cu cele mai bune 12 aplicații și site-uri web false disponibile chiar acum. Deși există unele servicii care oferă videoclipuri false, este nevoie de mult timp pentru a reda și a crea videoclipul final. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să aflați despre învățarea automată și despre cum sunt schimbate fețele, puteți alege cu siguranță instrumentele avansate. Dacă ți-a plăcut acest articol, ar trebui să verifici și lista noastră de site-uri web distractive pentru a petrece timpul. Veți găsi acolo multe pietre prețioase. Oricum, asta e tot de la noi. Dacă ați găsit articolul nostru informativ, vă rugăm să comentați mai jos și să ne anunțați.

Videoclipurile deepfake sunt tot mai populare, fiind uneori folosite în mod problematic, în special în politică. Însă în acest articol sunt prezentate aplicații și site-uri web false care sunt în mare parte inofensive și pot fi folosite în scopuri de cercetare sau distracție, evitând utilizarea ilegală sau fără permisiunea celui fotografiat. Lista include cele mai bune 12 aplicații și servicii deepfake, cu elemente distractive, confidențialitate și caz de utilizare de cercetare. Deși tehnologia deepfake nu este încă perfectă, aceste aplicații pot fi utile pentru învățarea automată, recunoașterea imaginilor și viziunea computerizată.
Și cu acestă notă optimistă, vă mulțumesc pentru că ați parcurs împreună cu mine această postare până la final. Sper că ați găsit informațiile pe care le-ați căutat și că totul v-a fost util. Încă o dată, vă mulțumesc și ne revedem cu noi articole pline de tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x