Cele mai bune 12 semințe Minecraft pentru case mari în Java și Bedrock Edition

Top 12 Minecraft Mansion Seeds pentru Java și Bedrock Edition
⏱️ 19 min read

Titlul “Top 12 Minecraft Mansion Seeds pentru Java și Bedrock Edition” este un articol menit să ofere jucătorilor de Minecraft posibilitatea de a descoperi cele mai bune 12 semințe de construire ale unei case de vis în această joc minunat. Articolul va fi scris în limba română și va conține informații valoroase referitoare la cele două ediții de Minecraft, Java și Bedrock, astfel încât jucătorii să poată utiliza semințele indiferent de versiunea jocului pe care o preferă.
Aceste semințe oferite de autor vor fi testate, verificate și considerate cele mai interesante în ceea ce privește posibilitatea de a construi o casă cât mai impresionantă: de la dimensiunile camerelor, la decorarea casei și folosirea resurselor din joc.
Articolul va fi bine structurat, începând cu o scurtă prezentare a modului de utilizare a semințelor în joc, urmată de o listă amănunțită a celor mai bune 12 semințe pentru construirea unei case de vis. În plus, autorul va oferi jucătorilor câteva sfaturi și trucuri utile pentru a construi casele cât mai rapide și eficiente în joc.
Articolul va fi un ghid excelent pentru jucătorii nou veniți sau pentru cei care doresc să experimenteze cu noi semințe pentru construirea caselor din Minecraft.

Dacă nu-ți place alergarea rapidă cu cele mai bune semințe de sat Minecraft sau construirea bazei în cele mai bune semințe de oraș, o aventură ar putea fi cel mai bun pariu. Și nu există nimic mai aventuros în Minecraft decât raidul a conac de pădure. Pline cu creaturi periculoase, capcane ascunse și pradă incredibilă, aceste conace sunt visul oricărui jucător de supraviețuire Minecraft. În funcție de abilitățile și resursele tale, conacele din Minecraft pot fi fie o capcană mortală, fie cea mai bună locație de apariție. Perfect pentru un test de îndemânare, haideți să explorăm această selecție a celor mai bune semințe de Minecraft Mansion în 2021. De la mai multe conace generate până la conace cu probleme și locații ciudate, le-am inclus pe toate în această listă. Să nu uităm că acoperim cele mai bune semințe pentru edițiile Minecraft Java și Bedrock. Acestea fiind spuse, să începem.

Cele mai bune semințe Minecraft Mansion (2021)

Pentru confortul dumneavoastră, am împărțit semințele în două secțiuni separate. Jucătorii Java și Bedrock pot găsi semințele pentru versiunile lor de joc folosind tabelul de mai jos. Toate semințele au fost testate minecraft versiunea 1.17.1, așa că așteptați-vă să funcționeze fără probleme pe versiunile 1.14.1 și mai recente. Menționăm, de asemenea, coordonatele locațiilor cheie pentru a vă ajuta să le găsiți, chiar dacă nu sunt aproape de locul în care apar. Această listă nu este clasată, așa că nu ezitați să încărcați sămânța Minecraft Mansion care vă interesează cel mai mult.

Cele mai bune semințe de conac pentru Minecraft Java Edition

Următoarele semințe pot fi folosite în Minecraft Java Edition, care este exclusiv pentru jucătorii de pe computer în acest moment. Nu le puteți folosi pe nicio altă platformă și vă așteptați la aceleași rezultate. Cu toate acestea, pentru a vă extinde opțiunile, puteți instala Minecraft Java Edition pe Chromebookuri cu ARM folosind ghidul conectat.

1. Apare sub un conac Woodland

Prima noastră intrare pe această listă cu cele mai bune semințe de conac Minecraft se concentrează pe o locație de naștere greșită. Aici, ai icre în interiorul zidurilor de bază ale unui conac din pădure. Asta înseamnă că ești înconjurat de blocuri de piatră pe toate părțile fără unelte.

Acum unii jucători ar putea găsi acest lucru frustrant, dar dacă săpați direct prin 17 blocuri de pietruire, recompensa este un conac gata să fie jefuit. Puteți folosi lemnul din structura conacului împreună cu pavajul pentru a vă face unelte. Dar asigură-te că ești atent la zgomotele mafiei înainte de a face o deschidere în conac. Dacă nu te simți confortabil să mergi direct la conac, am inclus și coordonatele celui mai sigur punct de evadare. Dar rețineți că va trebui totuși să spargeți pavajul pentru a ajunge acolo.

 • Cod semințe: 10931311583393626
 • Biomi: Pădurea întunecată și câmpiile
 • Coordonate de evacuare mai sigură: X: 33, Y: 68, Z: 59
 • cel mai apropiat oras Coordonate: X: 129, Y: 70, Z: 162
 • Punct de intrare în conac coordonate: X: 26, Y: 89, Z: 57

2. Două conace în pădure de lângă un oraș

2 Woodland Mansions Minecraft Seed

Ce este mai bine decât să găsești un conac în spawn, evident, este să găsești două conace lângă un oraș chiar în cazul în care faci icre în minecraft. Dacă distanța de redare este suficient de mare, puteți vedea ambele conace în același timp. Unul dintre ele este situat chiar lângă un oraș de câmpie, ceea ce compensează un început bun. Celălalt conac este situat între un portal ruinat și o cabana vrăjitoare.

Cu locații atât de importante în jurul conacelor, lupta împotriva mafiilor ar fi relativ mai ușoară în această sămânță Minecraft. Nu uitați că aveți mai multe râpe și peșteri în jurul ambelor conace, astfel încât să puteți colecta minerale importante.

 • Cod semințe: -8993723640229201049
 • Biomi: Pădure întunecată, câmpii și mlaștină
 • Conac coordonate: X: 143, Y: 63, Z: 223
 • cabana vrăjitoarelor coordonate: X: 57, Y: 65, Z: 67
 • portal ruinat coordonate: X: 161, Y: 64, Z: 372
 • Sat coordonate: X: -195, Y: 63, Z: 242
 • Conac lângă oraș coordonate: X: -338, Y: 67, Z: 225

3. Woodland Mansion de lângă Pillager Outpost

Conacul Woodland de lângă postul de jaf

Aceasta este cea mai bună sămânță de conac Minecraft pe care ar trebui să o încercați dacă sunteți în căutarea unei aventuri periculoase. În această lume, te afli într-un oraș mic care oferă suficiente resurse pentru a te ajuta să-ți începi călătoria. De asemenea, are un suport pentru arme, astfel încât să puteți obține cu ușurință armură de fier din pieptul său prin depunere a icrelor.

Lângă sat este o pădure întunecată, care adăpostește și un conac în pădure. Rețineți că va trebui să căutați o râpă și diverse deschideri de peșteră pe măsură ce vă găsiți drumul spre ea. Apoi, odată ce ajungi la conac, trebuie să te îndrepți în spatele lui pentru a găsi un avanpost pentru jefuitori. Apare lângă conac și utilizarea unor blocuri similare în structura sa îl face să se potrivească foarte bine în decor.

O astfel de generație mondială este aproape imposibil de recreat și am fost surprinși când am verificat-o prima dată. Dar fiți atenți pentru că ambele structuri sunt infestate cu gloate ostile.

 • Cod semințe: 887486024745579716
 • Biomi: Câmpie și pădure întunecată
 • conac de pădure coordonate: X: 92, Y: 79, Z: 96
 • post de jaf coordonate: X: 4, Y: 72, Z: 93
 • Cel mai apropiat portal ruinat coordonate: X: 50, Y: 72, Z: 385

4. Sat la Woodland Mansion

Oraș în Woodland Mansion

După cum probabil ați observat, orașele și conacele au de obicei o locație de naștere în apropiere. Dar această sămânță duce legătura lor la nivelul următor. În apropierea locației noastre de naștere, avem un sat care a fost fuzionat cu un conac în pădure. Da, ai citit bine!

Globii din conac încă îi atacă pe săteni, făcându-l o sămânță Minecraft destul de haotică care să apară. Unele dintre case împart pereții cu conacul, în timp ce câteva dintre ele sunt construite în interiorul conacului. Nici restul orașului nu este normal, cu unele părți pe un deal, iar altele situate într-o pădure din apropiere. În general, aceasta compensează o sămânță pe care s-ar putea să nu o mai vezi niciodată nicăieri.

 • Cod semințe: -742316170606032774
 • Biomi: Taiga, pădure întunecată și câmpii
 • Sat coordonate: X: 186, Y: 71, Z: -275
 • intrarea în conac coordonate: X: 205, Y: 64, Z: -351

5. Conacul subteran al pădurii

Conacul subteran al pădurii

Trebuie să gusti această sămânță pentru a crede că există. Dar nu vă recomandăm să folosiți această sămânță în modul de joc de supraviețuire din cauza distanței dintre conac și punctul de apariție. Ceea ce avem aici este a conac forestier cu cea mai mare parte a structurii sale, inclusiv intrarea subterană.

Moburile încă apar în același mod ca un conac normal, dar este posibil să observați, de asemenea, că în el are loc depunerea peșterilor. Dacă încercați să explorați conacul în modul de supraviețuire, există un sat deșert în apropiere care vă poate ajuta cu resurse. Dar rețineți că vă poate dura săptămâni, dacă nu luni, pentru a ajunge din urmă, dacă nu utilizați trucuri.

 • Cod semințe: -4967193972677765742
 • Biomi: Câmpie, deșert și pădure întunecată
 • Coordonatele Woodland Mansion: X: -71071, Y: 70, Z: -62091
 • Coordonatele Desert Village: X: -70970, Y: 71, Z: -61937

6. Templul junglei în vârful conacului Woodland

Templul junglei în vârful conacului Woodland

Următoarea sămânță este una dintre cele mai bune semințe de conac Minecraft în ceea ce privește resursele unice. Facem icre într-un biom imens din junglă și avem un conac în pădure în apropierea icrelor noastre. Pe o parte a conacului se află un portal ruinat acoperit cu frunze și viță de vie. Între timp, deasupra conacului se află un templu din junglă care se îmbină cu conacul.

Templul are încă prada și capcanele intacte și îl puteți explora la fel ca orice alt templu normal. Dacă încerci să găsești templul din interiorul conacului, acesta este situat la ultimul etaj, chiar deasupra unei săli de lectură mică. Nu există nicio deschidere către templu în interiorul conacului, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lupta împotriva mafiilor.

 • Cod semințe: 1067071636714001342
 • Biomi: Junglă
 • portal ruinat coordonate: X: 151, Y: 69, Z: 177
 • templul junglei coordonate: X: 85, Y: 84, Z: 196
 • Intrarea Woodland Mansion coordonate: X: 14, Y: 64, Z: 209

Cele mai bune semințe de conac pentru Minecraft Bedrock Edition

Următoarele câteva intrări din lista noastră cu cele mai bune semințe de conac Minecraft se vor concentra pe ediția Bedrock. Puteți folosi aceste semințe în toate versiunile de Minecraft Bedrock, inclusiv PC, console și chiar Minecraft PE. Moburile și generarea generală a biomului pot fi puțin diferite pe fiecare dispozitiv, dar detaliile și locațiile de apariție ar rămâne aproape de descrierea noastră.

7. Orașe mari lângă Woodland Mansion

Sate mari de lângă conacul din Spawn

Intrarea în orice conac din pădure implică riscurile sale. Acesta este motivul pentru care majoritatea jucătorilor Minecraft evită să-l exploreze înainte de a obține resursele potrivite. Din fericire, această sămânță ne aduce toate resursele în apropierea icrelor noastre pentru a ne pregăti pentru această aventură. Obținem nu numai conacul, ci și două sate mari de câmpie lângă punctul nostru de icre.

De asemenea, există un pod care face legătura între conacul pădurii și satul printr-un râu. Puteți explora peșterile din apropiere găsiți minereuri de fier în timp ce satul găzduiește lemn și hrană. Dacă este făcut corect, puteți fi gata să preluați conacul în cel mai scurt timp.

 • Cod semințe: 1390448415
 • Biomi: Pădurea întunecată și câmpiile
 • Sat coordonate: X: 232, Y: 65, Z: 120
 • al doilea oraș coordonate: X: 456, Y: 64, Z: 168
 • conac de pădure coordonate: X: 248, Y: 66, Z: 264

8. Conacul de la mare

Minecraft Sea Mansion Seeds

Această sămânță te dă pe o mică insulă în mijlocul oceanului. Din fericire, în apropiere există ruine reci pe care le puteți jefui pentru resurse. Dar, punctul central al acestei semințe de conac Minecraft nu este acesta.

Dacă călătoriți la câteva sute de străzi distanță de spawn, găsește un conac lângă ocean pe o insulă. De obicei, conacele apar pe o bucată mare de pământ care nu este o insulă și are doar o pădure în jurul ei pentru câteva zeci de blocuri. Cu toate acestea, această sămânță vă oferă conacul neobișnuit de lângă mare și arată uimitor. Singurul dezavantaj este că va trebui să călătoriți sau să vă teleportați pentru a ajunge la el. Vă sugerăm să faceți o barcă în minecraft pentru a călători mai repede în această lume.

 • Cod semințe: -1844207646
 • Biomi: Ocean
 • conac de pădure coordonate: X: -720, Y: 66, Z: 707

9. Conacul orașului

Minecraft Village Mansion Seeds

În primul rând, jucătorii Minecraft Java primesc un sat în interiorul conacului. Între timp, pe de altă parte, jucătorii Bedrock au o generație de conac la fel de rară într-un sat. După cum v-ați putea aștepta, sătenii sunt mai susceptibili de a fi atacați de gloate ostile decât de obicei. În ceea ce privește jucătorii, satul are o bibliotecă, un armurier, un armurier și chiar un cartograf, precum și fermieri.

Prezența unei astfel de varietăți de săteni face din acest loc un loc perfect pentru resurse. exista chiar si o Golem de fier pe care îl poți încerca să-l aduci în conac pentru a te ajuta să învingi mulțimi ostili. Singurul dezavantaj al acestei semințe de conac Minecraft este că nu obțineți această locație minunată chiar în momentul apariției icrelor și va trebui să călătoriți la coordonatele de mai jos. În plus, în apropiere există un avanpost de raider, ceea ce face destinația și mai atractivă.

 • Cod semințe: -1482616611
 • Biomi: Taiga, mlaștină și câmpii
 • Conacul Village Woodland coordonate: X: 1829, Y: 72, Z: -1960
 • post de jaf coordonate: X: 1656, Y: 72, Z: -2024

10. Portal ruinat în Woodland Mansion

Portal ruinat în Woodland Mansion

Următoarea sămânță de pe lista noastră cu cele mai bune semințe de pădure Minecraft este una bună din două motive. Include a conac din pădure lângă punctul nostru de naștere și este un tip rar de conac. La etajul doi al acestui conac se află un Portal ruinat cu un cufăr care apare în interiorul unei mici biblioteci.

De obicei, aceste portaluri apar la o altitudine mai mică în lume, fie în ocean, fie la nivelul solului. Totuși, direct a intra în conac pentru a vedea această locație eșuată nu este înțelept în modul de supraviețuire. Prin urmare, puteți obține câteva resurse de la cabana de vrăjitoare din apropiere și satul de câmpie înainte de a vă muta. Există și un aspect suplimentar al acestei sămânțe. Dacă mergeți în partea opusă a spawn-ului dvs., este posibil să găsiți un oraș situat foarte aproape de un post de pradă.

 • Cod semințe: 206378771
 • Biomi: Pădure întunecată, câmpii și mlaștină
 • Coordonatele conacului interior al portalului ruinat: X: 247, Y: 77, Z: 376
 • oraș din apropiere Coordonate: X: 504, Y: 72, Z: 568
 • Coordonatele cabinei vrăjitoarelor: X: 680, Y: 77, Z: -168
 • Coordonatele Satului Pillager Outpost: X: 456, Y: 68, Z: -744

11. Conac înalt în pădure

conac înalt din pădure

Woodland Mansions este cunoscut pentru dimensiunile sale enorme, dar această sămânță își propune să le facă iconice. Facem icre lângă un biom de mlaștină care are o colibă ​​de vrăjitoare. Deci, odată ce ai trecut mlaștina, există unul dintre cele mai înalte conace Woodland care au existat vreodată în minecraft.

Cel mai înalt bloc al acestui conac împădurit are o înălțime de 122 de blocuri. Conacul oferă un peisaj uimitor și este chiar lângă punctul nostru de naștere. Există câteva alte semințe cu conace înalte, dar cele mai multe dintre ele sunt pentru Java sau versiuni mai vechi ale jocului. În afară de conac, puteți găsi mai multe râpe și peșteri în jurul acelei zone. O râpă uriașă este prezentă lângă coliba vrăjitoarelor din această sămânță.

 • Cod semințe: 2033394339
 • Biomi: Pădure întunecată, câmpii, pădure și mlaștină
 • Coordonatele cabinei vrăjitoarelor: X: 280, Y: 78, Z: 40
 • Intrarea în conacul Woodland Coordonate: X: 527, Y: 91, Z: 81
 • Woodland Mansion Rooftop Coordonate: X: 564, Y: 122, Z: 83

12. Conacul ciuperci

Conacul ciuperci în Minecraft

Câmpurile de ciuperci sunt cunoscute drept cei mai siguri biomi Minecraft. Datorită designului jocului, aici nu apar mafiote ostile, nici măcar noaptea. Aceste câmpuri sunt rare, dar dacă găsești unul, poți să construiești cu ușurință o bază și să stai acolo peste noapte fără griji. Cu toate acestea, dacă am inclus această sămânță în această listă, ei bine, este pentru un motiv. Lucrurile pot arăta puțin diferit pe această sămânță.

Intrarea noastră finală în această listă lungă cu cele mai bune semințe de conac Minecraft vă aduce un conac Woodland lângă un câmp de ciuperci. Locația nu este aproape de spawn-ul nostru, dar cu siguranță merită călătoria. Există o vânătoare de vrăjitoare, un sat de taiga și un sat de câmpie lângă spawn pentru a vă ajuta să aduni resurse pentru această călătorie.

 • Cod semințe: -1258993757
 • Biomi: Pădure, Câmpie, Munți și Mlaștină
 • Coordonatele cabinei vrăjitoarelor: X: 776, Y: 78, Z: 280
 • Coordonatele Orașului Câmpiei: X: 536, Y: 68, Z: -328
 • Coordonatele satului Taiga: X: 1336, Y: 69, Z: 88
 • Coordonatele Woodland Mansion: X: -1688, Y: 77, Z: 392

Cele mai bune semințe Minecraft Mansion pe care trebuie să le încercați

Dacă doriți să testați limitele aventurii Minecraft, aceste cele mai bune semințe de conac din Minecraft v-au acoperit. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți, am compilat și o listă cu cele mai bune pachete de mod Minecraft care vă pot ajuta să deblocați lumi noi. Dar rețineți că trebuie să instalați Forge pentru a utiliza modurile în Minecraft. Și dacă cauți și mai multe semințe, verifică aceste 5 Cele mai bune servere Discord pentru Minecraft pentru a descoperi și a găsi jucători cu care să explorezi lumi. Să nu uităm că unele dintre cele mai bune semințe Minecraft pot fi puțin grele pe sistemele tale. Prin urmare, a-ți lua ceva timp pentru a optimiza Minecraft folosind Optifine ar putea fi o investiție bună. Dar asta e pentru mai târziu. Pentru moment, încărcați-vă jocul și începeți să explorați cele mai bune semințe de conac. Dacă credeți că există mai multe semințe distractive pe care le putem adăuga la lista noastră, nu uitați să le distribuiți în secțiunea de comentarii.

Alegerea unei aventuri în Minecraft poate fi o idee excelentă dacă doriți să evitați alergarea rapidă sau construirea bazei. Raidul unui conac de pădure este una dintre cele mai aventuroase opțiuni disponibile, plin de capcane ascunse și pradă incredibilă. Lista de mai sus oferă cele mai bune semințe de conac pentru jocul Minecraft Java și Bedrock, cu coordonatele cheie necesare pentru localizarea lor. În funcție de abilitățile și resursele tale, conacul poate fi fie o capcană mortală, fie o locație excelentă pentru a începe aventura ta.
“Țineți pasul cu tehnologia și păstrați curiozitatea mereu vie! Ne vedem curând cu o nouă postare plină de inovații și descoperiri fascinante din lumea digitală.”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x