Cele mai bune 12 placi de sunet Discord pentru experiențe audio de calitate

Kullanabileceğiniz En İyi 12 Discord Ses Tahtası
⏱️ 17 min read

Dacă ești în căutarea unei plăci de sunet pentru a îmbunătăți experiența ta de comunicare pe Discord, acest articol te poate ajuta. Am compilat o listă cu cele mai bune 12 opțiuni disponibile pe piață, astfel încât să poți găsi una care să se potrivească nevoilor tale specifice. Fie că ești interesat de reducerea zgomotului de fond sau de îmbunătățirea calității sunetului microfonului tău, există o plăcuță pe această listă care să se potrivească nevoilor tale. Nu trebuie să fii un expert în tehnologie pentru a alege o placă de sunet de calitate – cu aceste opțiuni recomandate, vei avea tot ce ai nevoie pentru a începe să auziți și să fiți auzit mai clar pe platforma Discord!

Discord este una dintre cele mai populare aplicații de chat vocal pentru jucători. Este o modalitate grozavă de a intra în legătură cu echipa ta în timp ce joci sau chiar ieși cu prietenii. Puteți să vă creați propriile servere Discord, să adăugați roboți la ele și multe altele. De asemenea, dacă vrei, te poți distra și cu niște efecte de voce nebunești. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o aplicație pentru placa de sunet pentru a vă modula vocea. Deci, dacă este ceva ce căutați, iată cele mai bune 12 plăci de sunet pentru Discord pe care le puteți folosi pentru a adăuga efecte vocii sau pentru a face lucrurile distractive pe serverul dvs.

Cele mai bune aplicații pentru placă de sunet Discord (2022)

În acest articol, vom discuta despre cele mai bune aplicații pentru placa de sunet pentru Discord pe care le puteți folosi. În plus, vom arunca o privire și asupra modului de a configura o placă de sunet pe Discord, astfel încât să puteți începe cu ușurință. Ca întotdeauna, puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a trece la orice secțiune din acest articol.

Ce este o aplicație Soundboard?

Mai întâi, să aruncăm o privire rapidă la ce este exact o aplicație de placă de sunet și de ce ați putea dori să o utilizați. Aplicațiile Soundboard sunt excelente pentru a face ca mesajele dvs. vocale de pe Discord să sune diferit de vocea dvs. reală. De asemenea, puteți utiliza aplicații pentru placa de sunet pentru a atribui taste rapide pentru anumite efecte sonore pe care le utilizați frecvent, astfel încât să puteți reda cu ușurință efectele atunci când aveți nevoie de ele.

De asemenea, dacă doriți, puteți utiliza aceste aplicații pentru modulați-vă vocea sau redați efecte și în alte aplicații. Așa că data viitoare când vei transmite streaming pe Twitch, s-ar putea să-ți fie și acest lucru util.

Multe aplicații pentru placa de sunet sunt gratuite, ceea ce este grozav pentru majoritatea oamenilor, dar există și câteva opțiuni plătite, care oferă de obicei funcționalități suplimentare. Am inclus atât plăci de sunet gratuite, cât și plătite pentru Discord în această listă, astfel încât să poți alege una în funcție de preferințele tale.

Lista celor mai bune plăci de sunet pentru Discord

1. Rezonanta

Resanance este una dintre cele mai populare și complet gratuite aplicații pentru placa de sunet pentru Discord pe care le puteți folosi. Aplicația oferă o mulțime de funcții utile, ceea ce o face una dintre cele mai bune plăci de sunet pe care le puteți obține. Puteți seta taste rapide pentru a reda rapid efecte sonore. De asemenea, dacă preferați un set de butoane în loc de taste rapide, Resanance vă permite să faceți și asta. Puteți trimite audio de la Resanance pe mai multe dispozitive simultan și vă permite chiar să reglați volumele pentru fiecare dispozitiv în mod individual.

Suport pentru fișiere: .mp3, .ogg, .flac și .wav

Pret: Gratuit

Platformă: Windows

Descărcați Resonance (Gratuit)

2. Panou de sunet

panou de sunet

Dacă sunteți dispus să cheltuiți niște bani, ar trebui să verificați Soundpad. Această aplicație nu este doar o placă de sunet Discord și funcționează și ca un înregistrator de sunet și un editor de sunet, astfel încât să obțineți mai multă versatilitate.

Similar cu Resanance, Soundpad vă permite să atribuiți taste rapide. Cu toate acestea, Soundpad vine și cu câteva caracteristici impresionante pe care nu le veți găsi în Resanance. În primul rând, aplicația acceptă normalizarea, care asigură că toate sunetele sunt redate la același volum. De asemenea, beneficiați de asistență pentru comutarea microfoanelor, înregistrarea sunetelor și listelor de sunete care vă permit să creați o listă de sunete de redat.

Trebuie remarcat faptul că diagramele de sunet sunt ideea Soundpad-ului de un sound deck. Practic, dacă preferați o implementare a pachetului de sunet, cel mai probabil vă este mai bine cu Resanance. Dar, de asemenea, oferă o șansă graficelor de sunet ale Soundpadului. La urma urmei, primești un demo gratuit.

Suport pentru fișiere: .aac, .flac, .m4a, .mp3, .ogg, .opus, .wav, .wma

Preț: 4,99 USD

Platformă: Windows

Descărcați Soundpad (4,99 USDîncercare gratuită disponibilă)

3. Clownfish Voice Changer

schimbător de voce pește clovn

Dacă sunteți mai interesat să vă faceți vocea să sune diferit cu efecte, Clownfish Voice Changer este o aplicație pentru placa de sunet pe care cu siguranță ar trebui să o verificați. Această aplicație funcționează la nivel de sistem, ceea ce înseamnă că o puteți folosi pentru a vă schimba vocea în orice aplicație care utilizează intrarea microfonului, inclusiv Discord.

Obțineți o mulțime de efecte vocale aici, inclusiv Darth Vader (astfel încât să puteți spune „Sunt tatăl tău” atunci când vă alăturați unui canal vocal cu prietenii tăi), voce extraterestră, feminină, masculină, voce de bebeluș, ton de heliu și multe altele. . În afară de asta, Clownfish vine și cu un player media încorporat cu listă de redare și comenzi audio pe care le poți folosi în camerele tale Discord cu prietenii tăi. Există, de asemenea, o funcție încorporată de transformare a textului în vorbire, precum și suport pentru taste rapide.

Suport pentru fișiere: sunt acceptate toate tipurile de fișiere majore

Pret: Gratuit

Platformă: Windows

Descărcați schimbătorul de voce pește clovn (Gratuit)

4. JN Soundboard

jn placa de sunet

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații bogate în funcții sau dacă sunteți un fan al software-ului gratuit și cu sursă deschisă (FOSS), atunci ar trebui să încercați aplicația JN Soundboard. Această aplicație vine cu o multitudine de funcții, inclusiv capacitatea de a seta, edita și șterge taste rapide personalizate. În plus, puteți chiar să restricționați tastele rapide să funcționeze atunci când un anumit program este în prim-plan.

Aplicația acceptă redarea audio prin orice dispozitiv de sunet, oferă suport pentru loopback pentru microfon și multe altele. De asemenea, aveți posibilitatea de a adăuga o mulțime de sunete la o singură tastă rapidă, iar apoi JN Soundboard va reda un sunet aleatoriu atunci când utilizați tasta rapidă. JN Soundboard oferă, de asemenea, suport pentru o tastă apăsare și vorbire care este apăsată automat la redarea unui sunet, export și import taste rapide cu fișiere XML și suport pentru text-to-speech.

Suport pentru fișiere: .mp3, .wav, .wma, .m4a, .ac3

Pret: Gratuit

Platformă: Windows

Descărcați JN Soundboard (Gratuit)

5. Voicemod – Cea mai bună placă de sunet Discord modernă

voce mod

O altă placă de sunet grozavă pentru Discord, Voicemod este deosebit de grozav pentru cei cărora le place să aibă o colecție de sunet proaspătă și actualizată pentru serverele lor Discord. Voicemod nu numai că vine cu o mulțime de efecte sonore pe care le puteți juca, dar actualizează și galeria de efecte sonore în fiecare lună. Deci, veți avea întotdeauna câteva sunete noi de folosit pe serverul dvs. Discord.

În afară de asta, Voicemod vă permite, de asemenea, să amestecați opțiunile presetate și personalizate de placă de sunet, dacă vă place. De asemenea, beneficiați de asistență pentru taste rapide, precum și de integrare utilă cu Elgato Stream Deck, așa că, dacă sunteți un streamer, Voicemod se poate integra automat cu dispozitivele dvs. Elgato. Voicemod este deosebit de grozav pentru jocurile de rol, deoarece îți poți face vocea să sune așa cum îți imaginezi că sună personajul tău.

Suport pentru fișiere: .mp3, .wav

Pret: Gratuit

Platformă: Windows, Mac (în curând)

Descărcați modul vocal (Gratuit)

6. Schimbător de voce Voxal

voxal

O altă aplicație de schimbare a vocii pe care o poți folosi pentru a te distra cu prietenii tăi pe Discord, Voxal Voice Changer, este plină de funcții. Vine cu o bibliotecă destul de drăguță de efecte vocale, inclusiv suspecții obișnuiți: voce de robot, voce de fată, voce de băiat și multe altele. Lucrul minunat despre Voxal este că puteți aplica aceste efecte fișierelor existente, precum și în timp real vocii prin microfon. De asemenea, puteți crea efecte sonore personalizate dacă doriți mai mult control.

La fel ca Clownfish, Voxal Voice Changer funcționează și la nivel de sistem, așa că îl puteți folosi cu aproape orice aplicație de pe computer. De asemenea, datorită utilizării reduse a procesorului, dezvoltatorii de la Voxal susțin că nu veți vedea o scădere a ratei de cadre în timp ce jucați jocul, ceea ce este cu siguranță un plus.

Aplicația poate fi folosită gratuit în scopuri necomerciale, dar dacă doriți să o utilizați pentru orice altceva decât munca personală, va trebui să achiziționați o licență.

Suport pentru fișiere: .mp3, .m4a, .wav, .wma, .aac, .flac, .ogg

Preț: gratuit pentru uz necomercial

Platformă: Windows, Mac

Descărcați Voxal Voice Changer (19,99 USD; Gratuit pentru uz necomercial)

7. EXP Soundboard

placa de sunet exp 2

De asemenea, puteți consulta placa de sunet EXP pentru o aplicație de placă de sunet ușor de utilizat pentru Discord. EXP Soundboard aduce cele mai multe dintre caracteristicile obișnuite la care te-ai aștepta într-o aplicație de soundboard. Este ușor de utilizat și acceptă taste rapide personalizate, astfel încât să puteți reda sunete prin apăsarea unui buton.

Spre deosebire de unele dintre aplicațiile mai bogate în funcții din această listă, EXP Soundboard acceptă doar redarea prin unul dintre cele două dispozitive: difuzoarele și un cablu audio virtual. De asemenea, vine cu o funcție de injecție pentru microfon care permite microfonului să treacă prin cablul audio virtual.

Suport pentru fișiere: .mp3, .wav

Pret: Gratuit

Platformă: Windows

Descărcați EXP Soundboard (Gratuit)

8. AV Voice Changer

av schimbator de voce

AV Voice Changer este o aplicație considerabil de puternică pe care o puteți folosi ca placă de sunet pentru Discord. Vă permite să ajustați și să schimbați aproape orice aspect sau caracteristică a vocilor. Acest lucru îl face un instrument puternic pentru editarea vocii și pentru ca vocea dvs. pe Discord să sune așa cum doriți.

Pe lângă o placă de sunet, AV Voice Changer vine și cu un înregistrator de voce, un editor de voce, un morpher de voce și chiar un morpher de fișiere. Deci, dacă ați planificat să faceți actorie vocală pentru un proiect la care lucrați, AV Voice Changer ar putea fi util.

De asemenea, AV Voice Changer este, de asemenea, destul de scump, așa că dacă sunteți în căutarea unei plăci de sunet Discord bună și restul acestor funcții nu sunt cu adevărat importante pentru dvs., ați putea dori să luați în considerare altceva din această listă.

Compatibilitate cu fișierele: acceptă majoritatea formatelor audio

Preț: 99,95 USD

Platformă: Windows

Descărcați AV Voice Changer (99,95 USDversiune de încercare disponibilă)

9. Morphvox Pro – Aplicație plătită, dar puternică Discord Sound Panel

morphvox pro

O altă aplicație plătită, Morphvox Pro, este, de asemenea, mult mai scumpă decât majoritatea celorlalte aplicații (cu excepția AV Voice Changer) din această listă. Cu toate acestea, vine cu mai multe caracteristici utile care o fac o aplicație bună pentru placa de sunet Discord.

Morphvox Pro vine cu o bibliotecă destul de mare de efecte sonore și voci gratuite pe care le puteți folosi pe Discord. De asemenea, vine cu o funcție prin care puteți adăuga voci sau zgomote de fundal în timp ce vorbiți. Acest lucru poate fi util atunci când vrei să-ți convingi prietenii că te sună cineva.

Software-ul este complet optimizat pentru jocuri, ceea ce este un plus uriaș și vine, de asemenea, cu moduri digitale și inteligente pentru reducerea zgomotului de ultimă generație.

Suport pentru fișiere: .wav, .mp3, .ogg, .wma

Preț: 39,99 USD

Platformă: Windows, Mac

Descărcați Morphvox Pro (39,99 USDîncercare gratuită disponibilă)

10. Podcast Soundboard

placa de sunet pentru podcast

Pentru persoanele care doresc o experiență mai asemănătoare cu un pachet de sunet, în loc să folosească comenzi rapide și taste rapide, Podcast Soundboard ar putea fi o opțiune bună. Aplicația vine cu o interfață curată și o mulțime de funcții utile.

După cum sugerează și numele, această aplicație nu este concepută pentru a fi o placă de sunet pentru Discord, dar cu siguranță are toate caracteristicile de care aveți nevoie. Aplicația acceptă dispozitive MIDI, așa că, dacă doriți, puteți utiliza tastatura MIDI cu ea. În plus, vine cu funcții precum buclă și mai multe fotografii, butoane de sunet coordonate în culori și multe altele. Există și un buton de rață, care este practic un buton configurabil care scade imediat volumul.

Suport pentru fișiere: .mp3, .wav, .m4a, .webm, .ogg, .flac

Preț: 7,99 USD

Platformă: Windows, Mac

Descărcați placa de sunet pentru podcast (7,99 USD)

11. Jingle Palette

paleta jingle

Conceput inițial pentru a fi folosit de posturile de radio pentru a reda jingle-uri (de unde și numele), Jingle Palette este acum utilă chiar și ca aplicație pentru placa de sunet pentru Discord. După cum sugerează și numele, aplicația vă permite să încărcați o mare varietate de sunete și efecte sonore pe ecran (până la 30 în fiecare paletă), astfel încât să le puteți reda cu ușurință cu un singur clic.

Jingle Palette oferă, de asemenea, suport pentru amestecarea manuală și amestecarea automată, precum și funcționalitatea de repetare automată și redare la atingere. De asemenea, puteți regla volumul și setările buclei pentru fiecare sunet în mod individual, dacă doriți.

Suport pentru fișiere: .mp3, .mp2, .mp1, .mpa, .ogg, .wav

Pret: Gratuit

Platformă: Windows

Descărcați Jingle Palette (Gratuit)

12. Amestecați

blender

Așa cum Jingle Palette a fost conceput inițial pentru posturi de radio, Mixere a fost un mixer pentru spectacole live în trecut. Cu toate acestea, aduce multe caracteristici care îl fac perfect utilizabil ca placă de sunet Discord. Aplicația acceptă melodii nelimitate și puteți reda mai multe melodii în același timp.

Cu toate acestea, Mixere nu este o alegere bună pentru persoanele care caută o aplicație simplă de placă de sunet pentru Discord. Interfața cu utilizatorul este destul de complexă și nu există suport pentru lucruri precum tastele rapide. Aș recomanda Mixere doar persoanelor care doresc un software puternic pe care să îl poată folosi pentru a cânta mai mult sau mai puțin live sau DJ pe serverul lor Discord.

Compatibilitate cu fișierele: majoritatea formatelor audio sunt acceptate

Pret: Gratuit

Platformă: Windows

Descărcați Mixere (Gratuit)

Cum se configurează plăcile de sunet pe Discord

Acum că am discutat despre cele mai bune aplicații de placă de sunet pentru Discord, să aruncăm o privire și asupra modului în care puteți configura plăcile de sunet pe Discord. Aceștia sunt toți pașii pe care va trebui să-i faceți pentru ca aplicația pentru placa de sunet să funcționeze pe serverul dvs.

  • Mai întâi, va trebui să instalați un dispozitiv audio virtual, cum ar fi un cablu VB (deversare, Mac și Windows). După ce ați făcut acest lucru, deschideți aplicația și treceți la pasul următor.

Notă: Aplicații precum Resanance și Soundpad includ cablu VB în instalațiile lor. Dacă utilizați Resanance sau Soundpad, nu trebuie să instalați cablul VB separat.

  • Deschideți Discord, accesați Setările utilizatorului făcând clic pe pictograma „roată” de lângă numele dvs. din stânga jos.

setările utilizatorului discord

  • În Setări, accesați „Voce și video”.

discord setările de voce și video

  • Apoi, faceți clic pe meniul drop-down „Dispozitiv de intrare” și selectați „priză cablu”.

schimbați discordia dispozitivului de intrare

  • Acum, deschideți Setări pe computer și faceți clic pe „Sistem”.

setarile sistemului

  • Aici, faceți clic pe „Sunet” și selectați „Microfon” ca dispozitiv de intrare. Acum, faceți clic pe „Proprietăți dispozitiv”.

Top 12 placi de sunet Discord pe care le poți folosi

  • Click pe „Proprietăți suplimentare ale dispozitivului”.

proprietăți suplimentare

  • ÎN fereastra pop-up, bifați caseta de selectare „Ascultați acest dispozitiv”.și alegeți „Intrare cablu” din meniul derulant pentru „Redați prin acest dispozitiv”.

dispozitiv de ascultare

Gata, aplicația ta de sunet pentru Discord este acum gata de utilizare. A se distra!

Utilizați cu ușurință aplicațiile Soundboard pe Discord

Aplicațiile Soundboard pentru Discord sunt utile și foarte distractive. Vă puteți bucura să pretindeți că sunteți Kratos făcându-vă vocea similară cu a lui sau, așa cum aș sugera, devenind Vader. De asemenea, există aplicații puternice pentru placa de sunet pe care le puteți folosi chiar și pentru a realiza spectacole live de DJ pe serverul dvs. Discord și pentru a vă distra prietenii. Apropo de asta, ar trebui să verificați unele dintre cele mai bune servere Discord pentru Among Us, serverele Valheim Discord și serverele Minecraft Discord.

Există multe posibilități cu plăcile de sunet Discord, mai ales dacă doriți să vă păstrați identitatea secretă în timp ce transmiteți online. Spuneți-ne pentru ce utilizați aceste aplicații pentru placa de sunet și care este preferată în comentariile de mai jos.

Discord este o aplicație extrem de populară de chat vocal pentru jucători și este o modalitate excelentă de a comunica cu echipa ta în timp ce joci sau socializezi cu prietenii. În plus, Discord vă permite să creați propriile servere, să adăugați roboți și să vă distrați cu efecte de voce și aplicații pentru placa de sunet. În acest articol, am prezentat cele mai bune aplicații pentru placa de sunet pentru Discord în 2022, inclusiv Resonance, Soundpad, Clownfish Voice Changer, JN Soundboard, Voicemod și Voxal Voice Changer. Aceste aplicații sunt perfecte pentru a face ca mesajele vocale să sune diferit de vocea dvs. reală sau pentru a adăuga efecte sonore pe care le utilizați frecvent. Majoritatea sunt gratuite, dar există și opțiuni plătite cu funcționalități suplimentare.
Încheiem aici această postare plină de informații și noutăți din lumea tehnologiei. Ne vedem în curând, cu alte subiecte interesante și cu soluții la problemele voastre. În orice caz, nu uitați niciodată că tehnologia este un instrument puternic și, indiferent ce ați face, nu ar trebui să înlocuiască niciodată oamenii. Continuați să fiți creativi și să vă bucurați de inovație!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x